1K
2024-02-02 416 views
話咁快唔多1個月又到農曆新年每年臨近新年盆菜一定係必食每年都食傳統中式盆菜都有少少悶見到Mr. Korean BBQ最近出左韓式盆菜配料仲好豐富又充滿韓國風味就叫晒朋友一齊黎屋企提早食盆菜韓式盆菜配料好豐富!!!最驚喜係原條牛肋骨 牛肋骨肉完整咁係骨內拆出入口好濃牛香 肉質腍得黎又充滿嚼勁加上特製牛濃湯牛味更濃厚鮑魚。魷魚。海蝦都好鮮甜又唔會過韌海蝦大大隻 肉質又好爽彈自己私心最鍾意手釀墨魚滑魚糕卷入口好彈牙又重墨魚同魚卷鮮味底下嘅白蘿蔔入口以無渣 索晒咁多配料嘅精華好惹味加上少少泡菜辣辣地充滿韓風配上特製韓式牛醬汁及辣椒醬帶出唔同風味配料/原條牛肋骨/韓式大豬手/醬油鮮鮑魚/韓式烤魷魚/生猛海蝦/手釀墨魚滑魚糕卷/韓式年糕/韓式血腸/釀豆卜/雲耳/白蘿蔔/澳洲牛油南瓜/時令蔬菜/韓國泡菜
話咁快唔多1個月又到農曆新年
每年臨近新年盆菜一定係必食
每年都食傳統中式盆菜都有少少悶
見到Mr. Korean BBQ最近出左韓式盆菜
配料仲好豐富又充滿韓國風味
就叫晒朋友一齊黎屋企提早食盆菜

韓式盆菜
配料好豐富!!!
最驚喜係原條牛肋骨
牛肋骨肉完整咁係骨內拆出
入口好濃牛香 肉質腍得黎又充滿嚼勁
加上特製牛濃湯牛味更濃厚
鮑魚。魷魚。海蝦都好鮮甜又唔會過韌
海蝦大大隻 肉質又好爽彈

/時令蔬菜
/韓國泡菜

• 原條牛肋骨
2024-01-31 253 views
韓式盤菜 鮑魚原條牛肋骨超吸引如果你同我一樣好驚中式盆菜既中式汁同埋臘肉燒味既味,今次呢個韓式盤菜,你一定要試!!!Mr.Korea BBQ今次推出呢個韓式盆菜,最吸晴一定條嗰條原條牛肋骨,個牛肉同脂肪比例半半入口肉質超軟腍,而且油分超甘香;個鮑魚係醬油鮮鮑魚入口鮮甜美味!韓式大豬手同韓式烤魷魚係第二亮點,豬手肉軟腍豬皮彈牙,每啖都有滿滿骨膠原;魷魚香烤過超香口加埋kimchi 黎食完全有滿滿韓國風味🤤仲有佢個湯底係牛骨湯好清甜完全無嗰種中式南乳呀啡色嗰啲汁(你明唔明我講邊種中式汁?) 我一路食一路覺得好感動再加埋佢附送既韓式辣醬蒜蓉醬食晒都唔會覺得好滯📍限時優惠$1080(4-6人)/原價$1280$1980(8-12人)/原價 $2280-原條牛肋骨-韓式大豬手-醬油鮮鮑魚x4-韓式烤魷魚-海蝦x4-手釀墨魚滑魚糕卷-韓式血腸-釀豆卜-雲耳-南瓜-時令蔬菜-韓國泡菜有興趣就去 @mrkoreabbqhk 睇睇,想預訂呢,就記住3日前!打29076678或者wtsapp 90339372 訂喇❤️#新年盤菜#新年2024#韓式盆菜#盆菜推介#盆菜#團年盆菜#香港美食#打卡餐廳#打卡美食
韓式盤菜 鮑魚原條牛肋骨超吸引

