5 day(s) ago 0 views
今日工作受氣,重要OT到8點幾先收工,好肚餓既狀態下決定自己一個去嘆扒自我獎勵一下一出lift 門就已經係餐廳,門口有探熱,有搓手液,枱與枱有隔板呢間The Grill room好出名,黎呢道一定要食招牌既燒美國安格斯肉眼扒基本上每枱都必有!有兩人餐,亦有斧頭扒多人餐一個人亦都有餐,不過我要食肉眼扒,叫餐太飽了,所以單點了一個扒+一杯cocktailWhiskey lemonade因為有青檸同檸檬,味道非常清新,中和了威士忌既嗆辣感,所以唔難入口,飲落亦好順喉;但又有酒精既感覺主角燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉肉眼扒份量十足,16安士比手板還要大,牛扒上枱已聞到好香碳燒既煙燻味同肉既油脂香味7成熟拿捏得很好,不見血又不會過熟肉眼扒入口非常有驚喜,肉味濃郁之餘還充滿油脂香,七成熟肉質仍保持嫩滑,非常難得最好食係呢條肉眼扒邊,口感帶點脆,油脂適中,入口微脆內腍另外跟扒有兩款醬汁,綠色的香草汁(個名唔知有無記錯侍應有跟我介紹過的)非常清新,跟牛扒很配,能減少油膩感薯蓉非常綿滑高質既扒,加少少酒精,非常滿足既一餐今日受既氣一掃而空

基本上每枱都必有!

有兩人餐,亦有斧頭扒多人餐

Whiskey lemonade
,飲落亦好順喉;但又有酒精既感覺

主角
燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉

肉眼扒份量十足,16安士比手板還要大
,牛扒上枱已聞到好香碳燒既煙燻味同肉既油脂香味

7成熟拿捏得很好,不見血又不會過熟

最好食係呢條肉眼扒邊,口感帶點脆,油脂適中,入口微脆內腍

另外跟扒有兩款醬汁,綠色的香草汁(個名唔知有無記錯
侍應有跟我介紹過的
)非常清新,跟牛扒很配,能減少油膩感

薯蓉非常綿滑

高質既扒,加少少酒精,非常滿足既一餐
今日受既氣一掃而空
2020-11-23
Dinner
2020-11-16 469 views
放假跟爸爸外出晚餐,他鍾意食西餐,於是揀了The Grill Room。其實已經食過幾次,知道佢食物質素有保證,所以食過返尋味。巴馬火腿配溫泉蛋黑松露蘆筍沙律巴馬火腿咸香,配上帶有黑松露獨特香氣的爽脆鮮嫩蘆筍,再伴入輕滑的溫泉蛋漿,清新好味。燒美國安格斯西冷牛扒配黑松露薯蓉牛扒12安士份量十足,燒得香噴噴,外層焦香,切開是火候剛好的五成熟,肉質粉嫩粉嫩,肉汁豐富,牛味香濃。我鍾意沾上香草醬汁,可以中和油膩感。黑松露薯蓉細滑軟綿,加入淡淡的黑松露香氣,味道很夾。香煎北海道帶子龍蝦汁扁意粉配三文魚子帶子煎得很香,外層朝朝的,海鮮的香氣充分散發出來,切開是鮮嫩的帶子肉,質感柔軟,鮮味十足。扁意粉掛上香濃的龍蝦汁,有點creamy口感,伴入適量的蒜蓉、洋蔥和三文魚子,味道濃郁。另外我們還點了一個小食,黑松露薯條炸得香脆,外脆內軟,薯味香濃,原個薯仔切成粗條,口感一流。灑上黑松露鹽,鹹香鹹香的,一邊傾偈一邊食,不知不覺吃掉一整盤。

