長腳蟹腳可以算係呢度嘅唯一招來,但可能為了將貨就價,所提供的蟹腳質數甚差,纖維已經冷藏得被完全破壞,當然係淡而無味。已經好早訂位,但仍然被安排坐係一張極細嘅兩人臺,放多個細碟都無位。但冷氣足夠。同行朋友最愛Tiramitsu, 係佢嘅必吃。呢度嘅Tiramitsu 離奇地到咗下半場都無人惦,連細路仔都吾吼。原來被雪到殭硬,更本切吾開。白白浪費。此店唯一可以算得上美味嘅係熱葷中嘅 燴牛尾, 有D師傅睇吓。 因為其他所有嘢都吾食得,所以 冷盤蝦 變成此店嘅上品。其他食物…乏善可陳。六七年前曾以正價光顧此自助餐廳,印象係吾平兼無乜好嘢食,但起碼無乜惡感。但今次以Groupon 光顧,效果強差人意,每位$277.8 ($208 + $39.8 小費 + $30 星期五附加費) 完全吾值。對不起,永不回頭。

因為其他所有嘢都吾食得,所以 冷盤蝦 變成此店嘅上品。
其他食物…乏善可陳。

2012-11-02
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$277.8 (Dinner)
  • 牛尾,冷盤蝦
2012-09-22 398 views
同媽媽行街路經尖沙咀剛巧午餐時間,知道附近酒家又會人多就到酒店慢慢享受悠閒午餐。雖然無留座但無需等位就可即時入座。環境: 座位安排在餐廳一旁,自成一角。室內有自然陽光透入,溫度調節適中無悶熱感覺。食物: 冷盤有凍肉碟、薯仔沙律、雜果沙律、栗米腰豆沙律、新鮮蔬菜、自製凱撒沙律等等。獨立包裝壽司如加州卷、蟹子素翅壽司等…湯品有中西兩湯,中湯是青紅蘿蔔煲豬骨,西湯是洋蔥湯另有免治牛肉粥選擇。熱葷有中式點心如小籠包及魚肉燒賣,鐵板檔的煎牛肉、豬扒、茄子、南瓜、雜菜餅等…即叫即製粉麵自選配料。菜式有海南雞飯、印度咖喱牛肉配白飯、燴鴨、燒雞、燒豬仔腿、燒薯角、扒龍脷魚、冬菇扒時菜、肉絲炒米粉和豬腳薑等…甜品: 芝士餅、水果撻、栗子撻、葡撻、啫喱糖、麵包布甸、涼果子、紅豆糕、豆沙酥和新鮮自拼果碟等…飲品: 自助熱咖啡茶,凍飲有西柚汁、橙汁、凍紅茶任飲總結: 壽司用獨立包裝方便衛生,略嫌沙律款式太少。熱葷食物味道尚可,特別燒豬仔腿入味之餘肉質嫰滑,扒時菜也同樣爽口美味,炒米粉的配料充足酸甜好食。甜品最愛栗子撻和紅豆糕令人一件又一件啊。

雖然無留座但無需等位就可即時入座。

獨立包裝壽司如加州卷、蟹子素翅壽司等…

飲品: 自助熱咖啡茶,凍飲有西柚汁、橙汁、凍紅茶任飲

2012-09-19
$130 (Lunch)
Credit Card Offers
  • 燒豬仔腿
2012-07-18 266 views
(7月16日)晚上, 一行 15人 於君怡酒店酒店享用自助餐. 發覺咖啡室內氣溫十分高. 整晚需要飲用凍料幫助降溫!該酒店經理雖則安排了四部大風扇幫助降溫, 但食客整晚在(食出汗)的環境進餐!!!!君怡酒店 知道空調不足. 食客不能在舒服的環境下進餐,食而不知奇味….但繼續以團購把顧客招來!! 只顧生意額而不理會顧客的感受!!此舉實難接受!!!*當晚除了感受到食出汗之餘. 也見到店內服務員有禮及主動*
沙律超好味. 但螺有少少沙. 蟹腳無味.
魚生雖放在雪櫃內. 碟凍魚生不夠凍.
甜品精彩
鉄板燒-羊扒,三文魚.超好味. 師傅有禮和主動( Good )
酒店經理正在解釋為何咁熱. 食客熱到要一路要(put)扇

發覺咖啡室內氣溫十分高. 整晚需要飲用凍料幫助降溫!

