2024-05-01 235 views
66折食到鐵板燒?對!而家只要係18:30前結帳,就享有66折優惠,咁質素會唔會有所下跌?今日就等我去食下先。Set U (二人前) $2188(正價)前菜有合桃小漁乾、芥末八爪魚和沙律菜,食完即刻胃口大開。活龍蝦原隻活龍蝦🦞燒香後切件,龍蝦🦞肉質感爽口;龍蝦頭一啲都冇嘥,起哂啲膏整成醬汁,而殼就用嚟煮之後麵豉湯🍵。鵝肝多士鵝肝表面煎得焦香,口感柔潤,油脂香肝味濃,加埋香脆嘅多士,非常好味😍。仲有燒菠蘿,食完正好解一解膩。日本豚薄燒薄切豬肉烤得焦脆,包埋蒜蓉和蔥花一齊食,層次感十分豐富。蝦乾蟹子炒飯飯炒🍚得粒粒分明,每一啖都充滿蛋🥚、切粒蝦乾🦐、蟹子及蔥花香味。炒雜菜野菜🥬新鮮,炒得香口,調味啱啱好😋。海鮮湯個湯熱辣辣🔥,味道非常鮮甜,加上用了龍蝦殼,再多了份鮮味,鮮上加鮮,十分好飲😋。甜品甜品係雪糕,我地分別揀咗紅豆同芝麻味,食完大滿足。

Set U (二人前) $2188(正價)

前菜有合桃小漁乾、芥末八爪魚和沙律菜,食完即刻胃口大開。

活龍蝦

鵝肝多士

日本豚薄燒
薄切豬肉烤得焦脆,包埋蒜蓉和蔥花一齊食,層次感十分豐富。

蝦乾蟹子炒飯

炒雜菜
野菜🥬新鮮,炒得香口,調味啱啱好😋。

海鮮湯

甜品
甜品係雪糕,我地分別揀咗紅豆同芝麻味,食完大滿足。

2024-04-17
2024-03-29 346 views
好中意食鐵板燒,但價位通常都有d貴,唔係特別既日子都唔會去食。呢排幫朋友慶生,見佢午市66折,加埋佢既海鮮都好豪華,價錢又冇其他鐵板燒咁貴,就帶左朋友黎慶生。我地叫左u餐,有龍蝦、銀雪魚、日本豚。首先食左前菜先,沙律都好正,有士多啤梨,賣相可觀。跟著師傳就係我地面前燒半隻澳洲龍蝦。拆肉,切成一口一口,仲有龍蝦膏,肥美可口,大滿足。師傳真係神乎奇技,處理龍蝦一板一眼,好似好簡單,但有好多年既功力。切完個龍蝦頭後,一d都唔浪費,拎左去bowl龍蝦湯比我地飲,食到濃濃既龍蝦味,個龍蝦頭仲有d肉可以食添呀!個銀雪魚師傳都煎得好靚,肉皮煎到好香脆用黎做裝飾,最後我都有食到。鵝肝多士煎到恰到好處,好香好惹味。日本豚包住香蔥、各款配料,蔬菜加蔥,一d都唔油膩。櫻花蝦飯炒到好香,師傅打蛋仲好勁添!粒粒分明既飯加埋配料,真好食!甜品係雪糕,有lychee同埋芝麻選,我食既係lychee,好清新,加埋薄荷葉,靚。最驚喜係師傅用麵粉整左個tinkerbell比我朋友,佢比我地選圖案同埋字,師傅倒轉都寫到happy birthday既英文字。勁!最後仲比我地入去同幅藝術品影相添。朋友係度過左個難忘既生日!

