今日係尖沙咀亞士厘道呢邊搵到間樓上日本野近排節日多,成日都想食好d哈哈呢間店,由一入嚟就已經感受到佢地嘅服務熱情馬上斟好茶仲會主動介紹食物,抵讚!★★★★蕃茄牛油果沙律 $68沙律菜好清新爽口,個醬汁配搭得好好味牛油果同蕃茄都大大片★★★燒鱈魚干 $40好脆口的燒鱈魚乾,點埋醬更添風味,當平時D零食咁一路食一路傾下計都唔錯★★★★雞肉串 $30★★★手羽雞翼串 $35★★★阿波尾雞腎串 $38再點咗3款串燒,不過不失,燒得都香口★★★★一口炸芝士 $68炸得好香脆,一咬開入面濃郁嘅芝士香散發晒出嚟★★★帶子刺身 $50帶子新鮮,滴少許檸檬更顯鮮甜★★★★油甘魚壽司 $38★★★★三文魚火炙壽司 $32兩款壽司都係我喜歡的,油甘魚魚味濃郁,而火炙過嘅三文魚更添一份魚油香味★★★★★牛肉烏冬 $90呢個牛肉烏冬一d都唔普通 !首先上到嚟,牛肉仲係半生熟,可以見到半粉嫩嘅質感,睇落都好新鮮牛香濃,肉質鮮嫩,而且大大塊份量都唔少配上稻庭烏冬的清香同彈牙,味道超級正,連湯都可以飲晒★★★★明太子茶漬飯 $78明太子好夠味,鹹鹹香香撈埋湯一齊食一流鳥炎屋 Torienya整體評分★★★★地理環境★
今日係尖沙咀亞士厘道呢邊搵到間樓上日本野
近排節日多,成日都想食好d哈哈

呢間店,由一入嚟就已經感受到佢地嘅服務熱情
馬上斟好茶仲會主動介紹食物,抵讚!