巴馬火腿配溫泉蛋黑松露蘆筍沙律

燒美國安格斯西冷牛扒配黑松露薯蓉

香煎北海道帶子龍蝦汁扁意粉配三文魚子

一早Book左位,點知同朋友行錯路,真係成個傻大姐!今日又係朋友食Cheat Meal的日子,佢想食扒,我想食雞,所以揀左呢間又係Bookmarked左好耐的【The Grill Room】。晚上8點半先到,全場滿座,燈光有d暗黃,整體好有氣氛。等待入座期間順便睇埋有咩想食~《忌廉牛油蒜雜菌 $48》Openrice好多人點呢款,中意食菇既我又點會錯過呢~用上兩款不同菇類,口感多汁爽脆,忌廉汁濃郁稠密,越食越香。兩塊多士微微燒過,直接食用或放上多士各有好味。《葡式香辣雞配黑松露薯條 $238》如果本身唔太好牛扒,呢個Peri Peri Chicken一定係必試之選。Presentation好靚,原隻春雞切半,再燒至金黃色,外皮又薄又香脆,醬汁惹味但唔會過辣或過咸。裏面肉汁多而且肉質非常嫩滑,特別係雞胸部位,完全唔覺得太乾柴/過老,處理得好好;配上粗身黑松露薯條,熱辣辣,好有薯香,成個菜式屬驚喜之作。《美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉 $338》朋友掙扎西冷定肉眼,我幫佢選好了 16安士美國安格斯肉眼扒可以講係重量級,兩個人Share食就岩岩好。叫左7成熟,油脂感十足,好香炭燒味道,肉質細嫩

《忌廉牛油蒜雜菌 $48》

《葡式香辣雞配黑松露薯條 $238》

《美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉 $338》
朋友掙扎西冷定肉眼,我幫佢選好了
16安士美國安格斯肉眼扒可以講係重量級,兩個人Share食就岩岩好。叫左7成熟,油脂感十足,好香炭燒味道,肉質細嫩,柔軟而多汁,肉味算濃郁。
  • 葡式香辣雞配黑松露薯條
2020-10-24 1520 views
今天約了好友於到銅鑼灣吃午飯,揀選了L. Square內的The Grill Room,地點就近地鐵站,口碑不錯,於是一試。餐廳平日於中午開市,我們便十二時正到達,是第一枱客人呢!餐廳是長方形間格,後方是一排窗戶。這裡提供西式膳食,一張張長形餐枱排列得整整齊齊。午市除了主菜,客人還可以自行選擇要餐湯、前菜、甜點和飲料,我們各自點選後開心分享。甘筍忌廉湯西餐必具備餐湯和蒜蓉包,甘筍忌廉湯口感滑溜,有甘筍的清香,配以薄脆蒜蓉包,份量剛好。巴馬火腿沙律羅馬生菜配巴馬火腿,帶出清新口味。香煎魚柳配甜粟米忌廉汁 $82厚切魚柳煎至外表微脆,肉質香滑,配上粒粒香甜粟米和蔬果粒,健康又美味。肉眼扒配薯角蔬菜 $1088oz的肉眼扒要了七成熟,烹調剛好,肉質多汁嫩滑,沾上燒烤醬汁,口感豐富。甜點是藍莓芝士餅和焦糖朱古力蛋糕,單看外型已十分吸引,用上新鮮草莓和藍莓生果,芝士味濃,甜度適中。整體而言,地方雖然不大,但環境舒適,服務及食物質素也好,還免加一收費,下次聚餐又多一個選擇了。
甘筍忌廉湯
巴馬火腿沙律
羅馬生菜配巴馬火腿,帶出清新口味。
香煎魚柳配甜粟米忌廉汁 $82
肉眼扒配薯角蔬菜 $108
2020-10-15
$150 (Lunch)
2020-10-08 2061 views
Bookmark左間餐廳好耐 今日終於有機會黎拍拖晚餐☺️☺️依度環境幾靚 座位都多,但又冇好焗促既感覺👍🏼Set dinner menu, 夠晒穩陣喇掛,主食有麵食、豬、牛、雞而且一set咁叫,價錢都抵d☺️三文魚配三文魚籽乳酪汁他他依個超好食!必食推介!口感好豐富 爽、脆、清新味道都好清新,唔會太多汁既,甜甜地咁 如果比多幾碟我 我都食到 真係好味🔥🔥Mushroom soup都唔錯香濃磨菇味面層仲有幾滴黑松露👍🏼👍🏼不過塊包薄左d😅😅食左都不太實在香草鮮蠔芥末忌廉汁扁意粉D汁幾好食,同蠔好夾👍🏼蠔🦪 新鮮 肥美 漲卜卜 Cutie得黎,好好味! 加少少蟹子,口感又特別d意粉彈牙唔錯☺️另外 Angus Rib eye 都幾正份量十足 煎得好香5成熟 岩岩好 佢地自家整既青醬好fresh, 同個扒 好夾👍🏼👍🏼甜品 椰奶凍芒果汁我覺得係出奇地好食 好滑 好香椰奶味❤️平日晚上都幾多客有人慶生,又有一家大細黎食幾受歡迎👏🏼
Bookmark左間餐廳好耐
今日終於有機會黎拍拖晚餐☺️☺️