鵝肝多士煎到恰到好處,好香好惹味。

日本豚包住香蔥、各款配料,蔬菜加蔥,一d都唔油膩。

2024-03-29
3 day(s) ago 0 views
今天客戶介紹我到尖沙咀冠華中心「鐵板超」吃日式鐵板燒,很滿意嘅一餐午飯!~鐵板活龍蝦🦞:師傅用心即席烹調,肉質彈牙!~鵝肝多士🥪:口感豐頤肥美,放在多士上去吃,簡直一絕!~日本豚🐷:先把豚肉煎香,再把蔥蒜放上變成豚肉卷,香脆美味!~ 蝦乾蟹籽炒飯🍚:炒飯粒粒分明,師傅會細心問你是否喜歡吃乾身的炒飯,很細心。~日式炒雜菜🥦:師傅會用鵝肝油去炒,好香好味!~龍蝦頭麵豉湯:非常濃郁香甜,大讃!原來現在還有午餐優惠,凡12:30-17:00入座 18:30 前離座計即可享有全單六六折非常抵食!值得推薦!
~鐵板活龍蝦🦞:師傅用心即席烹調,肉質彈牙!
~鵝肝多士🥪:口感豐頤肥美,放在多士上去吃,簡直一絕!
~日式炒雜菜🥦:師傅會用鵝肝油去炒,好香好味!
~龍蝦頭麵豉湯:非常濃郁香甜,大讃!
原來現在還有午餐優惠,
凡12:30-17:00入座
18:30 前離座計
即可享有全單六六折
非常抵食!值得推薦!

在朋友的强烈推荐下,今天来铁板超”探个店,简直不要太好吃哦🤣这次我尝试了二人前1988💰套餐,其中最让我惊艳的就是法国鹅肝了!入口即化,口感细腻,搭配着淡淡每一口都是对味蕾的极致挑逗,让我忍不住连连称赞😋除了鹅肝,帆立贝和日本A4和牛厚烧也是一绝。帆立贝鲜美无比,咬一口就能感受到海洋的馈赠;而和牛厚烧则是满满的肉香,虽然是厚切搭配炒饭一点也不油腻。值得一提的是这家店的食材都非常新鲜,让人吃得放心。而且服务员的态度也非常好,让人感觉非常温馨。

2024-05-18 49 views
這家日式鐵板燒店真是太棒了!一進去就能聞到讓人垂涎欲滴的香味。他們的銀雪魚鮮嫩多汁,每一口都讓我感覺好像在海邊一樣。龍蝦更是鮮甜可口,一看到龍蝦就讓我開心。鵝肝多士簡直是人間美味!鵝肝的香氣和多士的酥脆完美結合。蔥蒜燒豚肉也很好吃,肉質嫩滑,味道很濃郁。炒雜菜和炒飯是絕配!蔬菜新鮮脆甜,炒飯酥香可口,一定要試一試。最後的龍蝦頭湯讓我感覺像在喝一碗滿滿的幸福!湯汁濃郁,龍蝦的鮮味十足。不愧是餐廳的招牌菜。整體來說,這家鐵板燒店食物美味,服務親切,價格也合理。下次一定會再來品嚐!

• 法國鵝肝
  • 銀鱈魚
2024-05-18 38 views
餐廳充滿的日式風情 而且性價比高餐廳的招牌菜銀雪魚,單看外觀覺得燒得好香脆,魚皮也能成為一個藝術品。銀雪魚肉質鮮嫩多汁,入口即化,甘香肥美。龍蝦入口爽口彈牙,味道鮮甜,是合乎預期的美味感。鵝肝多士都係令人驚艷的菜餚,鵝肝的香濃味與香脆可口多士的搭配,簡直絕配。而且鵝肝有一定嘅厚度,啖啖油脂嘅滿足蔥蒜燒豚肉入口甘香,肉質鮮美,外酥內嫩,讓人滿足。炒雜菜和炒飯出乎意料的美味,蔬菜色彩繽紛,口感清脆,炒飯米粒分明,入口每一口都充滿著新鮮的味道。最後上桌的龍蝦頭湯,湯汁濃郁,龍蝦香氣四溢,為整餐飯添上完美的句號。最後師傅仲問我哋鍾意什麼卡通人物,可以製作我們喜歡的圖案❤️🥹我哋製作了比卡超☝️ho kawaii而家呢間餐廳依家做緊66折的優惠,絕對是約會拍拖的好地方!
餐廳充滿的日式風情
而且性價比高