只顧生意額而不理會顧客的感受!!此舉實難接受!!!

*當晚除了感受到食出汗之餘. 也見到店內服務員有禮及主動*

Other Info. : 當晚除了感受到食出汗之餘. 也見到店內服務員有禮及主動
2012-07-16
$230 (Dinner)
甜品精彩
沙律超好味. 但螺有少少沙. 蟹腳無味.
  • 沙律. 羊扒
  • 燒三文魚. 日式和果子.
2012-07-17 190 views
買了團購昨晚吃了,食物味道一般.冷盤: 長腳蟹,豆角蝦 熱盤: 薰魚,長通粉,炸蟹.有朋友拿了放在魚生柜旁的細細杯凍物,變了質,即時通知待應,免其他人客吃了肚痛.環境非常欠佳,溫度高,同待應講好熱,他們即時拿了部吹風机來吹,但... 好過冇啦好彩我們不是坐在拿食物的那邊,人多地方又細,又熱好彩有凍飲任飲,否則都吳知點樣降溫呀團購能增加客人,但環境欠佳,客人那有心情享受
士多啤梨好味,拿破倫蛋糕太過甜.
煎三文魚"腥"
買了團購昨晚吃了,食物味道一般.
冷盤: 長腳蟹,豆角蝦 熱盤: 薰魚,長通粉,炸蟹.
有朋友拿了放在魚生柜旁的細細杯凍物,變了質
,即時通知待應,免其他人客吃了肚痛.

好彩我們不是坐在拿食物的那邊,人多地方又細,又熱

好彩有凍飲任飲,否則都吳知點樣降溫呀

團購能增加客人,但環境欠佳,客人那有心情享受

Other Info. : 雪糕好快變奶昔.點解?溫度高嘛!
2012-07-16
2012-07-11 107 views
我朋友用團購卷BOOK左630 食DINNER BUFFET,咁我一放工就趕去啦...沿路已經好熱,點知去到仲熱..好像沒有開冷氣咁,周圍都開曬FAN..我同朋友個位已經叫好一點,遠離燒烤區,但一樣唔涼.其實一路都冇咩野食,蟹都冇肉,螺有沙,生果唔新鮮,又冇羊扒同牛扒.羊扒係拎唔到GE,因為坐得太遠啦...D雪糕根本拎出黎就溶溶地,鬼咩,佢放係D熱食區,周圍咁多熱熱圍住個小冰箱.其實食食下,我出到去已經見到食客在撥涼,同埋燒烤區真的好多油煙,令人好不舒服.UM...如果二百幾來食咁的環境+食物,我覺得要另作他選..

