每年一度的母親節,最令人感到苦惱的就是去邊度慶祝。每年都諗食中式 定西式定係日式定係韓式,今年最終決定食返最傳統的中式,網上見到滿福樓推出左一個超值優惠套餐,專為各位孝順的仔仔女女而設。見到呢個母親節套餐的價錢真係非常吸引😍!每位只需以超值價$398 +10%,就可以享用咁豐富的套餐啦!呢個套餐有6道菜式,再加2款甜品。六道菜式包括:1)椒鹽法國鵪鶉腿配胡麻冰菜,冰菜含豐富纖維,而且熱量低,冰菜外貎好獨特,菜嘅表面滿佈一粒粒水珠,好似啱啱噴完水一樣。冰菜味道帶點鹹味,口感爽脆,都幾得意丶特別,絕對值得一試!鵪鶉腿肉質鮮嫩。2)蟹肉燕窩羹,蟹肉好大舊,燕窩含豐富的膠原蛋白。3)翡翠燒汁煎元貝皇,帶子非常大粒,而且唔痴牙,仲有d脆卜卜,不過唯一可以批評的係竟然有兩條菜芯伴碟,感覺有d似茶餐廳咁,賣相方面扣左少少分。4)蒜片蘆筍安格斯牛柳粒,牛柳粒入囗即熔5)魚湯手打魚腐浸時蔬,魚腐好大球,好得意6)鮑魚珍珠雞另外兩款甜品就有蜂巢糕丶楊枝甘露,兩款都咁有質素,令人一再回味😋!凡惠顧此套餐可以優惠價每位$168享用翡翠原隻二十五頭花膠扣鵝掌,大家都知道花膠好多益處,包括滋潤皮膚丶增強肌肉組織的

2)蟹肉燕窩羹,蟹肉好大舊,燕窩含豐富的膠原蛋白。
4)蒜片蘆筍安格斯牛柳粒,牛柳粒入囗即熔
5)魚湯手打魚腐浸時蔬,魚腐好大球,好得意
6)鮑魚珍珠雞
凡惠顧此套餐可以優惠價每位$168享用翡翠原隻二十五頭花膠扣鵝掌,大家都知道花膠好多益處,包括滋潤皮膚丶增強肌肉組織的韌性和彈力丶美顏⋯⋯比媽咪食埋呢道咁滋潤的花膠就更加好。可以帶媽媽黎到富麗堂皇的滿福樓享用母親節晚餐,真係一個最好的選擇。呢度每一位職員都好有禮貎和細心,服務周到,服務態度非常好。令人覺得一定要再幫襯。特別嗚謝Edward 。
2020-05-10
Type of Meal