★★★★蕃茄牛油果沙律 $68
沙律菜好清新爽口,個醬汁配搭得好好味
牛油果同蕃茄都大大片
蕃茄牛油果沙律

★★★燒鱈魚干 $40
好脆口的燒鱈魚乾,點埋醬更添風味,
當平時D零食咁一路食一路傾下計都唔錯

雞肉串
手羽雞翼串
阿波尾雞腎串

★★★★一口炸芝士 $68
炸得好香脆,一咬開入面濃郁嘅芝士香散發晒出嚟

★★★帶子刺身 $50
帶子新鮮,滴少許檸檬更顯鮮甜

★★★★油甘魚壽司 $38
★★★★三文魚火炙壽司 $32
兩款壽司都係我喜歡的,油甘魚魚味濃郁,
而火炙過嘅三文魚更添一份魚油香味

油甘魚壽司+三文魚火炙壽司

★★★★★牛肉烏冬 $90
呢個牛肉烏冬一d都唔普通 !
牛香濃,肉質鮮嫩,而且大大塊份量都唔少
配上稻庭烏冬的清香同彈牙,味道超級正,連湯都可以飲晒

★★★★明太子茶漬飯 $78
明太子好夠味,鹹鹹香香撈埋湯一齊食一流

鳥炎屋 Torienya
整體評分★★★★

地理環境★★★★
座位軟身,坐得尚算舒適

服務★★★★★
佢地嘅服務係真係冇得彈
招呼好周到,不時添茶
店長店員們都非常之熱情,殷勤有禮
絕對感受到當中的誠意

2020-01-02
蕃茄牛油果沙律
油甘魚壽司+三文魚火炙壽司
2019-11-09 208 views
今日來到尖沙咀的隱世日式居酒屋呢度老闆非常有禮,招呼一流面上亦充滿笑容令人有賓至如歸的感覺呢間裝修都很有日式風格走傳統日式居酒屋路線牆上用各式各樣的畫去點綴再配上柔和的燈光還有卡位坐每日精選都會寫在牆上的供客人參考還有廚師精選可愛的圖畫顯得美輪美奐沖繩海葡萄沙律店員建議先將海葡萄點醬汁然後再把汁倒入沙律攪拌吃這個吃法真別有一番風味冷豆腐這個前菜非常冰涼透心再配上新鮮的蕃茄夏天吃簡直係一流非常開胃雞肉串店員說雞是把原材料雞扒分件切開一件件才燒所以他的雞肉粒超大舊可見店舖食材落足成本和心機牛舌串牛舌的味道燒得剛剛好翠玉瓜串翠玉瓜爽口芝士年糕芝士溜心的感覺令人幸福滿瀉吉列廣島蠔即叫即炸的吉列廣島蠔外脆內軟再配上沙律醬令人回味無窮碎蔥吞拿魚腩卷碎蔥吞拿魚腩壽司本人最愛的碎蔥吞拿魚入口即溶,口感彼佳,本人除了日本當地居酒屋其他吞拿魚魚生一概不碰,不是上等的吞拿魚根本沒法入口,這間的吞拿魚讓我出乎意料之外沒有普通吞拿魚那種咬不開和乾生的感覺,而且多一層軟綿綿的咬感和獨特鮮味溢出,可見也算上等的食材,刺生級素如何,主要看吞拿魚的好吃程度,這碎蔥吞拿魚腩卷和壽司受歡迎的程度是不容置疑的。三文魚壽司🍣三
今日來到尖沙咀的隱世日式居酒屋

呢度老闆非常有禮,招呼一流

面上亦充滿笑容令人有賓至如歸的感覺

今次嘅味道係梅子非常特別
這餐非常滿足
  • 碎蔥吞拿魚腩壽司
2019-10-15 717 views
朋友知我喜歡食日本野,所以帶我上去這間樓上居酒屋雜錦魚生沙律(山葵汁)$98-三文魚、希靈魚、八爪魚、蟹柳,加埋青瓜絲同混合,料很多,而山葵汁酸酸辣辣好醒胃我們選了三款壽司,火炙三文魚壽司-師父加了幾刀才燒,刀工令三文魚更淋更易入口,火炙亦令油香更出三文魚籽壽司-一口咬下,在口中爆出多重鮮味北寄貝壽司-好鮮甜美味,感覺很新鮮配合即磨 Wasabi,層次再提升黑松露甜蝦卷 - 這可算是創意料野,卷物上加上大大隻甜蝦和黑松露,估不到甜蝦和黑松露是這麼夾,濃味的黑松露竟沒有搶走甜蝦的味道,反而更提鮮,佳作唐揚雞軟骨 - 非常香脆,鹹鹹地,勁易入口,不知不覺愈食愈多手羽先(雞翼)- 外皮燒至香脆,裡面juicy,而且醃得好入味翠玉瓜 & 茄子 -非常濕潤多汁,上菜加了些木魚乾,好看,亦令味道層次提升燒和牛粒串 - 超香牛油脂味,入口即溶茶漬飯 - 明太子/梅/三文魚,我們order了明太子,茶漬飯的湯好好味,清而濃郁,加入明太子,鹹鹹香香辣辣,味道更有層次汁煮豬軟骨烏冬 - 好抵食,大大碗,湯濃,烏冬滑,最讚的是汁煮豬軟,煮至非常入味,無論肉和軟骨部分都非常淋身
朋友知我喜歡食日本野,所以帶我上去這間樓上居酒屋

雜錦魚生沙律(山葵汁)

我們選了三款壽司

三文魚籽壽司-一口咬下,在口中爆出多重鮮味

北寄貝壽司-好鮮甜美味,感覺很新鮮

配合即磨 Wasabi,層次再提升

壽司

唐揚雞軟骨

手羽先(雞翼)

