2019-05-29 701 views
🤣話隱世好似誇張咗d,不過見當日都好多外籍人士嚟食飯,餐廳裏面本身都係外籍人士打理,相信呢度既印度菜都應該幾正宗。咖哩角($40 for 3)個咖哩角既皮比香港嗰d 脆同厚,裏面包咗好多薯仔同青豆蓉😚,好鬼正,件件都大大粒,好抵。串燒雞($108)雞好普通,而且個肉幾鞋,唔算難食,但呢個價錢我覺得唔抵食。咖哩魚($98)咖哩個汁唔錯,唔辣,少少甜味,都幾啱香港人口味。但個魚就普通咗少少,層炸粉太厚la,份量都比較少,冇咩魚味,整食咖哩就ok。印度烤餅($20幾蚊)印度烤餅全場最正😍,我哋叫咗2款味,但食咗原味only,因為太飽,個蒜味打包返屋企。個餅烤得啱啱好,超軟熟,但又好煙韌,就咁食已經好好味,我哋就配埋咖哩一齊食😍,真係超夾。整體嚟講唔差,為咗塊烤餅值得再嚟。

咖哩角($40 for 3)

串燒雞($108)
雞好普通,而且個肉幾鞋,唔算難食,但呢個價錢我覺得唔抵食。

咖哩魚($98)

印度烤餅($20幾蚊)

整體嚟講唔差,為咗塊烤餅值得再嚟。

• 咖哩角
  • Naan