Hiring
Monthly
$18,000-$20,000
Monthly
2025-01-05 338 views
公司聖誕午聚, 選擇咗呢間比較新嘅cafe試下,預早訂定枱,一行七人happy together ❤️ 有六位叫午市套餐,一份散叫主菜。全店滿坐有好多其他公司聚餐,所以叫套餐嘅牛柳好快就上枱,有機會整定嘅,唔喺好夠熱。 反而我叫主菜 煎牛排就晏啲啲上,但好夠熱同肉嫰。 同事們都有叫奶昔,朱古力碎碎勁好味,不過好飽肚 😅士多啤梨女同事話太甜,飲唔晒。 仲有quota叫兩份pancake開心share,原味好ok喎,當然朱古力味更吸引啦。 total埋單唔使2000,個個都食得開心又滿足,2024聖誕快樂。

2024-12-26 497 views
聖誕節特別多飯局, 今晚就約左朋友去新都城食飯, 揀左間靚靚cafe食晚餐! 餐廳位置開揚, 日光嘅時間望出外面應該會更加靚✨️Pulled Pork and Pineapple PizzaPizza好大份, 有手撕豬肉、菠蘿、洋蔥做饀料, 食落好惹味, 咸咸甜甜幾好食✨️Pancetta Carbonara 用左意式煙肉同Parmesan cheese做嘅Carbonara, 醬汁沾滿每條意粉, 食落一d都唔膩, 忍唔住一啖接一啖係咁食✨️British Trifle Pancak一嚟就已經嚇親, 超級大份, 女仔見到一定好開心, 厚厚嘅班戟中間係用真士多啤梨整成嘅啫喱, 配埋吉士醬同鮮忌廉真係超邪惡✨️莓果茶✨️石榴青檸梳打

✨️Pancetta Carbonara

✨️British Trifle Pancak

✨️莓果茶

✨️石榴青檸梳打
2024-12-26 563 views
去葵芳新都會 見有新進註既餐廳 - The pantry 半開放裝修 唔會太拘謹🥳夜晚既小燈都好有氣氛好岩小情侶聖誕撐下枱腳🎄🩷即刻試下啦🍕Quattro Combo一個pizza有齊4款口味😋選擇困難症都唔怕呀😂仲可以開心share 大推!其中燒安格斯牛肉菠蘿肉既調味偏濃但菠蘿既清新拉返平衡係最惹味亦係我最中意既一款🥰另外3款味道係意大利香腸+黑松露 +菠菜雞肉芝士餅底脆卜卜可以點埋洋蔥醬又另一風味😋🍝新鮮海膽香煎帶子+蟹肉海膽忌廉汁意粉面既海膽係海膽味濃新鮮🤩意粉都非常掛汁 🍝味道係好食 不過食到最後有小小漏🤏🏻唔係一個人食晒 一齊Share食就fit晒🩷🥛💚薄荷朱古力奶昔鍾意薄荷朱古力嘅朋友一定要叫呢個💚好勁薄荷朱古力味 同好應該明🤣
去葵芳新都會 見有新進註既餐廳 - The pantry
半開放裝修 唔會太拘謹🥳
夜晚既小燈都好有氣氛
好岩小情侶聖誕撐下枱腳🎄🩷
即刻試下啦

