2024-08-30 359 views
經常lunch都會黎呢間食飯價錢偏貴嘅日式餐廳但環境舒服一分錢一分貨大部份嘢食味道都係幾好食嘅lunch有好多套餐我經常都會叫唔同嘅套餐今日就叫咗《溫泉蛋鵝肝飯》呢個飯其實食落真係太漏鵝肝係煎的每一啖都油淋淋好食係好食但三件真係太多再配埋溫泉蛋同飯係超級滯(已經遠遠超越飽肚而係滯)配搭上建議改良因為其實佢嘅溫泉蛋同埋鵝肝都係好食的只係放埋一齊有啲唔適合至於我每次都選擇呢間餐廳嘅原因係因為佢會飯前送湯送沙律飯後送雪糕!《朱古力雪糕》 好食好食!味道啱啱好 唔會太苦唔會太漏
經常lunch都會黎呢間食飯

每一啖都油淋淋
好食係好食
但三件真係太多
再配埋溫泉蛋同飯
係超級滯(已經遠遠超越飽肚而係滯)
配搭上建議改良
因為其實佢嘅溫泉蛋同埋鵝肝都係好食的
只係放埋一齊有啲唔適合

至於我每次都選擇呢間餐廳嘅原因
係因為佢會飯前送湯送沙律
飯後送雪糕!
《朱古力雪糕》 好食好食!
味道啱啱好 唔會太苦唔會太漏
原隻海膽難食,唔鮮唔甜,仲要加魚子搞到成隻海膽死咸味,唔建議食。建議食生蠔夠鮮甜。建議改改個海膽佢 好難食… 食完要洗腎壽司我最推薦鰻魚,有驚喜。三文魚都唔錯,夠厚身夠肥美。環境:冷氣凍,想黎既人帶件外套。地方整體整齊、乾淨總結:一家食,人均$450食到好飽,個人認為唔抵,日本既海膽完封佢,大喜屋.殿既海膽亦好食過佢10000倍。唔信我咁大家可以去試食鮨樂既海膽,信我就恭喜你慳錢慳左一小筆。劣食講完。

建議改改個海膽佢 好難食… 食完要洗腎

壽司我最推薦鰻魚,有驚喜。三文魚都唔錯,夠厚身夠肥美。

環境:冷氣凍,想黎既人帶件外套。地方整體整齊、乾淨

總結:
2024-06-09
  • 鰻魚、生蠔
2024-05-28 755 views
鮨樂,我食咗幾次,食物穩定,味道好。今日我叫咗~鰻魚飯,蟹肉茶碗蒸,特選壽司,唐揚雞,清酒煮蜆,燒牛舌,明太子雞翼。咁啱今日坐咗喺吧枱,可以一路睇住師傅整嘢食一路食嘢,係一個唔錯嘅節目。蒲燒鰻魚飯,好香,魚肉豐腴唔鬆散,厚度可以,飯粒吸收了鰻魚及醬汁的香味,蒲燒都算係經典汁醬,鮨樂的蒲燒做得好好,唔會太過濃蓋過鰻魚味,老闆娘叫咗特選壽司,咁啱我哋坐喺吧枱,可以睇住師傅整,老闆娘評語~材料新鮮~~燒牛舌同埋明太子雞翼都係一絕~可惜因為第二日要返工,所以冇叫酒,如果唔係就係絕配,唐揚雞,炸得剛剛外脆內軟,會夠肉汁。蟹肉茶碗蒸~每一啖都係蟹肉,真係好好好好好好好好好味~喺馬鞍山想食有質素嘅日式食物可以揀佢!戴返頭盔先,我覺得好唔好食≠你覺得好唔好食,好唔好食因人而異。
鮨樂,我食咗幾次,食物穩定,味道好。
蟹肉茶碗蒸~每一啖都係蟹肉,真係好好好好好好好好好味~
喺馬鞍山想食有質素嘅日式食物可以揀佢!

