2021-06-23 718 views
市面上既邊爐店真係多不勝數!位於銅鑼灣嘅「胡爐」,再次重開環境清幽,感覺上有D似私房邊爐🙈加上高質火鍋同配料環境食物質素兩者兼備🥳.【餐牌】.【招牌鮮椰青雞煲 $298】識食一定係食鮮椰青雞煲🙈鍋中有半隻鮮雞件,椰子肉,杞子等店員會先幫我地炒至半熟加入花雕酒提鮮,再黎個「火焰燒雞」表演🤣呢個時候,記得要影下相呀📸最後倒入原隻鮮椰青水同大量嘅濃雞湯煮到水滾就可以開動😋雞湯味道濃郁,陣陣嘅椰香,入口非常鮮甜建議飲多一兩碗先開始打邊爐哦😎.【紐西蘭草飼羊肉片 $138】紐西蘭草飼羊隻以天然牧羊餵飼所以係不添加激素同抗生素肉質精瘦細嫩多汁,味道香甜建議涮耐少少,愈嚼愈好味🙈.【XO 鮑魚蝦餃皇 $58】每粒餃皇都有多隻蝦肉,仲有芹菜粒添皮薄餡多,微微辣更加惹味😘.【黑松露蟹肉餃 $69】呢款小編都好推薦🙈餃餡係滿滿嘅粒粒黑松露,仲有絲絲蟹肉口感滑溜,正👍.【炸芋頭 $58。黃金墨魚丸 $52】墨魚丸口感彈牙,粒粒嘅墨魚肉最特別嘅係,中間係流心鹹蛋黃架😍芋頭即叫即炸建議煮耐少少,先有粉粉嘅軟糯口感🤣
市面上既邊爐店真係多不勝數!
位於銅鑼灣嘅「胡爐」,再次重開
環境清幽,感覺上有D似私房邊爐🙈
加上高質火鍋同配料
環境食物質素兩者兼備🥳

【餐牌】

【招牌鮮椰青雞煲 $298】
識食一定係食鮮椰青雞煲🙈
鍋中有半隻鮮雞件,椰子肉,杞子等
店員會先幫我地炒至半熟
加入花雕酒提鮮,再黎個「火焰燒雞」表演🤣
呢個時候,記得要影下相呀📸
最後倒入原隻鮮椰青水同大量嘅濃雞湯
煮到水滾就可以開動😋
雞湯味道濃郁,陣陣嘅椰香,入口非常鮮甜
建議飲多一兩碗先開始打邊爐哦😎

【紐西蘭草飼羊肉片 $138】
紐西蘭草飼羊隻以天然牧羊餵飼
所以係不添加激素同抗生素
肉質精瘦細嫩多汁,味道香甜
建議涮耐少少,愈嚼愈好味🙈

【XO 鮑魚蝦餃皇 $58】
每粒餃皇都有多隻蝦肉,仲有芹菜粒添
皮薄餡多,微微辣更加惹味😘
【黑松露蟹肉餃 $69】
呢款小編都好推薦🙈
餃餡係滿滿嘅粒粒黑松露,仲有絲絲蟹肉
口感滑溜,正👍

【炸芋頭 $58。黃金墨魚丸 $52】
墨魚丸口感彈牙,粒粒嘅墨魚肉
最特別嘅係,中間係流心鹹蛋黃架😍
芋頭即叫即炸
建議煮耐少少,先有粉粉嘅軟糯口感🤣

2021-06-20
2021-06-10 26 views
好耐冇打邊爐,今日同朋友黎左銅鑼灣胡爐,之前一直都好想試,不過疫情冇機會試,依家重開即卡約朋友一齊去,入去環境好舒服,分隔開好似好多個包廂咁,又安全又衛生餐前小食有麻辣木耳,又爽又有咬口,辣辣地好開胃。仲有自助醬料自己中意點配都得,飲品我地叫左一升既竹筍芧根水。湯底揀左火焰龍蝦海鮮鍋,真係冇得輸,龍蝦一開始仲扎扎跳好新鮮,店員幫我地灑 d 酒再炒熟佢,一路炒一路睇住 d 龍蝦郁。超大獲氣,再會比我地飲左 d 湯先,龍蝦超鮮甜超厚肉,最後先再加番茄湯打邊爐,個湯底超鮮甜,剩係飲湯同食 d 海鮮都食到半飽。胡爐牛拼盆(小),打邊爐點可以唔叫牛,推薦呢個拼盆,可以試哂唔同牛,入面有齊牛舌芯,牛胸爽,安格斯手切肥牛,極上手切牛頸脊,霜降牛柳粒。每樣都好香好好味。店員仲會好好咁解釋番每樣係咩部位同點樣淥法先好食,非常貼心。丸類叫左黑松露芝士手打牛丸同芝心墨魚丸各半份,芝心墨魚丸咬落去真係要小心,因為 d 芝士真係會爆出黎,超香芝士味,岩哂芝士控既我。仲有新鮮黑柏葉,好有咬口同份量好多菜方面叫左個蔬菜拼盆同厚切萵荀片,淥到索哂 d 湯底好 juicy 好好味

