2023-03-24 271 views
慶生餐廳✨估唔到旺角都有d咁靚景浪漫既高空餐廳😆有靚景之餘 食物質素都唔錯🥰餐廳裝潢好有格調,一入到去感覺好舒服,我地揀既位仲要可以睇到曬成個夜景,打卡冇得輸!凱薩沙律配溫泉蛋⭐️⭐️⭐️⭐️蜜糖炸雞腿⭐️⭐️⭐️⭐️炸得好香脆,加埋蜜糖好夾,上菜既時候都好熱,咬落有肉汁,有驚喜!意大利手卷意粉伴野菌、辣肉腸及巴馬臣芝士⭐️⭐️⭐️辣肉腸有啲硬,其他整體唔錯!香煎美國頂級安格斯肉眼扒⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️塊扒煎得啱啱好,juicy 好食!份量好足,2個人食完之後都好夠飽,每人大約$500,性價比高!好適合情侶/閨蜜去打卡!

凱薩沙律配溫泉蛋⭐️⭐️⭐️⭐️

蜜糖炸雞腿⭐️⭐️⭐️⭐️

意大利手卷意粉伴野菌、辣肉腸及巴馬臣芝士⭐️⭐️⭐️
辣肉腸有啲硬,其他整體唔錯!

香煎美國頂級安格斯肉眼扒⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
塊扒煎得啱啱好,juicy 好食!

2023-03-22 196 views
Sky Bar has its romantic ambience and I revisited it with a long-lost friend. Meeting a long-lost friend is romantic, isn’t it? I recommend visiting in the evening on a sunny day for the aerial view of Mongkok under the beautiful sky of changing colour. Food wise? Here comes a quick review. Roasted Pumpkin Soup with Crab Meat, priced $78. As a pumpkin lover, I appreciate the sweet, creamy and thick soup base. Pan-Seared Sous-Vide Hokkaido Scallops with Carrot Puree & Wild Mushrooms, priced $198

Pan-Seared Sous-Vide Hokkaido Scallops with Carrot Puree & Wild Mushrooms, priced $198. Scallops are not my favourite food, but I'm glad to share them with friends. Delicate presentation it is.

Lava Mozzarella and Tomatoes, priced $128. Mozzarella and tomatoes are two of my favourite. As a healthier cheese option, mozzarella is relatively low in fat and calories. It strikes a perfect balance of milky, grassy, and floral notes. Again, lovely plating of red and yellow-orange tomatoes. Fun fact: the color of tomatoes is genetic and encoded in the ancestry. It is the result of both the pigments in the tomatoes skin and the color the interior. Cheese and tomatoes always pair well. Sad to say, I can’t really tell the taste difference between the red vs yellow-orange tomatoes.

Strozzapreti with Mushrooms, Chorizo & Parmigiano-Reggiano, priced $188. Strozzapreti seems to be a less common type of pasta, and I like the combination of the sides, so I gave it a try. Made with a mixture of all-purpose and semolina flours, the 3-inches long rope-like strozzapreti gets its distinctive shape from a twisting motion. There is a small central channel for the sauce to cling to. It gives a rich flavor together with the spicy smoky chorizo and hard dry Parmigiano-Reggiano.