2024-05-21 720 views
跟朋友一起來馬鞍山海旁,順便來吃這家鮨樂🤩⭐️本鮪(吞拿魚)拖羅丼 🍣厚切赤身色澤紅潤,味道鮮甜,厚切大拖羅油香肥美🫶🏻⭐️蟹肉海膽三文魚子盛🦀🍣用蟹殼作擺設,好多手拆蟹肉😆,海膽帶有鹹鮮甜味,三文魚子和蔥花免治拖羅細膩柔滑,鍾意😊⭐️十貫豐州壽司🍣吞拿魚、墨魚、赤蝦、油甘魚、招牌玉子等,大塊大塊新鮮的魚生配上少量的醬油醋壽司米,小巧緊實,魚生鮮美油潤😋⭐️雞串盛(5款)🐓🍢一次可以吃到雞的不同部位的串燒,雞肉沾蛋液嫩滑多汁~ 雞軟骨串燒👍🏻,雞軟骨表面焦脆酥香,咬下去會有一種獨特的軟韌感🤩⭐️香煎鵝肝配米紙黑醋🦢脆脆的米紙配上大大塊香煎鵝肝,鵝肝外表的微焦脆感和內里的柔軟嫩滑形成口感上的對比🙌🏻⭐️安格斯牛肉紙火鍋🐮🍲感覺油紙也可少少吸收多余油脂🤭 安格斯牛肉肉質緊實,菠菜娃娃菜的蔬菜卷,配上胡蘿卜🥕小花,搭配上費了心思~👏🏻 ⭐️蟹肉海鮮蒸蛋🥚滿滿的蟹肉勾芡之後鋪滿蒸蛋之上,和蒸蛋內的海鮮搭配一起好味😋
跟朋友一起來馬鞍山海旁,順便來吃這家鮨樂🤩

⭐️本鮪(吞拿魚)拖羅丼 🍣
厚切赤身色澤紅潤,味道鮮甜,厚切大拖羅油香肥美🫶🏻

⭐️蟹肉海膽三文魚子盛🦀🍣

⭐️蟹肉海鮮蒸蛋🥚

Type of Meal
Dinner
2024-03-16 716 views
路過很多次都未試過,今晚收工終於可以食餐好嘅,滿足下自己。餐廳有些食物做緊優惠(半價呀🥰)叫咗刺身、壽司、丼飯。精緻嘅食物、質素很好、份量也足夠,滿足的一餐,感恩☺️
路過很多次都未試過,今晚收工終於可以食餐好嘅,滿足下自己。餐廳有些食物做緊優惠(半價呀🥰)叫咗刺身壽司、丼飯。精緻嘅食物、質素很好、份量也足夠,滿足的一餐,感恩☺️
2024-03-15
$350 (Dinner)
  • 岩蠔
2024-02-10 563 views
我記得第一次幫襯個陣,係度寫過一次食評。 因為馬鞍山有美食沙漠之稱,所以自此之後,我成日都會嚟。今次點解又出post, 因為年三十晚,同老公阿仔嚟食團年飯,竟然有個套餐好對我地胃口,價格都算親民,$880。有唐揚豆腐, 燒龍蝦(呢個燒得好好味,原本諗住做刺身,不過老公話龍蝦燒會好食d),龍蝦湯(味道非常燶郁),鵝肝(一般,燒得比較乾), 岩蠔,壽司,白魚刺身同豚肉串(肉串一般,唔係好juicy ),再加埋雪糕甜品。食到頂住肚。

1年後再幫襯此日本餐廳, 星期日中午人流唔多, 7-8枱客。 環境都算清靜。午餐1)特選壽司盛 7分餐配沙津, 麵豉湯加送熱烏冬, 雪糕球1個<以前沒有送的>壽司一般保持7分水準, 又唔會話好好食, 比壽司x好食d.2)蒲燒鰻魚丼。6分餐配沙津, 麵豉湯自己唔鍾意鰻魚太諗, 沒有質感。3)串燒免治雞肉串 😊。6分雞腎串3分。太細粒, 又乾又硬牛舌串 5分串1串有3件。。大中細。<第1舊大諗, 以為正啦, 第2舊, 又韌又鞋, 食唔到, 吐出來。第3舊細,一般質素>🤨好🤨野, 1串有3種口感。 只是第1舊好味姐總評。 比7分(因馬鞍山沒有好d日式餐廳)價錢。 馬鞍山區來說。 都係偏貴。

午餐
1)特選壽司盛 7分
餐配沙津, 麵豉湯
加送熱烏冬, 雪糕球1個<以前沒有送的>
壽司一般保持7分水準, 又唔會話好好食, 比壽司x好食d.