🍕Quattro Combo
一個pizza有齊4款口味😋
選擇困難症都唔怕呀😂
仲可以開心share 大推!
其中燒安格斯牛肉菠蘿

🥛💚薄荷朱古力奶昔
鍾意薄荷朱古力嘅朋友一定要叫呢個💚
好勁薄荷朱古力味 同好應該明🤣
2024-12-26 368 views
話說我媽咪係一個終極嘅港女,佢最鍾意靚嘢,同埋食甜嘢~葵芳呢一間疏乎厘專門店我哋成日都嚟呢一個脆脆係我哋成日都叫嘅,不過佢永遠都係食一件,我就食埋另外嗰兩件,不過脆卜卜,加埋佢嗰啲酸奶醬,仲有少少肉,其實一啲都唔肥~我哋每一次都當佢係餐前小食咁叫除咗平時一定會叫嘅嗰幾樣嘢之外,每一次都想試吓佢唔同嘅沙律,咁當然呢一個沙律都係交咗俾我負責食啦,屋企個港女又點會鍾意食菜😆😂豬肋骨都係每次嚟親呢間餐廳必叫嘅,我記得第一次嚟餐廳嘅時候見到佢有兩份唔同嘅size,我就問佢大嗰份大唔大㗎,員工同我講大嗰份驚我哋兩個女人食唔晒,跟住我就二話不說咁就啱啦,我就要大個份啦,因為我淨係食啲肉😂🤣 呢個係幾好味嘅,啖啖肉,骨肉都好容易分離煮得唔錯今次除咗同港女嚟之外,都同我屋企個腌尖男爹哋嚟咗,佢嗌咗個魚嚟食,平時我哋都未必會嗌飯,不過呢個又幾好味喎~ OK嘅呢杯嘢飲一睇就知道邪惡㗎啦,係港女一定會嗌嘅,佢有朱古力薄荷味,同埋士多啤梨味,佢兩款都試晒㗎啦,每一次嗌一個都係為咗同你杯嘢影相~佢就好似啲小朋友咁每次飲完依杯嘢已經捱飽食唔落其他嘢我通常都會偷咗佢杯出邊黐住嗰啲脆脆,同埋上邊個窩夫嚟食疏乎厘因為今日
話說我媽咪係一個終極嘅港女,佢最鍾意靚嘢,同埋食甜嘢~
葵芳呢一間疏乎厘專門店我哋成日都嚟

呢個係幾好味嘅,啖啖肉,骨肉都好容易分離煮得唔錯

佢就好似啲小朋友咁每次飲完依杯嘢已經捱飽食唔落其他嘢

我通常都會偷咗佢杯出邊黐住嗰啲脆脆,同埋上邊個窩夫嚟食

疏乎厘因為今日終於有三個人,終於夠膽叫到個疏乎厘,因為成日都怕食唔晒,因為我食甜嘢一啖起兩啖子,又驚港女食唔晒浪費咗,佢啲疏乎厘其實都有半價嘅優惠,只要你嗌任何一個主菜,就可以用半價嗌疏乎厘
咁你話佢依一間專門店啲疏乎厘係咪真係咁好食呢? 我期待已久,佢係好味,不過冇乜驚喜。

我見佢疏乎厘仲有配熱食嘅,下次都可以試埋,今次淨係嗌咗最細分嘅疏乎厘味道都在講多次幾好味,不過冇驚喜🤣❤️‍🔥❤️‍🔥可能原本想試咗好耐俾咗太多期望落去
2024-11-11
2024-12-24 444 views
之前team build來過一次,入面空間夠大,我地成team十幾人過來都無問題👌覺得嘢食高質,今次兩個人收工過來再食多次。披薩🍕必點!塊pizza大件到占佐半張檯,仲可以切八份去share。😆雖然我地得兩個人,但係忍吾住口都食曬。個餅底薄薄地,邊邊位脆口,上面嘅肉份量都多,好對得住個價。Burger🍔亦都係必點!安格斯牛堡,入邊件牛同夾住嘅包底就知唔係用平嘢,覺得呢間係對食物質素有要求,好有heart去做。飲品🧋方面,呢間舖好多飲品都吸引人,賣相標誌,我地點佐杯鮮橙汁同brownie expresso,😆飲完返去再減肥。

2024-12-23 388 views
1. 牛油果雞肉沙拉 - $118.0呢個沙律真係好正!牛油果熟得啱啱好,滑到入口即溶,配埋啲嫩滑嘅雞肉,真係好滿足!啲沙律菜夠新鮮,帶少少爽脆嘅口感,再加埋啲檸檬汁嘅酸香,整體非常清新又醒胃,特別啱啲想食啲健康嘢嘅人,值得推介!2. 黑松露蘑菇溫泉蛋意粉 - $145.0呢個意粉簡直係滿分享受!一開餐已經聞到濃郁嘅黑松露香味,食落更加係一流。啲意粉煮得啱啱好,口感有彈性,仲有啲滑滑嘅溫泉蛋撈埋醬,令成碟意粉好Creamy但又唔會膩。蘑菇鮮甜可口,成個組合真係好完美!如果鍾意黑松露嘅,一定要試!3. 粉紅草莓班戟 - $42.0呢個班戟可以話係賣相同味道兼備!粉紅色嘅草莓醬好吸引,食落又酸酸甜甜,啱啱好。班戟質感超鬆軟,搭配啲清甜嘅忌廉,真係每一啖都好滋味!雖然細細份,但份量啱啱好,甜度控制得好完美,食完令人開心!4. 桂花烏龍茶 - $42.0呢杯茶真係靚到爆!淡淡嘅桂花香加埋烏龍茶嘅茶香,飲落清香回甘,幾高雅。成杯茶入口順滑,唔會苦澀,又可以解油膩,配其他食物真係絕配!如果鍾意飲茶嘅,呢杯係必試之選!5. 百香果烏龍茶 - $42.0百香果烏龍茶係一杯超有層次嘅飲品!百香果嘅果香同
1. 牛油果雞肉沙拉 - $118.0

