放工同朋友去咗尖沙咀覓食沿途經過呢間川味燒烤舖舖頭內裏裝潢比較似日本居酒屋風格🏮同朋友分別嗌咗7樣串燒一個花甲粉佢啲串燒比想像中好食尤其是佢個蒜蓉鮮貝 超級惹味個蒜蓉😋個牛舌每一啖都係啖啖肉 👅花甲粉超級大碗 我哋兩個人啱啱好店舖越夜越多人 佢嘅價錢都比較平民 🍽️🦪 蒜蓉扇貝(2隻)$70/2🐷 豬頸肉 $28/1👅 厚切牛舌心 $38/1🐮 一口和牛粒 $30/1🍄‍🟫 肥牛金菇卷 $28/1🐚 花甲粉 $70/1🍗 雞中翼 $38/2🍄 雞髀菇 $15/1🥤可樂 $12/1串燒仲可以揀辣度😻好似我哋唔係好食得辣 就揀小辣啱啱好🌶️
放工同朋友去咗尖沙咀覓食

🥤可樂 $12/1

串燒仲可以揀辣度😻
好似我哋唔係好食得辣 就揀小辣啱啱好🌶️
2025-07-24
$188 (Dinner)
  • 肥牛金菇卷
【美食篇】。 𝕋𝕤𝕚𝕞 𝕊𝕙𝕒 𝕋𝕤𝕦𝕚✨小編🐨帶小編🍄覓食記💨💨💨今次我們去食川菜四川串燒店🍢✨👭🏻店舖串燒無論海鮮,肉類,菜類有多款選擇,以辣🌶️味為主打,既使少辣都香麻惹味#食到我們舔舔脷😋點選了,肥牛金菇卷,薄切肥牛捲着金菇真係好好食🤤雞髀菇厚切牛舌心,好厚實雞中翼蒜蓉扇貝帶子豬頸肉日本🇯🇵一口和牛粒加上川味辣粉的確好惹味好好食🤤🌶️辣味花甲湯花甲隻隻都有蜆肉,無論花甲定粉份量都頗多湯底就一般般😉有點藥材味🫣食串燒梗係要飲可口可樂🤤鋸一鋸😁❤️✨ғʀᴀɴᴋɪᴇ ᴀɴᴅ ᴊᴏᴇ✨❤️如果店舖能改善抽氣系統就更好🥲🥲鋪來就不用咁大陣燒烤煙味#喜歡食辣又想食串燒可以嚟呢度食😁最後多謝哂👏🏻小編🐨請我食豐富串燒餐🍢😋#記得以後要帶我食多啲正嘢✌🏻✌🏻📌川味王 (尖沙咀) 尖沙咀柯士甸路17號豐樂大廈地下2號舖
【美食篇】。 𝕋𝕤𝕚𝕞 𝕊𝕙𝕒 𝕋𝕤𝕦𝕚✨
小編🐨帶小編🍄覓食記💨💨💨
今次我們去食川菜四川串燒店🍢✨👭🏻