2)蒲燒鰻魚丼。6分
餐配沙津, 麵豉湯
自己唔鍾意鰻魚太諗, 沒有質感。

3)串燒
免治雞肉串 😊。6分

雞腎串
3分。太細粒, 又乾又硬

牛舌串 5分
串1串有3件。。大中細。
<第1舊大諗, 以為正啦,
第2舊, 又韌又鞋, 食唔到, 吐出來。
第3舊細,一般質素>
🤨好🤨野, 1串有3種口感。 只是第1舊好味姐

總評。 比7分(因馬鞍山沒有好d日式餐廳)
價錢。 馬鞍山區來說。 都係偏貴。
2023-10-11 398 views
Sushi一直都係my all time fav💕今次終於嚟食呢間經常見到有分店但都未有機會食嘅鮨樂~🍣餐牌睇到我眼花潦亂🤩除咗散點壽司 仲有壽司拼盤、刺身拼盤、Dinner Set、串燒、燒物等等 根本就係一間居酒屋!🏮🍴吞拿魚洋風他他 分店限定做緊8折 只係大約$80 必點!💯用中拖羅包住蔥絲😚帶出鮮味入口即融 真係太幸福🥰🌟推介晚餐定食性價比極高🍴10貫火炙壽司定食 (跟沙律、湯同烏冬)赤身醬油漬、墨魚、黑松露赤蝦、星鰻、佐賀和牛、三文魚、魚背、玉子、太卷🍴12貫壽司定食 (跟沙律、湯同烏冬) 縞鰺、墨魚、海膽、松葉蟹爪、牡丹蝦、玉子、吞拿魚、大拖羅、油甘魚、平目魚、真鯛、帆立貝呢兩款定食都非常出色,一個定食已經可以試齊勁多款野😎啱曬我呢啲咩都想食嘅為食鬼~特別推介🌟鰻魚肉質肥美 烤過後極香口👏🏻墨魚夠爽👐🏻大拖羅同中拖羅都充滿油份 入口即融🤤吞拿魚真係好出色😎所以encore多個本鮪(吞拿魚)盛合同幾件單點壽司🍴本鮪(吞拿魚)盛合拖羅油花充分🤤鮮味濃郁 真係食極都唔夠😍🍴炙燒魚背壽司燒後超香之餘😍令到油份出曬嚟 又係入口即溶!😋😋🍴珍寶赤蝦壽司 & 三文魚腩壽司肉質鮮甜😍仲非常
Sushi一直都係my all time fav💕
今次終於嚟食呢間經常見到有分店但都未有機會食嘅鮨樂~🍣

用中拖羅包住蔥絲😚帶出鮮味入口即融 真係太幸福🥰

🌟推介晚餐定食性價比極高
🍴10貫火炙壽司定食 (跟沙律、湯同烏冬)

🍴12貫壽司定食 (跟沙律、湯同烏冬)

特別推介🌟

另外 必點嘅一定係串燒 我心水推介串燒有
🍴燒牛舌串 & 燒白鱔串
牛舌厚身之餘一D都唔韌 👏🏻外面燒到香口入面保持嫩滑

白鱔都一樣外脆內軟 而且肉質厚實得嚟勁彈滑😎

打番呢篇食評真係唔簡單 因為………………..諗起我都餓了🤤🤤🤤🤤🤤

💁🏻‍♀️ 鮨樂以親民價格推出精緻日本壽司和食,食材由日本豐州市場每日直送,現在在香港各個地區都設有分店,之前已經光顧過旺角分店😼今次就等我去試吓佢有冇保持一貫的水準。💘菜單選擇豐富,除了各款日本壽司、海鮮等,還有串燒。更設有各種實惠的定食午餐和晚餐。📋晚餐 Set dinner -12貫壽司 $310 🌟推介🌟◾️12貫壽司:▫️赤身 -肉質鮮嫩而結實▫️中吞拿魚腩▫️大吞拿魚腩-每次食壽司必叫,入口即溶油香四溢而又鮮味無比▫️金目鯛▫️玉子▫️太卷2件▫️時令鲜魚2款▫️葱粒吞拿魚軍艦▫️三文魚籽軍艦▫️海膽軍艦◾️壽司定食均配▫️麵豉湯 ▫️沙律 ▫️稻庭烏冬(可以選擇凍熱,或者轉蕎麥麵)◼️軟殻蟹沙律 $78 🌟推介🌟 -酥炸後嘅軟殼蟹甘香鬆脆,連殼帶膏連肉一啖過,口感豐腴獨特,搭配上沙律醬更是相宜。◼️岩蠔 $48-當天新鮮到港,所以同友人一樣叫咗一隻,大大隻😍適合追求飽滿感及味蕾衝擊的人。◼️燒牛舌串 $38◼️燒白鱔串 $48◼️燒鵝肝鍋巴 $68📍 地址:馬鞍山鞍祿街18號MOSTown 新港城中心(4期)2樓2110號舖#foodie #香港美食 #隱世美食 #小店 #香港小店 #cafe #美食#香港好去處