仲有新鮮黑柏葉,好有咬口同份量好多

2021-05-25 1060 views
無論一年四季,我都會打邊爐,特別係嘆住冷氣打邊爐,一邊飲凍飲既感覺好爽。呢晚收工我就去左銅鑼灣,去胡爐食火鍋慶祝520。佢既環境好有中國風,加埋屏風同畫,好似穿越左咁,而且屏風將間隔隔好,不但食我更安心,而且大大提升左隱私度。胡椒豬肚雞花膠鍋我鐘意佢既鍋底有好多配料,豬肚同雞都有好多件,2-3人食完全夠食,而且濃濃既胡椒味,一邊食一邊出汗,未正式放配料前,都已經飲左滿滿一碗。雞肉都食好嫩滑,一熟就撈上黎食,啖啖肉,加埋花膠,感覺好滋補。涼拌木耳(餐前小食)$28佢既涼拌木耳係偏辣,但係個種愈食愈上癮既辣,因為加左蒜同香醋,而且木耳都好爽口,作為餐前小食夠開胃。牛骨汁牛丸$48、黃金墨魚丸$52、手工雲吞$48呢3樣我真係覺得必點。雖然份量唔算多,半份4粒,不過食完就明白個價值。牛丸好有牛肉鮮味,感覺似之前食過潮汕牛丸,咬落好多肉汁,仲唔會好硬。而黃金墨魚丸都特別,因為係入面咸蛋做餡料,比較少見,配落墨魚丸出奇地夾。手工雲吞係驚喜,因為大大粒,一咬開見到入面成2隻蝦,仲要好爽口,真心唔錯。自家製炸響鈴$68、紅薯粉$38結尾我通常都會食響鈴加麵條。炸響鈴佢地係即炸,一上黎摸到仲熱,而擺入

胡椒豬肚雞花膠鍋

涼拌木耳(餐前小食)$28

牛骨汁牛丸$48、黃金墨魚丸$52、手工雲吞$48

自家製炸響鈴$68、紅薯粉$38
結尾我通常都會食響鈴加麵條。炸響鈴佢地係即炸,一上黎摸到仲熱,而擺入鍋幾秒吸曬湯汁,加埋響鈴半脆半淋既口感,好滋味。而薯粉放入鍋一陣就食得,已經預先泡好左,食完一定夠飽。

Celebration
Anniversary
  • 自家製炸響鈴
2021-05-18 742 views
今晚一家人去了鑼鑼灣行街,媽媽話想打邊爐,所以就上網搵左呢一間叫胡爐既餐廳。餐廳要坐電梯上去,一出電梯,即刻有私房菜既Feel,店員馬上幫我們安排位置。餐廳有一個個卡位,亦有私人房間,私隱度都幾高。湯底方面,我地選擇金翅花膠乳鴿鍋,呢個湯底好足料,滾左之後可以飲完個湯先加湯打邊爐。我地3個人,一人都飲左3碗。個湯底味道好濃,老火湯嘅風味👍🏻入面超足料,有大大隻花膠,乳鴿,亦都有乾瑤柱,有得飲又有得食👍🏻火鍋醬料都有好多選擇,仲有芫荽👍🏻👍🏻火鍋不可缺少的,一定是牛肉,我們點了手切安格斯肥牛。牛肉肥瘦比例適中,牛味香濃,上等品質,必食之選。蟹子蝦丸,賣相非常美觀。入面有啖啖的蝦肉,咬落去十分爽口,非常有特色。鮮淮山,十分爽口,放湯1分鐘左右就食得,對腸胃又好,打邊爐必食推介。酥炸午餐肉,可以放湯先食,又可以即食。兩種都唔同風味,我比較喜歡放湯,吸晒老火湯嘅味道,午餐肉更加好味👍🏻醉胡爐酒泡鴨舌,這一個是餐前小食,但我們一路打邊爐一邊食。鴨舌有微微的酒味,肉質淋淋的,容易進食,加埋啤酒,一流呀👍🏻整體黎講,餐廳的食品好有私房菜Feel,湯底及食物質素都好高,大家都快啲去試下啦。