龍蝦入口爽口彈牙,味道鮮甜,是合乎預期的美味感。

蔥蒜燒豚肉入口甘香,肉質鮮美,外酥內嫩,讓人滿足。

而家呢間餐廳依家做緊66折的優惠,絕對是約會拍拖的好地方!
  • 法國鵝肝
2024-05-16 30 views
📍鐵板超 (尖沙咀)尖沙咀麼地道61號冠華中心地下1號鋪而家18:30前結帳有66折 絕對值得一試🤤點咗Set U 二人前 ✨合桃小魚乾 ✨芥末八爪魚 沙律菜 非常醒胃嘅前菜✨帆立貝 配上海草湯 一個字 鮮✨銀鱈魚 魚皮煎至香脆造成裝飾 銀鱈魚啖啖肉✨活龍蝦 原隻活龍蝦 賣相可觀 龍蝦肉新鮮爽彈 扎實鮮甜 ✨龍蝦湯 用龍蝦頭煮湯 味道清甜✨日本豚 薄豚肉脆香可口 包住蒜蓉和蔥花 ✨季節野菜 有蕃薯 蓮藕及菇✨炒雜菜 ✨蝦乾蟹子炒飯 粒粒分明充滿蛋香好戲在後頭 廚師問我鍾意咩圖案 基本上佢都識畫 仲可以喺鐵板上寫上祝福字句 最後..我揀咗Stitch…寫上身體健康食飽飽…大滿足…整體用餐體驗✨味道(4/5)✨環境(4/5)✨服務(4/5)
✨抵食(4/5)
📍鐵板超 (尖沙咀)
尖沙咀麼地道61號冠華中心地下1號鋪

好戲在後頭
廚師問我鍾意咩圖案 基本上佢都識畫
仲可以喺鐵板上寫上祝福字句
最後..我揀咗Stitch…寫上身體健康
食飽飽…大滿足…

整體用餐體驗
✨味道(4/5)
✨環境(4/5)
✨服務(4/5)
✨抵食(4/5)
2024-05-14
Lunch
今日同朋友去尖沙咀shopping,行到咁上下就去咗呢一間尖東嘅鐵板燒食下午,餐廳嘅設計非常簡約,非常舒服,非常適合一班朋友包廂,六至八人,下晝嘅時候更加有66折優惠,包括所有食材同埋餐單上嘅飲品,見到好多台都有叫sake, 其實真係非常抵,我同朋友就叫咗套餐U, 包括有龍蝦,廚師推介嘅馬友(seasonal) , 鵝肝,羊架,當然同埋仲有佢本身嘅有嘅沙律炒飯雪糕同埋炒雜菜,睇落都有好多嘢食!🤟🏻一開始廚師會先俾我哋打卡,見到龍蝦非常生猛仲係會郁,打完卡之後就開始煮,一開始就會先食沙律,酸酸甜甜,非常開胃,生菜亦都非常爽脆,小食就比較鍾意食佢嘅芥辣魷魚,wasabi味重,好味!🤟🏻之後就開始去到重頭戲龍蝦,在成個烹調過程中,廚師會首先將龍蝦切開,將本身龍蝦肉取出,然後會放置鐵板上,龍蝦嘅香味即刻出晒嚟,之後師傅會比時間我哋打卡,好似火焰龍蝦咁,非常有娛樂性,龍蝦嘅味道非常紮實,而且非常鮮甜,廚師係烹調手法上用咗簡單嘅調味,食到龍蝦本身嘅新鮮,同埋香甜嘅味道🤟🏻佢嘅馬友都幾好食,馬友係seasonal menu ,咁啱朋友鍾意食魚,呢一種魚本身係多脂油香,肉質多層鮮嫩,而且魚味濃郁。廚師

佢嘅馬友都幾好食,馬友係seasonal menu ,咁啱朋友鍾意食魚,呢一種魚本身係多脂油香,肉質多層鮮嫩,而且魚味濃郁。廚師加左海鹽,用黎鹽煎,出到嚟嘅肉質一絲絲而旦一疊一疊,鹹香味道非常突出,我同朋友都冇後悔揀到呢一個選擇,真係非常美味,非常適合鍾意食魚嘅朋友!

鵝肝多士都非常美味,絕對冇蘇味,火候控制上非常好,食得出非常高級嘅味道,加上本身佢嘅菠蘿,亦都好香,點上意大利黑醋,簡直係另一個風味!