P.s. Set dinner at around $500 is available.
2023-02-27
餐廳位於旺角區,室內環景有情調 燈飾夠浪漫 佢其實喺旺角東附近 寵物街嗰邊餐廳大部分設計落地玻璃窗位置啱鐘意睇景同鐘意高高在上食嘢嘅靚仔靚女們🌃🌟餐廳牆上好多畫作🖼️做設計嘅我最鐘意咁有藝術感嘅地方 可以邊睇靚嘢 邊食飯👍😍講到嘢食 我哋今次食咗好多嘢😋🤭· 炸魚柳手指 (小食/前菜)· 燒帶子(小食/前菜)· 生蠔🦪 1/2 dozen· 烤豬肋骨 (主食)· 黑松露意大利飯 (主食)· 心太軟 (甜品)我真心好推介大家叫佢嘅小食類因為我最滿意嘅就係🌟🌟🌟炸魚柳手指、燒帶子、生蠔(愛爾蘭同蘇格蘭)🌟🌟🌟簡單啲講 炸魚柳手指最有驚喜因為佢唔係急凍魚柳 硬繃繃個種佢用咗新鮮魚柳嚟炸,外脆內軟質感同味道都非常好👍生蠔新鮮 又抵食 $198/半打🦪佢嘅酒精飲品到幾多選擇今次試咗兩杯白酒都唔錯整體今晚都係一個滿意嘅體驗建議情侶們有機會都去試吓☺️
餐廳位於旺角區,室內環景有情調 燈飾夠浪漫

佢其實喺旺角東附近 寵物街嗰邊
餐廳大部分設計落地玻璃窗位置
啱鐘意睇景同鐘意高高在上食嘢嘅靚仔靚女們🌃🌟

餐廳牆上好多畫作🖼️
做設計嘅我最鐘意咁有藝術感嘅地方 可以邊睇靚嘢 邊食飯👍😍

講到嘢食 我哋今次食咗好多嘢😋🤭
· 炸魚柳手指 (小食/前菜)
· 燒帶子(小食/前菜)
· 生蠔🦪 1/2 dozen
· 烤豬肋骨 (主食)
· 黑松露意大利飯 (主食)
· 心太軟 (甜品

我真心好推介大家叫佢嘅小食類
因為我最滿意嘅就係
🌟🌟🌟炸魚柳手指、燒帶子、生蠔(愛爾蘭同蘇格蘭)🌟🌟🌟
簡單啲講 炸魚柳手指最有驚喜
因為佢唔係急凍魚柳 硬繃繃個種
佢用咗新鮮魚柳嚟炸,外脆內軟質感同味道都非常好👍
生蠔新鮮 又抵食 $198/半打🦪
2023-03-15
Celebration
Anniversary
2023-03-19 158 views
餐廳有落地玻璃讓食客俯瞰旺角景色, 可惜今日好大霧😶‍🌫️小食揀咗雞軟骨即炸熱辣辣 外酥內脆的酥脆雞軟骨,嚼勁十足燒慢煮16小時🌶 豬肋骨🐽, 啲肉真係fall off the bone!辣辣地又有少少煙燻味,好味。意大利手卷意粉伴野菌🍄、🌶辣肉腸及巴馬臣芝士🧀,新鮮菇菌鮮味重而且爽口又帶點煙韌的口感食完主菜到甜品,係大熱嘅佳麗💕有非常吸睛👀嘅🔥火焰🍫朱古力球🥰加入高濃度酒精燃燒令🍫朱克力球瞬間燃起藍色火焰,吸👀睛度破表,隨著溫度升高酒香慢慢地溶化🍫朱古力,🍫 朱古力球裏面有Brownie,🍦雲呢拿雪糕冰火交融口感很特別!
餐廳有落地玻璃讓食客俯瞰旺角景色, 可惜今日好大霧😶‍🌫️

