2019-07-27 351 views
日悅極尚日式放題 尖沙咀半島中心,想食嘢大把有得揀,今次要到呢個日式放題,入去環境唔錯,枱櫈寬敞,傾偈隔離都聽唔到。跟住坐低,叫咗好正嘅刺身先,刺身先呢一個倉魚刺身,跟住有帶子赤貝 ,油甘魚甜蝦三文魚,希靈魚劍魚腩等。 壽司就叫有吞拿魚熟蝦,甲紋魷魚三文魚, 赤貝北海道帶子, 。卷物就整咗個牛油果軟殼蟹,櫻花油甘魚卷。燒物燒香草羊鞍,鹽燒多春魚,鹽燒雞中翼,芝士蟹粉帆立貝,燒菠蘿。天婦羅秋葵天婦,羅帝王蟹棒天婦羅,日式蕃薯天婦羅。炸物 脆皮貓山王,吉列一口牛, 炸生蠔 一品料理 清酒煮蜆,燒牛肉 ,豬軟骨 ,造庭湯烏冬,牛肉壽喜燒。放題真係好難一點一點去介紹,好多好多種體驗,就係價錢平 ,選擇多 ,仲有啲雪糕都係極品 ,都怕要揀咗啲靚嘅嚟食。仲有甜品等等 ,人均二百零蚊抵食呀!
日悅極尚日式放題

跟住坐低,叫咗好正嘅刺身先,

刺身

壽司

就叫有吞拿魚熟蝦,甲紋魷魚三文魚, 赤貝北海道帶子,

卷物

就整咗個牛油果軟殼蟹,櫻花油甘魚卷。

燒物

天婦羅

秋葵天婦,羅帝王蟹棒天婦羅,日式蕃薯天婦羅。

炸物

脆皮貓山王,吉列一口牛, 炸生蠔

一品料理

清酒煮蜆,燒牛肉 ,豬軟骨 ,造庭湯烏冬,牛肉壽喜燒。

2019-07-26 4902 views
想知道年青人的心境,我會和他們多些溝通,聆聽他們的現況,看看我們有甚麼可以幫到他們,分享自己的經驗,尤其是失敗的經驗,我不會硬磞磞要我家的年青人坐在我面前聽我訓話,我喜歡在飲食活動中進行,身心都受惠。家中的年青人喜歡吃放題,以前是重量,也許是受了我的感染,現在也重質。他選了這間在尖東的日式放題餐廳,分時段收費,但相差不大。餐廳的中央有自助食物區,有冷盤,沙律,湯,甜品,糖水等,另一廂有汽水,啤酒,雪糕等。年青人喜歡吃刺身,壽司,急不及待點了一堆,但懂得適可而止,不要浪費。北海道帶子,赤蝦,油甘魚,吞拿魚,甜蝦,三文魚,劍魚腩,象拔蚌等,色澤光亮,頗新鮮,質素好。接著點了香蔥吞拿魚茸壽司,芝士鰻魚卷,黑松露油甘魚,又點了火炙壽司,三文魚魚腩和鰻魚,經火炙後魚油香味更出,年青人吃得樂此不疲。我等年紀,對於刺身壽司等物,一件起兩件止,最多再一件起兩件止也要停,轉而吃熱食,其實選擇也多,牛油粟米,櫻花蝦炒鮮菌椰菜,和牛薄燒,豬軟骨稻庭湯烏冬,清酒煮蜆,香蒜牛肋肉,芝士蟹棒,燒菠蘿,鹽燒多春魚,燒香草羊鞍,芝士蟹粉焗帆立貝,鹽燒雞中翼,黑豚肉大蔥,鹽燒海蝦,鹽燒牛舌,日本番薯天婦羅,帝王蟹棒天婦