依度環境幾靚
座位都多,但又冇好焗促既感覺👍🏼

Set dinner menu,
夠晒穩陣喇掛,
主食有麵食、豬、牛、雞
而且一set咁叫,價錢都抵d☺️

三文魚他他

三文魚配三文魚籽乳酪汁他他
依個超好食!
必食推介!
口感好豐富 爽、脆、清新
味道都好清新,
唔會太多汁既,甜甜地咁
如果比多幾碟我 我都食到
真係好味🔥🔥

Mushroom soup都唔錯
香濃磨菇味
面層仲有幾滴黑松露👍🏼👍🏼
不過塊包薄左d😅😅
食左都不太實在

香草鮮蠔芥末忌廉汁扁意粉
D汁幾好食,同蠔好夾👍🏼
蠔🦪 新鮮 肥美 漲卜卜
Cutie得黎,好好味!
加少少蟹子,口感又特別d
意粉彈牙
唔錯☺️

另外 Angus Rib eye 都幾正
份量十足
煎得好香
5成熟 岩岩好
佢地自家整既青醬好fresh,
同個扒 好夾👍🏼👍🏼

甜品 椰奶凍芒果汁
我覺得係出奇地好食
好滑 好香椰奶味❤️

平日晚上都幾多客
有人慶生,又有一家大細黎食
幾受歡迎👏🏼
三文魚他他
6 day(s) ago 0 views
來銅鑼灣睇鋪,順便係附近搵好野食😋選了位於駱克道TheLSquare樓上鋪人氣飲食餐廳 The Grill Room 服務很好,當我睇緊Openrice食評時,經理主動過嚟問我想要啲咩,幫我快速做出選擇👍選了lunch set 的餐湯忌廉蘑菇湯🍄,好夠熱足料好好味😋主菜點了香煎魚柳配忌廉蘑菇汁🐟有驚喜係個椰菜花幾爽脆,原來可甘煮食法👍初時見到份量少及冇飯/意粉覺得會唔夠飽😅幸好魚份量都大又有炸薯仔及棷菜花,都夠飽!凍檸檬茶賣相靚,檸檬片擺得有心思,有點花花🌹的感覺👍😋#享受美食😋#飲食情侶 🥰#MagicCherry攻美食🍽️#Cherry攻商鋪🍒
來銅鑼灣睇鋪,順便係附近搵好野食😋
主菜點了香煎魚柳配忌廉蘑菇汁🐟
凍檸檬茶賣相靚,檸檬片擺得有心思,有點花花🌹的感覺👍😋