炒芽菜用咗怡保芽菜,非常爽甜,而且有鑊氣,冇諗過炒雜菜都係咁出色!最後食埋芝麻雪糕,同朋友都非常鍾意呢一餐!
2024-05-09 21 views
有唔同嘅套餐 我選擇咗散嗌可以試多啲嘢食😚一個人仲可以嗌0.5份唔使驚食唔晒浪費➤特色前菜一坐底店員就提供 合桃小魚乾 芥末八爪魚➤田園沙律沙律菜好新鮮 清新開胃➤帶子用鐵板煎香表面再加埋獨製嘅海苔湯汁保持豐富嘅鮮味同緊實嘅肉質 ➤生蠔蠔身夠飽滿 兩面煎至金黃色入口淡淡海水鮮味➤ A4和牛厚燒(0.5份)煎得5成熟啱啱好每一啖都感受到嗰種油香肉質嫩滑 入口即溶加埋隔離嘅炸蒜片一齊食 正👍🏻➤炒銀芽(0.5份)芽菜椰菜炒得好有鑊氣食完啲海鮮 和牛可以用嚟解膩➤蝦乾蟹籽炒飯炒飯加咗蟹籽 煙肉 雞蛋 蝦乾粒粒分明 炒得非常乾身每一啖食到全部材料 口感豐富有層次➤甜品-雪糕可以揀豆腐/紅豆我揀咗豆腐好軟滑好清新最後仲可以畫公仔可以自己揀圖案同埋字我揀咗玫瑰同埋自己個名師傅超級有心機咁畫🌹隔籬枱生日畫咗個好靚嘅蛋糕師傅仲幫佢哋影相📸啱晒約會 生日 周年慶!儀式感氛圍感滿滿🥹❤️打卡一流💯
有唔同嘅套餐 我選擇咗散嗌

保持豐富嘅鮮味同緊實嘅肉質

➤生蠔
蠔身夠飽滿 兩面煎至金黃色
入口淡淡海水鮮味

➤ A4和牛厚燒(0.5份)
煎得5成熟啱啱好
每一啖都感受到嗰種油香
肉質嫩滑 入口即溶
加埋隔離嘅炸蒜片一齊食 正👍🏻

➤炒銀芽(0.5份)
芽菜椰菜炒得好有鑊氣

我揀咗玫瑰同埋自己個名
師傅超級有心機咁畫🌹
隔籬枱生日畫咗個好靚嘅蛋糕
師傅仲幫佢哋影相📸

啱晒約會 生日 周年慶!
儀式感氛圍感滿滿🥹❤️打卡一流💯
2024-05-02
$600 (Lunch)
  • 蝦乾蟹子炒飯
  • 日本A4和牛厚燒
2024-05-01 14 views
我去咗一間超過20年歷史嘅老字號鐵板燒餐廳。平時好少去,但見午市做緊66折優惠,就大方一次慶祝一下。呢度以新鮮食材同獨特服務出名。叫咗一份雙人餐,有活龍蝦、鵝肝、銀鱈魚,仲可以揀和牛或者日本豬肉,總之好豐富。開始先食完沙律同前菜,之後上場龍蝦,仲有煎到出火,娛樂性豐富。每人分到半隻龍蝦,煮到半生熟好啱口。之後煎魚,皮脆肉嫩,鵝肝入口即溶。平時食鐵板燒都食牛,今次試吓食豬,佢哋講係北海道和豚,蔥同蒜頭肉夾埋豬肉薄片再煎到香脆,真係比牛更好食。食埋菜、炒飯,仲有剩嗰個龍蝦頭煲嘅湯,最後出場嘅服務就係叫廚師畫圖案,基本上乜嘢都可以畫,仲可以寫上祝福語句,仲可以同廚師影幅靚相。最後食埋雪糕做甜品,就食完收錢走人

今日去咗呢一間喺尖沙咀近尖東嘅傳統鐵板燒餐廳,餐廳位置好近P出口,行過去大概10分鐘就到,位置嚟講都非常方便,今日就慶祝朋友升職,決定過去食呢一間鐵板燒,上網睇,佢午市嘅時候係有66折,食品同埋飲品都有,價錢嚟講,如果有咁多嘢食都非常抵食,就決定去同朋友試吓,順便慶祝一番!我哋揀咗套餐U!💥龍蝦,龍蝦一睇就知非常新鮮,而且係爆膏,應該係澳洲嘅龍蝦,廚師會喺中途,俾個機會我哋打吓卡,加少少酒落去,好似火焰龍蝦咁,非常適合鍾意打卡嘅朋友,而且龍蝦嘅味道非常好食,味道做得非常好,簡單嘅調味絕對唔會搶左龍蝦本身嘅鮮,龍蝦嘅肉質亦都非常爽口彈牙,食得出本身隻龍蝦真係非常新鮮,龍蝦個頭之後做用嚟煲麵豉湯,絕對唔會浪費,再加埋少少蜆,個湯非常鮮味,亦都有昆布同埋豆腐,令到成個湯增加佢本身嘅口感,非常滿意!💥羊架,餐廳係選用紐西蘭羊,我同廚師講希望要5成,廚師係控制火候方便做得非常好,而且羊嘅味道睇得出肉質非常新鮮,完全冇任何羊嘅臊味,再加上簡單嘅調味,食得出本身嘅鮮嫩味道,亦都有少少唔同嘅配菜,我就最鍾意食佢嘅菇,加咗牛油味道更加好食, 廚師擺盤亦都非常靚,睇得出佢本身嘅功架!💥炒飯,炒飯加咗洋蔥煙

