2024-05-07 8419 views
環境開揚闊落,地方坐得舒服,食物選項亦不少。我們點了兩份任飲任食的牛之鍋火鍋B餐 😇愛辣的人今晚鍋底又點少得我既至愛~重慶麻辣湯呢?湯香辣而不嗆,食味十足,食材基本上都不用怎沾醬油了。肉類無限encore,值得食有:牛舌、肥牛、牛肩胛肉眼、美國極上牛肉、澳洲羊肩肉和特選豚肉等,每樣都肉質入口細緻,顏色有光澤,厚薄適中,烚兩下就食得😊非常美味。朋友最心儀當中的原隻鮑魚和期間限定的乳山生蠔,内容相當,吃不停口。肉類蔬菜海鮮火鍋料都吸收晒湯底精華,香噴噴,些少麻辣夠刺激,越食越起勁,滋味無窮。日本嘅代表有:帶子刺身,厚切口感一流,吞拿魚質素不俗。串燒炸物壽司甜品食味賣相質素亦中上,飲品以自助形式,整整齊齊,品種都能滿足到我,特別欣賞酸甜解膩的手打檸檬茶,十分開胃。另外套餐還有較少有的即叫即製甜品,抹茶雪糕相當對版,奶和茶味也突出,連放題少有的芒果綿綿冰和芭菲亦有供應呢!食後感:好耐冇喺香港夏天打邊爐,侍應有禮斯文,效率高,地方又衞生,涼住冷氣食,別有一番風味。

肉類無限encore,值得食有:牛舌、肥牛、
牛肩胛肉眼、美國極上牛肉、澳洲羊肩肉和

日本嘅代表有:帶子刺身,厚切口感一流,吞拿魚質素不俗。

• 美國極上牛肉
2024-04-29 257 views
「鰻魚鍋」有三款餐,A:基本火鍋;B:A+日式放題;C:B+靚啲嘅牛,目標係試鰻魚鍋,所以要咗A餐($258,7點半前離座減$20,另收一服務費)。「鰻魚鍋」可選麻辣或醬香,揀咗前者,少辣(都有啲辣度),鰻魚好大份,厚身,肉紮實唔削,先撲粉炸脆再放落湯,索哂湯汁好惹味,無腥味無泥味。食完可以再添(無限添加),追加嘅會即炸上碟,可以唔落湯即食都唔錯(但就食到好輕微嘅腥味,但接受到)。因為鰻魚始終都好漏,所以都係追加咗1.5份(可以要半份,讚)。其他火鍋料正正常常,但牛肉切得比較薄,食落無咩口感。另外有兩樣唔錯嘅,有罐網啤酒唔奇,竟然有支裝啤酒,仲要係大支裝嘅大啤。其次係啲自家製甜品款式多兼味道唔錯,結果差唔多全部試哂。整體用餐體驗良好,服務員有禮,上菜快無漏單,食物質素滿意。

其他火鍋料正正常常,但牛肉切得比較薄,食落無咩口感。
其次係啲自家製甜品款式多兼味道唔錯,結果差唔多全部試哂。

整體用餐體驗良好,服務員有禮,上菜快無漏單,食物質素滿意。
鰻魚鍋
追加鰻魚
$260 (Dinner)
鰻魚鍋
追加鰻魚
2024-04-19 162 views
🤍荃灣有榴櫣芭菲嘅放題!烤鰻魚煲任飲任食兩小時!1️⃣烤鰻魚B餐 - $318/人🤍飲品可以直接攞烏龍茶!茶味夠濃之餘唔會太澀✨佢嗰陣餘韻好香🤩✨🤍一個餐包晒刺身、炸物、邊爐、甜品真係算係咁🤓而且質素仲要係中上🙏🏻🙏🏻難得我食佢嘅雞軟骨仲係熱辣辣😹😹海鮮淨係蠔肉、扇貝都可以食到飽正🤓🤓同埋啲肉真係好抵讚🥹薄薄地肉味好夠又新鮮🥹🥹🤍甜品係大佬‼️一定要食抹茶芭菲同窩夫🥹放題嚟講呢個質素少感動🙏🏻燉蛋湯圓可以唔叫😹😹.個人覺得呢度係食食物質素唔係食環境😹😹冇話坐得好舒服🤓但係把口一定係幾開心🤓.📍牛の鍋日本料理 (荃灣)荃灣荃華街3號悅來坊2樓202號舖🤍
🤍荃灣有榴櫣芭菲嘅放題
烤鰻魚煲任飲任食兩小時!