-南瓜
-時令蔬菜
-韓國泡菜

#香港美食#打卡餐廳#打卡美食#相機食先
#topcitybiteshk#hkfoodie#hongkongfood#hongkonger#hkrestaurant#hkfood#hkig#foodoftheday#hkfoodkiller
TakeAway
韓國燒烤是許多人喜愛的美食,而位於尖沙咀的Mr. Korea BBQ更是一間由韓國人主理的地道韓式燒肉餐廳,提供每天空運到店的韓牛1++和多款正宗韓國料理¹。其中,最吸引我的是他們期間限定推出的勁量原條牛肋骨韓式盆菜,這是一道豐富而美味的韓國傳統菜,適合與家人或朋友一起分享。這道盆菜的主角是原條牛肋骨,肉質鮮嫩多汁,油花均勻,經過秘製醬料醃製後,再以高溫烤至香氣四溢,入口即化,令人垂涎三尺。除了牛肋骨外,盆菜裡還有韓式大豬手、醬油鮮鮑魚、韓式烤魷魚、生猛海蝦、手釀墨魚滑魚糕卷、韓式年糕、韓式血腸、釀豆卜、雲耳、白蘿蔔、澳洲牛油南瓜、時令蔬菜和韓國泡菜,配上特製的湯汁和醬汁,每一種食材都有其獨特的風味和口感,相互搭配,更顯豐富和美味。這道盆菜的份量十足,可以供4-6人或8-12人食用,而且價格合理,分別為$1080和$1980,比原價分別便宜$100和$300,性價比極高²。如果你想外賣自取的話,其他食物還有現金8折優惠²,真是不容錯過。

TakeAway
今次嘅飲食之旅,想同大家推介Mr. Korea BBQ呢間閃到出位嘅韓式燒肉店!燒肉控嘅我,一入到店就被香到流晒口水🤤,嗰個濃濃嘅肉香真係撲鼻而來!我地一坐低就點咗個豬肉拼盤,份量十足,嚟嘅肉質香滑得滯,三花肉焦香唔肥膩,而梅肉肉嘅肉感簡直係軟綿綿、咬落去好滿足!豬頸肉係我嘅心頭好,煙韌有嚼頭,香味喺喉嚨嗰度留住,真係「食指大動」到不得了😍。無限量嘅生菜可以喺燒熟嘅肉上面包一包,再加啲醬汁,亦都係正!再講講魷魚鬚,微辣得嚟又不失魷魚嘅新鮮感,吃落真係「嫩滑」,好搭配燒酒,夠晒解膩!水冷麵配上牛骨湯,呢個組合真係「怪味」,個湯頭清爽,而冷麵提提跳跳嘅口感同肉類嘅油脂拼埋一齊,一嘴驚喜!整體嚟講,Mr. Korea BBQ給我嘅感覺就係「地道」同「親民」,有啲香港風味嘅朋友一定會愛上嘅!下次想帶多啲朋友嚟叫大餐,一齊分享下燒肉嘅無窮樂趣,期待下次嘅「美食探險」!🍖🔥🍲

2024-01-23 207 views
第二次嚟食星期四晚出奇地唔爆場等朋友仔到嘅時候,一邊食住小菜等😋平時無咩機會食菜所以可以免費refill波菜同芽菜好開心😆當然唔少得泡菜 係偏酸甜嘅泡菜 I like it!本來想食醬油蟹可惜朋友仔唔食 唯有食其他嘢叫咗一份三花肉(即係豬五花)半份黑毛豬梅肉半份澳洲和牛牛板腱(4片 $148)同埋豆腐海鮮鍋個和牛雖然得4片 但好好味!入口油脂融化喺口 我最鍾意燒肉點鹽食 果種好味嘅程度 簡直係next Level☺️☺️☺️豬都好味 正常發揮👍🏼我同朋友仔都係蒜頭怪 Encore咗兩轉免費嘅蒜片喺個爐度燒到金黃色少少脆 再夾埋啲肉一齊食 正到爆🥳豆腐海鮮鍋嘅豆腐數量都多同埋好滑 少量海鮮 但有兩隻沙白無開口 我哋都冇食到 不過個湯熱辣辣同醒胃都正嘅連埋兩罐可樂埋單$541好彩果晚唔多客 同朋友仔傾到10點幾所以食完成頭成身都係油煙味😂但都會再有下次😃
第二次嚟食
星期四晚出奇地唔爆場
等朋友仔到嘅時候,一邊食住小菜等😋
平時無咩機會食菜
所以可以免費refill波菜同芽菜好開心😆
當然唔少得泡菜 係偏酸甜嘅泡菜 I like it!
本來想食醬油蟹
可惜朋友仔唔食 唯有食其他嘢
叫咗一份三花肉(即係豬五花)
半份黑毛豬梅肉
半份澳洲和牛牛板腱(4片 $148)
同埋豆腐海鮮鍋