小食揀咗雞軟骨即炸熱辣辣 外酥內脆的酥脆雞軟骨,嚼勁十足

食完主菜到甜品,係大熱嘅佳麗💕
有非常吸睛👀嘅🔥火焰🍫朱古力球🥰

2023-03-18
Type of Meal
Dinner
  • 燒慢煮16小時辣豬肋骨
  • 意大利手卷意粉伴野菌、辣肉腸及巴馬臣芝士
  • 火焰朱古力球
2023-03-15 180 views
海景餐廳聽得多,今次試下城景餐廳,仲要係旺角區,可能我地太早去,居然係第一個到,可以揀位同包場一小陣XDD,餐廳內只係簡單工業風,中間BAR枱,客人就圍圈圈坐,我地當然坐近窗邊啦,旺角逼開大家都知,依度可以感覺到不一樣嘅旺區,空間感十足,可以chill住傾chill住食主菜可以單點,都可以加48蚊要個套餐,懶人之選當然揀套餐啦~套餐有個小沙律 + 餐包 + 湯,今日係椰菜花忌廉湯其中一個主菜叫左海鮮什錦意大利粉,本身以為係普通茄汁,估唔到係海鮮汁,有小小驚喜,海鮮同雜菌量佔1/3,非常足料手打和牛漢堡,好少係香港餐廳會見到,漢堡嘅菜類係分開上,好窩心,個漢堡包終於唔洗比菜整濕曬啦,芝士係溶曬落塊牛度,切開嗰下有少少拉絲套餐仲有杯咖啡/茶飲下次要試下夜晚黎食,朝早感受唔到其他朋友所講嘅浪漫氣氛,反而過左個好chill嘅下晏

套餐有個小沙律 + 餐包 + 湯,今日係椰菜花忌廉湯

套餐仲有杯咖啡/茶飲
2023-03-12
$240 (Lunch)
2023-03-12 5684 views
Sky726 位於 T.O.P. 隔離,行完一日街行幾分鐘就到餐廳,好方便~上到最頂嘅25樓,一出𨋢就留意到餐廳嘅佈置,成個天花佈滿小燈,好有情調~晚餐時段嚟可以由日落睇到夜景,去到夜晚嘅景色如繁星點綴一般,同餐廳嘅佈置互相映襯.前菜叫咗燒焗南瓜湯、流心水牛芝士伴蕃茄同香煎煙薰慢煮北海道帶子。南瓜湯用燒焗方式製成濃湯,令南瓜嘅甜味突出,而且又濃郁又滑。水牛芝士配蕃茄排得好精緻,切落去真係幾流心,本身食芝士有啲漏,但配埋番茄個配搭就較易入口,配搭一流~帶子就好厚肉,中間配以菇同石榴粒,令整體味道更加昇華!主菜就叫咗兩款意粉 - 意大利手卷意粉伴野菌、珍寶虎蝦意大利飯伴龍蝦牛油汁。手卷意粉比較少見,係比較硬身嘅意粉,只是略嫌辣肉腸太多,但咁樣先可以令意粉更有味。至於意大利飯,唔係煮得過軟或太硬,完全吸收哂龍蝦汁嘅味道,加埋啖啖虎蝦肉,味道一流!成餐食咗大約每人$500 ,好抵食。雖然望落每碟唔算大份但食落又幾飽。而且食物選擇都唔少,主菜亦設有素食選擇,非常貼心。除咗係拍拖/紀念日好去處,餐廳寧靜嘅格局亦適合老朋友聚舊傾談一番.

流心水牛芝士伴蕃茄
燒焗南瓜湯
香煎煙薰慢煮北海道帶子

帶子就好厚肉,中間配以菇同石榴粒,令整體味道更加昇華!
意大利手卷意粉伴野菌、辣肉腸及巴馬臣芝士

香煎煙薰慢煮北海道帶子
意大利手卷意粉伴野菌、辣肉腸及巴馬臣芝士
珍寶虎蝦意大利飯伴龍蝦牛油汁
2023-03-12 143 views
最近去左間高層平民價餐廳,位於旺角彌敦道726號25樓全層,餐廳與酒吧合二為一,我地坐左去近窗邊既位置,配合落地玻璃,居高臨下望住旺角彌敦道既夜境,感覺特別舒服,仲好浪漫💕我地先叫左個蟹肉南瓜湯配餐包 ($78),南瓜湯十分香甜,配上極多同埋好有鮮味既蟹肉,非常好飲!黑松露野菌意大利飯($198),碟飯一黎到已經聞到好重黑松露味!配上好多野菌,絕對落足料!意大利飯咬落口感外軟內微硬,食起上黎亦唔會太溜!我個人十分推介呢個飯!意大利手卷意粉伴野菌,辣肉腸及巴馬臣芝士($188),手卷意粉絕對係誠意之作!手卷意粉偏硬身唔似普通意粉!咬落口感意外地好!配料(野菌,辣肉腸,芝士)亦足,完全無違和感!中意食蠔嘅朋友都唔好錯過呢個set 啦!餐牌可參考以下;總結:環境:9.5/10味道:8.5/10服務:9/10 如果大家想慶祝生日或者紀念日既話,呢一間絕對係幾好既選擇,性價比幾高,環境舒適,服務良好!