#享受美食😋
#飲食情侶 🥰
#MagicCherry攻美食🍽️
#Cherry攻商鋪🍒
6 day(s) ago 0 views
The L. Square 鄰近銅鑼灣港鐵站,有多間特色餐廳。朋友話想食牛扒,所以去咗5樓一間扒房。餐廳燈光柔和,充滿浪漫氣氛。餐廳菜式選擇多,食物非常吸引。亦有套餐可供選擇。黑松露薯條風味獨特,口感香脆,黑松露的香氣慢慢滲出,質感味道一流。蒜蓉牛油烤蔬菜烤的時間恰到好處,西蘭花充滿牛油及蒜蓉香味。北海道刺身帶子沙律刺身薄切,味道濃郁鮮甜,入口嫩滑, 配上新鮮的沙律菜,十分清新。燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉肉質軟嫩有質感,牛肉味香濃,先嘗到陣陣焦香,滲出豐富肉汁,配上黑松露薯蓉,薯蓉入口幼滑。
朋友話想食牛扒,所以去咗5樓一間扒房。
餐廳燈光柔和,充滿浪漫氣氛。
餐廳菜式選擇多,食物非常吸引。
亦有套餐可供選擇。
黑松露薯條
風味獨特,口感香脆,黑松露的香氣慢慢滲出,質感味道一流。
蒜蓉牛油烤蔬菜
烤的時間恰到好處,西蘭花充滿牛油及蒜蓉香味。
北海道刺身帶子沙律
燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉
  • 炭燒美國安格斯肉眼配薯泥雜菌
2020-11-22 5 views
今晚同媽咪生日 呢間係OpenRice 搵到 仲要有七五折 甘就試下呢間既質素 抱住一個無期望既心態去 因為係上個月係某大型商場既一間無敵海景西餐廳中左伏 所以對西餐都無乜期待 諗返起果次真係食到一肚氣不過好好彩 呢間餐廳係有驚喜 食物質素 價錢同服務質素都係好好甘首先講一講食物先 今晚四個人食 叫左一個二人餐同兩個一人餐是日餐湯- 黑松路油蘑菇湯 應該無飲錯既話黑松露味道好出 整體係好味😋慢煮三文魚配小麥子 賣相一般 三文魚肉質好嫩好滑 個汁又好夾 呢個菜係好好味燒安格斯肉眼配黑松露薯蓉肉眼係要讚既 一般係出面食扒 除非價錢好貴 三百幾蚊既餐吾會諗質素好好 呢塊16Oz肉眼排係有驚喜抵讚!grill mark真係燒出黎 7成熟 肉質同脂肪都夠香 下次會叫medium😋薯蓉吾馬虎 配上黑松露醬 同牛扒一齊感覺吾會係配菜甘簡單加左58有兩隻蝦 不過可以吾洗點 😂肉質差d蟹肉番茄忌廉汁意粉呢個蟹肉好多 番茄忌廉汁又同蟹肉夾 好味燒豬腩肉鹽味焦糖汁配青蘋果沙律呢個係失望少少既一個燒豬皮係脆 不過豬腩肉過左火 煮到好老 沙律都搵吾到蘋果😂甜品有三款有四個 因為係OpenRice 寫左生日飯

是日餐湯- 黑松路油蘑菇湯 應該無飲錯既話

呢個蟹肉好多 番茄忌廉汁又同蟹肉夾 好味

燒豬腩肉鹽味焦糖汁配青蘋果沙律
呢個係失望少少既一個
燒豬皮係脆 不過豬腩肉過左火 煮到好老 沙律都搵吾到蘋果😂

甜品有三款有四個 因為係OpenRice 寫左生日飯 餐廳好窩心將其中一個乖甜品 放左個happy birthday 牌
好有心!

服務質素係一流 佢地好細心照顧客人既需要!

價錢 物有所值 呢個價錢絕對係超值!
會再返黎試其他菜

• 燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉
  • 是日湯
  • 慢煮三文魚配香草乳酪汁配小麥米
2020-11-22 0 views
為左慶祝男朋友生日揀左有佢最愛既心太軟餐廳2個人叫左2樣野+1個甜品份量超級多 食到2/3 大家都飽侍應有細心解釋肉同酒既特性服務態度非常好 有知識好專業叫左5成熟 出到黎效果一d都無血水鎖實肉汁 好juicy當西冷配上薄荷醬完全係別有一番風味當然黑松露薯蓉同薯條都同樣出色!烤雞我地叫左全隻 其實叫半隻會岩岩好雞肉厚實 雞胸一d都唔鞋 仲好juicy雖然佢係越食越辣…但係唔太食得辣既就叫半隻好了~最後食返少少沙律 少少醋入口好舒服!甜品叫左男友至愛既心太軟好好食 未上枱已經好香雪糕唔係cheap cheap vanilla 雪糕超值得食♡
為左慶祝男朋友生日

服務態度非常好 有知識好專業

叫左5成熟 出到黎效果一d都無血水
鎖實肉汁 好juicy

當西冷配上薄荷醬完全係別有一番風味
當然黑松露薯蓉同薯條都同樣出色!

烤雞

我地叫左全隻 其實叫半隻會岩岩好
雞肉厚實 雞胸一d都唔鞋 仲好juicy
雖然佢係越食越辣…

但係唔太食得辣既就叫半隻好了~
最後食返少少沙律 少少醋入口好舒服!