◾️12貫壽司
▫️三文魚籽軍艦
▫️海膽軍艦

◾️壽司定食均配

▫️麵豉湯 ▫️沙律
▫️稻庭烏冬(可以選擇凍熱,或者轉蕎麥麵)

◼️軟殻蟹沙律 $78 🌟推介🌟
軟殻蟹沙律

◼️岩蠔 $48
岩蠔

◼️燒牛舌串 $38

◼️燒白鱔串 $48

◼️燒鵝肝鍋巴 $68
燒鵝肝鍋巴

#foodie #香港美食 #隱世美食 #小店 #香港小店 #cafe #美食#香港好去處 #food #打卡 #香港打卡#f4f #foodlove #香港探店 #日式料理 #日式#串燒 #馬鞍山美食沙漠 #定食 #和食 #sushi #平價料理 #生蠔 #大閘蟹
軟殻蟹沙律
岩蠔
燒鵝肝鍋巴
2023-10-10 619 views
本身好鍾意食日本嘢,所以嚟咗呢間餐廳首先,品嚐左銀鱈魚西京燒,這道菜以鮮嫩的銀鱈魚搭配經典的西京燒醬,入口即化的口感令人驚艷。銀鱈魚的鮮甜與西京燒的香氣完美結合,讓人回味無窮。接著,點左三文魚刺身,餐廳選用優質的三文魚,切成薄片,質地鮮嫩,口感滑爽,如果您喜歡蟹肉,那麼蟹肉蟹膏軍艦絕對會成為您的最愛。每一口蟹肉都鮮美多汁,搭配上濃郁的蟹膏,口感豐富,令人欲罷不能。同樣來自北海道的海膽軍艦更是帶來了一種奢華的享受,鮮甜的海膽在舌尖綻放,讓人沉醉其中。安格斯牛肉烏冬是本次饗宴中的亮點之一。嫩滑的牛肉與烏冬麵完美結合,牛肉的鮮美與烏冬的彈牙口感相得益彰,一口下去,肉汁與湯汁交融在一起,讓人感受到了無比的滿足。如果您喜歡手卷,那麼軟殼蟹手卷絕對值得一試。脆嫩的軟殼蟹搭配上新鮮的蔬菜和香醇的壽司飯,每一口都帶來了一種絕妙的口感。最後,燒鵝肝鍋巴給我留下了深刻的印象。鵝肝的豐富口感與鍋巴的酥脆完美結合,燒鵝肝的香味彌漫在空氣中,讓人垂涎欲滴。
本身好鍾意食日本嘢,所以嚟咗呢間餐廳