他選了這間在尖東的日式放題餐廳,分時段收費,但相差不大。

餐廳的中央有自助食物區,有冷盤,沙律,湯,甜品糖水等,另一廂有汽水,啤酒,雪糕等。

年青人喜歡吃刺身壽司,急不及待點了一堆,但懂得適可而止,不要浪費。北海道帶子,赤蝦,油甘魚,吞拿魚,甜蝦,三文魚,劍魚腩,象拔蚌等,色澤光亮,頗新鮮,質素好。

我等年紀,對於刺身壽司等物,一件起兩件止,最多再一件起兩件止也要停,轉而吃熱食,其實選擇也多,牛油粟米,櫻花蝦炒鮮菌椰菜,和牛薄燒,豬軟骨稻庭湯烏冬,清酒煮蜆,香蒜牛肋肉,芝士蟹棒,燒菠蘿,鹽燒多春魚,燒香草羊鞍,芝士蟹粉焗帆立貝,鹽燒雞中翼,黑豚肉大蔥,鹽燒海蝦,鹽燒牛舌,日本番薯天婦羅,帝王蟹棒天婦羅,南瓜天婦羅,秋葵天婦羅,蝦天婦羅,吉列炸蠔,芝麻雞翼,每樣一件都已經飽了。

中段侍應搖著銅鈴,原來有片皮鴨吃,食客紛紛排隊取之,熱烘烘的,當然好吃!
放題有片皮鴨

整體來說,味道大致上都合格,有些會有驚喜,放滿一堆在檯上,琳瑯滿目,吃得特別開懷,只是同檯點了脆皮貓山王的,令我不喜歡吃的,敬而遠之!

最後我取了昆布綠豆糖水,桂花糕,椰汁馬豆糕,日式和菓子,當然,Movenpick 及Haagen Dazs 雪糕我也不會放過!

開心吃了一頓放題,成功了解兒子的近況,會再接再勵!
Other Info. : 有兒童遊戲區,可讓吃飽坐不定的小朋友放電!
Type of Meal
Dinner
放題有片皮鴨
2019-07-25 274 views
今時今日親子餐廳真係好重要架,有得玩有得食,我家熊孩兒一見就興奮到飯都唔食,玩番夠本先捨得反來我身邊,而且有冷氣又唔熱唔曬,玩起上來都好舒服 除咗有得玩環境都又大又寬敞,坐得好舒服鍾意飲酒就啱晒,清酒,梅酒,啤酒,任你嘆住美食咁盡情咁飲,樣樣都凍冰冰,消暑又 解渴,夠痛快呀仲有 凍蝦同翡翠螺 畀你食,兩樣都係我嘅最愛呀呢啲天氣食刺身就最好啦 ,啱曬夏天食, 款式都幾多, 我個人就最欣賞佢嘅甜蝦,帶子同埋油甘魚😋😋😋跟住再幾點幾樣燒物,天婦羅同埋串燒用嚟送手簡直一流 ,而且小朋友就最鍾意食呢d香口野,食完一轉仲再encore左多一轉呀。 其實仲有好多嘢可以食㗎,我見到隔離枱點咗壽喜燒,烏冬,壽司同埋卷物 都非常唔錯,可惜我本身唔係大胃王,雖然係放題任食,都係適可宜止,唔可以浪費食物,所以一向較細食嘅我就無點到呢幾樣,都已經飽住咁離開呢個門口啦😆

除咗有得玩環境都又大又寬敞,坐得好舒服

仲有 凍蝦同翡翠螺 畀你食,兩樣都係我嘅最愛呀

2019-07-24 3211 views
今日家庭聚樂樂😍😍仔女大了,工作又忙,朋友又多,哈!真係好難得約埋一齊可以出街食晚飯,阿仔就最鍾意食放題!特別係日式放題呢!🍙🍘🍢地方好大好光猛啊!淨係食環境已經一流👍 侍應生非常有禮貌招呼我哋😀我哋坐低當然就等阿仔發板啦👨總之佢想食咩就點咩啦🍢🍘🍙其實真係好多嘢食㗎!一張張又有彩頁嘅menu只係寫個number就得㗎喇!👍 飲品就大堂內有好多款呢!而且仲有啲凍小食同埋糖水呀熱飲呀咁樣添,真係任君選擇,最緊要就係見到個雪糕櫃,竟然有兩款唔同公司嘅雪糕呢!好貴呀!頭盤就係一條立魚🐟師父手法一流切得好薄好薄👍成條立魚骨棟篤企好有氣勢呀😁👍好鮮甜,由於我哋人多每人只係可以食兩片咋。跟住我哋所點嘅食物一碟一碟咁送上, 有燒物,天婦羅,炸物,一品料理,壽司,刺身,捲物等等。。真係好多呀!數唔到咁多呀。脆皮貓山王要試下,因為好特別裏面竟然好多榴槤即係貓山王啦!而且外脆!一咬落去真係嗰份滿足感出曬嚟!仲有清酒煮蜆,我哋竟然叫咗四次之多,哈哈!因為嗰啲蜆肉好大粒同埋湯好鮮甜。👍👍當然唔少得刺身喇🐟🐙🐚 嘩✨放喺枱面煙霧瀰漫好似仙境,好有氣勢呀!睇已經好有滿足感,刺身選材好新鮮,鮮味夠。👍👍突然侍應生冷

