《棉花雪糕🎄Christmas Tree @ Honey Creme 》之前係香港銅鑼灣見到張相好靚~係薄荷巧克力雪糕😍,仲要係聖誕特別版🎁!當然要試試!!哈哈哈!!點知個製成品同張圖真係差天同地呢😂😂 唔緊要既,試下味先。。。😑😑😑 哈哈哈!我一向都超愛食薄荷巧克力雪糕🍨,但呢個我就真係唔識欣賞喇😂😂 飛雲爸爸一路食一路咳😖個棉花糖甜到痴住個喉嚨,根本同平日食既棉花糖一樣味但甜幾倍。棉花糖上加的糖醬根本另個棉花糖係更甜兼難食左,會食到成口成手糖!綠色只係個顏色,無特別味道。而個雪糕只係普通雲呢拿雪糕(都幾滑)加左D薄荷醬同巧克力醬~ 唔好expect好似平日食開D字薄荷巧克力雪糕咁,因為正常係個雪糕係薄荷味加有真既巧克力碎碎!但呢個只係加左D個味好怪既薄荷醬😖😖。仲要成五十蚊一杯,真係一次夠了😅

2016-01-02
TakeAway