韓魂

SeoulSoul
🌟SeoulSoul韓魂🌟係由👨🏻‍🍳韓國人主理嘅🇰🇷韓式燒肉放題店🔥,剛開業不久🆕,環境新淨,裝修時尚✨,位置超闊落,樓底特高,坐得舒服🥰!🔥All You Can Eat Korean BBQ $398/位🐂美國黑毛安格斯牛仔骨|牛肩扒放題會先上一個肉品拼盤,試啱邊款就可以經QR code瘋狂落單!超厚切嘅牛仔骨有原味同埋醃過嘅,店員會幫忙燒製同埋去骨,多汁美味!牛肩扒肉香出眾,唔錯!🐖韓國直送豬五花|豬肩肉五花肉極盡肥美可口,一燒油香四溢,不得了!豬肩肉同樣油脂充份,肉甜細嫩!🐂美國黑毛安格斯牛頸脊 $85仲可以加購牛頸脊、醬油蝦、醬油蟹、同埋酒精飲品!🥗韓式前菜|沙律一開始都會上少少前菜、沙律可以開個靚胃,沙律美味又健康!🍗韓式調味炸雞|牛排骨湯不得不提韓魂嘅韓式熟食,水準頗高,不妨一試!🍦自助飲品及甜品有多款罐裝、紙包飲品!部份甜品由韓國直送,質素都唔錯!

🐂美國黑毛安格斯牛仔骨|牛肩扒

🐖韓國直送豬五花|豬肩肉

🐂美國黑毛安格斯牛頸脊 $85

仲可以加購牛頸脊、醬油蝦、醬油蟹、同埋酒精飲品!

🥗韓式前菜|沙律
一開始都會上少少前菜、沙律可以開個靚胃,沙律美味又健康!

🍗韓式調味炸雞|牛排骨湯
不得不提韓魂嘅韓式熟食,水準頗高,不妨一試!

🍦自助飲品及甜品
有多款罐裝、紙包飲品!部份甜品由韓國直送,質素都唔錯!
2024-05-27 332 views
呢間新開既韓式燒肉放題環境好靚,好少女心🩷仲要係‼️無限時‼️佢地既食物係好高質素🌟🌟用新鮮韓國豬五花肉由韓國直送✈️🌟濕式熟成牛肉🌟超過六十款傳統韓國菜式🌟雪糕🍦雪條都係韓國🇰🇷成餐好似食緊韓式自助餐🍴- 平日Early Bird🐦 $348- 正價時段 $398另外,仲可以加醬油蝦同醬油蟹🦀好新鮮,好鮮甜(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)- 燒肉類🥩:✨美國黑毛安格斯牛頸脊✨黑毛安格斯牛仔骨✨韓式黑毛安格斯牛仔骨✨美國黑毛安格斯牛肩扒(以上4種超超高水準😋已值回票價🤩)✨美國特級牛五花 (濕式熟成)✨韓國直送五花肉(濕式熟成)✨蒜味牛五花🧄肉肉其實仲有好多款~~呢個價錢有咁多款韓國🇰🇷,美國🇺🇸嘅肉仲要有熟成牛🥰好抵食- 海鮮🦞:✨蝦✨蒜蓉蝦🦐✨扇貝- 🇰🇷韓式小食:✨辣炒年糕✨韓式豬腳✨白切牛展✨多款口味嘅韓式炸雞✨炸紫菜卷✨炸魷魚- 韓式料理:✨辣炒豬肉✨韓式炒粉絲(正!)✨泡菜煎餅✨牛肉大醬湯🥰🥰成餐真係超豐富~~好似成個韓國🇰🇷自助餐大滿足😌
呢間新開既韓式燒肉放題
環境好靚,好少女心🩷
仲要係‼️無限時‼️
🌟雪糕🍦雪條都係韓國🇰🇷
成餐好似食緊韓式自助餐🍴
- 平日Early Bird🐦 $348
- 正價時段 $398