店舖串燒無論海鮮,肉類,菜類有多款選擇,
以辣🌶️味為主打,既使少辣都香麻惹味
#食到我們舔舔脷😋

點選了,
肥牛金菇卷,薄切肥牛捲着金菇真係好好食🤤
雞髀菇
厚切牛舌心,好厚實
雞中翼
蒜蓉扇貝帶子
豬頸肉
日本🇯🇵一口和牛粒
加上川味辣粉的確好惹味好好食🤤

🌶️辣味花甲湯
花甲隻隻都有蜆肉,無論花甲定粉份量都頗多
湯底就一般般😉有點藥材味🫣

食串燒梗係要飲可口可樂🤤鋸一鋸😁
❤️✨ғʀᴀɴᴋɪᴇ ᴀɴᴅ ᴊᴏᴇ✨❤️

如果店舖能改善抽氣系統就更好🥲🥲
鋪來就不用咁大陣燒烤煙味
#喜歡食辣又想食串燒可以嚟呢度食😁

最後多謝哂👏🏻小編🐨請我食豐富串燒餐🍢😋
#記得以後要帶我食多啲正嘢✌🏻✌🏻

📌川味王 (尖沙咀)
尖沙咀柯士甸路17號豐樂大廈地下2號舖
2025-07-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)
踏進店內,瞬間被濃厚刺鼻的油煙嗆到!整間餐廳煙霧瀰漫,視線模糊,空氣品質極度惡劣。這般濃煙,不僅用餐興致全無,更嚴重的是,恐怕連呼吸都成問題,對呼吸道敏感的人來說絕對是健康殺手,誘發疾病風險極高。餐點上桌,心涼半截。點的幾道菜,竟有多處明顯燒焦,焦黑痕跡觸目驚心,散發著難以忽視的焦苦味。廚師對火候的掌控顯然嚴重失當,食材原味盡失,只剩下難以入口的苦澀。環境衛生更是令人作嘔。桌面黏膩不堪,手指一碰就沾滿油污;椅子同樣覆蓋著一層厚厚的油垢,坐下都感到渾身不自在。整個用餐區域骯髒無比,油膩膩的感覺從頭到尾伴隨,餐具也讓人疑慮是否清潔乾淨。如此油煙燻天、食物焦黑、環境髒污的用餐體驗,只能用「災難」形容。強烈建議注重健康與衛生的人士,絕對要避開這家店!奉勸店家立即改善通風、提升衛生標準並注意烹調品質。

今次專程過嚟尖沙咀呢間隱世川式燒烤店「川味王」,一推門就俾佢個麻辣香氣攻陷咗!😍 餐廳走工業風設計,水泥牆加霓虹燈牌,開放式廚房可以睇住師傅即場炭火猛燒,夠晒氣氛!🔥Menu主打四川直送香料醃製嘅串燒,必試火箭魷魚筒同厚切牛舌心👏🦑火箭魷魚筒成隻手掌咁大嘅魷魚筒!咬落爽脆彈牙,秘製麻辣醬滲入每條鬚鬚,辣度直衝天靈蓋但忍唔住一件接一件~👅厚切牛舌心燒到微焦脆邊,中心位嫩到爆汁!撒滿孜然粉同辣椒粉,香到隔離枱都望過嚟~🍆蒜蓉燒茄子成座蒜蓉山咁鋪滿茄子!綿滑茄肉吸盡蒜香同辣油,食得非常爽🍗雞肉棒外皮燒到金黃脆身,雞肉嫩滑juicy!鹽燒帶出原汁原味,一串唔夠喉要encore~🍜錫紙花甲粉上枱仲滾緊!花甲多到睇唔到底嘅粉絲,湯底用咗四川泡椒熬成,酸辣鮮三味暴擊,嗦粉聲停唔到口!🍯蜜糖玉子燒甜品控必試!熱辣辣玉子燒淋滿蜜糖🍯,蛋香超濃又鬆軟,甜而不膩完美解辣~🥥椰青水x竹蔗茅根原個椰青水清甜透心涼🌴,竹蔗茅根煲到超濃郁,兩杯夾擊即刻降溫,完美Ending!💥總結人均$150左右食到捧住肚走!🔥 即叫即燒夠鑊氣,辣度仲可以自選,由BB辣到地獄級任你挑戰,性價比爆燈!👑

2025-06-27 101 views
✨Blingbling美食推介✨📍尖沙咀|川味王 Skewer King💠💠💠💠💠💠💠💠話明川味+串燒,當然要試川味王😋價錢唔貴,而且食物質素高~ 選擇都唔少架🤩 地道風味,以孜然辣粉為主打,唔係咁勁辣,但香麻惹味,一食上癮~ 鍾意食川味串燒既唔好錯過啦🔥🔥推介菜單 Highlights: • 厚切牛舌心 $38厚切爽口,孜然辣粉令牛舌好香口☺️而且仲好juicy! • 肥牛金菇卷 $28牛肉包住金菇,口感層次豐富 😋 • 雞肉棒 & 雞軟骨 $30/$28 (各兩串)鮮嫩雞肉棒同香脆雞軟骨,食串燒必點🔥 • 翠玉瓜 $15清新爽口,孜然味條瓜香氣撲鼻,而且好厚切,好juicy😍 • 蒜蓉燒茄子 $40茄肉綿滑配蒜香微焦炭香又夠味😋 • 錫紙花甲粉 $70花甲分量好多,湯汁辣中帶鮮,粉絲吸滿味道,好惹味😍餐廳環境 :💎💎💎💎💎 /5服務質素 :🌸🌸🌸🌸🌸 /5食物味道 :😋😋😋😋😋 /5性價比 :💰💰💰💰💰 /5川味王 Skewer King📍尖沙咀柯士甸道17號地下(明豐大廈)
✨Blingbling美食推介✨
📍尖沙咀|川味王 Skewer King
💠💠💠💠💠💠💠💠