翠玉瓜 +  茄子

燒和牛粒串 - 超香牛油脂味,入口即溶

燒和牛粒串

汁煮豬軟骨烏冬
雜錦魚生沙律(山葵汁)
壽司
唐揚雞軟骨
手羽先(雞翼)
翠玉瓜 +  茄子
燒和牛粒串
汁煮豬軟骨烏冬
2019-09-24 625 views
和朋友一行5人去TST晚飯朋友在app search到這家居酒屋我們決定來試試啊~~星期日晚的8時多..店內食客不算好多不用等位就有位了~先上桌的是牛肉壽喜燒生牛肉+生雞蛋,湯的熱力將牛肉慢慢煮熟牛肉肉質軟嫩,有略略的牛味還有娃娃菜,雜菌等配菜壽喜燒湯底甜甜的,香濃而不鹹,味道不錯~但對於5人來說,這份量不算多,每人分到一片牛肉左右明太子雞翼,賣相討好!燒得金黃香脆之餘,釀得夠飽滿!!雖然有明太子,但味道不會過辣~明太子加上雞翼的肉汁,幾惹味!!鰻魚玉子燒,玉子燒內包裹著鰻魚玉子燒略為老了一點點鰻魚亦不算好香好肥美個人認為這道玉子燒比較一般..原條飛魚刺身,店家推介的刺身~~我也是第一次試這種魚的刺身啊!薄切的白肉魚,味道清爽又帶點魚香不會像油甘魚那樣的重魚油~味道不會腥雖是薄切,但都有咬口,算是爽爽的質感確實值得推介!海膽炒飯,份量不多炒得不算很乾身,但飯也不會黏成一團團見到有海膽,不過吃的時候就不太吃到海膽的味道呢~~牛油果軟殼蟹卷牛油果沒牛油果香軟殼蟹好細件,要不是餐牌上有註明軟殼蟹,根本就吃不出來!飯身很黏糯好難食!!!黑松露甜蝦卷,黑松露及甜蝦都正常,但味道有點不太夾主要問題
和朋友一行5人去TST晚飯
朋友在app search到這家居酒屋
我們決定來試試啊~~
星期日晚的8時多..店內食客不算好多
不用等位就有位了~
牛肉壽喜燒
先上桌的是牛肉壽喜燒
生牛肉+生雞蛋,湯的熱力將牛肉慢慢煮熟
牛肉肉質軟嫩,有略略的牛味
還有娃娃菜,雜菌等配菜
壽喜燒湯底甜甜的,香濃而不鹹,味道不錯~
但對於5人來說,這份量不算多,每人分到一片牛肉左右
明太子雞翼
明太子雞翼,賣相討好!
燒得金黃香脆之餘,釀得夠飽滿!!
鰻魚玉子燒
鰻魚玉子燒,玉子燒內包裹著鰻魚
玉子燒略為老了一點點
鰻魚亦不算好香好肥美
個人認為這道玉子燒比較一般..
原條飛魚刺身
原條飛魚刺身,店家推介的刺身~~
我也是第一次試這種魚的刺身啊!
薄切的白肉魚,味道清爽又帶點魚香
不會像油甘魚那樣的重魚油~
味道不會腥
雖是薄切,但都有咬口,算是爽爽的質感
確實值得推介!
海膽炒飯
海膽炒飯,份量不多
炒得不算很乾身,但飯也不會黏成一團團
見到有海膽,不過吃的時候就不太吃到海膽的味道呢~~
牛油果軟殼蟹卷
牛油果軟殼蟹卷
牛油果沒牛油果香
軟殼蟹好細件,要不是餐牌上有註明軟殼蟹,根本就吃不出來!
飯身很黏糯
好難食!!!
黑松露甜蝦卷
黑松露甜蝦卷,黑松露及甜蝦都正常,但味道有點不太夾
主要問題同樣出於那團飯!!

由於食物份量都不多
我們再追加了燒牛舌﹑雞軟骨﹑燒翠玉瓜及炸牛肉薯餅
燒牛舌
牛舌不算好厚身,算是軟嫩,牛味不夠香
雞軟骨
雞軟骨正正常常
燒翠玉瓜
翠玉瓜燒得夠稔,多汁不會乾身!!
炸牛肉薯餅
我沒有試薯餅,同行朋友沒說難吃~~

整體而言,店內環境算是寧靜舒適
服務算是不錯!
大部份食物質素尚佳,唯獨卷物類真的要以難吃來形容
!!
食物份量都不多,但在我們到店的後段時間,店內有爐頭壞了,沒有飯麵之類提供
因此同行朋友吃得不太夠飽呢!
2019-06-16
明太子雞翼
原條飛魚刺身
約朋友食飯揀日本菜是常識吧🤣今次揀左間尖沙咀樓上居酒屋,環境寧靜,啱哂同朋友嚟傾下計慢慢嘆下。我地2個都好大食🤣 所以都叫左好多嘢食🤤-☆ (限定)胡麻冷豆腐 HKD$45夠哂開胃冰凍,啱哂夏天咁熱食☀️ 豆腐含高大豆蛋白,夠哂健康👍-☆ 豚肉大根煮 HKD$88豚肉同蘿蔔都煮得好腍好入味,特別喜歡佢夠酸😋-☆ 明太子玉子卷 HKD$80切到件件都係厚切,玉子中間滿怖明太子😍😍-☆ 碎蔥吞拿魚腩手卷 HKD$55吞拿魚腩既鮮味又有微微油脂香,好快俾我鯨吞左😄-☆ 三文魚手卷 HKD$35香港人大愛,三文魚夠肥美😋-☆ 黑松露甜蝦卷 HKD$95一上碟已聞到濃厚黑松露香,配上大大隻甜蝦寶寶🦐 好夾呀!-☆ 燒杏鮑菇串 HKD$28燒完都仲有豐富肉汁,實屬難得👍-☆ (限定)阿波尾雞腎串 HKD$38成日好怕雞腎太硬,哩度嘅算係不錯。-☆ 雞肉串 HKD$30雞肉肉質軟腍,不過不失。-☆ 燒和牛粒串 HKD$68和牛味道果然同普通牛肉不同,略嫌太細粒唔夠喉~
約朋友食飯揀日本菜是常識吧🤣