中意食蠔嘅朋友都唔好錯過呢個set 啦!
餐牌可參考以下;

總結:
環境:9.5/10
味道:8.5/10
服務:9/10

2023-03-07 3826 views
情調美景的西餐廳🌸海鮮什錦意大利粉$178🌟🌟🌟🌟🌟大大碟,材料豐富有蜆肉、鮮甜藍青口、爽脆蝦仁、炸過而保留到肉汁既魚柳、彈牙魷魚圈,仲有雜菌,意大利粉煮得軟硬適中,而且鮮茄醬非常多,能每一啖都吃到滿滿既醬汁。😋😋🌸手打和牛漢堡(肉眼牛肉、蕃茄、洋蔥、芝士)配薯條 $168 🌟🌟🌟🌟🌟上一枱個漢堡好吸晴呀!和牛漢堡超juicy,d肉汁爆晒出黎,而且肉質非常嫩,完全唔會有嚡口,麵包面及底有烘過,非常脆口,芝士溶左落和牛度,夾埋麵包,每一啖都超滿足。薯條炸得香脆,而且灑左些黑椒,添加左點調味,再配蕃茄醬真係不錯。還有些配料,酸瓜味道超開胃,新鮮蕃茄、新鮮紫洋蔥及爽脆生菜。🌸另加$48 (餐包、是日餐湯、迷你沙律、茶/咖啡)🌟🌟🌟🌟🍀餐包〰️ 略為硬左點,不過搽點奶油就增加了口感,再掂埋湯一齊食,就不錯。🍀是日餐湯〰️大蒜薯仔湯好香薯仔味,再飲就開始飲到少少大蒜味,不過個湯都既特別,冇想過會咁好飲架!🍀迷你沙律〰️有新鮮車厘茄及新鮮沙律菜。🍀凍奶茶〰️奶及糖水是自行加,所以自行調制,不過茶味好飲。🍀凍咖啡〰️先上枱是黑咖啡,再自行加入奶及糖水,咖啡味濃郁帶點苦味。======詳情======Sk
情調美景的西餐廳

🌸海鮮什錦意大利粉$178🌟🌟🌟🌟🌟

🍀是日餐湯〰️大蒜薯仔湯

🍀迷你沙律〰️有新鮮車厘茄及新鮮沙律菜。

🍀凍奶茶〰️奶及糖水是自行加,所以自行調制,不過茶味好飲。

======詳情======
Sky726 (旺角)
旺角彌敦道726號25樓
================
#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #旺角美食 #旺角好去處 #浪漫餐廳 #打卡餐廳 #情調 #美景 #手打和牛 #海鮮什錦 #意大利粉 #漢堡包 #薯條 #漢堡控 #Sky726
2023-03-04
$250 (Lunch)
  • 手打和牛漢堡
  • 海鮮什錦意大利粉
2023-03-07 141 views
位於太子同旺角之間的sky726. 上面夜景好靚 可以一覽無遺旺角的夜景.我哋揀咗個窗口位坐 之後就睇下餐牌點嘢食.朋友叫咗 一 客 珍寶 虎蝦 意大利飯 伴龍蝦汁. 意大利飯咬下醃煙暗暗. 非常之好口感。 配上龍蝦汁非常之野味, 珍寶海蝦的確好大隻。 咬下去 蝦肉紮實 彈牙好味。之後再叫多一 客 地中海海鮮意粉。 用想地中海的烹調手法, 意粉係手工麵意粉 麥味重。 咬落野味, 配上龍蝦汁 非常惹味。 海鮮意粉有 三大隻海蝦 新鮮好味。呢度夜景好靚 服務員態度好好

我哋揀咗個窗口位坐 之後就睇下餐牌點嘢食.