豬都好味 正常發揮👍🏼

連埋兩罐可樂埋單$541

好彩果晚唔多客 同朋友仔傾到10點幾
所以食完成頭成身都係油煙味😂
但都會再有下次😃
  • 澳洲和牛牛板腱
2024-01-21 100 views
嚟到尖沙咀呢間韓式烧烤,真係等如瞬間行咗一趟韓國! 店內嘅格局同氛圍搞得好似韓國嘅烤肉店,連音樂都係K-pop,好有feel呀! 🇰🇷 先講講嗰三款醬油前菜,醬油蟹🦀鮮滑得滯,啖啖肉食落去感覺好對味,下次一定要喺蟹膏爆滿嘅時期再嚟。醬油鮑魚彈牙得黎又唔會太硬,醬汁啖啖都係琛港味! 醬油蝦就保持到新鮮嘅甜味,賣相gei夠分餸。再點咗嗰韓牛拼盘,每款肉都烤到恰到好處,味道真係鮮到彈牙,瞓爽晒!🥩 黑毛豬梅肉就真係撈酒好物,仲有個驚喜係炸雞🍗,外皮炸得想點脆就點脆,入口即化,一啖肉真係流晒油花共你食! 絕對係打卡必食之選。總結嚟講,呢間韓式烤肉真係得嚟又正,哩啲嘢食吖嘛,咁夠晒搭,下次有得揀,我一定會揀喺度再食過,記得帶埋班朋友一齊嚟開心食個夠啊!👯‍♂️
2024-01-15 136 views
盆菜食得多,韓式盆菜食過未!呢間近排出左!有原條牛肋骨、韓式大豬手、醬油鮮鮑魚、手釀墨魚滑魚糕卷 、手釀鯪魚肉豆卜、海蝦 、辣八爪魚、韓式血腸等,個牛肋骨好淋同入味,豬手唔會話好肥,肉質都唔錯。醬油鮮鮑魚好鮮好爽口,醬油味醃到岩岩好🤭,手釀墨魚滑魚糕卷我自己都幾鐘意,大大舊釀得夠晒飽滿,而且啲墨魚滑都彈牙,吸晒啲牛骨湯都幾好味!辣八爪魚好岩送酒,同埋底部仲有海量嘅菜、白蘿白同雲耳等吸晒啲汁,自己煮少少飯可以用黎送飯🤣 如果你鍾意食韓國嘢嘅話都值得一試。預訂可以打去餐廳查詢!
Type of Meal
Other
行過來到呢間韓國餐廳,饞嗲嗲想食啲嘢。🥬第一道就點咗經典嘅泡菜,酸香帶勁,入嚟就開胃得嚟。🍙撈饭都係必嘆之選,香氣十足嘅韓國飯同啲細蔬菜滋喂晒我嘅腹兜。🔥為咗今次食評,我特登揀咗辣炒年糕。哇,呢啲年糕辣到我哋膽嘢,夠晒口感,QQ彈牙。而嗰啲野菜又係爽脆得滯,我怕唔到辣就真係梗係過癮。🌶️我仲試咗招牌的石鍋拌飯嚟,熱辣辣嘅鍋令到飯底都有咗嗰種嘎脆感,拌勻嗲喺嗰啲齋料嗮,食落就係哂口合味。😋食完甜品我就選咗韓式煎餅。啲煎餅除咗香脆又拍住豆沙,滿嘴都係幸福嘅味道。😌真係要講,呢間餐廳嘅氣氛同食物完美地俾到我地港式街頭小食嘅回憶 — 即係話,唔洗好貴嘅價錢都食得到精彩嘅味蕾體驗。下次同鄉下來嘅班朋友再黎嚟開餐,一於再俾佢哋印象深刻一次!👏🏻👏🏻👏🏻

2024-01-09 145 views
上一次黎已經係幾年前,一上樓梯已經聞到好香既燒肉味,播放k-pop ,好有氣氛,一行4個女仔叫左牛肉拼盤,豬皮,水冷麵,芝士拉麵,辣魷魚鬚,所有醃料個醬汁都好好味,同幾年前黎食都一樣水準無變
2023-12-12 312 views
近來還正值大閘蟹的旺季,大家都迎來了一股大閘蟹熱潮。然而,我們不再討論大閘蟹,而是轉一轉話題,介紹一下韓國的醬油蟹。雖然有人喜歡有人愁,但苗子好明顯是屬於前者,並且經常周圍尋找美味的醬油蟹來品嚐。今次來到位於尖沙咀邊緣的Mr Korean BBQ,內裡的裝修和環境都展現出地道的韓式燒肉風格,大家坐在汽油桶櫈上,圍著燒肉爐的圓枱,一邊享受燒肉,一邊品味美酒,周圍充斥著熱鬧的氛圍。打開餐單一看,除了各款不同的燒肉、韓式小食和飯麵之外,醬油系列特別吸引了苗子的眼光。醬油系列中最引人注目的當然非醬油蟹莫屬,此外,還有醬油蝦和醬油鮑魚兩款,苗子一下子就來個醬油海鮮拼盤。這個拼盤共有2隻醬油蟹、6隻醬油蝦、4隻醬油鮑魚和1碗紫菜飯,份量驚人,起碼足夠四、五人分享。率先品嚐醬油鮑魚的美味,起初以為是先煮熟再醃製的,但咬下去才發現是生醃的。那種爽脆的口感仍然令人難以忘懷,伴隨著醬油香和少許甜味,令人回味無窮。同時,醬油蝦的尺寸也相當巨大,足有手掌大小,蝦頭內還藏著豐盛的橙色蝦膏,迅速剝去蝦殼,鮮甜的蝦膏和彈牙的蝦身都散發著醬油的清香,非常美味。接下來是品嚐醬油蟹的時候了,當看到滿滿的蟹膏差點流出來時,