另外,仲可以加醬油蝦同醬油蟹🦀
好新鮮,好鮮甜(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

- 燒肉類🥩:
✨美國黑毛安格斯牛頸脊
✨黑毛安格斯牛仔骨
✨韓式黑毛安格斯牛仔骨
✨美國黑毛安格斯牛肩扒
(以上4種超超高水準😋已值回票價🤩)
✨美國特級牛五花 (濕式熟成)
✨韓國直送五花肉(濕式熟成)
✨蒜味牛五花🧄
肉肉其實仲有好多款~~
呢個價錢有咁多款韓國🇰🇷,美國🇺🇸嘅肉
仲要有熟成牛🥰好抵食

✨炸紫菜卷
✨炸魷魚

- 韓式料理:
✨辣炒豬肉
✨韓式炒粉絲(正!)
✨泡菜煎餅
✨牛肉大醬湯🥰🥰

成餐真係超豐富~~
好似成個韓國🇰🇷自助餐
大滿足😌
2024-05-23
韓國燒烤呢幾年我都食唔少,最近堅尼地城港鐵站附近有間新開嘅<Seoul Soul韓魂>有韓燒放題😎 韓國人主理,仲有超過60種正宗韓國料理🤩 今日專登留返個晚餐黎試下😃All You Can eat嚟講真係一啲都唔貴,尤其係weekday早鳥食,三百零蚊就可以喇🫶🏻🫶🏻 入到去立即眼前一亮🤩 open kitchen嘅設計,負責處理一啲簡單嘅食物例如沙律,肉類等等,已經好吸睛🤩 而且超級高樓底,座位超級寬敞,設計時尚之外仲有個大螢幕,環境100分🫶🏻一坐低見到個燒烤爐咁靚,已經對今晚嘅食物好有信心👍 一座低職員已經攞咗前菜同沙律上嚟,再俾埋個肉類拼盤我地,呢個拼盤份量十足,包括以下五種肉類🥩🌟黑毛安格斯牛仔骨牛仔骨嘅肉,不嬲都係油脂豐富,口感好好,如果識食一定食埋佢嗰個筋位,其實最香😎🌟美國黑毛安格斯牛肩扒牛肩扒就肉味濃啲,點鹽食更加帶出佢個鮮味🫶🏻🌟美國黑毛安格斯牛頸脊牛頸脊無論打邊爐同燒烤都一樣咁正,必點🫶🏻🌟韓式黑毛安格斯牛仔骨用韓式醬汁醃過嘅牛仔骨,肉質更加淋更加入味, 韓式醃料少少甜,我好鍾意😊🌟韓國特級豬五花職員都有介紹嗰啲隻豬肉好好食,來自韓國,佢仲幫我哋燒添,食落豬味濃