2. 黑松露蘑菇溫泉蛋意粉 - $145.0

3. 粉紅草莓班戟 - $42.0

4. 桂花烏龍茶 - $42.0

5. 百香果烏龍茶 - $42.0

百香果烏龍茶係一杯超有層次嘅飲品!百香果嘅果香同烏龍茶嘅清香融合得啱啱好,酸酸甜甜,特別啱嗰啲鍾意清爽味道嘅人。飲落非常解渴,而且仲有陣陣果香留喺口腔,非常舒服!呢杯茶真係令人飲完仲想再飲!
2024-12-22 343 views
一路都幾鍾意呢間餐廳知道新都會開咗間呢一晚買完聖誕禮物就去食餐廳裝修簡潔呢晚坐外面舒適Salmon Tacos超級足料,香脆的餅皮中放滿三文魚、酸椰菜、蕃茄莎莎、牛油果醬、酸忌廉、生菜同是拉差醬味道清新,口感層次豐富,很適合當開胃小菜酸忌廉牛油果醬薯條薯條搭配酸忌廉和牛油果醬,薯條外皮酥脆真係一絕!芥末墨汁意粉墨汁意粉配上醒胃的蕃茄他他而芥末的微辛辣,增添了一份刺激意粉煮得軟硬適中,不失口感掛汁力強!Roast Chicken Waffle 烤春雞有半隻,外皮烤至金黃酥脆雞肉肉質鮮嫩多汁,可加埋芥未醬口味窩夫好脆口,加埋少少蜜糖仲好食Tiramisu 梳乎厘pancake即叫即整空氣感十足,口感夠綿密之餘仲有陣陣蛋香面層仲有Tiramisu醬 唔會太甜
一路都幾鍾意呢間餐廳
知道新都會開咗間
呢一晚買完聖誕禮物就去食

餐廳裝修簡潔
呢晚坐外面舒適

Salmon Tacos
味道清新,口感層次豐富,很適合當開胃小菜

酸忌廉牛油果醬薯條
薯條搭配酸忌廉和牛油果醬,薯條外皮酥脆
真係一絕!

芥末墨汁意粉
墨汁意粉配上醒胃的蕃茄他他
而芥末的微辛辣,增添了一份刺激
意粉煮得軟硬適中,不失口感
掛汁力強!

Roast Chicken Waffle
烤春雞有半隻,外皮烤至金黃酥脆
雞肉肉質鮮嫩多汁,可加埋芥未醬口味
窩夫好脆口,加埋少少蜜糖仲好食

Tiramisu 梳乎厘pancake
即叫即整
空氣感十足,口感夠綿密之餘仲有陣陣蛋香
面層仲有Tiramisu醬 唔會太甜
2024-12-22 394 views
今日去了葵芳新都會廣場餐廳在空中花園平台旁邊,陽光好充足!我們點了Lunch set燒紐西蘭牛柳配薯茸&燒汁牛肉肉味香濃,配薯蓉好好味!安格斯牛肉,楓葉漿煙肉&芝士漢堡配薯條漢堡扒牛肉嫩滑,肉汁豐富!薯條香脆。Strawberry MilkshakesVanilla Milkshakes😋😋😋好正的奶昔!單點了White Wine Mussels藍青口,白酒,蒜茸,小茴香,忌廉,多士味道剛好,藍青口肉質鮮嫩爽口彈牙!🤤😍😍甜品Peanut Butter Banana Waffle焦糖香蕉,烤杏仁,朱古力蛋糕,花生醬,窩夫& 雲尼拿雪糕香蕉脆脆的外皮軟糯的香蕉肉好好味!窩夫外脆內軟,濃郁的蛋香配上香滑的雲哩拿雪糕。😝😍😍😍😍
今日去了葵芳新都會廣場
餐廳在空中花園平台旁邊,陽光好充足!
我們點了Lunch set
燒紐西蘭牛柳配薯茸&燒汁
牛肉肉味香濃,配薯蓉好好味!