甜品

叫左男友至愛既心太軟
好好食 未上枱已經好香
雪糕唔係cheap cheap vanilla 雪糕
超值得食♡
2020-11-21
$435.5 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 黑松露薯條
  • 燒美國安格斯西冷扒配黑松露薯蓉
  • 葡式香辣燒雞配薯條椰菜沙律
2020-11-17 0 views
今日同女友去食好西 揀左間西餐廳 位置好方便 Sogo出去行幾分鐘就到🤣餐廳位置每堂都好闊落 每台都會有去膠板隔住餐牌好清晰 仲有啲係2人4人set 不是我地唔食沙律就無睇啦先黎個Mushroom前菜 啲菇剪晒粒同埋芝士一齊炒 食晒都唔會覺得肥膩👍🏻香煎北海道帶子龍蝦汁扁意粉配三文魚子 - 帶子異常地好食😍 成粒都軟林林 唔似出邊食果啲中間會硬 魚子新鮮 唔會好咸 夾埋意粉一齊食好freshAngus rib eyes😍 - 我地叫左五成熟 中間仲係紅卜卜 但血水收晒岩岩好 基本上都無筋老闆話如果想啲肉無咁肥 可以揀西冷 肉味再濃啲 好貼心😍牛排夾埋紅酒牛肉汁更加帶出個肉味/而香草汁亦可以消濟牛排配有黑松露薯蓉 超重黑松露味! 平時我都唔多食薯蓉 但依兜我一個人食晒😂最後叫埋個 Dessert of the Day 今日係Apple Cheese Cake, 入邊有粒粒蘋果肉 仲有杏仁 食落清清地唔會膩❤️

餐廳位置每堂都好闊落 每台都會有去膠板隔住

Seared  Scallop  Linguine
Angus  Rib  Eyes
Apple  Cheese  Cake
2020-11-15 0 views
趁著疫情緩和,限聚令放緩的期間,立刻預訂這間口碑不錯的扒房,据据扒,喝杯酒。座位間空間充足,不會聊天的時間影響到大家,吃得盡情又舒適。裝潢十分別致,令整頓晚餐份外有氣氛。先來了個巴馬火腿沙律,火腿十分惹味香口,包裹著慢煮温泉蛋,蛋醬溢出覆蓋整盤沙律,底層配上灑滿黑松露的露荀,新鮮又健康,充滿誠意的頭盤令人十分期待接下來的美食。之後有我們最愛的side ,黑松露薯條。粗薯條份外有口感,新鮮炸得金黃香脆,灑滿黑松露的薯條簡直滿分,不用沾上茄汁味道也相當足夠。驚喜一浪接一浪,這是我們印象最深刻的扁意粉,香煎帶子配龍蝦汁扁意粉。龍蝦汁非常非常濃烈,沾滿煙韌的扁意粉,creamy又有口感。再配上巨型香煎帶子,新鮮惹味,還有適量三文魚前籽,十分有誠意的菜式。最後就是今晚主角,燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉。薯蓉十分creamy,加上黑松露後變得更有特色。十六安士巨型肉眼扒也不是浪得虛名,七成熟對我們來說絕對剛剛好,肉汁得以保留又十分煙韌。扒身燒得完美香口,裡面肉質嫩口又不會太生。由於體積相當大,兩個人分享剛剛好不會單調。
2020-11-15 21 views
平時返工太辛苦,星期六想食好啲,今次揀咗銅鑼灣L Square嘅The Grill Room食扒佢哋嘅服務好貼心,去到嘅時候會提供口罩袋,餐廳入面有高枱或者窗邊座位,方便打卡。今次叫咗炭燒美國安格斯肉眼扒同埋鐵板汁烤吞拿魚扒,Bruch set 加$20左右有前菜同埋嘢飲,非常抵食。前菜可以揀湯或者沙律,我同朋友各揀咗⼀款,分別有雜菌忌廉湯同埋巴拿馬火腿沙律。沙律嘅賣相一絕,亦都非常知足料,就算同朋友share食都唔會唔夠Parma Ham。先來嘅有烤吞拿魚扒,廚師手藝非常之好,做到外面熟咗,帶少少香口,但係入面都仲keep到係生,維持到吞拿魚嘅鮮味同口感。鐵板汁帶少少蒜味,配合椰菜花食非常惹味。再嚟就係安格斯牛扒,當日叫咗七成熟,肉質仍然都維持粉嫩得來大有少少炭燒嘅焦香同煙熏味,肉眼扒嘅肉汁亦都非常之充足。薯條亦都做得非常之好,炸到金黃色之餘咬落去仲非常之脆。飲品方面,當日嗌左Whiskey Lemonade,清新得來保留到Whiskey嘅香味,亦都非常易入口,適合weekend朝早飲,價錢亦都拍得住Happy Hour咁平。最衰朋友唔飲酒,如果唔係就可以試吓呢個優惠~