☆ (限定)胡麻冷豆腐 HKD$45
胡麻冷豆腐

☆ 豚肉大根煮 HKD$88
豚肉大根煮

豚肉同蘿蔔都煮得好腍好入味,特別喜歡佢夠酸😋
☆ 明太子玉子卷 HKD$80
切到件件都係厚切,玉子中間滿怖明太子😍😍
☆ 碎蔥吞拿魚腩手卷 HKD$55
吞拿魚腩既鮮味又有微微油脂香,好快俾我鯨吞左😄
☆ 三文魚手卷 HKD$35
三文魚手卷

香港人大愛,三文魚夠肥美😋
☆ 黑松露甜蝦卷 HKD$95
黑松露甜蝦卷

一上碟已聞到濃厚黑松露香,配上大大隻甜蝦寶寶🦐 好夾呀!
☆ 燒杏鮑菇串 HKD$28
燒完都仲有豐富肉汁,實屬難得👍
☆ (限定)阿波尾雞腎串 HKD$38
成日好怕雞腎太硬,哩度嘅算係不錯。
☆ 雞肉串 HKD$30
串燒

雞肉肉質軟腍,不過不失。
☆ 燒和牛粒串 HKD$68
和牛味道果然同普通牛肉不同,略嫌太細粒唔夠喉~
2019-08-26
胡麻冷豆腐
豚肉大根煮
三文魚手卷
串燒
  • 明太子玉子燒
2020-01-14 19 views
呢晚同女友心情好,帶佢去咗一間想食好耐嘅日本餐廳食飯,結果食物質素好好,食到停唔到手😋。🥗蟹籽沙律$68呢個沙律有超多蟹籽同蛋黃醬!超級清新嘅前菜。啲蔬菜都好新鮮。🍣黑松露甜蝦卷$95一疊有四大件,賣相吸引。甜蝦鮮甜冇腥味,配上黑松露醬好夾。🍣帶子壽司$30帶子好大塊,而且食落好鮮甜。🍙碎蔥吞拿魚手卷$55啖啖甘香細滑,充滿油脂嘅香味。🐓阿波尾雞腎串$38爽口彈牙,簡單調味已經好好食。🐓雞皮串$30雞皮經過高溫油炸後香脆可口,而且入口一啲都唔油膩。一入口有一種獨特嘅油脂香味。🍡煙肉香荔串$48驚喜之作。煙肉嘅鹹香配上荔枝嘅清新簡直天作之合。🐓熊田炸雞$65炸雞外脆內嫩多肉汁,而且一啲都唔油膩。🐂鐵板牛柳粒$98牛柳粒嘅份量好多,脂肪比例適中,即使熟透亦都唔會嚡口。🥘鍋燒烏冬$110餐廳嘅新菜式。材料配搭好健康。略略攪拌後生雞蛋變成半熟狀態,超級滑。但湯底味道太淡,需要添加七味粉調味。💁🏻‍♂️每道菜式都極具心思,味道佳,店員細心有禮,燈光柔和,頗有格調,呢餐飯我哋都好滿意🥳。

