之前係網上睇到劉嘉玲推薦嘅”Five Guys”嘅burger就想黎試下究竟係唔係咁好食!果不其然,俗稱最好食嘅漢堡🍔名副其實😋確實冇令到我失望,係我目前食過最好食嘅漢堡👍🏻Cheese Burger 🌟($85)呢個係間舖嘅招牌,有Double嘅漢堡牛扒,唔算太厚,但入面嘅配料係相當之充足!(我揀左all the way,所以樣樣配料都會有,如果有唔鍾意食嘅可以同職員單一聲即可!)漢堡扒鮮嫩多汁,好有牛味very juicy并且唔乾、柴。加上熱熔嘅芝士以及濕軟嘅麵包體🥯一口咬落去太過於滿足,口感一流!其實一個人食呢個漢堡就真係好飽! 可以選擇叫little burger適合一人食! 入到去店舖非常大,風格都係偏向歐美,另外係半自助嘅形式,入到要自己去搵位坐。汽水($35)可以無限refill 另外仲有免費嘅花生食,同朋友坐係度食下花生吹下水都得🤣總而言括,性價比高!雖然類似於快餐店,但食物嘅質素係相當之唔錯!

Cheese Burger 🌟($85)

汽水($35)可以無限refill

另外仲有免費嘅花生食,同朋友坐係度食下花生吹下水都得🤣

2021-02-20