🔥推介菜單 Highlights:
 • 厚切牛舌心 $38
厚切爽口,孜然辣粉令牛舌好香口☺️而且仲好juicy!
 • 肥牛金菇卷 $28
牛肉包住金菇,口感層次豐富 😋
 • 雞肉棒 & 雞軟骨 $30/$28 (各兩串)
鮮嫩雞肉棒同香脆雞軟骨,食串燒必點🔥
 • 翠玉瓜 $15
清新爽口,孜然味條瓜香氣撲鼻,而且好厚切,好juicy😍
 • 蒜蓉燒茄子 $40
茄肉綿滑配蒜香微焦炭香又夠味😋
 • 錫紙花甲粉 $70
花甲分量好多,湯汁辣中帶鮮,粉絲吸滿味道,好惹味😍
餐廳環境 :💎💎💎💎💎 /5
服務質素 :🌸🌸🌸🌸🌸 /5
食物味道 :😋😋😋😋😋 /5
性價比 :💰💰💰💰💰 /5

川味王 Skewer King
📍尖沙咀柯士甸道17號地下(明豐大廈)
$150 (Dinner)
  • 錫紙花甲粉
  • 厚切牛舌心
  • 肥牛金菇卷
2025-06-27 32 views
叫咗四隻蠔,有兩隻臭咗,同員工反映,個姐姐講系成批一齊嚟冇可能,叫佢試佢唔肯,但確實不洗咬一啖,就甘聞都聞到臭,員工工作散慢,態度差,由其系個5十幾歲嘅呀姐,大大声話同一批,不停講,不會再去呢間店 !!!
2025-06-26
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$194 (Dinner)
👭【姐妹放工快閃尖沙咀 串住宵夜魂🔥】放工行過尖沙咀,肚又餓、人又攰,就諗住搵個地方hea下食啲串燒,最後揀咗川味王。啱啱坐低就聞到陣陣炭香,成個人精神晒✨🥩 薄切牛舌 燒得好香,切得夠薄,咬落爽但唔韌,配孜然一流,🍢 真係忍唔住想encore!🐮 一口和牛粒 好有肉味,外層燒到微脆,咬開仲有肉汁💦,好邪惡但好滿足,閨蜜都話好味😍🦴 雞軟骨 夠乾爽脆口,咬落去咔啦咔啦,👍🏻 配杯啤酒啱晒🍻🍗 雞中翼 醃得入味,小辣啱啱好🔥 唔會太搶,穩陣之選~🦑 墨魚咀 煙韌彈牙,無腥味,越咬越香~真係停唔到口😆🌭 台灣腸 外脆內嫩,甜甜地,加埋蒜蓉醬🥹=開心又罪惡💥🛋️ 環境方面 地方細細,有啲懷舊feel,燈籠裝飾幾得意🎏 不過油煙味重咗啲,要有心理準備~💸 價錢方面 人均大約$120左右,性價比唔錯,味道有驚喜✨📍 總結:川味王 = 串燒界小驚喜! 成晚食得開心又滿足,下次一定試埋佢錫紙系列同燒海鮮~🦐🔥
👭【姐妹放工快閃尖沙咀 串住宵夜魂🔥】

🍗 雞中翼 醃得入味,小辣啱啱好🔥 唔會太搶,穩陣之選~

🦑 墨魚咀 煙韌彈牙,無腥味,越咬越香~真係停唔到口😆

🌭 台灣腸 外脆內嫩,甜甜地,加埋蒜蓉醬🥹=開心又罪惡💥

2025-06-23
Type of Meal
Dinner
2025-06-19 99 views
呢間串燒既裝修好有特色,五光十色👍🏻路過見到個餐牌種類好多,而且又好多燈牌!好吸引!所以就決定試吓!叫左啲惹味啲既種類,好似豬大腸,五花腩,牛舌,鱔,雞軟骨!調味就係重孜然粉!鐘意重口味既朋友一定鐘意😀份量都算多,因為佢一串都好多舊👍🏻抵食!我地仲叫左啲海鮮!有扇貝,蟶子!可以揀芝士或蒜蓉粉絲蒸!我地揀左蒜蓉粉絲蒸!有大量粉絲!仲叫埋個燒菠蘿做甜品!好多汁!算幾甜!價錢真係好抵食!比起出面一般既串燒店平啲?!!!
呢間串燒既裝修好有特色,五光十色👍🏻