雜菌忌廉湯

巴拿馬火腿沙律

鐵板汁烤吞拿魚扒配蒜蓉銀魚椰菜花

炭燒美國安格斯肉眼扒配薯條

薯條亦都做得非常之好,炸到金黃色之餘咬落去仲非常之脆。
Whiskey  Lemonade

最衰朋友唔飲酒,如果唔係就可以試吓呢個優惠~
2020-11-08
Lunch
巴拿馬火腿沙律
鐵板汁烤吞拿魚扒配蒜蓉銀魚椰菜花
炭燒美國安格斯肉眼扒配薯條
Whiskey  Lemonade
2020-11-15 17 views
試過找很多加牛扒,未合心意, 這次試了這間餐廳,感覺不錯,所以分享一下。餐廳位於尖沙咀,交通都幾方便。 餐廳裝修以西式簡約為主, 我們星期六晚上去,所以人頭湧湧, 幾乎full house。我們這次點了安格斯牛扒, 有足16安的份量,所以如果胃口小一點的朋友,兩個人一起吃也可以。牛扒賣相吸引,有一間間石燒牛的痕跡。切落去肉汁流出來, 非常juicy, 牛扒非常厚身,所以中間比較生,外面比較脆。 我們點了七成熟, 廚師也做得剛剛好, 半熟不生。 旁邊配菜薯容也非常好吃, 加了butter and cream, 薯蓉做得很滑漏, 像溶化在口中一樣。 加上butter的香味,充滿口里。另外燒春雞更加有驚喜份量超大,也不算一隻春雞了。 皮脆肉嫩, 就連雞胸部分的雞肉也非常嫩滑。另外那個朱古力流心蛋糕甜品也非常令人滿足, 切開朱古力蛋糕,朱古力醬湧泉而出。 加上旁邊的士多啤梨和冰凍的雲呢拿雪糕, 感覺真是大滿足。

2020-11-13 38 views
如果你需要在灣仔銅鑼灣附近搵午餐食~一定要試試這間店的香草鮮蠔忌廉汁扁意粉,汁非常的香美香艷,蠔也是非常的入味肥美,前餐的南瓜湯沒得說,整個午市套餐非常的物美價廉,非常推薦!
之前收工去咗食晚餐 食過返尋味😋今次晏晝試吓set lunch先Set lunch抵食又高質👍🏻唔使加一叫左3款Set lunch 仲可以加配餐湯沙律同埋甜品添!🍝香草蕃茄青口扁意粉香草蕃茄醬味道超濃郁 撈勻之後 意粉掛汁淡淡都係蕃茄醬 我係鍾意超多醬但食落唔會油膩!青口新鮮唔會乾爭爭👍🏻🍝香草野菌雞肉意粉加入忌廉醬 口感creamy順口 忌廉醬唔算流 食落感覺好清新! 意粉掛汁 份量剛剛好 太好味😋雞肉嫩滑 口感唔算太硬 高質🍔高級和牛漢堡配沙律薯條一咬落去就知道係真正嘅和牛漢堡和牛七成熟帶有少少粉嫩色 😚口感豐富漢堡包皮烤至脆身 軟硬口感一咬落去啲汁流晒出嚟好好味呀薯條🍟即叫即炸 絕對唔係普通連鎖式快餐店嘅薯條👍🏻另外加咗蘑菇忌廉湯、凱撒沙律🥗、朱古力芝士蛋糕蘑菇忌廉湯好好味 蘑菇打磨至蘑菇碎有口感之餘唔會太流👍🏻
Set lunch抵食又高質👍🏻唔使加一
叫左3款Set lunch 仲可以加配餐湯沙律同埋甜品添!
🍝香草蕃茄青口扁意粉
一咬落去就知道係真正嘅和牛漢堡
和牛七成熟帶有少少粉嫩色 😚口感豐富
漢堡包皮烤至脆身 軟硬口感一咬落去啲汁流晒出嚟好好味呀
薯條🍟即叫即炸 絕對唔係普通連鎖式快餐店嘅薯條👍🏻

另外加咗蘑菇忌廉湯、凱撒沙律🥗、朱古力芝士蛋糕
蘑菇忌廉湯好好味 蘑菇打磨至蘑菇碎
有口感之餘唔會太流👍🏻