餐廳有一個個卡位,亦有私人房間,私隱度都幾高。

火鍋醬料都有好多選擇,仲有芫荽👍🏻👍🏻

2021-05-12
2021-05-16 515 views
呢度裝修都幾靚 碗碟同個煲都有少許宮廷既感覺我地湯底叫左 火焰椰子🥥雞湯佢一打開係有半隻雞係入面 侍應幫我地炒起佢 再落酒 好香之後先落上湯同椰青水超吸引 成煲湯咁 我地一人飲左一兩碗先開始打邊爐 就咁飲都好清甜 用黎打邊爐仲正個雞肉都好嫩滑 好在我地無再額外叫雞 因為都有勁多舊雞件之後我地叫左本地頂級安格斯肥牛 (細) 都夠4個人share 牛重味 油脂分布都幾平均呢個係豬 勁似牛咁既色仲叫左手打墨魚滑 皇帝貝柱墨魚丸好彈牙同新鮮既墨魚🦑肉 黑松露芝士牛丸 入面爆漿呀 大家小心一咬落去辣親咀 好正 好重黑松露味道xo細鮑魚蝦餃王黑松露蟹肉餃 兩款都好食 薄薄地既皮 肉厚 味道都乎合我預期既想像 唔會失望手唧黑松露蟹籽魚蓉麵幾好玩 自己唧落個煲度 比我想像既口感係冧d 我以為佢會好似麵既彈牙同硬身既質地 原來佢係比較冧 不過都好食的冰豆腐 唔洗講 打邊爐一定叫 尤其係個湯咁好味 索哂d汁好Juicy老友鬼鬼都係必點既小食 蝦滑配油炸鬼 好👌
呢度裝修都幾靚 碗碟同個煲都有少許宮廷既感覺

我地湯底叫左 火焰椰子🥥雞湯
佢一打開係有半隻雞係入面

侍應幫我地炒起佢 再落酒 好香

之後先落上湯同椰青水

個雞肉都好嫩滑 好在我地無再額外叫雞
因為都有勁多舊雞件
之後我地叫左本地頂級安格斯肥牛 (細)
都夠4個人share 牛重味 油脂分布都幾平均

老友鬼鬼都係必點既小食 蝦滑配油炸鬼 好👌

• 鮮椰青雞鍋
  • 老友鬼鬼
2021-07-03 25 views
上次試左醉胡爐,個湯底真係令我念念不忘。所以真次都去埋胡爐試下金翅花膠乳鴿湯底有原隻乳鴨係個湯度,好驚喜啊😌湯底一滾起,湯底嘅香氣撲鼻🥰 我不經不覺都飲左兩碗先落料落去打邊爐🤣 手切頂級安格斯肥牛啲雪花好靚🤤🤤 入口即融,好正🤣即炸響鈴我覺得依個係必食👍🏽 豆味好濃,而且即炸真係贏哂😂!好 好 味 啊!(嘉燕媽媽.jpg) 一咬落去好酥脆😍 油而不膩手打墨魚丸、牛骨汁牛丸啲丸好有口感,好彈牙。而且味道好鮮甜! 墨魚丸一咬仲有啲墨魚粒係入面!牛骨汁牛丸好出色😍 牛味真係超超超濃,食落好似和牛果種入口即融嘅牛丸咁!黑松露蟹肉餃、香菇韮黃帶子餃餃子皮煙韌而且皮薄餡靚👏🏼 好足料黃金即炸魚皮、炸雞軟骨超邪惡小食😎 炸得好香脆🤩同埋男侍應好有禮貌,每次都問我地洗唔洗加水或者有無其他野要幫。值得一讚👏🏼👏🏼🪧胡爐 (銅鑼灣)銅鑼灣耀華街3號百樂中心3樓