🌟黑毛安格斯牛仔骨

🌟美國黑毛安格斯牛肩扒
牛肩扒就肉味濃啲,點鹽食更加帶出佢個鮮味🫶🏻

🌟美國黑毛安格斯牛頸脊
牛頸脊無論打邊爐同燒烤都一樣咁正,必點🫶🏻

🌟韓式黑毛安格斯牛仔骨

🌟韓國特級豬五花
職員都有介紹嗰啲隻豬肉好好食,來自韓國,佢仲幫我哋燒添,食落豬味濃,真係唔同啲😍

話明超過60款嘢食,梗係要多啲試下啦🤩

🌟粟米芝士
必點啦,韓燒有嘅一定叫🫶🏻

🌟扇貝
一定要大火燒,但唔好燒咁熟,咁就啱啱好😬

🌟蒜味蝦
蝦喺內面開邊,加入蒜蓉,好好食🥰

🌟海蝦
海蝦真係唔錯,又大隻又新鮮,燒完爽口彈牙,必點🫶🏻

🌟韓式炒粉絲
呢個有驚喜呀,熱辣辣又夠味,一碟share啱啱好👍

🌟大醬湯
睇得多韓劇, 要點個大醬湯先,個大醬湯味道唔錯,始終有個韓式湯品先叫做完美😃

呢個放題仲包飲品任飲,大路嘅可樂,果汁,茶都有,絕對足夠👍

🌟雪條
雪條選擇都有六七款,蜜瓜雪條梗係唔少得啦😆

<Seoul Soul韓魂> 喺西環區應該幾受歡迎,始終呢類餐廳比較特別😎 環境質素都非常唔錯, 尤其係肉類🥩 呢個價錢竟然食到呢個質素,真心唔錯🫶🏻 除此之外,<Seoul Soul韓魂> 其實仲有提供醬油蟹同醬油蝦,賣相都唔錯,不過太飽今次冇叫喇😂 除咗之前提過嘅環境之外,佢播啲音樂我都好鍾意,真係好似去咗韓國咁🥰 如果想食韓國菜嘅朋友,唔使諗,過嚟試下,一定冇伏,真心推介🫶🏻
2024-05-15
4 day(s) ago 0 views
来这里吃午饭,但是all u can eat和午市套餐都是两个人起,所以被迫只能单点。点了一份排骨汤和一份白灼鱿鱼,味道还好,但份量太小了:排骨汤一大碗汤,只有两小片排骨;排骨嚼起来也很硬,感觉没有煮透。鱿鱼也很小份,和餐牌差得蛮远的。不知道是不是单点的人在付premium给吃任食自助的人,也许all u can eat会好一些。希望有机会可以试一下自助。但整体看,不推荐一个来吃。如果你也是一个人可以叫我一起,我们可以只拼桌,互不打扰。

5 day(s) ago
Type of Meal
Lunch
韓魂 SeoulSoul係由韓國人最近開嘅韓式燒肉放題店,環境新淨超闊落~叫咗 All You Can Eat Korean BBQ $398/位一開始會上咗前菜同一個肉類拼盤先,全部有晒牌仔話俾你知係咩部位,等你試啱之後可以再嗌。 肉類真係有好多款:美國黑毛安格斯牛頸脊黑毛安格斯牛仔骨韓式黑毛安格斯牛仔骨美國黑毛安格斯牛肩扒美國特級牛五花 (濕式熟成)韓國直送五花肉(濕式熟成)蒜味牛五花肉嘅質素好高水準,似係出邊單點燒肉嘅質素,好多時候食放題都會有解凍唔好嘅問題,呢度完全冇,而且幾乎全程都有店員喺隔離幫你燒,唔怕一路食唔記得咗燒到啲肉燶晒!店員仲好細心將油份多嘅肉同油份少嘅肉分開兩邊燒,可以食到每款肉嘅特色~食到一半,店員會幫每台送上醬油蝦同醬油蟹,醬油調味好好唔會太甜,蝦蟹都好新鮮,同我喺韓國旅行食嗰啲真係差唔多~另外仲有好多韓式料理:辣炒豬肉、韓式炒粉絲、韓式湯品。超過60款食物,個胃細啲都試唔到好多款,但勝在每個人都會搵到啱自己口味嘅嘢食~
韓魂 SeoulSoul

係由韓國人最近開嘅韓式燒肉放題店,環境新淨超闊落~

肉類真係有好多款:
美國黑毛安格斯牛頸脊
黑毛安格斯牛仔骨
韓式黑毛安格斯牛仔骨
美國黑毛安格斯牛肩扒
美國特級牛五花 (濕式熟成)
韓國直送五花肉(濕式熟成)
蒜味牛五花

前牌去咗堅尼地城一間新開嘅韓式燒肉放題❤️環境好靚好乾淨,同平時一般旺角地段嘅任食放題唔同😢非常企理,而佢哋仲推出無限時嘅韓式燒肉放題~而佢哋提供嘅食物都非常高質,全部都係用新鮮韓國直送嘅肉類~ 除咗燒肉之外,仲有差唔多50幾款傳統韓國菜式😝連啲甜品雪條都係韓國品牌嘅!💖燒肉類別有:美國黑毛安格斯牛頸脊黑毛安格斯牛仔骨美國黑毛安格斯牛肩扒美國特級牛五花 蒜味牛五花等等💖海鮮都有好多,蝦同埋扇貝都有😆仲有唔少韓國菜式同小食,好似係紫菜卷、韓式炸雞、炒粉絲、炒牛肉、泡菜煎餅、泡菜鍋☺️老闆係韓國人,非常親切,仲會經常走過來幫手燒😝同埋介紹點樣食先係最正宗~成個餐飲體驗好開心🥳食得豐富,仲好似去咗韓國旅行咁添🤣