跟住我哋所點嘅食物一碟一碟咁送上, 有燒物,天婦羅,炸物,一品料理,壽司刺身,捲物等等。。真係好多呀!數唔到咁多呀。

突然侍應生冷冷聲🔔原來係通知我哋排隊取片皮鴨,每人可以取一碟,阿女就最鍾意食片皮鴨,佢排咗兩次啊!呵呵!😂😂

2019-07-16
2019-07-24 241 views
今日難得經過尖沙咀麼地道,心血來潮好想食放題,記得之前朋友介紹一間喺附近,就想去試吓好好彩嗰日係平日唔使等位就有得入去食,望落去好多座位可以選擇而且亦有小朋友玩耍區,之後點嘢食手先來刺身都係基本選擇三文魚,甜蝦,元杯,八爪魚,之後就開始食壽司有粟米壽司三文魚,熟蝦壽司,味道都唔錯食得出都好有新鮮美味道,熟悉方面我就選擇左芝麻雞翼,牛肉湯麵,雞軟骨,燒菠蘿,仲有幾款軍艦,個人覺得雞軟骨笑得比較香口而且同出邊食嗰啲好唔同。而飲品方面都有好多選擇都用咗5分鐘去選擇到一罐嘢飲。地理位置10分方便地鐵站行出嚟都係5分鐘左右到。下次都會同朋友再嚟試吓。
2019-07-13
$310 (Dinner)
2019-07-23 236 views
今日同朋友跑完步去左尖沙咀食放題去左半島中心日悅極尚日式放題望左個價錢都合理趁早又餓就入去咁可以減價原來有個俾細路仔玩既地方坐好左就點野食跟住就拎野飲選擇都幾多即食既野同甜品糕點都有唔少選擇放題當然係個刺身啦點選幾個我推介先北海道帶子-一個字鮮甜蝦-蝦既甜味,鮮味完全表露無遺油甘魚-鮮甜可口天婦羅-熱辣辣唔錯海膽壽司-幾香海膽味道又唔會腥,我仲再點多一次味增湯-加埋配料都OK炸雞翼-脆口熱辣辣翠肉瓜-清甜味道芝士蟹粉焗帆立貝-都OK既多春魚-十分香口另一邊仲有其他野飲,仲有啤酒之後到甜品時間雪糕櫃有我至愛既MOVENPICK同HAAGEN  DAZS前者朱古力香味十足,後者士多啤梨有埋果肉可以話無得輸我地兩個每人食3杯都唔算過份啦突然店員響鈴話有片皮鴨限定我動作快排第三皮脆肉嫩都幾好食,用皮夾住去食幾正架
今日同朋友跑完步去左尖沙咀食放題

即食既野同甜品糕點都有唔少選擇
放題當然係個刺身
點選幾個我推介先
北海道帶子-一個字鮮
甜蝦-蝦既甜味,鮮味完全表露無遺
油甘魚-鮮甜可口
天婦羅-熱辣辣唔錯
海膽壽司-幾香海膽味道又唔會腥,我仲再點多一次
味增湯-加埋配料都OK
炸雞翼-脆口熱辣辣
翠肉瓜-清甜味道
芝士蟹粉焗帆立貝-都OK既
多春魚-十分香口
另一邊仲有其他野飲,仲有啤酒
之後到甜品時間
前者朱古力香味十足,後者士多啤梨有埋果肉可以話無得輸
我地兩個每人食3杯都唔算過份啦
突然店員響鈴話有片皮鴨限定
我動作快排第三
皮脆肉嫩都幾好食,用皮夾住去食幾正架
2019-07-21
$278 (Dinner)
  • 北海道帶子刺身
  • 甜蝦刺身
  • 油甘魚刺身
  • 海膽壽司
  • 炸雞翼
  • 雪糕櫃
2019-07-23 160 views
有位合作的同事,今天在公司工作最後一天,我們就安排了歡送餐會。於是選擇了尖沙咀「日。悅極尚日式放題」食日式放題。🥳進入店內員工很有禮貌,座位擺設空間也闊落,也設置很多獨立區域,一班人聚在一起的好地方👍甜品區域,自助形式,擺放了精緻西餅蛋糕🧁另外有落單紙點食物,食物種類繁多,分別有刺身、壽司、卷物、燒物、串燒、天婦羅、炸物、一品料理等等😋急不及待品嚐,刺身很生鮮,甜蝦和帶子味道鮮甜美味。😋天婦羅🍤,即點即整,熱騰騰香脆可口😋炸物芝麻雞翼,咬落肉質嫩滑。脆皮貓山王,外脆內軟。吉列炸蠔,香脆可口。😋這窩牛肉壽喜燒,村料豐富,牛肉嫩滑,湯底味道甜甜地,味道一流😋最後輪到食雪糕🍦,兩大品牌各有不同口味,都是我的至愛😘😘今晚很滿足和同事一起傾計中享受豐富日式放題👏👏