金翅花膠乳鴿湯底

手切頂級安格斯肥牛
啲雪花好靚🤤🤤 入口即融,好正🤣

即炸響鈴

手打墨魚丸、牛骨汁牛丸

黑松露蟹肉餃、香菇韮黃帶子餃
餃子皮煙韌而且皮薄餡靚👏🏼 好足料

黃金即炸魚皮、炸雞軟骨
超邪惡小食😎 炸得好香脆🤩

🪧胡爐 (銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街3號百樂中心3樓
2021-06-23 40 views
🌕Hello我係Moon🌕近排真係好想打邊爐,😏係對話中朋友佢哋都話不如一齊打邊爐啦,就咁樣我哋就喺銅鑼灣行吓街就去咗食晚餐啦,😎上網睇過呢度嘅湯底好有特色,而且仲好正,咁就一於食呢間啦!😛好幸運當日唔使排好耐隊,😜我哋就決定食佢嘅最特別嘅湯底,🥰就係火焰龍蝦湯底,當然仲嗌左啲打邊爐一定要食嘅嘢啦,😋例如鴨血,和牛,餃子等等!😤整完個醬汁就可以等最期待嘅湯底啦!😳先講一講依度嘅火焰龍蝦湯,😙估唔到係咁新鮮嘅龍蝦🦞上菜嘅時候隻龍蝦仲郁緊,而且佢都好大隻,🤣已經想像到湯底有幾正!!😄湯底入邊除咗有龍蝦仲有啲蜆,有火嘅時候成個湯底真係好華麗,😉而且好靚!果然食落口真係好鮮甜,飲晒佢都冇問題,鮮甜嘅龍蝦湯,🤗真材實料啊!😤鴨血真係必食,😜而且依度嘅仲係厚切,😛超級有口感!😄呢度嘅牛肉係飛驒A5和牛,😍油花比例好靚,鍾意食牛肉嘅一定要食呢個,😚而且依個入口好香嘅牛肉味,配埋湯底真係好正!😋呢度嘅餃子真係值得一讚,🤪黑松露蟹肉餃子🥟咬落去真係好香嘅黑松露味,😋而且餡料滿滿,😁可以睇得到餡料真係好豐富!😝🌕最後MoonMoon真係好滿意依個咁特別嘅湯底,🤩第一次火焰龍蝦湯底,好滿意🌕
🌕Hello我係Moon🌕

整完個醬汁就可以等最期待嘅湯底啦!😳

先講一講依度嘅火焰龍蝦湯,
🤗真材實料啊!😤

鴨血真係必食,
😜而且依度嘅仲係厚切,😛超級有口感!😄

呢度嘅牛肉係飛驒A5和牛,
配埋湯底真係好正!😋

呢度嘅餃子真係值得一讚,
😁可以睇得到餡料真係好豐富!😝

2021-06-17 40 views
今日又嚟胡爐打邊爐。正苦惱應該揀咩湯底時,店員推介一款椰子雞煲。生雞先用熱鍋翻炒,加入少少酒,火槍一點立刻火光熊熊。適當翻炒後加咗湯同椰青水,再滾返之後就飲得。咁好味,飲返2碗先開打邊爐。配料方面揀咗安格斯肥牛, 珊瑚蚌,瑤柱墨丸,黑松露蟹肉餃同紫菜響鈴。瑤柱墨丸係第一次食,真係有見到瑤柱,絕無欺場。黑松露蟹肉餃保持一貫水準。紫菜響鈴係必點,因為唔係度度有。嘢飲點咗一瓶青檸梳打,2個人分真係好夠飲,有好多杯。

瑤柱墨丸係第一次食,真係有見到瑤柱,絕無欺場。

黑松露蟹肉餃保持一貫水準。

紫菜響鈴係必點,因為唔係度度有。

嘢飲點咗一瓶青檸梳打,2個人分真係好夠飲,有好多杯。
2021-06-16
2021-06-17 33 views
胡爐,相信是全港火鍋店個人最喜好的頭五位之選,餐廳的湯底,食物質素,店員服務一直都能夠保持水準。是夜選擇了椰子雞湯底,店員會先炒一下鍋底的雞件,再加酒,湯底,椰青水,待滾起湯底,先品嘗原汁原味的椰子雞湯,湯底非常清甜,帶有淡淡的椰子味。來胡爐每次都會點的黑松露餃,店員會特別提醒烹煮時間,服務值得一讚。黑松露餃子,皮薄材料豐富,百食不厭。另外推介,當然有餐廳自制的紫菜炸響鈴,新鮮即炸,好食。餐廳推介的貝柱墨魚丸,貝柱味濃,超級彈牙。