1️⃣烤鰻魚B餐 - $318/人
🤍甜品係大佬‼️
📍牛の鍋日本料理 (荃灣)
荃灣荃華街3號悅來坊2樓202號舖
🤍[8.5/10]
提起牛之鍋就一定唔少得講佢地既自家製甜品😍比一般放題選擇更多!邊爐+甜品放題一Take過!💫 日本料理·火鍋·甜品 套餐B $278🎉 期間限定可以任點原隻鮑魚同帶子🤤套餐包括刺身任食;一般刺身包括三文魚、帶子、八爪魚、甜蝦、赤貝至泰式生蝦等都有提供壽司有花之戀🌹、火炙芝士蝦壽司、芒果吉列蝦卷🦐、海膽魷魚軍艦、明太子龍蝦軍艦等沙律有日式既蟹子沙律、仲有泰式鳳爪沙律、麻辣涼拌魚皮同海蜇沙律~一人份細細碟,可以試多幾款🤣肉類encore左美國極上牛肉同澳洲牛肩胛肉眼🐮;仲有草飼牛舌、澳洲羊肩肉同五香雞件🐥等,其餘火鍋配料eg. 流心芝士丸、生猛海蝦🦐、台灣鴨血、鵝腸、韓國蠔肉🦪、八爪墨魚滑、芝士波波腸🧀、大白蜆等同樣可以經QR code落單;而蔬菜則係出面既自助區另外,熟食仲有唔少炸物,包括芝麻雞翼、酥炸廣島蠔、雞皮餃子、日式章魚燒、燒一口台灣腸、燒馬步魚乾等到最後!就係一定要留肚食既甜品😉呢度既榴槤系列有榴槤班㦸、榴槤甘露、榴槤芭菲!仲有宇治抹茶芭菲🍵、焦糖燉蛋、咖啡奶凍☕、楊枝甘露、芝麻湯圓、台式仙草麻糬、軟雪糕窩夫...🥰😍真係要多個甜品胃先夠裝~🌟 價錢資料 🌟 套餐B特價時段 1

💫 日本料理·火鍋·甜品 套餐B $278

成人 $278
長者 $238
小童 $178
2024-03-26 170 views
晚市2小時任飲任食放題星期一至五B 餐成人$278 長者$238 小童$178星期六、日及公眾假期+$20真.自由自在咩都有得食平民放題,刺身壽司、自選蔬菜Bar、海鮮、炸物、沙律、自助飲品Bar、串燒、火鍋配料,最正有幾款甜品選擇😋👍🏼湯底有9款,刺身有10款、壽司有12款、炸物有8款、如果想再豐富d 就可以揀C 餐upgrade 靚刺身牛肉。整體唔算係高質嘅放題選擇,但多年來保持住自由自在平實價錢值得支持。

