2022-02-25 3774 views
【觀塘藍屋fusion菜】每次行過都覺得佢門面好搶眼,不過通常都爆滿!最近疫情關係 Walk in都有位(市況可悲🥲) 決定同同事幫襯下📍Angus Sirloin Fries, Grilled Whole Garlic, Homemade Gravy西冷扒肉質好juicy,簡單少少鹽同黑椒調味配Rosemary香草已經夠正。但呢~ 小妹最愛係成個焗蒜頭🧄 冧哂軟綿綿既蒜頭,加埋牛扒食配搭好好味😋📍Slow cook Duck Breast Fresh wild berry cream Dried Scallops Black Glutinous Rice, Fresh cucumber juice鴨胸份量比想中多,黑糯米用乾瑤柱絲,鮮百合煮過,仲有芒果粒,食用花等配菜🤨 食落似臘味糯米飯,又似芒果糯米飯,的確係好食得黎配搭有心思!👍🏻如果糯米飯嘅份量多啲仲開心啲😎 醬汁方面有藍莓醬同埋青瓜汁📍Tiramisu聽聞Tiramisu 係餐廳signature作品,一場黎到當然要試下啦❤️ 賣相相當唔錯🥰  用咖啡同masala酒浸過兩層lady fingers,酒味好香濃,夾住Mascar
【觀塘藍屋fusion菜】

📍Angus Sirloin

📍Slow cook Duck Breast

📍Tiramisu

聽聞Tiramisu 係餐廳signature作品,一場黎到當然要試下啦❤️ 賣相相當唔錯🥰  用咖啡同masala酒浸過兩層lady fingers,酒味好香濃,夾住Mascarpone cheese同碎朱古力片,幾好食☺️ 留意返可能要令個Tiramisu企身D,lady fingers 濕潤度唔算好高的~

📍Flat White 10oz

咖啡豆味道平實,入口smooth

The Hunt Coffee & Roastery

📭 觀塘鴻圖道75號KOHO地下A及B號舖
☎️ 28815533
2022-02-24 3029 views
聽講本來想去嗰間冇開天寒地凍嘅情況下朋友就搵咗一間近啲嘅 評價OK嘅cafe都係坐低傾吓計 飲杯野四點左右到 間餐廳都大但估唔到餐廳都仲係頗多人都唔係好多張吉枱喺工業區 呢間都算係行緊工業風簡單一張木枱 但喺碗碟上面落功夫我就覺得 隻碟隻花真係幾靚German Cheesecake $58 👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾成個賣相已經好吸引個面有少少燶燶哋但又好明顯望到個cake中間整得好滑嘅有啲Berries喺中間咁樣 唔酸但足以令到感覺整得唔漏隔離好似番薯咁嘅 係莓味嘅雪糕個cake 上面兩塊我本身以為係紙但其實食得嘅 大塊啲嘅朋友食咗 我唔知係咩嚟細啲嘅係莓乾都好食嘅 以呢個價錢來講 係值得覆桌嘅Americano $38 係朋友嘅嘢飲 我冇試唔知會唔會偏酸或者偏苦( ´▽`)Flat white $40 👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾上枱見到係天鵝拉花好開心( ´▽`)我都好耐冇飲過咖啡啦係易入口嘅 個溫度都適中飲落去都唔澀 正嘅不過因為我地都係想飲杯咖啡吹下水好快就已經食完飲完可能星期日 餐廳人手足夠( ´▽`)期間不停有侍應幫我地加水仲要係熱水!天寒地凍下杯熱水好重要!最後附上單據唔會話好抵但成個價錢都
聽講本來想去嗰間冇開

以呢個價錢來講 係值得覆桌嘅

Americano

Americano $38
係朋友嘅嘢飲
我冇試唔知會唔會偏酸或者偏苦( ´▽`)

Flat white

Flat white $40 👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾
上枱見到係天鵝拉花好開心( ´▽`)
我都好耐冇飲過咖啡啦
係易入口嘅 個溫度都適中
飲落去都唔澀 正嘅

不過因為我地都係想飲杯咖啡吹下水
好快就已經食完飲完
可能星期日 餐廳人手足夠( ´▽`)
期間不停有侍應幫我地加水
仲要係熱水!天寒地凍下杯熱水好重要!