呢度夜景好靚 服務員態度好好
2023-03-02 137 views
白色情人節由頭黎到啦🤍你哋諗好去邊度同另一半食飯未呢?😆近排我就發現咗一間位於旺角嘅高空靚景高質西餐廳🍽️.☁️SKY726☁️呢間餐廳係位於旺角一個商場嘅25樓一上到餐廳已經見到大大既落地玻璃😍所以十分之充足 令到餐廳勁光猛真係好適合打卡❤️除咗影得靚之外佢哋食物嘅質素都非常嘅高質💯餐廳主打係西餐為主🥩我當日就帶咗以下兩款食物🤤.首先請菜就有沙律🥗同埋餐湯🍵當日嘅餐湯係 甘筍忌廉湯湯係杰身而且味道非常濃郁😋.🍴香煎比目魚配芝士忌廉汁鍾意食魚嘅我 當然要叫佢地既魚嚟試吓啦比目魚配上芝士忌廉汁 味道好夾👍🏻而且魚都好大塊 啖啖肉 好足料🤭.🍴香蔥加拿大豬扒配蒜茸燒汁另外就叫咗豬扒黎食呢個豬扒係令到我最驚喜嘅😳唔好睇佢賣相好似冇乜顏色食落味道超濃郁嘅豬肉味❗️而且肉身超林😍100%推介呢個菜式🤤因為食到我同朋友都食停唔到口🤣.另外飲品方面,我哋就嗌咗凍檸茶🍹跟餐仲會有得加埋甜品添🍮.地點方便,,靚景,,食物高質重點係價錢親民❗️❗️❗️2個人埋單$300有找😱真係超抵食💯
白色情人節由頭黎到啦🤍
唔好睇佢賣相好似冇乜顏色
食落味道超濃郁嘅豬肉味❗️
而且肉身超林😍100%推介呢個菜式🤤
因為食到我同朋友都食停唔到口🤣
另外飲品方面,我哋就嗌咗凍檸茶🍹
跟餐仲會有得加埋甜品添🍮
地點方便,,靚景,,食物高質
重點係價錢親民❗️❗️❗️
2個人埋單$300有找😱真係超抵食💯
2023-03-02 163 views
本身book咗枱同朋友一齊食飯,點知佢成功抓住疫情嘅尾巴,終於成為一個正面嘅人➕可憐哪…..我講俾佢放飛機嘅我🤣既然book咗枱又唔想cancel,我又自己一個enjoy先🥂餐廳喺25樓,上到嚟餐廳嘅時候天仲未黑齊,加上今日天氣好好,望出去窗外嘅景色真係好靚餐廳嘅菜式選擇有好多,菜式嘅配搭都幾新穎除咗基本頭盤主菜甜品之外,竟然仲有素食,素食嘅朋友又多個西餐選擇甜品嘅選擇係西餐廳嚟講都算幾多,普遍都係得3-4款,雖然tiramisu sold out,但都有6款可以選擇首先叫咗個焦糖低溫浸鵝肝,鵝肝嚟到嘅時候已經好香,而且都都大塊厚身,旁邊有果醬同蘋果絲點綴鵝肝入口首先有好濃郁嘅焦糖甜味,然後就食到鵝肝本身嘅豐富油香味,下面既多士焗得非常香脆,淋面既香醋汁酸甜,令到鵝肝唔會太重油膩感鵝肝唔係用香煎既方法烹調,仍然保留到佢既油分同埋軟綿既口感,呢一塊鵝肝多士絕對係享受意粉就食得多,手卷意粉都係第一次聽。意粉嘅份量好多,辣肉腸同蘑菇切成絲,而且面頭鋪滿左大量芝士碎,每一口都有拉到芝士絲,味道以辣肉腸同芝士既主調,香濃得嚟唔會太鹹手捲意粉既口感真係好特別,令我諗起有隻國產既空心粉😳當然口感更勝