晚市2小時任飲任食放題
星期一至五
B 餐成人$278 長者$238 小童$178
星期六、日及公眾假期+$20

真.自由自在咩都有得食平民放題
刺身壽司、自選蔬菜Bar、海鮮、炸物、
沙律、自助飲品Bar、串燒、火鍋配料,
最正有幾款甜品選擇😋👍🏼

湯底有9款,刺身有10款、
壽司有12款、炸物有8款、
如果想再豐富d 就可以揀C 餐upgrade 靚刺身牛肉。

整體唔算係高質嘅放題選擇,
但多年來保持住自由自在平實價錢值得支持。
牛之鍋🐮相當出名既火鍋放題,係咁唔容易既環境下做到9週年,係有啲賣點既😗荃灣店,地點都好就腳,環境闊落,卡位舒服👍🏻餐牌有放題常見既刺身、壽司、燒物、炸物 同埋以牛為主既火鍋料🍲第一次食放題見到有樽裝既啤酒仲有好幾款😍要啤啤佢先食刺身,種類繁多,賣相好吸引🤩帶子好鮮甜,口感一流必食🥳甜蝦新鮮,係我可以不斷encore既刺身🫶🏻三文魚夠肥美,泰式生蝦都有,好醒胃食得好爽,再食埋個海哲沙律,少少地微辣幾好味😋吉列蝦外脆,入面蝦肉嫩滑到一個點,串燒雞軟骨同魚乾都正✨打邊爐喇!牛肉先啦梗係,澳洲牛肩胛肉眼,超驚喜既存在,肉質嫩之外,有油脂,非常濃既牛味🫶🏻美國極上牛肉,薄身小小,口感又唔同,配蛋汁好好味🤤牛舌,唔會太油肉質爽身啲,幾種食法都好正😀五香雞肉估唔到咁正,雞髀肉,好嫩滑味道都好唔錯❣️海鮮時間,原隻鮑魚,連殼淥幾鮮爽,韓國生蠔,蠔肉大粒又夠味,正🥳海蝦嚇親,任叫而超超鮮,一剝就離殼肉質又彈牙,好似食白灼蝦咁🙌🏻🙌🏻🙌🏻扇貝又係任叫,幾重海鮮味,任食既海鮮黎講係超班🎖️成餐樣樣都咁正,性價比爆曬燈!💣
牛之鍋🐮相當出名既火鍋放題,係咁唔容易既環境下做到9週年,係有啲賣點既😗荃灣店,地點都好就腳,環境闊落,卡位舒服👍🏻餐牌有放題常見既刺身壽司、燒物、炸物 同埋以牛為主既火鍋料🍲第一次食放題見到有樽裝既啤酒仲有好幾款😍要啤啤佢

帶子刺身

五香雞件
生猛海蝦
扇貝
2024-03-21 137 views
近排同個朋友都好想食放題, 又想食打邊爐, 突然諗起荃灣悅來有間餐廳可以滿足哂我地既要求, 提前訂位, 去到職員都即刻安排我地入座, 限時120分鐘。店舖都幾闊落,出面係自助飲品吧同醬料吧,飲品有多款選擇, 仲有自家制羅漢果茶、青檸檬茶、同其他水果茶。我地一坐低, 店員即刻提示我地揀湯底, 我地可以每人揀一款, 湯底好快即刻送到,店員又比左qr code 我地自己落單, 刺身, 火鍋配料, 熟食同甜品都好多款可以選擇我地揀左B套餐, 包左任叫鮑魚、蝦、蜆、青口同扇貝,仲可以叫刺身,包括三文魚、甜蝦、帆立貝等,海鮮同刺身都好新鮮另外我地叫左澳洲牛肩胛肉眼、美國極上牛肉、精選豚肉、牛舌,都幾嫩滑,我地點完既野食好快送到黎, 食完既碗碟又好快收走,幾好服務!同朋友食完正餐之後, 緊係唔少得要點我地最愛既甜品, 我地叫左幾款甜品,有榴槤pancake, 好多榴槤肉,焦糖燉蛋好有蛋香,楊枝甘露唔太甜好味,仙草凍都好好食,抹茶芭菲大大杯, 好有抹茶味,時間夠哂店員都無催我地離開, 真係食到好飽,整體今餐都好滿意,同店員服務態度真係好好, 下次會再同朋友黎。