2021-06-16
2021-06-17 34 views
今日同友人喺銅鑼灣Times Square行街,到附近耀華街揾食,突然間醒起有間環境同食物都高質嘅邊爐,即刻上嚟搵食。我幾鍾意呢度夾雜左日式居酒屋同私房菜嘅感覺,以屏風將食客隔開,感覺好似喺個小包廂咁,私隱度高。加上疫情期間感覺會食得更加安心。我哋先揀左個有蟹有蜆嘅湯底,鍋底上枱嘅時候,以一個銅爐裝住,即場有侍應喺面前烹煮,過程都幾好睇,食材一目了然。鍋底內嘅蟹估唔到有膏,而且肉質鮮甜,頗大隻。蜆嘅份量亦比預期多。我地另外點了飛驒A5和牛,肥瘦比例啱啱好,入口即溶,完全無渣,拍得住喺日本食嘅。廣島蠔有成八隻,入口鮮甜肥美大隻,抵食。桂花蚌大大片,鮮味,好正。整體食物質素好好,本身想再試多d野但已經好飽,唯有下次再黎試埋其他野先。

廣島蠔有成八隻,入口鮮甜肥美大隻,抵食。

桂花蚌大大片,鮮味,好正。

2021-06-14 28 views
又又又黎多一次胡爐lu,每次我都會去唔同嘅分店食,想encore之餘費事太重覆😆依家d人問我邊度有高質火鍋食,我都會推介呢間。因為真係食物jeng服務好。今次就嚟到銅鑼灣嘅胡爐,同上一次有少少唔同嘅就係今次係單點食物(而唔係半放題形式)比起上一次,價錢就冇咁抵,但係可以食物可以有多啲彈性同埋種類都會有唔同。今次依然選左大愛嘅鮮椰雞湯鍋($298) 椰子湯好清甜,雞肉好嫩滑。小小嘅提示係:當雞肉煮熟之後,可以盡快撈上嚟,以防雞肉煮得太老。👅極上本地手切牛頸脊- 小( $398 )牛味濃郁,油脂唔算太多,感覺比較健康,但如果想試吓唔同嘅牛肉,可以叫拼盤👅黑松露芝心牛丸- 半份 ( $52 )濃郁嘅黑松露咬落好香,裏面有流心芝士,食得好滿足。但記住要注意溫度,撈上來要攤凍一兩分鐘,唔係好易辣親👅手打墨魚滑( $98 )墨魚滑做得好出色,人工手打嘅打得好煙銀好彈牙。食得出粒粒嘅墨魚,口感極佳👅鱈場蟹棒( $68 )蟹味幾濃,而且蟹棒算大,鍾意食蟹柳嘅人可以一試👅香菇韭黃帶子餃-半份( $58)好鍾意裏面嘅帶子,餃子皮薄餡靚胡爐質素食暈咁多間都唔差,餐廳主打高質單點火鍋配料,而且服務周到,所以價

👅極上本地手切牛頸脊- 小( $398 )

👅黑松露芝心牛丸- 半份 ( $52 )

👅手打墨魚滑( $98 )