甜品區域,自助形式,擺放了精緻西餅蛋糕🧁

另外有落單紙點食物,食物種類繁多,分別有刺身壽司、卷物、燒物、串燒、天婦羅、炸物、一品料理等等😋

急不及待品嚐,刺身很生鮮,甜蝦和帶子味道鮮甜美味。😋

天婦羅🍤,即點即整,熱騰騰香脆可口😋

最後輪到食雪糕🍦,兩大品牌各有不同口味,都是我的至愛😘😘

今晚很滿足和同事一起傾計中享受豐富日式放題👏👏
2019-07-18
Type of Meal
Dinner
2019-07-22 184 views
平日食放題都會到旺角銅鑼灣,這次竟然來到了尖沙嘴,因爲朋友要介紹我來這家日悅極尚日式放題。是一次不錯的體驗。環境好寬敞,完全就不像平日的放題餐廳那樣把每一尺的空間都用盡,只剩下一條超窄的走廊,這裡的格局絕對不會讓人感覺擠逼。另外食物種類的確比一般放題餐廳多類,外面的自助吧有放題比較少見的食物,如牛蒡、泡菜、中湯、雜菌、甜薑、中式糖水等等。而另一樣很有特色的是這裡有片皮鴨的,師傅在特定時段製作完片皮鴨後,服務員就會穿梭在餐廳之中搖鈴,提醒各位可以到外面排隊領取片皮鴨。其實我也不清楚具體時段是什麽,我大約8點錯過一次後,就沒有聼過第二輪的鈴聲了,有興趣的朋友可以問問服務員。放題必點的刺身水準可以。另外壽司以圖可見,的確比一般放題餐廳的美麗得多,款式也有點新意,例如有腐皮船我每次放題最後必食的就是雪糕,雖然款式口味不多,但這裡的haagendaz和movepick是任食的,我非常滿意

2019-07-21 130 views
這天下班過後,朋友相約一同吃飯,這天朋友安排了一同吃的就是日本料理,餐廳位於尖沙咀的東部,距離地鐵站路程約需五分鐘左右,地理上還算方便。餐廳主打,放題,也就是任飲任食。食物選擇眾多, 從餐單中便可清楚找到 加上圖文並茂簡單方便。飲品區選擇眾多,但令我最驚喜的就是甜品,居然有甜品的高級之選。餐廳更有梅酒提供。食物種類繁多,有壽司,串燒,炸物,天婦羅,更有一些主食。串燒雞軟骨,真的是即叫即燒,而不是油炸串燒。青魚可說是性價比極高,吃幾舊營養十足,又能吃到美味的魚類。炸物方面,我最欣賞的就是沙鎚天婦羅, 香脆可口,能吃點平日吃不到的真不錯。