我地仲叫左啲海鮮!有扇貝,蟶子!
可以揀芝士或蒜蓉粉絲蒸!我地揀左蒜蓉粉絲蒸!有大量粉絲!
仲叫埋個燒菠蘿做甜品!好多汁!算幾甜!

價錢真係好抵食!
比起出面一般既串燒店平啲?!!!
2025-06-10
2025-06-06 126 views
經過尖沙咀聞到好香嘅烤串同孜然味,店主好地道又好客,款式多多,每日都有唔同特價嘢食,烤串好好味又抵食,以下係我覺得必試嘅款式:.🌟薄切牛舌 薄切牛舌又嫩又爽口,炭燒味好香濃。.🌟雞肉棒 雞肉棒外面脆卜卜,裡面好嫩,咬到軟骨碎好過癮,肉汁多又夠入味。.🌟棉花糖夾餅 棉花糖夾餅外脆內軟,熱辣辣嘅糖心可以拉絲,甜得嚟唔膩,仲有炭燒香,好有童年回憶!.🌟錫紙花甲粉 錫紙花甲粉鮮味十足,個湯好濃又有蒜香,花甲飽滿冇沙,粉絲吸晒啲精華,真係好好味!
🌟薄切牛舌
薄切牛舌又嫩又爽口,炭燒味好香濃。
🌟雞肉棒
🌟棉花糖夾餅
🌟錫紙花甲粉
2025-06-05 108 views
🚩川味王放工想搵個地方同朋友Chill下食串燒飲啤酒都係一個好選擇‼️餐廳靠近佐敦站|都算幾中間點💙餐廳位置唔係好多|可能要等一陣位星期一至日都有唔同嘅特價海鮮|推薦大家叫〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️\海鮮/🌈原條火箭魷魚筒 $78🌈蒜蓉粉絲大蟶子王 $50🌈蒜蓉鮑魚 $65/2🌈錫紙花甲粉 $70🌈鹽燒八吋大虎蝦 $52🌈粉絲活元貝 $55海鮮菜式以鮮甜為主打|種類豐富全部選用新鮮食材|肉質好好( ⁼̴̤̆◡̶͂⁼̴̤̆ )烹調方式包括蒜蓉|鹽燒同錫紙焗粉絲吸汁效果一流|係多道菜式嘅靈魂配角特別推薦蒜蓉粉絲大蟶子王|蟶子肉大條多汁蒜蓉份量多 惹味又唔會過鹹 ૮꒰˶ฅ́˘ฅ̀˶꒱ა \肉類/🌈豬頸肉 $28🌈王牌牛舌心 $38🌈美國特級牛小排 $85🌈免治啖啖肉雞肉棒 $30/2🌈雞全翼 $38/2🌈脆香魚腐 $15肉類菜式集中喺高質部位|牛小排 牛舌心 豬頸肉油脂分布均勻|燒烤後香氣四溢雞肉棒同我哋一般食嘅唔同|不過有軟骨同洋蔥香雞全翼性價比高 岩曬朋友一人一隻 ʚ •͈˽•͈ ིྀɞ\蔬果/🌈娃娃菜|翠玉瓜 $13🌈菠蘿 $25蔬果菜式多 簡單又清新娃娃菜同翠玉瓜保持爽脆口感 勁多汁燒菠蘿解膩一流|作為飯後
🚩川味王
🌈錫紙花甲粉 $70
🌈鹽燒八吋大虎蝦 $52
🌈粉絲活元貝 $55