最後附上單據
唔會話好抵但成個價錢都係合理嘅
各樣野都高質嘅 幾好( ´▽`)

2022-02-19
$75 (Tea)
German Cheese Cake
Americano
Flat white
  • Flat White
有一次行去搭車嘅時候經過呢條荒謬嘅鴻圖道,俾呢間藍色大門嘅餐廳吸引住,所以就bookmark咗🤫餐廳嘅環境闊落,樓底高,所以感覺一啲都唔嘈吵,窗口嘅位置仲有梳化位,都幾適合傾偈或者悠悠閑閒坐低飲杯嘢食個飯咁Spanish Pork Belly $168西班牙燒腩肉,豬皮燒到脆脆~ 肉質Juicy,用車厘子,檸檬乳酪同埋芒果醬佢做醬汁,減低左豬腩肉嘅油膩感。Angus Sirloin $198做到要求嘅五成熟,牛味香濃肉質有彈性。配菜有原個蒜頭同埋薯條。薯條加咗味粉香辣惹味,將蒜頭配埋牛扒食仲非常夾👍🏻Slow cook Duck Breast $148慢煮嘅鴨胸鮮嫩,令人驚喜嘅係用咗黑糯米加埋乾元貝呢個配搭墊喺底,加埋少少Fresh 嘅青瓜醬汁👍🏻呢個配搭係好食又驚喜Piccolo Latte $38Flat White 6oz 10oz 分別係 $40/$50咖啡味香濃,入口順滑😚最緊要係個靚靚嘅拉花Hunt Signature Tiramisu $68無論如何都要叫個甜品嘅,係呢度嘅signature,酒味都幾香,食落唔會太甜。轉頭仲放咗一片乾橙,好食得嚟仲啱晒打卡。

Spanish Pork Belly $168

Slow cook Duck Breast

Piccolo Latte $38
Flat White
6oz 10oz 分別係 $40/$50
咖啡味香濃,入口順滑😚最緊要係個靚靚嘅拉花

Hunt Signature Tiramisu $68

Spanish Pork Belly
Angus Sirloin
  • Slow cook Duck Breast
觀塘有間餐廳既tiramisu 好出名🎈決定同朋友去一試究竟·置身於觀塘商廈既The Hunt Coffee & Roastery湖水綠配金屬框既門面🪟裝修典雅簡約✨•♡ US Prime Rib Eye ($258)肉眼扒點了五成熟🥩用香草黑椒簡單調味牛扒肉味幾濃而肉質軟腍而配搭既炸整顆蒜頭是一大亮點🧄蒜頭配牛扒一齊食☺️別有一番滋味✨旁邊仲有用小鐵桶裝住既薯條🍟夠哂酥脆♡ Prawn Linguine ($158)望落以為好plain既意粉🍝但醬汁既蝦味係極度濃郁🦐超級香濃惹味✨大蝦夠哂新鮮爽彈💥但都完全俾意粉比下去𣊬間由主角變配角😆♡ Hunt Signature Tiramisu 賣相已經非常吸晴✨瀑布般既忌廉芝士入口滑身而細膩🤤手指餅唔會太淋咖啡同酒味調配得幾好🍾整體香甜細滑得黎帶點咖啡既香濃苦澀☕️互相融合得好好💯難怪☺️呢度既tiramisu 咁出名真係每天都想來一客pick me up♥️♡ Green Tea Latte ($44)抹茶味香濃 · 入口順滑🍵
觀塘有間餐廳既tiramisu 好出名🎈
決定同朋友去一試究竟
置身於觀塘商廈既
The Hunt Coffee & Roastery
湖水綠配金屬框既門面🪟
裝修典雅簡約✨

♡ US Prime Rib Eye ($258)
肉眼扒點了五成熟🥩
用香草黑椒簡單調味
牛扒肉味幾濃而肉質軟腍
US Prime Rib Eye

而配搭既炸整顆蒜頭是一大亮點🧄
蒜頭配牛扒一齊食☺️別有一番滋味✨
旁邊仲有用小鐵桶裝住既薯條🍟夠哂酥脆

♡ Prawn Linguine ($158)
望落以為好plain既意粉🍝

互相融合得好好💯
難怪☺️呢度既tiramisu 咁出名
真係每天都想來一客pick me up♥️
Hunt Signature Tiramisu

♡ Green Tea Latte ($44)
抹茶味香濃 · 入口順滑🍵
Green  Tea  Latte
US Prime Rib Eye
Prawn Linguine
Green  Tea  Latte
  • US  prime  rib  eye
2022-08-02 0 views
今次叫左肉眼牛扒,牛扒屬於肋脊部位,脂肪比例較高,油花非常豐富!咬落味道較甘香,口感軟腍,肉味會較西冷牛扒淡!如果喜歡較有嚼勁口感的朋友,可以叫西冷牛扒,肉味比肉眼濃郁,油花不算多,但分佈平均,而且有彈!會再次到訪!