💖燒肉類別有:
美國黑毛安格斯牛頸脊
黑毛安格斯牛仔骨
美國黑毛安格斯牛肩扒
美國特級牛五花
蒜味牛五花等等💖

成個餐飲體驗好開心🥳食得豐富,仲好似去咗韓國旅行咁添🤣
2024-05-31 72 views
呢間餐廳主打韓燒放題,超過50款韓式料理無限時慢慢食到飽,更引入濕式熟成牛肉同韓國直送豬肉🔥🇰🇷All You Can Eat Korean BBQ ($378/ 位)💗先送上韓式生菜沙律同韓式津白苗沙律作開胃小菜💗再送上肉類拼盤,份量十足,包括以下六種肉類:美國黑毛安格斯牛肩扒、韓式黑毛安格斯牛仔骨、黑毛安格斯牛仔骨、美國特級牛五花、美國黑毛安格斯牛頸脊、韓國直送五花肉,試完覺得邊款口味啱可以Encore💗每枱贈送一碟醬油蝦同醬油蟹。醬油蟹新鮮無腥味,醬油帶辣味,不過就唔算好多膏🦀;而醬油蝦爽口彈牙,醃得好入味🦐💗無限任食嘅種類包括燒肉、湯品、鍋物、蒸煮料理、炒物、煎餅、炸物、飯麵、伴菜沙律等,以下5款係最值得Encore👇🏼1️⃣韓式黑毛安格斯牛仔骨:厚切牛仔骨用韓式醬汁醃過,肉質更加軟腍,食落醬汁🐂2️⃣美國黑毛安格斯牛頸脊:牛頸脊肉味濃郁而且有油香🥩3️⃣韓國直送生醃魷魚:生醃魷魚Q韌,辣得開胃🦑4️⃣冷麵:水冷麵煙韌彈牙,配料有酸蘿蔔同熟蛋,味道酸甜冰涼,非常解膩🧊5️⃣芝士味炸雞:炸雞即叫即炸熱辣辣,外皮香脆入面juicy,沾滿香濃嘅芝士粉🍗

💗先送上韓式生菜沙律同韓式津白苗沙律作開胃小菜
韓式津白苗沙律
韓式生菜沙律

肉類拼盤

醬油蝦·醬油蟹

2️⃣美國黑毛安格斯牛頸脊:牛頸脊肉味濃郁而且有油香🥩
3️⃣韓國直送生醃魷魚:生醃魷魚Q韌,辣得開胃🦑
5️⃣芝士味炸雞炸雞即叫即炸熱辣辣,外皮香脆入面juicy,沾滿香濃嘅芝士粉🍗
芝士味炸雞
韓式炒粉絲
海鮮煎餅
肉類拼盤
醬油蝦·醬油蟹
芝士味炸雞
冷麵
韓式放題送醬油蟹醬油蝦😱,濕式熟成牛肉、新鮮韓國直送豬五花、韓式豬腳、炸雞、炸醬麵、冷麵、海鮮煎餅、牛肋骨湯等等,超過六十款傳統韓國菜式,新開必到韓國老闆主理放題店!環境我真係唔多嚟到堅尼地城咁入,唔係朋友約我黎,真係較少,係裝修好新淨嘅Imperial Kennedy,餐廳超大!餐牌超過六十款傳統韓國菜式,真係好少見! 韓式無限時放題 $348起 首先有前菜沙律及泡菜,呢到嘅泡菜同平時食嘅都幾大分別,酸度比較高,帶有獨特嘅風味平時食唔到。之後上一大盤肉,有美國黑牛安格斯牛頸脊、牛肩扒、牛仔骨包美國等級牛五花,扒類係原塊上😳由於係濕式熟成牛肉,所以色澤較暗淡,真空包裝過後能確保了水分在牛排中均勻分布,令肉質更加柔軟細膩。然後可以開始自助落單,既然食韓式放題,今次我專攻非燒肉類嘅食物,例如韓式豬腳、炸雞、炸醬麵、浣熊麵、冷麵、海鮮煎餅、芝士泡菜煎餅、牛排骨湯、韓式生醃魷魚等等😍😍😍 我自己encore咗幾次係炸雞,除咗原味,有芝士炸雞及調味,炸皮厚度正常,質素同係炸雞店食唔差得太遠,真心抵讚係所有食物都係熱辣辣上枱🔥熱食真係差好遠!每款嘅份量都係一小碗一小碟,愈多人share可以試再