💥炒飯,炒飯加咗洋蔥煙肉碎雞蛋櫻花蝦,我就本身唔食蔥,隨時都非常好幫我走蔥,非常貼心,炒飯粒粒分明,而且味道我都覺得非常好食,炒得非常乾身,而且調味上都做得好好,鍾意食!

最後食埋芝麻味雪糕,簡直就係滿足!
2024-04-22 62 views
最近返工好辛苦,難得平日放假,緊係去食個高質鐵板燒,放鬆下心情☺️平時食鐵板燒都好貴🤑,但呢間鐵板燒中午時間做緊優惠,有66折,即時抵左好多‼️,而且餐廳位置好方便,就係尖東出口果邊咋🤣✨ SET U (二人前) $1,444- 前菜一坐底店員就提供香口合桃小魚乾,芥末八爪魚同清爽沙律,三款前菜都清新開胃😎- 龍蝦每人有半隻龍蝦🦞,廚師會席前烹調,烹煮過程已經聞到強烈香味,廚師仲會表演用大火🔥燒龍蝦,真係好有氣氛,龍蝦肉新鮮爽彈,表面以鹹香鮮甜龍蝦頭膏調味☺️,保留原汁原味風味🥰- 鵝肝多士麵包片🍞烤得香脆,中間鵝肝🦆燒得焦香,入口即化,以酸甜意大利黑醋調味,可以中和返油膩感,旁邊仲有燒菠蘿🍍,有種清新感覺😛- 日本豚薄燒薄切豚肉片肥瘦適中🐷,燒得焦脆,以少量黑椒、鹽、蔥調味,更突出豬肉油脂香😆- 炒雜菜食完海鮮同肉之後,食返份菜平衡返😈,即時舒服曬,炒完既雜菜仲KEEP爽脆多汁,幾正😽- 蝦乾蟹籽炒飯炒飯粒粒分明🍚,質地乾身,將蝦乾🦐切成粒粒平均分佈係炒飯到,咁就每一啖都可以食到鹹香蝦乾粒,加埋蛋花🍳同蔥花,真係香口得來又有鑊氣😋- 龍蝦湯用返龍蝦頭煲成既湯🥣,色澤清澈,味道清甜,啖啖滿足

✨ SET U (二人前) $1,444

- 前菜

- 龍蝦

- 鵝肝多士

- 日本豚薄燒

- 炒雜菜

- 蝦乾蟹籽炒飯

- 龍蝦湯
用返龍蝦頭煲成既湯🥣,色澤清澈,味道清甜,啖啖滿足🤩

- 雪糕
紅豆雪糕🍦,質地軟滑,裹面仲有粒粒綿綿紅豆,芝麻雪糕🍨,堅果香味濃郁

原來呢間鐵板燒已經有20年歷史,難怪食物質素咁高😍

📍 鐵板超 - 尖沙咀
尖沙咀麼地道61號冠華中心地下1號舖
@teppan_chiu_teppanyaki
2024-04-19 39 views
去咗一間超過20年歷史老牌餐廳食鐵板燒。平時都好少嚟食,見午市做緊66折優惠就豪一豪慶祝一下。呢度出名食材新鮮同埋一項特別服務。餐牌有單點有set。Set唔係由A B C開始,由N開始至到Z,最後叫咗一份U set二人餐。有活龍蝦、鵝肝、銀鱈魚,又有和牛或者日本豚肉,總之就豐富。一開始食完沙律就食龍蝦,仲有火焰表演。每人半隻龍蝦,煮到半生熟啱啱好。之後鳕魚煎到皮脆肉肉嫩,鵝肝直頭溶化一樣。平時鐵板燒都係食牛,今次試吓食豬,因為佢哋話係北海道和豚,蔥同蒜頭肉和豚薄片包著再煎到香脆,的確俾牛更加好食。食埋菜、炒飯、仲有頭先食剩嗰個龍蝦頭煲嘅湯,壓軸嘅服務就出場啦,就係可以叫師傅畫公仔啦,基本上乜嘢都可以畫,仲可以寫埋祝福句子添,仲可以埋廚師位影幅靚相。最後食埋雪糕做甜品就食完俾錢。鐵板燒除咗食物,其實有好大部份都係娛樂個食客。聽日間成功嘅鐵板燒缺一不可。

