要揾緊有質素,又座得舒適既放題真係好難,多謝朋友介紹呀❤️上到去已經充滿晒聖誕氣氛,座位又闊落,急不及待點嘢食啦🤪前菜、刺身、壽司、鍋物、燒物、炸物嘜都有呀😘哩度刺身款式多🥳🥳點了甜蝦 大赤蝦 帶子刺身 黃金翡翠螺三文魚 松葉蟹棒 玉子,款式真係好多,適合貪心乜都想食既我,三文魚厚切,油脂香,其他刺身都好新鮮😊😊仲有好多創意壽司🍣食得又睇得喎,有驚喜架❤️嗌左意大利黑醋芝士鰻魚卷,燒芝士三文魚腩卷,千島醬燒帝王蟹棒壽司,蒲燒鰻魚壽司,醬燒三文魚壽司,意大利黑醋帆立貝壽司,海膽手卷,好鍾意有芝士味嘅壽,尤其係個帝王蟹柳棒勁豐滿,好有質感😊鍋物淨係嗌咗日式牛乳廣島蠔鍋,乳白色嘅湯底配上大大嚿嘅廣島蠔,配埋大量嘅蔬菜🤩🤩😊😊燒物、炸物我覺得整得唔錯,唔會因為放題而影響食物質素,蒲燒三文魚腩,西京比目魚,呢兩款魚啱晒我呢個魚控,燒得啱啱好,魚質嫩滑❤️北海道焗廣島蠔配埋沙律醬汁,好夾😊 鹽燒雞翼同芝麻雞翼亦都keep到水準😋燒紐西蘭香草羊架 我真係好鍾意呀,羊味濃郁🤩吉品鮑汁燴花膠亦都係必點嘅充滿骨膠原。香蔥玉子燒係我第一次係放題都見到嘅,幾新穎喎😋每次食放題都一定要係天婦羅,嗌左虎蝦,有機薯仔,溫
要揾緊有質素,又座得舒適既放題真係好難,多謝朋友介紹呀❤️上到去已經充滿晒聖誕氣氛,座位又闊落,急不及待點嘢食啦🤪前菜、刺身壽司、鍋物、燒物、炸物嘜都有呀😘

北海道焗廣島蠔配埋沙律醬汁,好夾😊

鹽燒雞翼同芝麻雞翼亦都keep到水準😋

燒紐西蘭香草羊架 我真係好鍾意呀,羊味濃郁🤩

每次食放題都一定要係天婦羅,嗌左虎蝦,有機薯仔,溫室南瓜,溫室蘆筍天婦羅🍤天婦羅炸得好薄,真心有工架🤪🤪

食完仲可以一人一杯雪糕添,我梗係揀咗期間限定啦好好食呀😘😘🥳

2019-12-10
Type of Meal