2012-07-10
$230 (Dinner)
2012-07-11 152 views
首先說明比個 "喊" 樣不是因為食物好差 , 服務好差 , 以百多兩百餘元團購價 , 食物種類 和味道算是 ok 了 , 服務都中規中矩 , 但最最要命是 --- 冷氣不足 , 焗到有點頭昏感覺 同事在團購網見好抵食 , 發起一次勁食之旅, 為張就部份大食團友出差公干 , 私人問題等等, 經幾次更改 , 終於落實訂下6月11日這天聚會 .到達酒店即時入坐, 坐位編在較入的小台上 , 離食物吧枱都有一段路程 , 不過附近枱不多應清靜少少, 但卻相反發現好嘈, 原來附近開了一部商場放在地下吹風的風機 , 不過是改放在枱面向天花板吹, 間鄰枱忍不住找侍應關機, 才可靜一點 耳朵清靜不到一會兒, 終於明白酒店為何要開此部又嘈又不美觀的大怪獸 , 冷氣極度不足, 熄風機不久 , 已有悶熱好焗的感覺 , 進食時更標汗呢 人都未飽 , 已改攻向甜品 和 凍食 ----- 2 杯雀巢小雪糕 ( 老實說自己不喜此品牌 , 但真係好熱希望可降下溫, ) 雪糕回到坐位已開始軟 唔知是剛剛放入雪柜未夠凍 , 還是受當時環境溫度影響 ~~ 食物方面 , 其實算是不差的 凍海鮮有--
雪糕唔夠凍, 取到回位已經開始出水軟晒
上角黑黑色的樣子不吸引 , 但幾好味的葷魚 ; 虫草花浸菜都幾清甜
首先說明比個 "喊"

經幾次更改 , 終於落實訂下6月11日這天聚會 .

面向天花板吹, 間鄰枱忍不住找侍應關機, 才可靜一點

熄風機不久 , 已有悶熱好焗的感覺 , 進食時更標汗呢
人都未飽 , 已改攻向甜品

食物方面 , 其實算是不差的
凍海鮮有---- 翡翠螺 , 長腳蟹 , 聖子 , 蝦 , 多款凍肉火腿 , 不過不失
熱葷有--- 虫草花浸娃娃菜 , 葷魚 ( 樣子黑黑的不吸引但好味
幾位同事都encore了兩三次 )
鐵板牛肉 , 豚肉 ( 兩樣都好 ok
) , 雞翼 , 羊架 (同事說ok 無so味) ,

聖子有沙, 翡翠螺 OK , 長腳蟹略鹹
鐵板薄牛肉, 豚肉, 但每次只限取 2 款, 又要排隊慢慢等
2012-06-11
2012-07-10 87 views
昨晚在Coffee House 食 dinner buffet 慶祝朋友生日,晚上六時半到達,食物枱的觀感都 OK,但食物就認真普通,沒有其他食客所講的燒牛扒及牛仔骨,而所謂的長腳蟹也只不過是較長的松葉蟹蟹腳又幼又無肉,不是蜘蛛蟹 ,用團購價二佰多元算吧啦,一分錢一分貨。但最今我氣憤的是間酒店由大堂到餐廳的空調嚴重不足,侍應要拿電風扇及吹風機來招呼客人,室外及室內的溫度近乎一樣 (28C),食客一路食一路抹汗,而可憐的侍應就一路俾人閙。呢間嘢真係無下次!不知所謂!!
呢間嘢真係無下次!不知所謂!!
Other Info. : 不知所謂!
2012-07-09
Group-buy
  • 牛奶公司雪糕杯 (雲呢拿,朱古力,芒果及芝麻味) - 因為太熱太焗,唯有食雪糕降温 :(
2012-06-23 69 views
預早買定團購慶祝父親節~諗住原價成三佰幾應該都OK啦~但係款式少但種類平均~中西日都有啲~如刺身,長腳蟹(有啲未解凍得晒),龍蝦仔,青口,帶子,燒牛扒,牛仔骨,田螺薯蓉等,仲有啲特色野,細細杯,不過多數難食,中了不少招種類OK但質素就麻麻過麻麻,塊所謂"澳洲西冷牛",哈,大家樂應該好食啲!物價通脹掛。。。最欣賞佢個沙律吧,自己揀科仲有個盆俾你兜~但佢碟大蝦沙律擺到好高,攞唔到咯-。-牛仔骨同生果都好好所以總括,一次夠了~
預早買定團購慶祝父親節~諗住原價成三佰幾應該都OK啦~但係