安格斯牛肉,楓葉漿煙肉&芝士漢堡配薯條
漢堡扒牛肉嫩滑,肉汁豐富!
薯條香脆。

Strawberry Milkshakes

Vanilla Milkshakes
😋😋😋好正的奶昔!

單點了
White Wine Mussels
藍青口,白酒,蒜茸,小茴香,忌廉,多士
味道剛好,藍青口肉質鮮嫩爽口彈牙!
🤤😍😍

甜品
Peanut Butter Banana Waffle
焦糖香蕉,烤杏仁,朱古力蛋糕,花生醬,窩夫& 雲尼拿雪糕
香蕉脆脆的外皮軟糯的香蕉肉好好味!
窩夫外脆內軟,濃郁的蛋香配上香滑的雲哩拿雪糕。😝😍😍😍😍

• Chocolate Banana Pancake
2024-12-21 338 views
見到好多人介紹呢間cafe,發現原來葵芳開咗分店,環境小清新佈置🍃感覺都幾舒服✅Parma Ham&Melon Salad巴馬火腿、哈密瓜、Mozzarella 芝士、黑醋醬、雜菜配柚子汁火腿配哈密瓜鹹甜組合特別開胃,沙律菜嘅醬汁酸甜適中,都好新鮮✅ Salmon Tacos烤一口三文魚,酸椰菜,青瓜,蕃茄莎莎,牛油果醬,酸忌廉,羅馬生菜& 蜜糖是拉差醬薄脆嘅外層夾住豐富嘅配料,外型都幾吸引🤩見到隔籬左右都點咗呢款,跟人點就無錯✅奇尊粉蝦&香蒜蛋黃醬薯條薯條上面仲有三隻蝦🦐都幾彈牙入味!香蒜蛋黃醬比較濃郁,適合重口味嘅人🍟✅Calamari Squid Ink Pasta魷魚、Pommery芥末忌廉汁墨汁意粉&番茄莎莎意粉非常有口感,芥末忌廉汁無平時咁膩增加食慾,重點係有蕃茄莎莎😍✅ Pineapple Coconut Pancake厚班戟、5小時低溫慢烤焦糖菠蘿、椰子醬、牛油酥餅碎聽講呢度嘅pancake好出名,梗係要留肚食甜品🥞呢度嘅pancake好重蛋香味同埋好鬆軟☺️菠蘿非常香甜,菠蘿外面有少少肉桂粉,本身唔特別喜歡肉桂粉所以覺得唔加會更好💛好味指數:4.7/5 💜回頭指數:4.

✅Parma Ham&Melon Salad

✅ Salmon Tacos

✅奇尊粉蝦&香蒜蛋黃醬薯條

✅Calamari Squid Ink Pasta
魷魚、Pommery芥末忌廉汁墨汁意粉&番茄莎莎

✅ Pineapple Coconut Pancake
厚班戟、5小時低溫慢烤焦糖菠蘿、椰子醬、牛油酥餅碎

💛好味指數:4.7/5 💜回頭指數:4.7/5

📍 The Pantry Cafe (葵芳)
葵芳興芳路223號新都會廣場5樓531-540號舖
心思思想食梳乎厘pancake,嚟咗葵芳呢間The Pantry Cafe,除咗有pancake食,亦都有其他主菜咸食,好似pizza、牛扒、意粉咁。Four Cheese Pizza $208呢款四重芝士pizza係星形批設計,非常特別,用咗Burrata、Gorgonzola、Mozzarella同Mascarpone四款芝士,芝味十足。個pizza底非常煙韌軟熟,加埋個蒜蓉醬一齊食就更加香。Beef Sirloin $258另外叫咗份燒安格斯澳洲穀飼牛西冷扒,五成熟燒得啱啱好,牛扒外邊焦脆,入面仲係粉嫩juicy,肉味濃郁。牛扒可以跟兩款醬汁,我哋就揀咗香蒜青醬同賓利士醬,配唔同嘅醬牛扒食落風味都唔同。牛扒仲會跟埋薯條或者薯蓉,非常抵食。Pineapple Coconut Pancake $119 到主角嘅厚梳乎厘pancake,口味選擇非常多,我哋就揀咗呢款pineapple coconut,pancake配搭5小時低溫慢烤焦糖菠蘿、椰子醬、牛油酥餅碎,充滿亞熱帶風情。梳乎厘軟熟,空氣感十足,好香菠蘿同椰子味。個慢烤焦糖菠蘿酸酸甜甜,好好味。。。The Pantry Cafe