餐牌

超過六十款傳統韓國菜式,真係好少見!

韓式無限時放題 $348起
前菜沙律、泡菜

濕式熟成牛肉
濕式熟成牛肉、新鮮韓國直送豬五花

牛排骨湯、韓式豬腳、牛五花
炸醬麵
芝士泡菜煎餅、炸雞、冷麵
海鮮、炸雞
然後可以開始自助落單,既然食韓式放題,今次我專攻非燒肉類嘅食物,例如韓式豬腳、炸雞、炸醬麵、浣熊麵、冷麵、海鮮煎餅、芝士泡菜煎餅、牛排骨湯、韓式生醃魷魚等等😍😍😍 我自己encore咗幾次係炸雞,除咗原味,有芝士炸雞及調味,炸皮厚度正常,質素同係炸雞店食唔差得太遠,真心抵讚係所有食物都係熱辣辣上枱🔥熱食真係差好遠!每款嘅份量都係一小碗一小碟,愈多人share可以試再多啲。

仲有白切肉、白切牛展、韓式炒粉絲、辣炒豬肉、炒泡菜、紫菜拌飯、泡菜鍋、豆腐鍋、部隊鍋等等全部任點!多達60款🤩 咁抵,真係懷疑佢係咪蝕本生意😂

醬油蟹醬油蝦

食到咁上下,可以叫埋店員上每枱贈送嘅醬油蝦及醬油蟹,如果唔食嘅都可以轉送多盤美國黑牛安格斯牛頸脊。唔好以為送嘅就好馬虎,醬油調得甜度剛好,蝦蟹鮮又入味,滑溜鮮甜,好食🥹

韓式飲品/汽水同雪條甜筒任食,無限時真係唔會蝕嘅放題餐廳!
前菜沙律、泡菜
炸醬麵
芝士泡菜煎餅、炸雞、冷麵
海鮮、炸雞
醬油蟹醬油蝦
For only less than $428, you can get unlimited kbbq and all your favourite Korean dishes 🇰🇷🍚🥢.Pork Belly, LA Galbi, Angus Beef, Soy Marinated Crab, Shrimp, Cold Buckwheat Noodle - you name it. SeolSoul has it ALL - and only for under $428. We went on a weekday during dinner so it was $398. This place has HIGH CP value, the price of what you can get is insane. The beef is high quality for an AYCE, I was so surprised how tender it was. Best yet, the waiters help cook the first round - which is a h
Pork Belly, LA Galbi, Angus Beef, Soy Marinated Crab, Shrimp, Cold Buckwheat Noodle - you name it. SeolSoul has it ALL - and only for under $428. We went on a weekday during dinner so it was $398. This place has HIGH CP value, the price of what you can get is insane. The beef is high quality for an AYCE, I was so surprised how tender it was. Best yet, the waiters help cook the first round - which is a huge bonus because they know how long to cook every dish (and remove the bone from the Galbi 🤤). I highly recommend getting the buckwheat noodle - it’s so refreshing to eat after a lot of meat. Also contains unlimited Korean style drinks and dessert! This restaurant is opened by a Korean - so you know you’ll get that authentic experience! The seating is also very comfortable - not squishy at all. Highly recommend - it’s located right in Kennedy Town!
🥩 Adult AYCE Weekday ($398)
🦀 Soy Sauce Marinated Crab (+$128)
🦐 Soy Sauce Marinated Shrimp (+$98)
Revisit? Yes 🙌🏻
📌 - Kennedy Town