最欣賞佢個沙律吧,自己揀科仲有個盆俾你兜
~但佢碟大蝦沙律擺到好高,攞唔到咯-。-
牛仔骨同生果都好好
所以總括,一次夠了~
Other Info. : 服務生不錯啊,收碟很爽手
2012-06-15
$266 (Dinner)
Father's Day
  • 牛仔骨,生果
2012-02-21 92 views
由於太多人買團購,所以預約要一個月,今天終於等到了!6:30準時開始,第一碟攻的當然時海鮮區:有小龍蝦、螺、青口、還有來不及照的長腳蟹;長腳蟹肉質很鮮美,沒有咸水味,而螺肉也彈牙可口,size也大很有咬口。小龍蝦由於剝的程序太煩,所以只吃了一隻。 再來是沙律,沙律巴基本上應有盡有,四種醬汁五六種菜,都算新鮮多品種,but沒有我最愛的雜果所以覺得失色了點。進入中場,再攻魚生和sushi,款都叫多,除了普通的三文魚吞拿魚,還有北寄貝鰻魚蟹柳沙律等,但有個問題……大半在第一輪後便沒有再出,所以要食便要早!接著是燒烤區,有真人大廚即叫即燒,有蝦、冬菇、牛扒、漢堡扒、青椒……還有法式焗田螺(個人覺得個薯茸好味過田螺)熱食就沒有什麼特別,魚柳、京蔥炒羊肉、咖哩豬肉、炒雜菜……由於留肚食甜品,所以有show這區,也記不住有啥菜賣飛弗的甜品呀!!!總括都做得很好,特別喜歡粟子撻和草苺芝士餅,不過也是一round過後很多款都不再出,所以建議中場先夾定回枱。還有雪糕是牛奶公司杯杯的,有黑芝麻品,不錯!結論:以二百多元的價錢來說很抵,所以別說團購冇好嘢

由於太多人買團購,所以預約要一個月,今天終於等到了!

6:30準時開始,第一碟攻的當然時海鮮區:
燒烤區
熱食區
甜品之一
甜品之二

結論:以二百多元的價錢來說很抵,所以別說團購冇好嘢

2012-02-19
$250 (Dinner)
海鮮區
熱食區
甜品之一
甜品之二
  • 長腳蟹
2012-01-22 103 views
姑仔上年買的團購券留番今晚團年飯時用, 逢五六日每位再加$30, 另外原價的加一服務费, 所以結賬時姑仔要再多付$432.60晚餐時間由6:30至10:00, 但我見到未夠鐘其他食客己經蜂擁地搶食, 場面是萬分的壯觀海鮮類有蟹腳、青口、龍蝦仔、翡翠螺, 幾鮮幾甜美, 體型算適中, 不會太大硬掘掘或者細隻到無肉食。 大蟹腳唔會死鹹, 肉又粗沙律及cold cut都好好味, 沙律中的燒牛肉露荀沙律及cold cut中的parma ham是最好味, 因為燒牛肉是生生地而露荀苗很清新;Parma ham切得厚薄均一, 鹹香回味, 包裹哈蜜瓜同吃最美味。熱盤約有十款, 炸煆、炸軟殼蟹、烚什肉(牛脷、牛仔腸、火腿)、雲耳蒸龍崗雞等等, 那個烚牛脷味道較淡但是靠就靠它本身的牛脂味及牛脷那獨特味道;軟殼蟹半隻已經有點膩, 可見體型之大;龍崗雞雖然已切件但肉質肥美兼有雞香廚師堂煎多種食物, 上至羊架雞翼, 下至冬菇青椒都會煎, 不過每次都有很多人排隊, 我唔排就無得食 還是先謝過小O慷慨地借肉來影相焗田螺充斥着蒜油及薯蓉, 我覺得蒜油薯蓉比田螺更美味蕃薯栗子各試過一啖, 甜酸蘿蔔、酸木瓜酸甜適中, 好
還是先謝過小O慷慨地借肉來影相
焗田螺充斥着蒜油及薯蓉, 我覺得蒜油薯蓉比田螺更美味
蕃薯栗子各試過一啖, 甜
酸蘿蔔、酸木瓜酸甜適中, 好開胃
菠蘿用淡鹹水浸住, 甜味带了出來
雪耳燉梨甜而夠潤
所有甜品都各具特色, 朱古力類夠濃, 白酒啫喱的味道與正常一杯白酒般濃, 全都也不差