👅鱈場蟹棒( $68 )
蟹味幾濃,而且蟹棒算大,鍾意食蟹柳嘅人可以一試

👅香菇韭黃帶子餃-半份( $58)
好鍾意裏面嘅帶子,餃子皮薄餡靚

胡爐質素食暈咁多間都唔差,餐廳主打高質單點火鍋配料,而且服務周到,所以價錢都會相對地高,每位計$28醬料,茶戒$8,餐前小息$28,另收+1。
2021-06-14 30 views
🍽招牌鮮椰青雞湯🥥 (4.8/5) 💰298首先雞件好多,主要都係雞脾肉添!店員會即場炒起,加油,點火,落湯,落椰青水搞掂之後仲有提我地記得飲番碗湯先打邊爐個湯真係愈滾愈甜愈好飲,老老實實我成餐可能都有飲5碗湯以上完全唔會覺得好油膩/頸渴架🍽手切安格斯肥牛(小) (4/5) 💰228份量十足!有成廿幾塊添雪花紋唔錯,牛味重,唔會好縮水🍽手打黑松露墨魚丸(半份) (4.5/5) 💰52真係手打唔係呃人架!粒粒都好大好圓,仲食到魚肉粒粒既口感墨魚丸好彈牙,黑松露濃得黎又唔會over咗🍽黑松露芝心牛丸(半份) (4.2/5) 💰52牛味香而且彈牙,比較特別既係中間係黑松露芝士夾心,所以食個陣小心唔好辣到嘴🍽爽滑豬潤 (4.2/5) 💰68份量多,而且大塊!完全唔臭,食落真係夠爽滑,唔會好粉質,抵食!🍽稻庭烏冬 (4/5) 💰38原來係38蚊兩個烏冬!滑lulu,抵食🍽涼拌木耳 (4.2/5) 💰28小食要加28蚊記住啊!份量幾多,麻辣汁,近似口水雞汁咁,愈食愈辣,愈食愈上癮餐廳私隱做得幾好,而且店員話入面仲有幾間房for一班朋友圍爐添湯底最出色!
🍽招牌鮮椰青雞湯🥥 (4.8/5) 💰298
首先雞件好多,主要都係雞脾肉添!
店員會即場炒起,加油,點火,落湯,落椰青水
搞掂之後仲有提我地記得飲番碗湯先打邊爐
個湯真係愈滾愈甜愈好飲,老老實實我成餐可能都有飲5碗湯以上
完全唔會覺得好油膩/頸渴架

🍽手切安格斯肥牛(小) (4/5) 💰228
份量十足!有成廿幾塊添
雪花紋唔錯,牛味重,唔會好縮水
🍽手打黑松露墨魚丸(半份) (4.5/5) 💰52
真係手打唔係呃人架!粒粒都好大好圓,仲食到魚肉粒粒既口感
墨魚丸好彈牙,黑松露濃得黎又唔會over咗

🍽黑松露芝心牛丸(半份) (4.2/5) 💰52

🍽爽滑豬潤 (4.2/5) 💰68
份量多,而且大塊!
完全唔臭,食落真係夠爽滑,唔會好粉質,抵食!

🍽稻庭烏冬 (4/5) 💰38
原來係38蚊兩個烏冬!滑lulu,抵食

🍽涼拌木耳 (4.2/5) 💰28
小食要加28蚊記住啊!
份量幾多,麻辣汁,近似口水雞汁咁,愈食愈辣,愈食愈上癮

湯底最出色!

2021-06-11
2021-06-11 30 views
火鍋控又出動~~ 真係愈熱愈要食🔥識食一定要試湯底,今次就揀咗以湯底出名嘅火鍋餐廳🤩 佢有好多款勁吸引嘅湯底,火焰🔥龍蝦鍋、金翅花膠乳鴿鍋、招牌鮮椰青雞鍋、青紅麻辣豬手鍋、胡爐四格鍋等等,好多選擇~~卜卜蜆鮮蟹鍋($298)好耐無食過蟹嘅湯底,滿心期待😚 火鍋一上,店員會先喺我地面前炒香蟹及蜆,再加份酒去燒一燒,最後先加入湯底。 要先飲個湯, 鮮味滿溢, 仲有少許酒香😋 鮮蟹好大隻,肉地厚厚實實,可以食到一條條肉絲。 蜆肉無隻都脹卜卜,無沙又鮮甜😍 手切安格斯肥牛-小份($228)肥牛唔係薄切,但食落都好嫩滑,有牛肉味,幾成熟都咁好味😋黃金墨魚丸-半份($52)墨魚丸相當彈牙,咬開入面喺流心嘅咸蛋黃,邪惡得嚟好好味

火鍋控又出動~~ 真係愈熱愈要食🔥

卜卜蜆鮮蟹鍋($298)

手切安格斯肥牛-小份($228)
肥牛唔係薄切,但食落都好嫩滑,有牛肉味,幾成熟都咁好味😋

黃金墨魚丸-半份($52)
墨魚丸相當彈牙,咬開入面喺流心嘅咸蛋黃,邪惡得嚟好好味

• 卜卜蜆鮮蟹鍋
  • 手切安格斯肥牛