餐廳嘅菜式選擇有好多,菜式嘅配搭都幾新穎

意粉就食得多,手卷意粉都係第一次聽。

手捲意粉既口感真係好特別,令我諗起有隻國產既空心粉😳
當然口感更勝一籌,比較厚身而且煙韌,扭紋狀亦更加掛汁,無論係味道同口感,呢個手捲意粉真係好出色

好耐都冇食過心太軟,亦都好耐冇食過好食既心太軟。72%朱古力心太軟,成餐飯最期待嘅就係佢

72%濃厚既朱古力流心,配埋加咗雲呢拿籽既雪糕,伴碟嘅香橙紅桑子同埋藍莓,無論邊一款都錦上添花,好食既心太軟,其實有時候真係好簡單

2023-02-27 117 views
上星期去咗位於旺角嘅Sky726🌌個view同食物都超高質 不得了🥹🥹一定要大堆俾大家🥹🤍首先一上到去,可能部𨋢一般反差太大😂😂一開門嘩岀聲😂🤣個view超靚 🥹🥹🥹再講下食物方面出場既前菜分別有鵝肝同咪巴馬火腿,先講左巴馬火腿先啦,啲火腿肉一入口就有一陣既海鹽味但唔會太鹹,好有嚼勁但唔會太飲,又切得啱啱好,令到成個人胃口大開。至於鵝肝首先煎得啱啱好,唔會過熟,上面淋上一啲開胃既漿果調製既醬汁再配上一塊切得細細塊既法棍,鵝肝同醬汁好夾,而醬汁冇搶到鵝肝既鮮味,呢份鵝肝整得好好。兩款前菜都令到成個人胃口大開。跟住落黎就係品嚐靚湯,我地點左一份黑松露蘑菇湯同一份蟹肉南瓜湯。黑松露蘑菇湯一上菜就有超香既黑松露味,每一啖都係好香濃既蘑菇味。🍄相比之下,蟹肉南瓜湯就冇咁強烈既香味,但係一入口,清甜既南瓜即刻散發成個口腔🧡,配埋新鮮既蟹肉讓湯既層次昇華。兩份湯都有跟一塊餐包同牛油,牛油餐包同兩款湯都好夾,個餐包望落平平無奇但我地擺左超過十分鐘都依然好暖,而且好鬆軟!🤍接落黎主菜出場啦,🤤我地點左一份鱸魚同一份菌類青醬意粉。鱸魚既煮法係香煎之後配上番茄同一啲蔬果製成既番茄汁,底下鋪滿瓜類既蔬菜。呢一
上星期去咗位於旺角嘅Sky726🌌
個view同食物都超高質 不得了🥹🥹一定要大堆俾大家🥹🤍

接落黎主菜出場啦,🤤我地點左一份鱸魚同一份菌類青醬意粉。鱸魚既煮法係香煎之後配上番茄同一啲蔬果製成既番茄汁,底下鋪滿瓜類既蔬菜。呢一份鱸魚一入口就有超強既鮮味衝擊味蕾,番茄汁將鱸魚既鮮味提升再配上切得細細塊既蔬果,每一啖都好滋味,最後一滴番茄汁都冇剩😂。至於意粉,整體嚟講唔錯,青醬汁調得好清香而且唔油膩,再配上煮得啱啱好既菌類,意粉同啲蘑菇都嚼勁十足好爽口。🍝