蟹籽沙律

🥗蟹籽沙律$68

🍣黑松露甜蝦卷$95
一疊有四大件,賣相吸引。甜蝦鮮甜冇腥味,配上黑松露醬好夾。

碎蔥吞拿魚手卷

🍣帶子壽司$30
帶子好大塊,而且食落好鮮甜。

🍙碎蔥吞拿魚手卷$55
啖啖甘香細滑,充滿油脂嘅香味。

阿波美雞腎串

🐓阿波尾雞腎串$38
爽口彈牙,簡單調味已經好好食。

雞皮串

🐓雞皮串$30

煙肉香荔串

🍡煙肉香荔串$48
驚喜之作。煙肉嘅鹹香配上荔枝嘅清新簡直天作之合。

熊田炸雞

🐓熊田炸雞$65
炸雞外脆內嫩多肉汁,而且一啲都唔油膩。

鐵板牛柳粒

🐂鐵板牛柳粒$98
牛柳粒嘅份量好多,脂肪比例適中,即使熟透亦都唔會嚡口。

鍋燒烏冬

• 阿波尾雞腎串
  • 煙肉香荔串
  • 帶子刺身
2020-01-05 15 views
到了尖沙咀行街,上網揾到鳥炎居,價錢不貴,又多款色,所以就去食啦,入到店,服務非常周到,尤其個男店員, 非常親切有禮!加分。蟹籽沙律好清新爽乾,夠開胃,唔會雪到冰哂,新鮮即整。燒青椒仔 有木魚絲喺青椒仔上面漂浮,非常動感!有生薑絲作調味,更帶鮮香。燒三文魚腩壽司, 輕輕火炙過非常鮮香肥美,入口溶化! 另外劍魚腩壽司都非常肥味! 另外一題wasabi係即磨出嚟嘅"非常細心。照燒雞柳串,照燒汁嘅雞柳非常香甜,雞柳肉質非常的鮮嫩,入口aftertaste非常之強"黑松露牛油果卷, 賣相好靚仔! 看似非常普通但係有牛油果同埋黑松露加持,產生化學作用!超正, 鍾意牛油果同埋黑松露嘅你必定要試一試!燒喜知次,專登將魚反轉嚟上,因為另外一邊嘅魚皮很硬,而家反轉咗方便食用,非常體貼!魚肉好鮮甜,酸汁蘿蔔蓉加檸檬,更食出鮮味!!

蟹籽沙律好清新爽乾,夠開胃,唔會雪到冰哂,新鮮即整。

魚肉好鮮甜,酸汁蘿蔔蓉加檸檬,更食出鮮味!!
黎到呢間鳥炎屋,裝修格局都好日本化,除左硬件之外,本人覺得呢度既軟件都真係唔錯,唔知店員定老板,好鬼有活動,介紹都到位,入到黎就真係感受到日本式服務,而且唔係香港人既西臉式服務,客仲要三催西請先有反應果種。所以呢度既員工真係唔錯,剩係服務都值回票價。但我地黎食野嫁嗎,但野食又唔得既。呢度d野食都算幾大路,以串燒同鍋物做主路,所以今次就無試到d刺身喇,咁串燒黎講,佢d調味都算係岩岩好,唔會太咸,而且燒得唔會太濃,比出2面既就可以話係健康一d,始終太多濃野對健康都唔係咁好既,本人就最鐘意佢個牛舌,燒到岩岩好,仲好juciy。最後值得一試既係佢個蔬菜鍋物,湯底非常清,食唔出有味道,有淡淡既原始菜味,正!

2019-12-17 49 views
本身諗住同同事去食亞士厘道另外一間餐廳,不過去到先發現佢執咗笠。 當我哋煩惱緊去邊度食嘅時候就見到鳥炎屋嘅水牌,我地大家都唔知有間咁既野所以就上咗去試。細細間嘅樓上居酒屋,光線好足夠,裝修簡約,啲野食好好食,員工好好人又好笑容。有個同事叫左個比目魚定食,佢地唔小心落左個三文魚定食,一直"唔好意思"前"唔好意思"後咁講咗幾次,仲話會好快咁上返個啱嘅返黎比我地,不過同事費事嘥嘢所以都食咗個三文魚,但同事話個三文魚都好好食,下次都會叫返三文魚。我地決定將呢間列入我地嘅食堂,得閒都黎食佢。 三文魚扒定食(應該是🤣) 木魚湯烏冬網燒雞扒 三色魚生丼定食 照燒汁煮牛舌定食 和風牛肉鍋定食前菜,麵豉湯,甜品(抹茶糯米糍)

三文魚扒定食(應該是🤣)
三文魚扒定食

照燒汁煮牛舌定食
照燒汁煮牛舌定食

和風牛肉鍋定食
和風牛肉鍋定食

前菜,麵豉湯,甜品(抹茶糯米糍)