2024-05-17 219 views
今年4月26日中午食過,雖然沒有酒類供應,但是性價比和各項評價我都覺得極高,還準備帶朋友來試試。可惜今次再來,卻沒有了那盆頂瓜瓜的肉,很失望,性價比降了。其他食物和服務水準還是很好,值得推薦!
2024-05-17
$210 (Lunch)
2024-05-15 186 views
近排見到有間新嘅韓國燒肉放題 所以一於去試下 估唔到咁有驚喜😚無限時韓式燒肉放題 $398👅肉類佢一開始會俾一盤牛肉同豬肉拼盤 俾我哋試下邊隻肉鍾意食 佢有好多款肉選擇 最鍾意係安格斯牛頸脊 特級牛五花 同安格斯牛仔骨 肉味幾出 肉質軟淋🤤燒完之後好香 而韓國即送五花肉都好正 油脂十足 有驚喜🤩👅醬油蟹 醬油蝦呢度一開始仲會俾一份醬油蟹同醬油蝦食 即刻回返本 醬油蟹同醬油蝦食落都幾新鮮😛唔錯👅沙律佢一開始俾咗韓國直送生醃魷魚我哋食 好好食 夠晒辣 幾有韓國風味😌👅小食呢度有得食唔同味嘅韓式煎餅 有芝士味同海鮮味 韓式炒粉絲好煙韌 女小編鍾意 辣炒豬肉調味都好正😍👅炸物呢度有唔同款嘅炸雞 有芝士 韓式調味 要值得一讚係上枱仲好熱 好脆‼️仲有好多肉汁 仲有炸蝦 炸魷魚 👅湯及麵類佢有豆腐湯 牛排骨湯 牛肉大醬湯 而佢嘅泡菜湯幾好飲 幾夠濃味 仲有部隊鍋食😻而佢嘅狸貓公仔麵都好好食 麵質好煙韌 將個公仔麵擺落泡菜湯度覺得好夾🤣👅蒸物呢度有得食韓式豬腳 白切肉 白切牛展等值得一提嘅係呢度嘅服務好好 店員會過嚟幫我哋燒吓肉😝仲有上菜速度都好快 坐得幾舒服 以呢度嘅食物質素同無限時任食 CP值好

無限時韓式燒肉放題 $398

👅炸物

👅湯及麵類

👅蒸物
呢度有得食韓式豬腳 白切肉 白切牛展等

值得一提嘅係呢度嘅服務好好 店員會過嚟幫我哋燒吓肉😝仲有上菜速度都好快 坐得幾舒服 以呢度嘅食物質素同無限時任食 CP值好高 大家一定要嚟呢度一試啊🥰

😋 好味:8.54/10
🤑 價錢:8.00/10
🤗 服務:8.02/10
😝 環境:7.88/10
😚 衞生:7.87/10
🤩 整體:8.27/10
2024-05-10 239 views
“All You Can Eat Korean BBQ”($398pp)身為西環街坊知道西環尾開咗間任食韓燒忍唔住搵咗個平日夜晚過去試試😝一上到去發現餐廳勁大間好闊落入座後會先上小菜,meatbox其他食物選擇都超級多除咗各款肉類,海鮮仲有好多鍋物,熟食,湯類,炸物,飯,麵等好似有成超過60款菜式😙最正最正就係會送上一份醬油蝦醬油蝦😍叫埋個紫菜飯嚟配就一流🤤呢道嘅豬五花係韓國直送🐷而牛肉更會用濕式熟成牛肉🐂其實食完一開頭上嘅肉盒之後已經半飽🤣因為已經有5款牛2款豬😝店員都會好主動過嚟幫你燒☺️食到最尾仲可以拎埋雪條/雪糕真係超飽超滿足🤰🏻