話說周街都係coffee shop,相信總有一間在你左近,想飲杯咖啡應該都唔係件難事~但如果想係嘆咖啡既同時,又可以填包個肚,仲可以食埋甜品,一次過滿足三個願意就唔係咁易啦!🤩今日小編就一次滿足大家三個願望啦!🍽 The Hunt Coffee & Roastery☕️🔆 Hunter Breakfast ($148)整份all day breakfast都被沙律菜圍住,擺盤上都幾特別,講講同一般all breakfast比較大分別:因為係沙律醬汁方面用左芒果汁,藍莓及紅莓醬,酸酸甜甜幾開胃之餘可以解膩,仲鋪上左帶有微微咸香既Parma ham,呢個design係唔錯既。👍🏻中間用大啡蘑裝住黑松露炒蛋,旁邊配埋兩塊酸種麵包,而值得一提係香草腸味道唔錯,反而有驚喜既係蕃茄仔帶有一點煙肉香,相信係大廚煎完煙肉後利用煙肉油再煎香蕃茄仔,為當中增添了煙肉既咸香味,味道上真係幾好。🐠 Sea Urchin & Fole Gras Linguine ($188)海膽新鮮且帶微甜,而鵝肝煎到外脆內軟且食落油香十足,兩者都差不多入口溶化,而扁意粉煮既時間都拿捏得岩岩好,食到爽口煙韌既al dente口感

🔆 Hunter Breakfast ($148)

海膽新鮮且帶微甜,而鵝肝煎到外脆內軟且食落油香十足,兩者都差不多入口溶化,而扁意粉煮既時間都拿捏得岩岩好,食到爽口煙韌既al dente口感,望到好似較乾身但食落其實醬汁係足夠既,而且仲加埋橘子在旁邊點綴,整體上味道上都唔錯而且有驚喜既!

🐣 Sous Vide Smoked Yuzu Chicken Breast ($148)
雞胸肉用左真空低溫烹調,再係雞肉表面塗上柚子醬並煎香,雞肉肉嫩多汁仲帶柚子既酸甜味,幾開胃,底下配菜仲有露荀及炒香左既菇,反而同雞肉配搭上有小小唔match,整體上係好味既,但小編覺得菇果部份可以直接唔要會更好。

💡小知識:真空低溫烹飪法其實係將食物包裝,再將袋子放入已校至心儀溫度熱水當中,慢煮烹調,而利用較低溫度烹調既食物,除了能夠保持軟嫩口感,仲可以包留食物本身既汁液,當中既營養仲唔會流失反而增添風味阿!就算不善於烹飪既朋友仔都可以輕易上手阿。

☕️ Dirty ($54)
牛奶夠凍,所以能夠完全分隔開Expresso同牛奶,飲落層次分明,而且咖啡帶出淡淡果香,唯獨小編覺得如expresso咖啡再濃少少就prefect la。

唔怕同大家講其實小編當初都係被tiramisu既表相深深吸引左先嫁🤪

🍰 Hunter Signature Tiramisu ($68)
Tiramisu擺盤好靚,而且手指餅及cream一層一層咁疊住,層次分明,加埋上面仲配塊香橙乾片作點綴,未放入口都被賣相深深吸引住啦!講返先啦,手指餅浸到軟腍腍而且帶淡淡酒香,再加埋滑既mascarpone cream,以及薄薄既朱古力脆片,口感層次都豐富,而且甜度適中,唔會偏苦,所以就算不喝咖啡既朋友仔都一定岩食。 仲有阿,小編一瞬間就食哂lu...,愛食甜品既朋友一定唔可以錯過,而且推介大家必點阿!👍🏻👍🏻