自己本身都幾鍾意鰻魚,一知道呢度有烤鰻魚 x 打邊爐放題,即刻約朋友食😋任食項目多達150項,包括和牛,刺身,海鮮,壽司,炸物,燒物,甜品,真係好吸引。飲料選擇多,有自家調配手打檸檬茶,白桃烏龍,醇滑嘉士伯都有,夠曬誠意今次食左烤鰻魚+B套餐 $316 平日價錢食足120分鐘,大胃王最適合去先揀口味:有麻辣味/醬香味揀咗醬香味,成個煲有好多調味配料,蓮藕,芽菜,香茜鰻魚索曬d 汁好入味鰻魚厚身多肉,皮唔算太肥食完一輪唔夠,可以再encore, 即叫即刻去炸食完鰻魚之後,加湯繼續打邊爐喇調味料吧提供好多sauce 對面就係蔬菜配料區,選擇豐富,如養生的蟲草花,大大隻鮮冬菇,健康嘅南瓜,蕃茄,萵筍等適逢牛之鍋9周年,逢惠顧B & C 餐放題,可以無限添加扇貝,鮑魚肉方面有美國極上牛肉,澳洲和牛,羊肩肉等壽司🍣有花之戀,火炙芝士蝦壽司,芒果吉列蝦卷,海膽壽司,呢啲都係比較吸引嘅壽司刺身亦唔錯,有帶子,甜蝦,三文魚,北寄貝,泰式生蝦…我最鍾意嘅係甜品無限放送💓宇治抹茶芭菲-軟滑抹茶雪糕,脆脆米,煙靭麻糬粒🩵榴槤芭菲-榴槤雪糕,榴槤蓉,水晶珠, 脆脆米🤩法式焦糖燉蛋-脆面焦糖,滑溜嘅燉蛋🥰榴槤甘

今次食左烤鰻魚+B套餐 $316
平日價錢
食足120分鐘,大胃王最適合去

先揀口味:有麻辣味/醬香味
揀咗醬香味,成個煲有好多調味配料,蓮藕,芽菜,香茜
鰻魚索曬d 汁好入味
鰻魚厚身多肉,皮唔算太肥
食完一輪唔夠,可以再encore, 即叫即刻去炸

食完鰻魚之後,加湯繼續打邊爐喇
調味料吧提供好多sauce

肉方面有美國極上牛肉,澳洲和牛,羊肩肉等

刺身亦唔錯,有帶子,甜蝦,三文魚,北寄貝,泰式生蝦…

我最鍾意嘅係甜品無限放送
💓宇治抹茶芭菲
-軟滑抹茶雪糕,脆脆米,煙靭麻糬粒
🩵榴槤芭菲
-榴槤雪糕,榴槤蓉,水晶珠, 脆脆米
🤩法式焦糖燉蛋
-脆面焦糖,滑溜嘅燉蛋
🥰榴槤甘露
-感覺似榴槤西米露,有榴槤肉,用上奇亞籽,幾健康
榴槤班戟 ,so far so good
-內層忌廉比較多,榴槤味夠香濃
2024-03-04
$350 (Dinner)
  • 飲品櫃
  • 宇治抹茶芭菲
  • 烤鰻魚
2024-03-15 171 views
好耐無出荃灣了,朋友想暴食一餐,我就揀左呢間係悅來酒店樓下既牛之鍋,貪佢一個價錢,咩都有得食🤤8點黎到,估唔到星期一都咁多人,9成滿座。有三款套餐揀,豐儉由人,我地就揀左B餐,已經包火鍋、刺身、日式料理、甜品!兩小時任飲飲食!座位大部份都係卡位,坐得舒服,QR code落單,無漏單,上枱快!食物方面,火鍋料正常發揮,最驚喜係有扇貝同鮑魚任食!!!!絕對翻本!!刺身新鮮,唔會好薄;壽司都好食!日式料理唔算好多款,但勝在主打既有齊,榴連波、芋頭波、雞軟骨、台灣腸、燒菠蘿、炸蠔呢d都有!最後,甜品係最大大大亮點,一直都保持住高水準,窩夫、抹茶芭菲、榴連芭菲,真係唔可以錯過,個肚一定要留位😋😋埋單連加一每位$306,性價比高!

8點黎到,估唔到星期一都咁多人,9成滿座。

有三款套餐揀,豐儉由人,我地就揀左B餐,已經包火鍋刺身、日式料理、甜品!兩小時任飲飲食!

刺身新鮮,唔會好薄;壽司都好食!

埋單連加一每位$306,性價比高!