那麼愉快的團年飯
來年一定行好運
Other Info. : 紅、白餐酒大陸啤酒任飲, 還有熱咖啡或茶同埋果汁任飲, 好抵呀 :)
2012-01-21
$249.80 (Dinner)
Chinese New Year
2012-01-20 46 views
尋晚諗住一家人去食平平地的自助餐. 3百幾一人的價錢, 我地都冇期望佢有好多野食同好好味!但真係諗唔到差到咁!!原本BOOK 8:30,已經早十幾分鐘去啦, 但都要成大班人係出面等到9:00先入得! 坐嘅仲要係潛建位!! 都算啦~ 仲要最後係完全冇咩野好食!!全場野食, 野飲加埋40款都唔知有冇, 仲要全部已經俾人簡剩, 得返少少, 搞到核核突突. 而且D野食又唔refill, 完全係好似食人地嘅口水尾咁!! 燒扒類冇哂冇refill, 三文魚得幾件, 西式冷盤食哂, 龍蝦仔得幾隻細細隻, cake兩三款, 每款得幾件仔, 菠蘿, 蜜瓜冇哂….之後食左半個鐘左右, 又同我地講10點會收食物要交場!!冇野下嗎你地 9:00入去食, 9點半左右同我講, 10點 要交場收野食!Book 位同等位果時, 完全冇人同我地講過自助餐10點完!! 咁早完,就唔好分咩時間俾人book 8:30啦,唔該!!! 仲有, 明知有幾枱客9點先入, 係咪應該要refill多d野食啊, 完全冇囉!! 坐左咁耐都只係見到佢地refill 左幾次西瓜!! 想沖杯奶茶飲, 連茶底都冇哂, ,要我地叫佢加, 佢地先識加!
尋晚諗住一家人去食平平地的自助餐.
之後食左半個鐘左右, 又同我地講10點會收食物要交場!!
坐左咁耐都只係見到佢地refill 左幾次西瓜!! 想沖杯奶茶飲, 連茶底都冇哂, ,要我地叫佢加, 佢地先識加!!
我咁大個人真係未試過去食自助餐, 最後要搞到食炒飯黎填飽肚!!! 仲要D炒飯係勁難食tim!!
完全不知所謂的一間酒店, 仲要係位於尖沙咀區! 呢餐簡直係100蚊1 個人都唔值!!! 仲要一共俾左千幾銀!!
尋晚真係食得好飽!! 不過係食到一肚氣嘅飽!!!! 以後都咪使指意再去呢間野, 不知所謂!!
Other Info. : 不知所謂!!
2012-01-19
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
$380 (Dinner)
Chinese New Year
  • 冇!!!
2011-11-06 47 views
原本打算book4號,但10月個時打去話星期5已經冇曬...咁就算啦,早一天其實拎野食既位置不大,選擇都唔多壽司每件都會包住,衛生d??三文魚雖然細細件,但可以任拎之前既食評話蟹腳最正,但男友仔話都不太吸引,我自己就冇食到個人就覺得燒物最正~!!但個師傅就差左d...一面不滿既感覺..雖然好食,但我自己拎過一次,仲要只係叫左2款食物,其餘都係男友仔拎的其實有好多野揀架,牛、豬、雞、蝦、腸仔、多春魚等等但因為即燒時間就比較耐,其實可以好似黃金海岸咁燒左少少先.有客要咪燒熟囉,都會好好味架~螺爽口,另一愛食的~青口就咸左d...甜品就已經佔3份一拎食物既地方一細杯,一細件,試曬有興趣既款式~藍莓芝士餅同草莓拿破崙就最有水準
咁就算啦,早一天