餐廳主打,放題,也就是任飲任食。

餐廳更有梅酒提供。

食物種類繁多,有壽司,串燒,炸物,天婦羅,更有一些主食。

串燒雞軟骨,真的是即叫即燒,而不是油炸串燒。

青魚可說是性價比極高,吃幾舊營養十足,又能吃到美味的魚類。

2019-07-20 163 views
有小朋友嘅父母當然想自己有啖好食日悅哩道有一間好大既遊戲室,遊戲設施亦會不停轉換,小朋友肯玩又肯食,幾美好呢~~因為係日本放題既關係,發覺佢既壽司種類較多,刺身非常新鮮連帶子都厚切嫁~走廊位夠大,因為可能方便BB車出入,枱與枱之間亦都好多空間,值得一讚雖然種類唔算多,但質素唔錯,好似清酒煮蜆咁,隻隻都算肥,唔會話又甩殼又奀~芝麻雞翼係我覺得最好食即炸即食好香脆,入面既肉都好嫰滑~天婦羅以南瓜最出色,因為叫左太多野食都影唔切大家記得自己去試試啦~~食飽飽入遊戲室玩,多條滑梯唔洗排隊慢慢玩,旁邊有櫈比家長坐低睇住小朋友玩,重有小黑板比佢自己發揮畫功不過當晚既消毒酒精用哂無人refill,哩樣希望日後留意~
有小朋友嘅父母當然想自己有啖好食

日悅哩道有一間好大既遊戲室,
遊戲設施亦會不停轉換,
小朋友肯玩又肯食,幾美好呢~~

因為係日本放題既關係,
發覺佢既壽司種類較多,
刺身非常新鮮
連帶子都厚切嫁~

走廊位夠大,因為可能方便BB車出入,
枱與枱之間亦都好多空間,
值得一讚

雖然種類唔算多,但質素唔錯,
好似清酒煮蜆咁,
隻隻都算肥,唔會話又甩殼又奀~

芝麻雞翼係我覺得最好食

即炸即食好香脆,入面既肉都好嫰滑~

天婦羅以南瓜最出色,
因為叫左太多野食都影唔切

大家記得自己去試試啦~~

食飽飽入遊戲室玩,
多條滑梯唔洗排隊慢慢玩,
旁邊有櫈比家長坐低睇住小朋友玩,
重有小黑板比佢自己發揮畫功

不過當晚既消毒酒精用哂無人refill,
哩樣希望日後留意~
2019-07-19 138 views
好耐都冇黎行尖東啦今日同朋友行完尖沙咀行到攰又肚餓 於是我哋決定食放題哈哈 又想食壽司喎又想食串燒之後行過經過見到呢間日悅日式放題我哋6:00到左。可能太早冇乜人我哋就開始點嘢食我哋點咗啲熟嘢食先 都好多選擇 有例牌嘅三文魚 希靈魚 虎蝦 元貝刺身應有盡有 最出名嘅係海膽壽司同埋蟹膏壽司 爽呀。真係超級抵食 仲有超級多熟食選擇 連酒煮硯煲都有 好正又大隻仲有壽喜燒都有 好和味呀 料又多仲有一連串嘅串燒可以揀另外甜品都有㗎仲要係自助添啊 有砵仔糕 布甸 蛋糕 雪糕有哈根達斯同movempick 任君選擇 飲品都係自己拎 想飲乜就飲 我飲咗成三盒耶青水我哋都係食到飽住個肚走
好耐都冇黎行尖東啦

另外甜品都有㗎仲要係自助添啊

飲品都係自己拎 想飲乜就飲
我飲咗成三盒耶青水
我哋都係食到飽住個肚走

好姐妹生日食飯, 壽星女要食放題, 又因為太耐冇食過放題啦, 唯有上網睇下有冇新野係我心目中, 食親放題既感覺都係趕頭趕命, D位又迫到背對背咁, 所以出街食飯有得揀都唔想揀放題咁岩上黎呢度見到尖沙咀呢間新開放題店, 就咁睇D相, 見到地方好大, 好闊落, 用餐時間有成2個半鐘, 又見到有兒童遊戲室, 諗都唔諗即刻就confirm左book呢間試下先當日去到, 果然同相一模一樣, 地方好大呀~~而且仲有BB chair提供..唔錯唔錯我地book左6點半鐘, 去到點完野食就出去自助區望下, 真係好多選擇, 唔知以為去左食buffet.有熱食有凍食有甜品, 雪糕有haagen dazs同movenpick野飲有椰青水呀~~一個字: 正由於我地一次過叫野食既關係, 基本上清左第一輪D野食都已經好飽.時間多到我地可以慢慢傾計, 好多食物都冇影到~~呢個價錢有覺得去左食buffet環境 又可以傾下計唔趕時間, 真心推介!!!總結黎講會有下次的~~