2024-03-15 111 views
同男朋友放工去荃灣嗰邊剪頭髮💇‍♂️之後去附近嘅牛之鍋打邊爐👅👅佢係打邊爐+日式料理+甜品放題😗2小時任食 B餐($278)我哋有得揀一人一鍋或者一個大鍋,我同男友就揀咗一人一鍋💕三鮮豬骨湯:湯底濃郁,豬骨湯底入面加咗三款鮮美嘅食材,帶嚟豐富嘅滋味。重慶麻辣湯:辣味濃郁,重慶風味嘅麻辣湯底,令火鍋更加香辣可口。🦪原隻鮑魚、原隻扇貝:新鮮嘅原隻海鮮,口感鮮嫩,質量極好😍🐂美國極上牛肉:帶有濃郁的牛肉味道🫶🏿🐂澳洲牛肩胛肉眼:飽滿口感同柔軟質地💕🐂美國肥牛肉:脂肪紋理均勻,入口即化👅🐖特選豚肉:肥瘦適中,口感鮮嫩😍🐙八爪墨魚滑、蟹柳:海鮮滑嫩爽口,加入咗豐富嘅口感層次✨🍣三文魚刺身、帶子刺身、甜蝦刺身、泰式生蝦刺身:新鮮刺身😍鮮美嘅海鮮味道,質感好好,幾肥美🫶🏿🍣花之戀壽司、火灸三文魚壽司:精緻嘅壽司,口感香滑,味道鮮美🥰🍣海膽魷魚軍艦、海蜇沙律:獨特嘅口感同風味,帶嚟豐富嘅層次感✨🔥鹽燒海蝦、芝麻雞翼:烤至金黃酥脆嘅海蝦同香氣四溢嘅芝麻雞翼,為食物增添咗獨特嘅風味。🍨宇治抹茶芭菲:抹茶濃郁風味,配上豐富配料👅🫕楊枝甘露:酸甜嘅芒果配上清爽嘅椰汁,口感豐富🍡芝麻湯丸:芝麻餡料嘅濃郁香氣好正🍪

2小時任食 B餐($278)
我哋有得揀一人一鍋或者一個大鍋,我同男友就揀咗一人一鍋💕

🦪原隻鮑魚、原隻扇貝:新鮮嘅原隻海鮮,口感鮮嫩,質量極好😍

🐂美國極上牛肉:帶有濃郁的牛肉味道🫶🏿
🐂澳洲牛肩胛肉眼:飽滿口感同柔軟質地💕
🐂美國肥牛肉:脂肪紋理均勻,入口即化👅

🐖特選豚肉:肥瘦適中,口感鮮嫩😍

🐙八爪墨魚滑、蟹柳:海鮮滑嫩爽口,加入咗豐富嘅口感層次✨

🍨宇治抹茶芭菲:抹茶濃郁風味,配上豐富配料👅
🫕楊枝甘露:酸甜嘅芒果配上清爽嘅椰汁,口感豐富

🍡芝麻湯丸:芝麻餡料嘅濃郁香氣好正

🍪雪糕泡芺:雪糕好香同creamy,好襯泡芺皮🤣

🥠榴槤班戟:結合鬆軟嘅班戟皮和榴槤餡料,creamy同口感滑順😆

飲品係出去雪櫃拎~多選擇,有酒有唔酒,我飲咗自家製手打檸檬茶同白桃烏龍,仲有紙包飲品同熱茶🍵🍶
🍹自家製手打檸檬茶、白桃烏龍:清新嘅檸檬茶同香氣撲鼻嘅白桃烏龍茶,唔太甜!解渴又好味🥰

💕餐廳食物款式都好特別同緊貼潮流(手打檸檬茶)🤣店員服務都好nice(上菜快,會主動嚟加湯同收嘢),性價比都算高,絕對吸引到我哋再返嚟食🤪
2024-03-12
前排經過悅來酒店,從透明玻璃見到牛之鍋呢間日式放題火鍋店人氣鼎盛,促使我約埋朋友過嚟打邊爐,順便聚一聚!餐廳佔地面積幾大,多提供卡位。餐廳中央設自助醬料區、飲品區、蔬菜區。餐廳分ABC三個餐,成人、小童、長者,繁忙及非繁忙時間收費不同,我和朋友點選左性價比好高嘅B餐,繁忙時段$278 ,任食兩小時。食物種類超過150種,用QR code落單。✔️湯底9款可選,可以選擇一大鍋或一人一小鍋。和朋友一人一小鍋選擇兩個不同湯底,我的壽喜燒湯底甜甜地,我朋友的豬骨湯底清清地,再到自助蔬菜區拿些蔬菜放入湯底,增加鮮味。✔️肉類7款可選,包括牛肉、豚肉、羊肉和雞肉。牛肉豚肉薄薄一片,肉質軟腍,吸湯汁,五香雞件醃得好入味。✔️火鍋配料選擇不少,除了餐廳慶祝九周年限定無限追加活鮑魚、原隻扇貝,海鮮類仲有:海蝦、蠔、蜆、腩片、鯇魚片、青口等等。其他仲有鴨血、響鈴、各種丸類……活鮑魚、扇貝感覺都好新鮮,蠔雖然細細隻,但有口感。✔️日式食物放題部份,都覺得好滿足。沙律、刺身、壽司、炸物、串燒、自家製甜品,一應俱全。值得留意嘅係,落單食物逐件計,份量不多,咁個胃都唔會太大負擔,同埋可以試到多啲食物,亦防止浪費。✔️刺身下