Four Cheese Pizza $208

Beef Sirloin $258

The Pantry Cafe (葵芳)
葵芳興芳路223號新都會廣場5樓531-540號舖

2024-12-19 278 views
葵芳新都會廣場可稱為美食天堂有好多不同既餐廳🍴The Pantry都終於進駐左啦😍餐廳裝修嘅風格小清新🌿主餐、小食同甜品🍮 同樣都咁Yummy!🔸White Wine Mussels$79係用左藍青口配上了白酒、蒜茸、小茴香和忌廉,味道濃郁。而且塊多士好香口,煎香過又軟淋的。🔸Calamari Squid Ink Pasta $142透過白酒配墨汁意粉 , 整條菜亦有提鮮墨魚新鮮,超級大隻爽口彈牙 而且個意大利飯都好出色超級香濃!🔸Surf & Turf   $328燒美國封門柳係用炭燒嚟烹調,面頭有少少炭香味,入面嘅肉質就好嫩滑,看到粉紅色的肉質牛油香蒜焗奇暮粉龍蝦尾,隻龍蝦大大隻🦞蒜香味突出
葵芳新都會廣場可稱為美食天堂
有好多不同既餐廳🍴
The Pantry都終於進駐左啦😍
餐廳裝修嘅風格小清新🌿
主餐、小食同甜品🍮 同樣都咁Yummy!

🔸White Wine Mussels$79

透過白酒配墨汁意粉 , 整條菜亦有提鮮
墨魚新鮮,超級大隻
爽口彈牙 而且個意大利飯都好出色
超級香濃!

🔸Surf & Turf   $328
牛油香蒜焗奇暮粉龍蝦尾,隻龍蝦大大隻🦞蒜香味突出

蜜糖芥未醬半隻燒雞🐔這道菜的呈現讓人驚豔,半隻燒雞金黃酥脆,肉質鮮嫩,外皮的香氣撲鼻而來。蜜糖芥未醬的配搭令人意外,甜中帶點微辣,為燒雞增添了層次感。旁邊的窩夫則是完美的搭配,香脆的口感與雞肉的鮮嫩形成了絕妙的對比😀燒肉汁慢煮牛面頰肉意大利飯🇮🇹牛面頰慢煮,肉質軟嫩,入味十足。配上濃郁的燒肉汁,讓人每一口都能感受到肉香的爆發。意大利飯的口感滑順,吸收了肉汁的精華,讓整道菜更加美味☺️朱古力濃醬厚班戟🥞這道甜品的擺盤精緻,讓人一看就想立刻品嚐。班戟柔軟厚實,搭配的朱古力布甸、焦糖香蕉、布朗尼蛋糕和朱古力雪糕,帶來了豐富的口感和多樣的風味。每一口都是甜蜜的享受,特別是朱古力濃醬更是讓人陶醉,讓整個用餐體驗在甜品中達到高潮😋
蜜糖芥未醬半隻燒雞🐔

燒肉汁慢煮牛面頰肉意大利飯🇮🇹

朱古力濃醬厚班戟🥞
2024-12-13 409 views
呢一間西式餐廳之前食過唔同分店都好高質🌟,所以今日夜晚就再嚟食啦🥳Calamari Squid Ink Pasta $142墨魚汁意粉醬汁夠晒creamy😝,而且意粉本身口感都係我鐘意嘅比較硬身嘅意粉👏New ZeaLand Lamb Chops $248估唔到呢度連羊架都做得好出色🔥,生熟度選擇左medium火候控制的啱啱好💯,肉質鮮嫩,又唔會有過重嘅羊肉臊味,加上好濃郁牛油香味嘅薯蓉好完美😍The Pantry's Pancake $108第一次試翻原味嘅pancake😋,更加食到pancake濃郁嘅蛋香味,配上糖漿同水果都好搭配😎Fresh Grapefruit Juice $46