其實拎野食既位置不大,選擇都唔多
壽司每件都會包住,衛生d??
三文魚雖然細細件,但可以任拎
之前既食評話蟹腳最正,但男友仔話都不太吸引,我自己就冇食到
個人就覺得燒物最正~!!
但個師傅就差左d...一面不滿既感覺..
其實有好多野揀架,牛、豬、雞、蝦、腸仔、多春魚等等
螺爽口,另一愛食的~
青口就咸左d...
甜品就已經佔3份一拎食物既地方
一細杯,一細件,試曬有興趣既款式~
藍莓芝士餅同草莓拿破崙就最有水準
2011-11-03
2011-09-27 364 views
o係網上睇到呢間酒店有團購做, 加埋一都只係每人$220... 我都只係抱著就算唔好食都唔會"dum"心嘅心態, 即刻約好哂全屋企人黎食...8月尾已經俾哂錢, 但竟然要9月中先有位...心諗係咪咁full ar...話咁快就到食buffet日喇, 去到又無想像中咁多人者....buffet大至上:冷盤長腳蟹 -- 算大隻, 幾鮮甜...你話係咪靚野一定唔係, 但都唔錯啦...我揀哂有鉗o個隻黎食, 好味d 三文魚, 八爪魚剌身-- 任拎, 起碼唔係限住你每次拎幾多...新鮮程度ok啦, 八爪魚好過三文魚...螺 -- 完全唔掂, 有d腥蝦 -- 好後期先有...唔太新鮮但過得去龍蝦仔 -- 出面食過比呢間更貴嘅buffet係好咸, 但呢度反而唔會wor沙律, 冷麵 -- 沙律有薯仔同桃, 2款都幾好味...而且佢款冷麵係用黑芝麻整, 又幾夾wor, gd...鐵板燒 -- 有牛扒, 豬扒, 雞扒, 羊架, 蝦, 多春魚, 冬菇, 南瓜, 德國腸... 我只係食左幾款, 太多試唔哂, 牛扒,羊架同蝦都好味, 不過要食嘅話要俾d耐性等o下 熱盤 -- 可以話無乜邊樣好食, 仲要有d賣相

buffet大至上:
冷盤

螺 -- 完全唔掂, 有d腥
蝦 -- 好後期先有...唔太新鮮但過得去

牛扒,羊架同蝦都好味, 不過要食嘅話要俾d耐性等o下
熱盤 -- 可以話無乜邊樣好食, 仲要有d賣相好差, 食都唔想食... 整體得個白汁龍利柳比較好
甜品 -- 樣樣都唔錯, 有款蘋果批我最like
生果 -- 有西瓜, 哈密瓜, 菠蘿, 蜜瓜, 桃, 都叫做多款, 蜜瓜係最甜最好食

另外任飲紅, 白, 啤酒, 金桔檸檬汁, 橙汁, $220呢個價錢都算周到....
我食過更貴嘅buffet, 當然食物質素比呢度好好多, 但食野都要睇埋價錢,
$220 講真, 我收貨wor