✔️日式食物放題部份,都覺得好滿足。沙律、刺身壽司、炸物、串燒、自家製甜品,一應俱全。值得留意嘅係,落單食物逐件計,份量不多,咁個胃都唔會太大負擔,同埋可以試到多啲食物,亦防止浪費。

✔️刺身下面用碎冰鎮凍,口味鮮甜。蟹籽沙律清新多沙律醬。麻辣拌魚皮非常爽口、麻味重。海蜇沙律都有特別位,加入咗醋汁,好開胃。花之戀壽司、芒果吉列蝦,飯粒緊致,做得幾標準。炸物都做得唔錯,炸芝麻雞翼、榴槤炸彈、香芋丸,都深得我喜歡,好香脆,又夠味。

✔️最後一定要用甜品作結,餐廳提供甜品10多款,自家製,一定要留肚食!甜品精緻,出去甜品店食可能要幾十蚊!點咗宇治抹茶芭菲、榴槤芭菲,從麻糬、雪糕、新鮮榴槤肉、cream、脆脆、蒟蒻,一層一層,好味又有誠意!
近排又凍返 捉緊冬天最後機會打個邊爐先嚟到荃灣呢間牛之鍋食個火鍋放題先餐廳環境整淨光猛 座位好闊落店員都好友善有禮放題B餐 $278本身以淨係食打邊爐放題 點知原來仲有埋刺身壽司熟食炸品甜品雪糕等等 超多嘢食勁滿足另外呢度仲可以一人一個湯底 無論食唔食得辣都可以約埋一齊嚟打邊爐 而且仲更加乾淨衛生刺身同壽司嘅選擇都有好多 魚生好新鮮 三文魚&帶子夠厚肉 生蝦甜蝦好鮮甜壽司都唔會大大嚿 份量啱啱好黑松露帶子壽司好香松露味 火鍋湯底我就揀咗蟲草花松茸湯 夠晒健康 湯底好香甜 蟲草花同松茸份量都好充足仲可以任嗌鮑魚同扇貝添打邊爐就梗係要食牛啦 最鍾意食美國極上牛肉 牛肉香濃又唔肥另外仲有羊肩肉 豚肉同雞件海鮮方面都好豐富 有蠔 鮑片 青口 海蝦 蜆另外仲有各種唔同嘅丸 餃子 豆腐 響零 炸魚皮 烏冬 出前一丁燒物炸物都好豐富 一定要試榴槤炸彈 一啖咬落去榴槤蓉爆晒出嚟好滿足蔬菜類同埋菇類就有個櫃可以俾我哋自取另外仲有兩大個飲品櫃 除咗有汽水 果汁 茶 仲有自家製飲品呢度嘅甜品有勁多款式 居然仲有芭菲 同埋多款中西式糖水甜品 甜品每份都細細份 咁就可以試多啲唔同味
近排又凍返 捉緊冬天最後機會打個邊爐先
嚟到荃灣呢間牛之鍋食個火鍋放題