雪糕有haagen dazs同movenpick
野飲有椰青水呀~~一個字: 正

Other Info. : 唔記得係咪book 5位以上, 總之條魚刺身係送的!!
2019-07-13
$350 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 清酒煮蜆
  • 炒雜菜
  • 刺身
  • 壽司
2019-07-17 136 views
朋友介紹我到這間在尖東的放題 他對這裡評價很高 說是酒店式的放題我就來這裡試試看😊這裡地方很大很寬敞個門口不遠的地方就是自助區自助區有冷盤 甜品 飲料 擺設和賣相都很精緻對於朋友說‘酒店式’ 放題非常認同👍🏻 冷盤方面最有驚喜的是份量非常巨大的螺 和凍蝦味道不錯 鮮甜可口!刺身類 有我最愛的劍魚腩非常肥美😍 另外有三文魚甜蝦赤貝等等 都很新鮮👍🏻 點了海膽和吞拿魚蓉軍艦其中海膽質素不錯 鮮味而且海膽香味濃郁👍🏻熱食方面 羊架是我必點之選這裡的羊架 肉質比較有咬口 彈牙一點而連骨的位置有薄薄的羊脂 羊脂香味滲透口腔😍 非常出色芝士蟹粉焗帆立貝滿滿的芝士蟹粉 加上酸甜沙律醬美味開胃 而且帆立貝經過烤焗仍然嫩滑👍🏻 最後甜品時間當然就品嚐下movenpick 雪糕😌十分滿足的一餐晚飯
朋友介紹我到這間在尖東的放題

擺設和賣相都很精緻
對於朋友說‘酒店式’ 放題非常認同👍🏻

冷盤方面最有驚喜的是
份量非常巨大的螺 和凍蝦
味道不錯 鮮甜可口!

刺身類 有我最愛的劍魚腩

最後甜品時間
當然就品嚐下movenpick 雪糕😌
十分滿足的一餐晚飯
2019-07-14 96 views
男朋友表示有一段長時間沒有吃放題他突然很想食 於是上網找到了這一家在尖沙咀看上去好吸引既的 — 日。悅極尚日式放題前菜沙律自助式選擇自己喜歡的食物份量刺身當然要點三文魚、甜蝦、帶子、油甘魚、劍魚、希靈魚刺身整體尚算新鮮火炙壽司點了不同款式試一試份量小小的一口剛好 味道也不錯軍艦壽司芥末八瓜魚有質感蟹肉蟹膏軍艦充滿蟹味還有我很喜歡吃的海膽軍艦 入口綿綿甜甜的菠蘿鮮甜 一口咬下去充滿汁液 很鮮甜翠肉瓜也不錯燒物整體也好味道扇貝加上了大量沙律醬清酒煮蜆大大隻 配上海帶湯好味道甜品中日式都有 /環境舒適 食物選擇多而且食物上台速度快也沒有漏單的情況出現 不錯
男朋友表示有一段長時間沒有吃放題

前菜沙律
自助式選擇自己喜歡的食物份量

刺身當然要點
三文魚、甜蝦、帶子、油甘魚、劍魚、希靈魚
刺身整體尚算新鮮

環境舒適 食物選擇多
而且食物上台速度快
也沒有漏單的情況出現 不錯
2019-07-11 149 views
是晚同友人於尖東煩惱緊食乜之際, 離遠已經被放題大大的招牌𠮨引住視線。上到2樓職員安排入座, 估唔到閒日客人都不少, 餐廳真係好大好闊落, 中間依個位置是自助區, 在等餐同時可以先岀黎揀野食攝下時間~ 基本嘅冷盤都應有盡有從點單到上菜都好快, 首先講刺身, 難得放題當然要每樣試d, 點了帶子魷魚赤蝦甜蝦油甘魚劍魚腩, 全部落哂一個盆好有心思! 刺身無雪味, 切件厚身已經贏哂軍檻壽司一口size味道不錯! 串燒同燒物都有放題應有的水準 好想點名讚下個牛肉烏冬! 真係好好食湯底好濃烏冬煙韌~另一個驚喜位係飲品櫃, 都係有質素的飲品!雪櫃有Häagen-Dazs同movenpick雖然每款只有2味選擇但已經感覺依個價錢好公道!甜品方面亦做得不錯, 焦糖布丁同木槺蛋糕做得好食, fingersize唔會浪費, 同朋友都好滿意依餐 ♥

好想點名讚下個牛肉烏冬! 真係好好食湯底好濃烏冬煙韌~