• 海膽
2023-10-08 137 views
忙完9月尾幾場講場後,阿叔👨🏻終於放監有機會唞唞喇🙌🏾!上星期見天氣好好,決定相約朋友出外走走兼擦餐勁。嚟到馬鞍山呢間日式料理店,佢嘅分店遍佈全香港📍,中環、尖沙咀、觀塘、荃灣、屯門等地區都搵到佢,要食真係好方便。☺️☺️☺️ 嚟到呢度,你講得出咩嘅日本料理都可以食到,刺身🐟、壽司🍣、丼飯🍚、燒物、天婦羅、串燒🍢乜都有,加上價錢較大眾化,所以見唔少朋友都好鍾意嚟呢度食。🤭🤭🤭 🍚本鮪拖羅丼 ($198)單點餐牌嘅其中一款丼飯,賣相非常可愛,入面有大拖羅、吞拿魚同拖羅魚蓉,款款都好香魚油味,伴飯食一流,作為吞拿魚粉嘅阿叔表示食得好滿足! 🐟鹽燒原條喜之次 ($198)日本三大名魚之一!原條盬燒過後,唔單止外皮夠香脆,入邊魚肉更滑嫩多汁,呢個價錢值得一食!🍣御膾炙燒壽司盛 ($238)10件炙燒過嘅壽司,有赤身醬油漬、三文魚、黑松露赤蝦、墨魚等,啱晒唔太食生嘢嘅朋友外,每件仲多咗份焦香味添。套餐除咗壽司,仲有沙律、味噌湯、迷你稻庭烏冬或蕎麥麵可揀,食晒都幾飽架,不過提提大家,呢個套餐只限荃灣、屯門同呢度供應,想食唔好去錯分店!

🍚本鮪拖羅丼 ($198)

🐟鹽燒原條喜之次 ($198)

🍣御膾炙燒壽司盛 ($238)
好耐冇食過一餐咁滿意嘅日本菜!🥹🥹🥹食材夠新鮮不在話下,最滿意既係餐廳提供嘅料理款式琳瑯滿目,好多都好特別同吸引😍真係望住個菜單樣樣都想食!!🤤🤤豐洲直送菜單係得馬鞍山分店先有嫁咋🤫今次試咗兩款菜式,分別係吞拿魚洋風他他同埋原隻汁燒珍寶帆立貝✨吞拿魚甘香鮮甜,入口即溶!中間夾上香蔥同埋洋蔥,口感瞬間爽脆起黎,洋風味道偏甜酸,整個感覺清新又特別🤤原隻汁燒珍寶帆立貝上菜視覺享受一流👍🏻望住沸騰中嘅帆立貝真係垂涎三尺!帆立貝好肥美,牛油味好突出,係大滿足之選!🙆🏻‍♀️刺身方面叫咗中拖羅、活北寄貝以及油甘魚腩🐟三款都好出色!中拖羅同油甘魚腩同樣入口即溶,魚油甘香👅活北寄貝刺身有驚喜!除左鮮甜既味道之外,吃起來脆卜卜係食得出嘅新鮮感!佢哋嘅手握壽司同樣高質,款式仲好多添!加分位係米飯小刺身仍然大大件,真係好抵食!重點推介炙燒魚背壽司同埋金目鯛壽司!一個係享受豐富魚油瞬間係口中爆漿既滋味,一個係品嚐魚肉原汁原味嘅甜鮮,大讚!特盛軍艦係佢哋一個好特別既系列👅軍艦上係多到滿瀉嘅食材,睇到都已經流晒口水🤤特別推介蟹肉蟹膏軍艦,蟹肉份量多到嚇親!蟹膏又好鮮甜,呢一啖 好難忘!!🙈其他日本料理仲有清酒煮蜆、

其他日本料理仲有清酒煮蜆、燒牛舌串、蟹肉海鮮蒸蛋同埋冷蕎麥麵都係用心之作!其實仲有好多日本料理例如炸物、燒海鮮等等都好想再二訪試試佢!