餐廳環境整淨光猛 座位好闊落
店員都好友善有禮

放題B餐 $278

刺身壽司嘅選擇都有好多 魚生好新鮮 三文魚&帶子夠厚肉 生蝦甜蝦好鮮甜

壽司都唔會大大嚿 份量啱啱好
黑松露帶子壽司好香松露味

仲可以任嗌鮑魚同扇貝添

打邊爐就梗係要食牛啦 最鍾意食美國極上牛肉 牛肉香濃又唔肥
另外仲有羊肩肉 豚肉同雞件

海鮮方面都好豐富 有蠔 鮑片 青口 海蝦 蜆

蔬菜類同埋菇類就有個櫃可以俾我哋自取

另外仲有兩大個飲品櫃 除咗有汽水 果汁 茶 仲有自家製飲品

放工後來到悅來坊買玩具,見到牛之鍋新推出的 風味烤鰻火鍋放題,烤鰻魚是我所欲也,難得碰到烤鰻魚打邊爐,咁有新鮮感,當然要試吓!烤鰻鍋 B餐 $316入場首先選定了烤鰻鍋 B餐,豐富食物充滿驚喜,勁多款日本料理、刺身、海鮮、壽司、炸物、火鍋和牛、小食、飲品、榴槤甜品。CP值超高,怪不得經常滿座。店長細心介紹 鰻魚烤魚可以無限追加,因為想食辣所以揀咗麻辣味,唔食辣嘅朋友就可以揀醬香味。風味烤鰻果然肥美,外脆內嫩,肉質鮮美,麻辣味道香濃很入味,辣湯底用來打邊爐有驚喜,鰻魚任叫任食 CP 值好高。店員說另一樣 jetso 是 Like 社交平台,可即時送麵包蟹!Refill 了一次烤鰻已經很滿足!接着可以加湯打邊爐,湯汁仍然是麻辣底的,夠晒滋味!撞啱周年期間限定推廣優惠,可以無限添加原隻鮮鮑魚~花膠~拖羅壽司~超正!海鮮火鍋配料、醬料、蔬菜自助之外,主打新鮮海鮮,每日限定, 扇貝、日本廣島蠔、生猛海蝦、帆立貝、青口、手打蝦滑、大白蜆,食材都係大大隻 , 好肥美,鮮甜又彈牙,非常豐富。牛肉選擇幾款最喜歡的,美國極上牛肉,澳洲牛肩胛肉眼,肉質鮮嫩,可口美味。刺身好新鮮的刺身,三文魚、帶子、甜蝦美
烤鰻鍋 B餐 $316
Refill 了一次烤鰻已經很滿足!
海鮮
牛肉
刺身
好新鮮的刺身,三文魚、帶子、甜蝦美味到不得了,還有泰式生蝦,北寄貝、赤貝、希靈魚,回味無窮。
壽司
念念不忘的花之戀,非常肥美的三文魚腩,火炙芝士系列,很有創意的芒果吉列蝦卷,軍艦,選擇味道多。
即製甜品
牛の鍋日本料理 的即制甜品,一定不能錯過,尤其是最近有榴槤元素,榴槤芭菲、榴槤甘露、榴槤班戟,有好多榴槤果肉,好足料!相信榴槤愛好者 must eat ~!
宇治抹茶芭菲、法式焦糖燉蛋、楊枝甘露、芒果布甸,誠意十足!
飲品多元化,啤酒、汽水、自家製茶飲 應有盡有。
$320 (Dinner)
Celebration
  • 榴槤甘露
  • 日本廣島蠔
  • 海鮮
2024-02-16 151 views
好味,野食種類唔算多但係都好味。坐得都舒服,人唔算特别多。甜品好好食啲肉份量夠多,菜品都OK。服務態度一般,服務員常常無視舉手,同埋最後好似有啲想趕客咁,未夠鐘就cut單
好味,野食種類唔算多但係都好味。坐得都舒服,人唔算特别多。

甜品好好食
啲肉份量夠多,菜品都OK。

服務態度一般,服務員常常無視舉手,同埋
最後好似有啲想趕客咁,未夠鐘就cut單
Type of Meal
Lunch
2024-02-15 148 views
情人節去食,入左去坐低先話每位加$20 照俾算。掃code落單第一round魚生每款叫6-8件,你送黎得每款只得兩件,之後再落4-5次單只係送兩次黎每款只得兩件。壽司師傅真係易做,唔洗睇order求奇放。最後放棄算冇下次! Blacklist
2024-02-14