🍽 @thehuntcoffee
🏡 觀塘鴻圖道75號KOHO地下A及B號舖

推介指數:👫🏼👫🏼👫🏼👫🏼
餵食指數 :🤤🤤🤤🤤
Encore指數:⭐️⭐️⭐️⭐️

#feed_your_friend #調教朋友 #調教你朋友個胃 #foodie #hkfoodie #foodiehk #foodporn #foodstagram #foodgasm #foodblogger #hkfoodblogger #相機食先
2022-04-07
Lunch
  • Hunt Signature Tiramisu
  • Sea Urchin & Foie gras Linguine
  • Dirty
叫咗個沙律同埋肉眼扒,最尾仲有個焦糖燉蛋。沙律好豐富,材料好多,個樣勁靚,味道都幾好嘅。個肉眼扒,肉味濃郁,5×生熟剛剛好,火候控制唔錯。焦糖燉蛋非常好食😋咖啡都好飲。環境好錯,好elegant…
叫咗個沙律同埋肉眼扒,最尾仲有個焦糖燉蛋。
2022-07-24 38 views
熱辣辣懶洋洋的假期,和朋友只好找一間坐得舒服點吃好西的閒聊吧!特意來這間一直想試的餐廳,最signature的是tiramisu, 所以我必點的飯後甜點,果然不會令你失望,正呀🤩,另外點了很多好評的西冷牛扒,有一整個燒到浴浴地的蒜頭,不得了,原來和牛扒一起放進口是特別好味的🥰,再叫了一個顏色吸引了我的Tuna Risotto, 不過飯就一般的淡口了點,但吞拿魚是好味的配上魚子不錯。我杯菠蘿水果茶也很好喝,杯上插了一塊菠蘿乾,我還問店員可以吃的嗎🤭 因為好靚好香,真係好好味😋
  • Tiramisu
約咗朋友去觀塘食飯揀咗呢間吸睛藍色地舖平日夜晚都唔算多人可能因為離港鐵站有啲遠/—Tuna Risotto—吞拿魚屬於半生熟入面仲有刺身嘅感覺飯係吸睛嘅綠色生熟度啱啱好唔會太硬/—Prawn Linguine—本身想叫海膽但冇貨蝦肉都算新鮮意粉夠入味/—Turin Spicy Chicken Wings—雞翼夠入味好好食😋/—Hunter Fries—仲有我至愛嘅薯條粗身薯條,灑滿晒芝士粉喺面/—Hunt Signature Tiramisu—主打甜品,上網見過好多人食過我哋都決定一試,真係幾好食😋
約咗朋友去觀塘食飯
—Turin Spicy Chicken Wings—
雞翼夠入味好好食😋
—Hunter Fries—
仲有我至愛嘅薯條
粗身薯條,灑滿晒芝士粉喺面
—Hunt Signature Tiramisu—
主打甜品,上網見過好多人食過
我哋都決定一試,真係幾好食😋
2022-06-26 181 views
上次食完覺得幾好食 之後念住再返來食🥹不過7:51入到去好似唔想做我生意咁 明明9點先close!!! 開頭仲要呃我得返外賣😥對話如下男侍應: 唔好意思 我地只做外賣我: oh 你地唔係9點先close?男侍應: 係呀 errr我: 仲有一個鐘多少少 我地特登搭車過來 可唔可以食埋?( 其實cut 單8:30pm 仲要求佢咁)😅侍應: 好啦 你地而家叫埋 再坐低 驚你地食得太趕點餐中… 叫到甜品侍應: 唔好意思 甜品你地應該食唔切啦 認真 我地特登搭的士趕過去 有排都未到cut單啦! 仲要幫我計埋食唔食得切😅 唔想做野都唔係咁 得3枱客..都咁hea 真係超級無奈 永遠冇下次 !
上次食完覺得幾好食 之後念住再返來食🥹

對話如下
侍應: 唔好意思 我地只做外賣

我: oh 你地唔係9點先close?