2024-04-18
  • 銀鱈魚
  • 鵝肝
2024-03-29 105 views
同朋友來食午餐係一大既享受。呢度有唔同既廂房,每間房都好多figure,好有童真,岩晒大人同細路呀!呢度既侍應成日幫我地斟茶、收碟,又有笑容,服務態度一流。食物方面上菜有程序,同配合到我地食野既速度。店員亦會簡單介紹食物咁。我地食左好多野,有前菜、沙律、野菜、龍蝦、法式鵝肝配黑醋、豚肉、銀鱈魚、豆芽、炒飯、甜品,真係好豐盛既一餐呀!龍蝦來自澳洲,所以肉質細嫩、滑脆,味道香甜,有風味。食左4份一隻澳龍,已經好滿足。鵝肝跟左黑醋,味道大大昇華。豚肉煎到好香,入口即溶呀!銀鱈魚肉係片狀,味道溫和,口感柔軟。 炒豆芽好解膩。櫻花蝦、紅蔥、煙肉、蛋炒飯有多種配料碎,味道有多個層次。甜品我食既係芝麻雪糕,好滑好濃既芝麻味。衷心多謝餐廳廚師同埋店員咁用心為我地服務。

衷心多謝餐廳廚師同埋店員咁用心為我地服務。
2024-03-28
2024-03-28 82 views
朋友生日當然要食好 D,平時吾捨得食,留番有特別日子慶祝才會去,尖沙咀“鐵板超”Lunch - 6:30前食 N-V 套餐,都有66折優惠,任君選擇喜歡自己的套餐,呢度有幾間獨立包廂,私隱度高,抽氣都幾好,食完都唔會成身味今次食佢哋嘅 V 二人餐一開始已經比南非鮑魚同西澳龍蝦震撼咗,2隻鮑魚活生生咁跳舞🤣龍蝦大隻長度超過對筷子,2款都是刺身級勁新鮮,鮑魚燒好之後有厚切薄切,入口保持鮑魚汁鮮甜彈牙,🦞龍蝦頭燒完會煮湯,龍蝦肉質感鮮嫩彈牙,另外龍蝦汁是用龍蝦膏製成,原汁原味,鵝肝多士好厚身煎到外脆食完會念念不忘😍配搭新鮮菠蘿一流🥩另一樣好推介就是厚身 A4 日本黑毛和牛煎得4成熟啱啱好,每一口都感受到嗰種油香肉質嫩滑,旁邊的炸蒜片,是自家新鮮炸超級好味😋最後仲有龍蝦頭魚湯,炒菜,炒飯同雪糕,根本唔需要再介紹,睇相已知道材料新鮮,色香味俱全,呢個份量真係好足夠好滿足🥰🥰
朋友生日當然要食好 D,
平時吾捨得食,
留番有特別日子慶祝才會去,
尖沙咀“鐵板超”
Lunch - 6:30前食 N-V 套餐,
都有66折優惠,
任君選擇喜歡自己的套餐,
呢度有幾間獨立包廂,
私隱度高,
抽氣都幾好,
食完都唔會成身味

今次食佢哋嘅 V 二人餐

一開始已經比南非鮑魚同西澳龍蝦震撼咗,
2隻鮑魚活生生咁跳舞🤣
龍蝦大隻長度超過對筷子,
2款都是刺身級勁新鮮,

鮑魚燒好之後有厚切薄切,
入口保持鮑魚汁鮮甜彈牙,

🦞龍蝦頭燒完會煮湯,
龍蝦肉質感鮮嫩彈牙,
另外龍蝦汁是用龍蝦膏製成,
原汁原味,

鵝肝多士
好厚身煎到外脆食完會念念不忘😍
配搭新鮮菠蘿一流

🥩另一樣好推介
就是厚身 A4 日本黑毛和牛
煎得4成熟啱啱好,
每一口都感受到嗰種油香肉質嫩滑,
旁邊的炸蒜片,
是自家新鮮炸超級好味😋

最後仲有龍蝦頭魚湯,炒菜,炒飯同雪糕,
根本唔需要再介紹,
睇相已知道材料新鮮,
色香味俱全,
呢個份量真係好足夠好滿足🥰🥰