2025-07-29
熊貓小雲吞 抵食好味川菜之選!今晚收工來買外賣🥡最鐘意食佢地新解即製一口豚肉手工小雲吞,仲有涼皮、麵食同新推出懷舊太史羹!價錢實在一口豚肉雲吞係我每次必點✅自選湯底同餡料有多款口味:鮮蝦、高麗菜、韭菜、粟米我簡左粟米豚肉雲吞配紫菜魚湯馬蹄冬菇餃子🥟跟清魚湯湯底鮮味餃子足料製作一口咬下啖啖肉懷舊太史羹🍜新產品梗係要試下一共有三款湯底,我就叫咗酸辣雲吞海鮮羹揀咗韭菜雲吞,湯底有豬皮、木耳絲、榨菜酸酸辣辣最啱夏天食重慶涼麵叫左中辣~麻香惹味!仲跟墊油菜脯、花生、炸黃豆配料口感、好豐富仲買左樽自家製正宗四川辣椒紅油熊貓小雲吞 📍油塘鯉魚門道80號鯉魚門廣場1樓128號舖#油塘 #熊貓小雲吞 #招牌菜 #串串香辣鍋#麻辣雞絲#酸辣粉 #紅糖糍耙#一口豚肉雲吞#涼麵#涼皮#麻辣 #pandawonton #外賣 #ーロ雲吞 #熊貓 #撈麵#食辣#麻辣 #foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相機食先 #手機食先 #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk
抵食好味川菜之選!今晚收工來買外賣🥡
最鐘意食佢地新解即製一口豚肉手工小雲吞,
仲有涼皮、麵食同新推出懷舊太史羹!價錢實在
一口豚肉雲吞係我每次必點✅自選湯底同餡料
有多款口味:鮮蝦、高麗菜、韭菜、粟米
我簡左粟米豚肉雲吞配紫菜魚湯
馬蹄冬菇餃子🥟跟清魚湯湯底鮮味
餃子足料製作一口咬下啖啖肉
懷舊太史羹🍜新產品梗係要試下
一共有三款湯底,我就叫咗酸辣雲吞海鮮羹
揀咗韭菜雲吞,湯底有豬皮、木耳絲、榨菜
酸酸辣辣最啱夏天食
重慶涼麵叫左中辣~麻香惹味!
仲跟墊油菜脯、花生、炸黃豆配料口感、好豐富
仲買左樽自家製正宗四川辣椒紅油
熊貓小雲吞