侍應: 係呀 errr

侍應: 好啦 你地而家叫埋 再坐低 驚你地食得太趕

點餐中… 叫到甜品

侍應: 唔好意思 甜品你地應該食唔切啦

2022-06-26
Dinner
2022-06-24 73 views
嚟到呢一間觀塘嘅Cafe☕️當然要食佢哋嘅招牌tiramisu✨兩層嘅手指餅食得出好香濃嘅咖啡味同少少甘苦嘅酒味🥃再配埋軟滑嘅忌廉芝士 同面頭嘅可可粉 味道同賣相都一樣咁正😍
2022-05-19 435 views
很久沒有理由要去寫一個詳細的食評, 因為現今搵食艱難, 也不想大家難做, 如中伏, 也只好怨自己點錯東西. 但今日的用餐經驗實在又貴又差, 希望該餐廳見到會有所改善, 至於我, 恐怕沒有機會去二刷再給評語.環境: 確實在觀塘這灰黑色的街道上, 有如此醒目的一間藍色大門外觀的餐廳, 就算不知道名字, 經過也會有印象, 也對此好奇及充滿期望. 今次用玻璃門進入做登記, 但坐的位置其實是打開了的落地大玻璃摺門, 天氣還好, 室溫加街外溫度倘算適中不熱又通爽. 餐廳刻意把2人檯45度斜放在此範圍, 我明是特色, 但連D侍應都好似唔慣要轉方向扭來扭去, 都算, 我個人真係好憎D STAFF行過會撞到我張櫈, 或者, 經過好順手會撳下我椅背咁行, 做咩啫你? 唔扶住會跌咩??菜單: 全英文, 冇相, 同區黎講都真心貴, 我見好多人食扒, 講緊加一要過$300 (冇SET, FREE只有AMERICANO同另一杯野揀). 朋友點左個PASTA, 我就手快點左BURGER, 點知BURGER原來屬於單點, 不過就放埋晌DELUXE果版, 我唔知個BURGER有咩咁DELUXE, 總之冇餐飲. 如之前提

菜單: 全英文, 冇相, 同區黎講都真心貴, 我見好多人食扒, 講緊加一要過$300 (冇SET, FREE只有AMERICANO同另一杯野揀). 朋友點左個PASTA, 我就手快點左BURGER, 點知BURGER原來屬於單點, 不過就放埋晌DELUXE果版, 我唔知個BURGER有咩咁DELUXE, 總之冇餐飲. 如之前提過, 只可以怨自己叫錯野. 我諗落單到上菜, 起碼都等左十幾分鐘有多, LUNCH黎講真係浪費晒我寶貴時間, 先來一杯DIRTY, 然後D生手侍應真係出晒事, 檯號都未認到, 我望住我個BURGER差D要入番廚房玩一輪先再比我, 好彩冇. 朋友個PASTA等仲耐...

食物: 杯DIRTY($54)係朋友既, 我就比唔到意見. 而我個BURGER, 唉... 薯條係粗薯條(1杯仔), 調味過辣, 很短. 個包一黎到有條菜莖吊吊下好唔衛生, 我切走左. 打卡時佢不停出水, 後來先發現係支簽篤穿左隻蛋漏黃😢... 由上到下係包, 紫洋蔥(2個大圈=層, 唔係2切片), 酸青瓜 (2片), 煙肉(偏瘦, 2片), 半熟旦(一隻), 芝士(1片), 漢堡扒(1塊), 蕃茄仔(4粒爛爛的), 菠菜(?!)幾塊, 厚底包. 咁就$168(+10%)了!!! 我食左D乜? MOS BURGER都有厚切茄, 呢幾粒爛茄真係無言, 衰過人地切半伴碟; 青瓜同洋蔥份量, 去BEANS食一個$98 LUNCH BURGER都比成條青瓜及整個洋蔥橫切啦, 果幾塊爛菜葉咁, 塊肉, 好淡, 一切就碎想要匙羹, 薯條份量真心少, 同區COMFY我二刷左N咁多次, 我真係冇理由會黎呢度二刷, 冇.可.能. 既CP!!! 至於個意粉, $188, 爭$20但成件事係正常既, 我有試食一啖, 亦見到價錢應該有既材料(海膽, 鵝肝, 三文魚籽, 食用花, 生果果肉等等), 份量亦比其他食評相片多, 所以黎呢度, 應該叫意粉, BURGER同ALL DAY真心DE咩LUXE, 不如叫DELETE.

