2022-04-11
《唔止二打六咁簡單🤤》———————————————-#而打淥滷汁拌粉 🤎-經開青衣城,比呢間小店嘅名吸引咗🤣 而打淥叫自己做二打六,但又點會咁簡單呀😚-舖頭裝修做到好台灣風味,霓虹燈同燈籠都令我哋好似去咗夜市咁,主打台式滷味同涼拌小食-店員好熱情,般勤有禮,就好似餐牌上有好唔同嘅配料款式,又可以有唔同嘅配搭食法,店員都會細心咁介紹同落單,相當抵讚❤️-我同男朋友就分別點咗麻辣燙同台式涼拌,各有風味😆 配料款式多元,可以任意配搭,自由選擇,又或者可以揀佢配好嘅套餐😊-麻辣燙係小店新推出嘅,大大碗,夠哂濃郁香辣,好惹味,啱哂嗜辣一族🔥我哋再揀咗個新出嘅配料貓耳朵,其實就係雲耳,十分爽口~台灣鑫鑫腸相當彈牙,最值得推薦嘅係厚切腩肉,肉質鬆軟,雖然係腩肉但唔會勁肥,油脂爆發而唔膩😋-唔算好食到辣嘅人就可以食台式涼拌,用上雞汁撈好入味,配搭醬香雞中翅同台灣大貢丸唔會死咸,台南粿條好有咬勁,食完超級飽肚😝-⭐價錢參考:麻辣燙配台灣鑫鑫腸、貓耳朵、麻辣厚切腩肉麻辣拌麵:$60台式涼拌配醬香雞中翅、台灣大貢丸台南粿條:$44🍌抵deal 指數:8/10💰人均消費:$50
———————————————-
#而打淥滷汁拌粉 🤎