接下來是品嚐醬油蟹的時候了,當看到滿滿的蟹膏差點流出來時,口水也止不住了。吃起來,蟹肉鮮甜厚實,每一口都充斥著蟹的香味及鮮甜。及後,將蟹蓋內的蟹膏全部與紫菜飯拌在一起,再放回蟹蓋內享用,每一口都能品嚐到香濃鮮甜的蟹味,只會越吃越香,完全陶醉其中。

品嚐完美味的醬油海鮮後,順道點了一些燒肉,分別有澳洲射和牛大理石肉、醃製牛肋骨肉和醃製豬肋肉等等。後兩份都經過恰當的調味,燒烤時散發出來的香氣濃香撲鼻,肉質又軟腍多汁,搭配上泡菜、生菜和醬料,味道更加豐富。

酒過三巡,菜過五味後,還有韓式蒸蛋和海鮮煎餅。韓式蒸蛋相當出色,儘管石鍋滾熱辣的,但內裡的蒸蛋卻恰到好處,口感軟綿滑溜,調味也相當美味。已經很久沒有品嘗到如此令人滿足的煎餅,不僅用上了多款不同的海鮮,還有越來越少見的香蔥餅底,值得讚許。

不知不覺間,都坐了三個多小時,不用限時實在是一大賣點,另一賣點是營業時間至早上6時,在特地時間前或後入座更會有折扣優惠,以後想食韓燒做宵夜也會有著落了。
Type of Meal
Dinner
  • 醬油蟹
2023-11-28 272 views
@mrkoreabbqhk serves authentic korean barbecue, an array of quality meat selections 🥩 umami soy marinated raw seafood dishes 🌊 variety of beer, soju, and more 🍶 warm and welcoming staff, lively social dining experience with such a great vibe 🍻@mrkoreabbqhk 主打地道韓國燒烤 優質肉類 🥩 鹹鮮醬油海鮮類 🌊 多款啤酒燒酒等選擇 🍶 店員好熱情 環境好有氣氛🍻🐄 澳洲射和黃牛大理石 HKD$248australian wagyu oyster blade肉質鮮嫩 油花均勻 🐄 香蔥牛舌 HKD$168thin cut beef tonge with scallion滿滿香蔥 緊實有嚼勁 🐄 光陽烤牛肉 bulgogi HKD$168兩大塊 牛味香濃 肉質軟嫩🐖 護心肉 skirt meat HKD$138豐厚柔軟 有彈性🐖 醃製豬肋條

🐄 澳洲射和黃牛大理石 HKD$248

🐖 醃製豬肋條 HKD$128
marinated boneless pork ribs
無骨豬肋條 軟嫩有嚼勁

🦀 醬油海鮮拼盤 HKD$780
soy platter - crab, shrimp, abalone, and seaweed rice
鹹鮮入味 醬油蟹滿滿蟹膏
醬油蝦爽彈大隻 鮑魚彈牙
配紫菜飯 好滿足

🍐 韓國梨汁 korean pear juice HKD$20
有多款冇酒精飲品選擇
梨汁清甜解渴 粒粒梨果肉

🍊 柚子 gin tonic HKD$68
自家製 house-infused
酒味比較強烈 淡淡柚子香

🌌 清河星光氣泡酒 starlight chungha sparkling wine HKD$88
除咗燒酒 仲有氣泡酒 清爽香甜 容易入口

⭐️ 不限用餐時間,6:30PM 前離座及9:30PM 後入座有現金8折

📍尖沙咀柯士甸道140-142號瑞信集團大廈1樓🇭🇰
2023-11-18 324 views
一直對醬油蟹心念念暫時有去唔到韓國,所以揀咗呢間食醬油蟹因為之前有去開另外一間食喺香港即將油蟹都要睇好多先揀到我覺得今次呢間超值大贊超好食下次會再幫襯啲膏好飽滿好開心兩人用餐都很飽
一直對醬油蟹心念念
暫時有去唔到韓國,所以揀咗呢間食醬油蟹