服務: 餐廳員工送餐用TRAY好普通係咪? 美觀大方又安全, 而家D侍應冇TRAY用雙手拎住杯拉花啡手震震咁四圍兜, 我見到都擔心佢會倒瀉! 上面提過佢地唔認得D檯號, 叫埋單, 張單有個單據夾攝住, 咁好普通啦放張卡上去... 冇耐, 跟住, 我朋友就見到我張卡連單飛飛下咁放左晌我後面張檯, 人地野都未食架, 攪乜野呀大佬?? 冇私隱冇禮貌, 什麼SERVICE??? 好多理所當然既基本野, 呢度都比唔到我! 3樣野埋單$451, 值咩? 去COMFY食10個餐都送1餐仲要係勁高CP個個FD都勁讚, 呢間, 真心不了!
the king burger
sea urchin&foie gras linguine
sea urchin&foie gras linguine
2022-05-16 164 views
🍰Tiramisu 必叫之選🥰😍香濃咖啡味同適中酒味,加上幼滑嘅Cream,整體配合度極高;廚師亦巧妙綴以苦苦甜甜嘅橙皮及朱古力碎片,令蛋糕層次昇華👍🏻🍝Black Country珍寶帶子墨汁意粉味道單調,幸好帶子彈牙,加上微辣脆火腿碎、帶有紅莓酸味 cream sauce及芒果醬,尚能豐富口感。建議多加芒果醬,帶出帶子鮮味亦能使意粉更開胃🥸🍝Prawn Linguine 香蒜彈牙大蝦,配以自製龍蝦醬,味道可口;加以櫻桃茄,清新開胃。對比墨汁意粉,個人較喜歡此意粉🤣😋🍔Hail to King the burger漢堡最怕塊扒又乾又無味!但呢間多汁重牛味,而且層層足料蔬菜,爽脆開胃,同時減少油膩感;最重要係漢堡份量足夠,配以脆香少辣薯條,好食👍🏻
🍰Tiramisu
必叫之選🥰😍

🍝Black Country
建議多加芒果醬,帶出帶子鮮味亦能使意粉更開胃🥸

🍝Prawn Linguine

🍔Hail to King the burger
漢堡最怕塊扒又乾又無味!
2022-05-12 170 views
早前同朋友去咗觀塘依間餐廳食lunch, 成日係ig 見人推薦,難得路過吾駛等位就入去試吓。環境吾錯嘅,裝修都幾靚,坐得都算舒服。野食方面同朋友2個人叫咗一份Spanish pork belly,一碟海膽鵝肝偏意粉同一件聽聞必試咗濟嘅tiramisu份西班牙豬肉都幾大舊,好淋身,感覺就好似食緊舊高級版嘅燒肉,但當然比平時燒咪嘅燒肉好食啦,好食嘅,但就冇咩驚喜。海膽鵝肝意粉個樣好吸引,整得幾靚👍🏻味道上海膽同意粉中規中矩,但鵝肝好食,煎得好香,有啲驚喜。成碟分開黎講都好食,只系感覺海膽還海膽,鵝肝還鵝肝,意粉還意粉咁~至於傳聞中必試嘅tiramisu:裝飾得幾靚,味都幾好食,咖啡味夠嘅,啲cream都香嘅,依個系真系可以叫黎試下同埋感覺tiramisu 系全個餐廳最抵叫嘅一樣🤣野食系好食嘅但價錢我覺得偏貴,由其全部野食同野飲都系散叫🤪

野食系好食嘅但價錢我覺得偏貴,由其全部野食同野飲都系散叫🤪
  • Tiramisu
  • Spanish Pork Belly
2022-05-02 206 views
Cafe出面已經好吸睛👀入面環境好大 坐得好舒服😍好啱同fd坐係到傾下計😚啲野食都好靚好啱打卡📸💛Hunt Signature Tiramisu $68好似每枱都會嗌🤣好適合用黎打卡😎同平時食既好唔同🤭好香啲cream好滑😋💛Hunter Fries $48 黎到既時候超級熱辣辣😍上面仲加左啲辣粉好正😚💛Grapefruit Jade Shaken Tea $58又係打卡一流📸🤭飲落去好清新既感覺☺️💛Rose Black Lattea $52啲茶具好特別 飲落去有種解膩嘅感覺📍 The Hunt Coffee & Roastery 觀塘鴻圖道75號KOHO地下A及B號舖

💛Hunt Signature Tiramisu $68

💛Hunter Fries $48