海鮮菜式以鮮甜為主打|種類豐富
全部選用新鮮食材|肉質好好( ⁼̴̤̆◡̶͂⁼̴̤̆ )
烹調方式包括蒜蓉|鹽燒同錫紙焗

蔬果菜式多 簡單又清新
娃娃菜同翠玉瓜保持爽脆口感 勁多汁
燒菠蘿解膩一流|作為飯後甜品非常合適
2025-05-26 89 views
尖沙咀- 串燒佐敦同尖沙咀嘅中間位置,諗唔到食咩嘅情況之下突然間從路邊聞到串燒嘅香味~心血來潮情況之下就想食串燒😍~ 𝑭𝑶𝑶𝑫𝑺1〉雞軟骨串(2串) $28(推薦🌟)外皮燒到好脆~啲軟骨好有咬口!內部依然好柔軟,同埋好入味!有佢嘅獨特性~2〉五花腩串(2串) $30 (大推薦🌟)油脂分佈非常平均,食落唔會太油膩!同埋肉質都好爽脆~燒得好好味啊!3〉蒜蓉燒茄子 $40 少少辣辣地好惹味!整份茄子燒得好香好入味!茄子食落口都幾滑~唔會太乾!4〉蒜蓉金針菇 $45(大推薦🌟)有D估唔到,大大盤~好滿足!金針菇嘅質地脆嫩,咬落去有清脆口感!味道好濃郁,吸收哂蒜蓉嘅香味,正!5〉芝士扇貝(2隻) $75滿滿香濃芝士好吸引!扇貝新鮮好夠味!5〉川北炒河粉 $68份量都好多好大碟~河粉依然好有彈性,吸收晒醬汁嘅味道!醬汁味道好香濃!-環境.8/10服務.8/10人均.$150~200污嘴狗覓食指數.8/10川味王📍尖沙咀柯士甸路17號豐樂大廈地下2號舖#污嘴狗 #hkfoodie #hkfood #food #hkig #instafood #foodie #hkfoodblogger #hkres
尖沙咀- 串燒

𝑭𝑶𝑶𝑫𝑺
1〉雞軟骨串(2串) $28(推薦🌟)

2〉五花腩串(2串) $30 (大推薦🌟)

3〉蒜蓉燒茄子 $40

4〉蒜蓉金針菇 $45(大推薦🌟)

5〉芝士扇貝(2隻) $75
滿滿香濃芝士好吸引!扇貝新鮮好夠味!

5〉川北炒河粉 $68

環境.8/10
服務.8/10
人均.$150~200
污嘴狗覓食指數.8/10

川味王
📍尖沙咀柯士甸路17號豐樂大廈地下2號舖

#污嘴狗 #hkfoodie #hkfood #food #hkig #instafood #foodie #hkfoodblogger #hkrestaurant #hkrestaurants #streetfood #美食 #尖沙咀 #川味王 #串燒

2025-05-21
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
2025-05-24 61 views
經過店外聞到陣陣串燒香味,晚餐決定試試這間小店💨👉🏻生蠔 $70/2隻🦪生蠔很肥美,厚身,配上滿滿的蒜蓉~大口大口吃Jeng🤤👉🏻啖啖肉雞軟骨串 $30/2串這個挺有驚奇!外表平平無奇的雞肉串,吃起上來口感很豐富✨👉🏻五花腩肉串 $30/2串🐷五花腩肥瘦相隔,不會太韌。👉🏻菠蘿 $25菠蘿超級新鮮🍍,燒過後依然很Juicy💯🤤👉🏻蒜蓉金針菇 $45/份👉🏻肥牛金菇卷 $28/串金菇份量很多,吃得多肉,吃點蔬菜中和一下😝👉🏻川式炒飯 $68炒飯粒粒分明,不會太油膩。吃晚餐時看到挺多人叫外賣的,看來是外賣的熱門舖頭呢👀
經過店外聞到陣陣串燒香味,晚餐決定試試這間小店💨
生蠔
👉🏻生蠔 $70/2隻
🦪生蠔很肥美,厚身,配上滿滿的蒜蓉~大口大口吃Jeng🤤
啖啖肉雞軟骨串
👉🏻啖啖肉雞軟骨串 $30/2串
這個挺有驚奇!外表平平無奇的雞肉串,吃起上來口感很豐富✨
五花腩肉串
👉🏻五花腩肉串 $30/2串
🐷五花腩肥瘦相隔,不會太韌。
菠蘿
👉🏻菠蘿 $25
菠蘿超級新鮮🍍,燒過後依然很Juicy💯🤤
肥牛金菇卷
蒜蓉金針菇
👉🏻蒜蓉金針菇 $45/份
👉🏻肥牛金菇卷 $28/串
金菇份量很多,吃得多肉,吃點蔬菜中和一下😝
川式炒飯
👉🏻川式炒飯 $68
炒飯粒粒分明,不會太油膩。