鍾意食日本菜嘅你一定要收藏呢間餐廳!整頓晚飯完全滿意及滿足🥹俾個貼士大家,訂位可以選擇席前吧枱,睇住廚師處理食材絕對係一番享受!😍

📍馬鞍山新港城中心4期2樓2110號舖
🌟人均消費:$51-100
🌟菜式:#goodgirltummy日本菜
🌟地區:#goodgirltummy馬鞍山

今日黎到位於馬鞍山既哩間日式居酒屋。居酒屋環境寬敞舒適,有長形吧枱位置、大量四人座位及私隱度高嘅卡位。餐牌上除左單點食物,仲有定食套餐可以選擇,每日亦會有唔同嘅是日推介及優惠。🔸極上刺身八點盛合 $528八點刺身包括牡丹蝦、海膽、帆立貝、中拖羅、大拖羅、油甘魚、真鯛及金目鯛,所有刺身都相當新鮮,海膽亦鮮甜,完全唔腥,牡丹蝦大隻彈牙,同帆立貝一樣味道鮮甜,中拖羅及大拖羅亦完全無筋,其他刺身都鮮甜肥美,絕對係好食推介👍🏻🔸炙燒左口魚背丼 $238係晚市嘅定食套餐,包沙律及麵豉湯。丼飯入面有炙燒金目鯛、油甘魚、三文魚、珍寶帆立貝、魚背、珍寶赤蝦、三文魚籽及時令白身魚一款,全部刺身都經過炙燒,帶有炙燒香氣,當中最鐘意油甘魚、帆立貝同珍寶赤蝦。🔸雞串盛 $148哩個盛合性價比都幾高,入面有齊免治雞肉串、雞胸軟骨、雞皮串、雞腎串及雞腿肉串,全部即時燒製,熱辣辣上臺~當中我最鍾意非常好咬既雞胸軟骨、雞皮串及雞腎串,點埋旁邊嘅七味粉一齊食,真係非常惹味,而免治雞肉串蘸上雞蛋醬油,亦係非常唔錯,抵食推介👍🏻

🔸極上刺身八點盛合 $528

🔸炙燒左口魚背丼 $238

🔸雞串盛 $148

Type of Meal
Dinner
2023-09-16 74 views
點解我地要去馬鞍山鮨樂?因為想睇下佢地個special menu 有咩啊!𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨ 原條秋刃魚刺身 148✨ 象拔蚌刺身 228 折扣20%✨ 燒牛舌串 76✨ 10 貫炙り寿司定食 198配沙律、麵豉湯、冷烏冬✨ 和牛三色丼配沙律,湯✨ 信州蘋果汽水⭐️ 𝐃𝐞𝐚𝐥 ⭐️馬鞍山嘅鮨樂有special menu ,好多都有唔同嘅折扣,可以睇返最尾張相ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 鮨樂 📍 馬鞍山新港城

點解我地要去馬鞍山鮨樂?
因為想睇下佢地個special menu 有咩啊!

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

✨ 原條秋刃魚刺身 148

✨ 象拔蚌刺身 228 折扣20%

✨ 燒牛舌串 76

✨ 10 貫炙り寿司定食 198
配沙律、麵豉湯、冷烏冬

✨ 和牛三色丼

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

鮨樂

📍 馬鞍山新港城
2023-09-13 113 views
鮨樂日本料理由日本漁市場直送各款時令食材,提供多款手握壽司、刺身丼等美食選擇。想一口氣品嘗不同海鮮,可以選擇他們的12貫壽司定食,包括新鮮的赤身、中拖羅及大拖羅,油香四溢。特別推介當中的三文魚子軍艦,帶有淡淡柚子香氣。如果喜歡火炙食品,便不能錯過炙燒左口魚背丼。精緻外型內含帆立貝、左口魚背、油甘魚、三文魚等多款火炙海鮮,用上赤醋混和的白飯,為火炙過的油香擔當中和平衡的角色,整體就像是從大海帶來的寶箱一樣。除了套餐及定食外,亦不要錯過他們多款單點菜式,包括自家製 免治雞肉棒,以及來自北海道的岩蠔及秋刀魚,每樣都能感受比食材的新鮮,以及廚師的心思,這裡定必能滿足您的味蕾。Feed your Japanese appetite at Sushi Raku that offers a variety of delectable culinary options. Their 12-piece sushi platter set features a fresh selection of seafood, such as toro, golden red snapper and salmon r
鮨樂日本料理由日本漁市場直送各款時令食材,提供多款手握壽司刺身丼等美食選擇。
赤身、中拖羅、大拖羅 (12貫壽司定食)
軍艦壽司 (12貫壽司定食)
炙燒左口魚背丼
免治雞肉棒

Feed your Japanese appetite at Sushi Raku that offers a variety of delectable culinary options. Their 12-piece sushi platter set features a fresh selection of seafood, such as toro, golden red snapper and salmon roe. Their roasted flatfish donburi is also a must-try if you're a fan of seared dishes. And don't miss their a la carte dishes, including house-made minced chicken skewers, Hokkaido oysters and saury sashimi. Each dish leaves an unforgettable impression on your taste buds.
北海道岩蠔
北海道秋刀魚
赤身、中拖羅、大拖羅 (12貫壽司定食)
軍艦壽司 (12貫壽司定食)
炙燒左口魚背丼
免治雞肉棒