Lunch
2019-12-13 27 views
去尖沙咀食日本野,今次朋友話呢間餐廳既燒鯖魚好味,所以決定去試試。環境好舒服,靜靜地啱哂同朋友食下野傾下計。我地點咗唔少野試,包括黑松露牛油果卷、燒鯖魚、番薯仔串、亞波味雞腎等,仲有蜆菜豆腐鍋同埋明太子茶漬飯。首先講下黑松露牛油果卷,一上碟就好香黑松露味,本身我唔太好牛油果,但原來牛油果配黑松露個味道又幾夾,唔錯!之後係燒鯖魚,魚皮燒得脆卜卜好好味!番薯仔串口感軟糯,入口幼滑香甜,令人食唔停口。亞波味雞腎則爽口又惹味。蜆菜豆腐鍋入面都有唔少蜆,d蜆亦好乾淨又冇沙,而湯底清清地好健康。食埋明太子茶漬飯就又飽又滿足~

環境好舒服,靜靜地啱哂同朋友食下野傾下計。

之後係燒鯖魚,魚皮燒得脆卜卜好好味!

番薯仔串口感軟糯,入口幼滑香甜,令人食唔停口。
亞波味雞腎則爽口又惹味。

食埋明太子茶漬飯就又飽又滿足~
2019-11-30 36 views
亞士厘道原來除左地鋪,都好多樓上鋪,今次同朋友發現左呢間日居酒屋,裝飾很別緻,而且店員很親切,會用心介紹不同菜式。卡位設計幾舒適好多酒呀!全餐最最推介這個鱈魚條,吃下去係非常鬆脆,一路吃一路不停說好吃!我同朋友都覺得係必點的!燒日本甜薯燒鯖魚,比想像中大條好多!魚味濃!明太子雞翼,有少少辣,但可接受。燒蒜黑豚串,肥瘦均勻鰻魚玉子,玉子很香滑 而且件數都多,適合share吃店員說這烏冬是新岀的,整體感覺較清。烏冬很彈牙!仲有天婦羅🍤

卡位設計幾舒適

好多酒呀!

燒日本甜薯

燒鯖魚,比想像中大條好多!魚味濃!

明太子雞翼,有少少辣,但可接受。

燒蒜

黑豚串,肥瘦均勻

鰻魚玉子,玉子很香滑 而且件數都多,適合share吃

店員說這烏冬是新岀的,整體感覺較清。
烏冬很彈牙!仲有天婦羅🍤

2019-10-27 32 views
位於尖沙咀亞士厘道樓上舖的鳥火居,員工有禮,老闆熱情,是很不錯的休閒小店。旁邊仲有一排隱密卡位,又可以望到吧位,不錯!番茄牛油果沙律 $68排列公整的番茄和牛油果,下方是沙律菜,醬汁像是麻醬混酸汁,又香又醒胃,食到停唔到,推介!唐揚雞軟骨 $40外層炸到卜卜脆,內裡是爽口的雞軟骨,十分香口!燒鱈魚干 $40同樣是很香口的小食!雞肉串 $30醬汁香甜惹味,雞肉仍滑嫩多汁,不錯的!黑豚肉串 $40肥瘦相間,油香滿瀉,而且極為香口惹味,高質!日本蕃薯串 $48太興奮,所以影到撻Q!一如往常的甜美!燒花魚一夜干 $108外皮稍稍燒焦,肉質堅挺而且鮮嫩多汁,蘿蔔蓉也是上等貨,鮮甜可口,加少少檸檬已經超級好味,勁正的一條燒魚!火炙三文魚壽司 $32三文魚的肥油會滲進飯內,更為香口!黑松露甜蝦卷 $95黑松露的香氣超級突出,喜歡黑松露的人必點!三文魚茶漬飯 $78又香又甜又可口的茶漬飯,係呢一餐飯嘅完美Ending!

旁邊仲有一排隱密卡位,又可以望到吧位,不錯!

番茄牛油果沙律 $68

唐揚雞軟骨 $40
外層炸到卜卜脆,內裡是爽口的雞軟骨,十分香口!

燒鱈魚干 $40
同樣是很香口的小食!

雞肉串 $30
醬汁香甜惹味,雞肉仍滑嫩多汁,不錯的!

黑豚肉串 $40
肥瘦相間,油香滿瀉,而且極為香口惹味,高質!

日本蕃薯串 $48
太興奮,所以影到撻Q!一如往常的甜美!

燒花魚一夜干 $108

火炙三文魚壽司 $32
三文魚的肥油會滲進飯內,更為香口!

黑松露甜蝦卷 $95
黑松露的香氣超級突出,喜歡黑松露的人必點!

三文魚茶漬飯 $78
又香又甜又可口的茶漬飯,係呢一餐飯嘅完美Ending!