吃晚餐時看到挺多人叫外賣的,看來是外賣的熱門舖頭呢👀
2025-05-20
$180 (Dinner)
生蠔
啖啖肉雞軟骨串
五花腩肉串
菠蘿
肥牛金菇卷
蒜蓉金針菇
2025-05-14 44 views
好耐冇食串燒啦,咁岩係尖沙咀行周圍行見到呢間係尖沙咀主打串燒既店舖😀就入左去試下😊呢間餐廳款式都算多,有海鮮、活魚、肉類、丸類、蔬菜、甜品仲有主食炒粉麵飯😚仲有飲品添,店家好好雖然冇賣啤酒🍻但佢地都主動叫啲客去便利店買過黎飲都得😂😋大墨魚咀、魷魚鬚、韭菜、五花腩肉串、豬大腸、皇牌牛舌心、阿拉伯羊肉串、脆香雞皮、牛肉、秋葵所有串燒都叫左唔辣,但都好惹味😊墨魚咀好特別😆好爽口 魷魚鬚燒得岩岩好唔會好un 😀羊肉好有so味最岩我口味😍牛舌心夠哂軟淋😄雞皮燒得好香脆😃

出單慢 態度差…落左單一個鐘 先出得一碟小龍蝦 但又不斷接外賣平台單 因為不斷有外賣平台外送員黎然後佢每一個都話有排等…到我問阿姐仲要等幾耐?佢完全想撩交拗咁我係客等左一個鐘 仲要比佢話返轉頭話好多單 唔夠人 (但又不斷接外賣單)催一催就一次過出晒我叫既野 但一係凍既 一係燶晒 硬晒 唔知點食 有串雞心又凍又乾又硬 我同阿姐講我唔要 要退就一直同個廚房佬喺度單打我:話凍喎!唔要喎!我心諗 如果真係比佢遇到惡人 真係打佢都有份 最後食左$5xx 一肚氣
出單慢 態度差…
落左單一個鐘 先出得一碟小龍蝦
但又不斷接外賣平台單 因為不斷有外賣平台外送員黎
然後佢每一個都話有排等…
到我問阿姐仲要等幾耐?佢完全想撩交拗咁
我係客等左一個鐘 仲要比佢話返轉頭

話好多單 唔夠人 (但又不斷接外賣單

催一催就一次過出晒我叫既野 但一係凍既
一係燶晒 硬晒 唔知點食
有串雞心又凍又乾又硬 我同阿姐講我唔要 要退
就一直同個廚房佬喺度單打我:話凍喎!唔要喎!
我心諗 如果真係比佢遇到惡人 真係打佢都有份
最後食左$5xx 一肚氣

2025-05-09
Waiting Time
120 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
2025-05-08 42 views
夜晚好掛住浸串燒味,唔通夜麻麻北上食咩,喺香港都搵到間可以食到好味嘅串燒木系風格有啲似喺木屋裏面食串燒嘅感覺主食就嗌咗錫紙花甲粉雖然唔係用錫紙嚟裝,不過勁大碗,粉絲好入味啲花甲都食落好新鮮蒜蓉金針菇,份量都係比得好足,尤其是蒜蓉真係俾得好多然後就到啲串燒,真係超級香豬肉串肥瘦相間食落唔會太差而羊肉串有羊香味,但係唔會有太大浸臊味個牛舌比想像中更加腍,我以為整到咁厚會好柴,但係點知成舊都係好腍。啲調味料香到真係就咁朔籤都覺得好好食最後就係佢嗰個海鮮炒飯。咁就有啲魚板喺裏面啦,都係比得好超大碗兩個人完全食唔晒。完全係飽住個肚出門口

木系風格有啲似喺木屋裏面食串燒嘅感覺

主食就嗌咗錫紙花甲粉

蒜蓉金針菇,份量都係比得好足,尤其是蒜蓉真係俾得好多

啲調味料香到真係就咁朔籤都覺得好好食