🍭🍬最後登場既當然係甜品啦,🍮 先介紹第一款 - 栗子蛋糕,cream 係由栗子製成既,base就係用紅豆整既,食落口感好絲滑,又栗子既甘香慢慢到紅豆既甜,好有層次。然後第二樣甜品就係漿果雪糕,酸酸甜甜,食飽之後食有解膩既效果🤤重有重有 服務超級好,總結呢餐飯我食得超級滿意,而且好抵食!景靚食物正!
2023-02-26 114 views
在旺角辦完事後,可以好好的吃飯,於是去到位於彌敦道726號的Sky 726用膳。居高臨下,看着樓下車水馬龍,這種旺中帶靜的感覺,有點心曠神怡。侍應表示當刻正供應圖下餐牌食物和飲品:選擇了素菜漢堡有芝士、大啡菇、蕃茄、洋蔥、生菜以及烤意大利青瓜。漢堡包經過烤烘,非常香脆,加上各款顏色的蔬菜,香氣四溢,而且營養豐富。配上薯條,加入淡淡的黑松露調味,令到味道更加吸引。沙律菜經過調味,令人食指大動。另外加了一客是日甜品,是朱古力蛋糕,小小的一件,香濃可口。飲品是菠蘿汁,欣賞當中沒有加冰,避免溝淡果汁香甜。味道清新怡人,甜度適中。

侍應表示當刻正供應圖下餐牌食物和飲品:

另外加了一客是日甜品,是朱古力蛋糕,小小的一件,香濃可口。

2023-02-25 113 views
最近去了一家鬧市中的西餐廳,它鄰近旺角地鐵站B3出口,環境寧靜,裝飾浪漫,擁有無敵落地大玻璃,能俯瞰旺角夜景地中海海鮮意粉兩隻大虎蝦🦐,口感彈牙,魷魚圈鮮嫩,還有青口,蜆肉等,這個意粉份量足,比其他西餐廳份量多,而且好味珍寶虎蝦意大利飯也是有兩隻大虎蝦🦐,意大利飯用上龍蝦牛油汁烹調,味道很creamy總體而言,餐廳環境高雅,浪漫,食物質素高!

珍寶虎蝦意大利飯

總體而言,餐廳環境高雅,浪漫,食物質素高!

• 虎蝦意大利飯伴龍蝦牛油汁
2023-02-23 108 views
靚靚夜景西餐 Sky 726 🥂🌃🏙靚靚旺角夜景西餐 🥂🌃🏙係旺角想搵個安靜舒服嘅地方嘆晚餐,呢間係唔錯嘅選擇,坐窗邊可以俯瞰旺角夜景,幾浪漫 🌹💕裝修幾靚,有 artist feel 嘅壁畫,調酒區都幾有 feel,啲燈光幾有情調。檯面有蠟燭,適合同朋友黎聚會或者同另一半黎拍拖👫完美燭光晚餐兩個人試左3樣嘢,都幾豐盛Starter 白酒煮青口(配麵包)😋:青口份量多,配蒜蓉麵包,味道正正常常Main地中海風味海鮮意粉 🍝🦑🦐😋:有驚喜,唔係普通嘅番茄味意粉,有香料味,同普通番茄意粉唔同,海鮮方面有魷魚、青口、蜆,整體幾好食Dessert朱古力心太軟 🍫😋:朱古力味濃,唔會太甜,望住夜景食呢款甜品幾 Sweet 🥰P.S. Staff 都有禮貌,服務好好
靚靚夜景西餐 Sky 726 🥂🌃🏙

靚靚旺角夜景西餐 🥂🌃🏙

兩個人試左3樣嘢,都幾豐盛
Starter
白酒煮青口(配麵包)
😋:青口份量多,配蒜蓉麵包,味道正正常常

Main
地中海風味海鮮意粉 🍝🦑🦐

Dessert
朱古力心太軟 🍫

P.S. Staff 都有禮貌,服務好好