身為西環街坊知道西環尾開咗間任食韓燒
忍唔住搵咗個平日夜晚過去試試😝
一上到去發現餐廳勁大間好闊落
入座後會先上小菜,meatbox
其他食物選擇都超級多
除咗各款肉類,海鮮
仲有好多鍋物,熟食,湯類,炸物,飯,麵等
好似有成超過60款菜式😙
因為已經有5款牛2款豬😝
店員都會好主動過嚟幫你燒☺️
食到最尾仲可以拎埋雪條/雪糕
真係超飽超滿足🤰🏻
呢排俾我發現咗呢間喺堅尼地城新開嘅韓式燒肉放題🇰🇷平日去每人只係$398,除咗韓燒之外仲有超過60款傳統韓國菜式,連醬油蟹/蝦都有🦐🦀 喺韓劇出現過想食嘅菜式都可以一次過喺度食曬😆 店員好貼心一得閒就會過嚟幫手燒肉🧑🏻‍🍳 呢度嘅豬五花係韓國直送過嚟夠曬新鮮,用生菜加上蒜頭同辣醬包住食仲可以減低油膩感🥬牛肉用上濕式熟成方式處理,我最鍾意韓式牛仔骨,韓式醬汁甜甜地肉質又juicy🐮 我哋仲點咗韓式豬腳、炸雞、炸紫菜卷、嫩豆腐鍋同冷麵,每樣嘅份量都剛好,細細地過下口癮,又可以留肚再去食埋任食韓國雪條同飲品~整體嚟講性價比真係好高,豬肉同牛肉嘅質素都真係幾不錯,餐廳空間感十足,店員都好友善,好啱一班朋友一齊去😍

醬油蝦醬
韓式豬腳
嫩豆腐鍋
冷麵
依間位於西環既餐廳主打韓國燒肉放題,餐廳採用新鮮韓國豬五花及濕式熟成牛肉,仲有超過六十款傳統韓國菜式,而且係無限時可以慢慢食到飽!平日一至四成人一位$398,店員會首先上碟沙律同泡菜,如果中間食肉食到膩就可以食下沙律菜,仲有生菜可以包住食!🤣然後到meat box,meat box有美國特級牛五花,黑毛安格斯牛肩扒,牛頸脊同牛仔骨, 店員仲好有心機幫我地燒埋同介紹比我地,我自己最鍾意美國特級牛五花,食落去唔會好油膩,同埋肉質好淋之後就可以QR code落單,豬方面有豬肩肉,豬五花,由韓國新鮮直送既,食落好有層次,豬肉同肥膏一層一層隔住,建議將豬五花燒耐少少,食落去會更香口海鮮方面有蝦同扇貝, 餐廳都提供左好多韓國地道既小食同前菜,例如有炸雞,炒豬肉,豆腐鍋,韓式炒粉絲,辛辣面,仲有辣醬生醃魷魚!口感滑嫩有d辣好開胃🥰醬油蝦同醬油蟹啖啖肉,而且好新鮮又好入味,依個價錢可以食埋醬油蟹同醬油蝦都幾抵食自助區方面有飲品例如茶汽水,韓國飲品,仲有韓國雪條!!幾飽都一定要食番幾條😍

2024-05-02
2024-05-06 127 views
堅尼地城新開韓國菜🇰🇷 晚市有韓燒放題😋平日$398/1 ; 週末/公眾假期 $428/1✨探用新鮮韓國豬五花韓國直迭🥩濕式熟成牛肉使用✨超過六十款傳統韓國菜式🍨任飲罐裝飲品及雪條✔️ 推薦韓國豬五花芝士炸雞醬油蟹及蝦水煮魷魚牛骨湯水冷麵環境好舒服,而且韓國老闆好幫手 介紹菜式同親自燒肉😍 五花肉油香四溢😆✨性價比非常之高,可以一邊燒韓式燒肉,再食炸雞、醃魷魚、年糕面類等😋 非常豐富又抵食💪🏼

堅尼地城新開韓國菜🇰🇷 晚市有韓燒放題😋
平日$398/1 ; 週末/公眾假期 $428/1