5 day(s) ago
-鉄人旨花🍽-銅鑼灣人氣鐵板燒🔥另外佢都有另一邊係做Omakase想去食就記得要book位因為鐵板燒一枱Serve得6位客人😉-龍蝦鐵板燒🦞二人前 $23801️⃣前菜 蛋黃大蝦 黑芝麻醬配豆腐蝦肉好彈牙係虎蝦黎而且蛋黃醬好入味😋最surprise係下面個黑芝麻醬配豆腐望落覺得好怪但食落好正好match豆腐勁滑😍2️⃣沙律沙律特別在用左Wasabi撈埋個醋幾特別有淡淡Wasabi味攻上鼻🤣3️⃣汁煎白鱈魚睇住師傅煮個洋蔥汁同條魚真係大開眼戒😍師傅將個魚皮切出黎煎到勁香脆😋白鱈魚係滑到入口即溶配埋個洋葱好正😍汁都舔埋🤣🤣4️⃣龍蝦配海膽汁主角來了🦞!師傅將龍蝦一開二再拆殼起肉😍一邊煎個陣味係咁攻擊我個鼻🤣除左龍蝦佢個海膽汁都要講講呢個汁必點佢係唔會抽在龍蝦個味而又保持到個海膽鮮甜唔夠喉呀!😍5️⃣季節料理 蓮藕西蘭花忌廉原本以為下面個d係薯蓉原來係西蘭花忌廉第一次食好特別不過有少少膩🤣6️⃣熊本A5和王牛又黎到入口即溶既和牛不是小編就唔太鐘意個個莓汁😂好似唔太夾就咁食正d😂7️⃣炒飯食到炒飯其實已經有d飽🤣但和牛炒飯點都要食哂佢!8️⃣雞湯呢個湯世界級正😋勁濃雞味好好飲😍睇佢用個錫紙兜整成日覺得會倒瀉😂9️⃣甜品揀左哈蜜瓜
鉄人旨花🍽
4️⃣龍蝦配海膽汁
5️⃣季節料理 蓮藕西蘭花忌廉
6️⃣熊本A5和王牛
7️⃣炒飯
食到炒飯其實已經有d飽🤣但和牛炒飯點都要食哂佢!
8️⃣雞湯
9️⃣甜品