長腳蟹
燒物
沙律, 冷麵
麻麻地
蜜瓜夠哂甜
白酒
2011-09-26
$220 (Dinner)
長腳蟹
燒物
蜜瓜夠哂甜
  • 鐵板燒
2011-09-13 36 views
買了groupon後,才發覺有人同樣用groupon去這裡吃dinner buffet,失望而回,以為今次買groupon又老襯了。今次完全是以勉強吃得下和吃得飽的心態去吃的。果然,沒有希望,便沒有失望,甚至是出乎意料之外的好。(還是被投訴得多,改進了?!)book得較遲,大堂滿客了,我們被安排到更大的另一邊,客人不多,反落得清靜。以三星酒店來說,食物種類不算少,除去不吸引和自己不吃的,以下是我吃過的:~芝士焗蟹蓋:很可愛的小蟹蓋釀了蝦膠之類,味道不錯。~薯仔沙律:沒有味道~燴海鮮:內有蝦、魚肉和小青口,味道ok的。~碗仔翅:只勺到不知是肉絲還是雞絲,不過味道ok。~粟米焗娃娃菜:鮮甜美味!~龍鬚炸蝦:一般,不是很脆,粉有點厚。~燒物(腸仔,牛扒,豬扒,蝦,多春魚,矮瓜,南瓜):正!尤其是肉類,吃了多個round!~蟹腳:每人每次限取2件,屬海水鹹味重的那種,也不能吃得太多。每張枱放了較剪和濕紙巾,算周到。~蒸魚柳:不能要求有甚麼鮮味,但不腥和滑,連怕吃魚的老公也破例吃了一件。~焗豬柳:其實是鹹豬手吧?吃了少許瘦肉,鹹鹹香香的不錯。~焗火腿:也是鹹鹹香香的不錯。~蒸蛋:不夠滑,元氣的還

~芝士焗蟹蓋:很可愛的小蟹蓋釀了蝦膠之類,味道不錯。
~薯仔沙律:沒有味道
~燴海鮮:內有蝦、魚肉和小青口,味道ok的。
~碗仔翅:只勺到不知是肉絲還是雞絲,不過味道ok。
~粟米焗娃娃菜:鮮甜美味!
~龍鬚炸蝦:一般,不是很脆,粉有點厚。
~焗豬柳:其實是鹹豬手吧?吃了少許瘦肉,鹹鹹香香的不錯。
~焗火腿:也是鹹鹹香香的不錯。
~蒸蛋:不夠滑,元氣的還好吃些。
糖水水果(荔枝
,桃,梨,菠蘿):都不錯,很少buffet有這麼多水浸水果呢,還是大大件的,每種一大瓶。
~mini cake:種類少,藍莓芝士餅很好吃,橙味的則一般。

service:waiter收碟很快,也有禮貌

雖然不是樣樣都很好吃,但以每人約$250來說(今天是公眾假期才多加了$30,平日才$220),我都吃到捧著肚子,心滿意足了。

有時要考慮一分錢,一分貨。這個價錢,不能要求有五六星級酒店的質素吧?
2011-09-13
$250 (Dinner)
  • 燒物,藍莓芝士餅
2011-08-19 44 views
超級失望!團購有優惠, 諗住嚟試吓, 見食評都唔係太差, 不過可能團購關係, 間酒店諗住慳錢?如果係咁, 佢真係唔應該做團購, 事關醒目的, 都會利用呢個時候做宣傳, 盡量做足150分, 等客人將來就算俾正價都會返轉頭食... 嗰啲覺得團購咁平, 好似好駛底而俾cheap嘢客人食的餐廳, 即係叫人嚟睇吓佢有幾差....唉! 今次呢間可能就係咁!是晚媽咪生日, 諗住同埋Daddy一齊去慶祝. 明明打電話book咗位, 又話冇record, 好彩都安排都位俾我哋.可惜, 對鍾意剌身的我同媽咪, 有幾失望唔想提, 連只鍾意食熱盤的Daddy, 都話唔會再嚟... 總之成晚最好食的, 只有長腳蟹, 不過要同佢搏鬥完先食到, 因為冇剪開, 鉗又冇用, 只可以係咁扭爛佢, 或者咬裂佢....其他....就連蒸蛋都唔好食!!!!唉....都唔想再提了!希望媽咪唔會太唔開心啦!
超級失望!

其他....就連蒸蛋都唔好食!!!!

唉....都唔想再提了!

希望媽咪唔會太唔開心啦!
2011-08-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$183 (Dinner)
  • 沒有