Calamari Squid Ink Pasta $142

New ZeaLand Lamb Chops $248

The Pantry's Pancake $108

Fresh Grapefruit Juice $46
2024-12-13 434 views
採光度高,開揚的環境加上小梳化讓人感覺非常放鬆。我們選擇了set lunch. 搭配兩杯冰茶,店家糖漿另上,真是細緻又周到。接著,南瓜忌廉湯的口感相當厚實,啖啖南瓜蓉, 忌廉令湯底更幼滑,沙律菜新鮮可口。這裡的milkshake品種繁多。我點了一杯百利咖啡甜酒朱古力奶昔,酒香中混入了花生碎,豐富了口感。店家的效率非常高,上菜速度快。BBQ Pork Ribs & Eggs Benedict Waffle煙燻豬仔骨搭配甜甜的燒烤醬,肉質鬆化。流心蛋加荷蘭醬,仲有酸酸的紫椰菜好醒胃,底層竟然還有窩夫,這樣的吃法真是少見又特別,羽衣甘藍的加入更是減低了油膩感,簡直是一個天衣無縫的組合!Grilled Beef Tenderloin with Mashed Potatoes燒得剛剛好的牛柳好juicy,搭配creamy薯蓉和新鮮雜菜(有長柄BB西蘭花啊) 。British Trifle Pancake厚厚的班戟充滿了蛋香,口感鬆軟。中間的士多啤梨啫哩更是驚喜,QQ彈牙之餘中間果肉大顆香甜,搭配脆餅,一級棒!
採光度高,開揚的環境加上小梳化讓人感覺非常放鬆。

我們選擇了set lunch.

店家的效率非常高,上菜速度快。

British Trifle Pancake
2024-12-09
$300 (Lunch)
葵芳出名多嘢食,放工特意同朋友嚟到葵芳新都會廣場搵食😋😋同朋友揀左呢間西餐廳「The Pantry Cafe」,佢個menu 真係好吸引我地,有吾同類型既主食,如burger、意粉、燴飯、pizza等等,小食、甜品、飲品亦應有盡有,睇到眼花撩亂😋樣樣都好想試👍👍入面環境都好大好闊落,枱面位置一啲都吾迫,坐得好舒服。臨近聖誕,餐廳亦有好多聖誕佈置,非常有氣氛🎄🎄最後揀左以下款式:🔆安格斯牛肉肉醬闊麵&溫泉蛋 $132-黎到滿滿既肉醬鋪滿成個意粉😋將中間流心溫泉蛋撈埋成個肉醬闊條麵黎食,味道真係超濃郁,用安格斯牛肉整成既肉醬真係好好味。麵條帶點煙靭,有口感👍🔅黑松露鵝肝牛柳伴紅酒燒汁 $268-上到嚟擺盤真係好靚,鵝肝外部煎得好香,油脂感滿滿,入口即溶,非常好味😋一試愛上。而牛柳切開肉質粉嫩嫩滑,點埋個紅酒燒汁,成個味道真係升華哂。仲有配菜,有薯蓉喺底、烤蘆筍、車厘茄等,同樣好味🤤🔆The Pantry's Pancake $108呢個皇牌甜品真係必試👍有厚班戟、焦糖牛油、楓葉糖漿同水果。梳乎厘有濃濃蛋香,味道好鬆軟,入口即溶😝跟埋楓糖漿牛油一齊食,真係無得輸。食過咁多間黎講,呢間都算係t
葵芳出名多嘢食,放工特意同朋友嚟到葵芳新都會廣場搵食😋😋

最後揀左以下款式:

🔆安格斯牛肉肉醬闊麵&溫泉蛋 $132

🔅黑松露鵝肝牛柳伴紅酒燒汁 $268

🔆The Pantry's Pancake $108
呢個皇牌甜品真係必試👍有厚班戟、焦糖牛油、楓葉糖漿同水果。梳乎厘有濃濃蛋香,味道好鬆軟,入口即溶😝跟埋楓糖漿牛油一齊食,真係無得輸。食過咁多間黎講,呢間都算係top1👍

🥤紅肉石榴梳打$35
上到黎粉紅色真係好令😝味道酸酸甜甜的,都幾好飲

⚛️The Pantry Cafe (葵芳)

📍葵芳興芳路223號新都會廣場5樓531-540號舖