因為之前有去開另外一間食

兩人用餐都很飽
2023-11-01
  • 醬油蟹
  • 海鮮煎餅
尖沙咀嘅Mr Korea BBQ係一間地道韓式燒肉餐廳,環境氣氛熱鬧,食物質素高,仲不限用餐時間,價錢合理,依家仲有1830前離座及2130後入座有現金8折優惠。- 醬油海鮮拼盤 :呢個拼盤包括兩隻醬油蟹、四隻醬油鮑魚、六隻醬油蝦同埋一碗紫菜飯。醬油蟹係餐廳嘅招牌菜之一,蟹肉鮮甜,蟹膏濃郁,配埋紫菜飯食,好有韓國風味。醬油鮑魚同蝦都好新鮮,肉質彈牙,醬油汁唔會過鹹,帶出海鮮嘅鮮味。呢個拼盤份量十足,適合三至四人分享。- 韓式燒肉:我揀咗黑毛豬梅肉 、豬頸肉 、護心肉同埋醃製牛肋骨肉 。黑毛豬梅肉係韓國嘅特產,肉質嫩滑,有豬油香,燒完後用生菜包住食,好清新。豬頸肉同護心肉都好肥美,燒得香口,肉汁豐富。醃製牛肋骨肉係用韓式醬料醃過,味道濃郁,肉質鬆化,好易入味。餐廳提供唔同嘅醬料同配菜,可以自由配搭,增加燒肉嘅變化。- 水冷麵 :呢個係韓國嘅夏日美食,用冰鎮嘅麵條,可以配埋秘製醬汁、梨絲、醃蘿蔔同半隻雞蛋。麵條彈牙爽口,醬汁清新開胃,可以解燒肉所帶的油膩感,亦好適合消暑。- 泡菜煎餅 :呢個係韓國嘅小吃,外脆內軟,泡菜嘅酸辣味同麵粉嘅香味好夾。餐廳提供嘅醬汁,增加煎餅嘅風味。- 雪葩 :呢

- 雪葩 :呢個係韓國嘅甜品,用新鮮水果製成,有蘋果、檸檬同桃三種口味。我試哂三款口味,全部都好清爽,水果味濃,適合食完燒肉後食。

- 飲品:我飲咗蜜桃味燒酒 同埋自家製柚子gin tonic 。蜜桃味燒酒酒味唔重,甜甜嘅,好易入口。自家製柚子gin tonic係用韓國嘅柚子同gin同湯力水混合,柚子嘅香氣同gin嘅清爽好夾,湯力水增加氣泡感,好適合夏天飲。

點樣食推介✨⭐️氣氛熱鬧通宵營業嘅燒肉店⭐️⭐️尖沙咀韓國菜⭐️Mr. Korea BBQ 地址:尖沙咀柯士甸道140-142號瑞信集團大廈1樓🍖醬油蟹 2pcs $480 (7.5/10)佢哋最近實行通宵營業到朝早6點👍🏻,好啱凌晨係附近飲完酒又肚餓嘅大家黎,店家仲寫到明任坐唔嬲😂,店內氣氛都好有韓國舖嘅feel同埋估唔到依度嘅醬油蟹質素都ok(⊙ω⊙),醬汁係偏甜嘅!調味比較重手所以腥味都相對比較輕微,而蟹肉本身好似啫喱咁腍但都有d咬口,蟹膏都好多,撈埋隨蟹附送嘅紫菜飯食唔錯唔錯,同行朋友同我都係唔鍾意食醬油蟹嘅人,大家都覺得幾好食👍🏻🍖醬油鮑魚 $198 (7.5/10)第一次食生鮑魚,口感係好脆,好得意😂,醬汁同醬油蟹一樣都係偏甜🍖澳洲和牛- 牛板腱 $248 (7.5/10)厚切牛板腱賣相已經好靚仔,食落更加覺得佢腍身得黎肉味都濃🍖豬皮 $98 (8/10)係香港好少食到口感令我滿意嘅豬皮,想講好食嘅豬皮真係世界級,可以燒到外面好似燒腩仔咁脆但嚼落又好煙韌😍,估唔到唔洗去韓國都食到我愛嘅豬皮❤️❤️🍖秘制豬肋條 $138 (7/10)燒前其貌不揚,燒後覺得味道同牛肋條差唔多,肋條依個部位
點樣食推介✨

⭐️氣氛熱鬧通宵營業嘅燒肉店⭐️
⭐️尖沙咀韓國菜⭐️

Mr. Korea BBQ
地址:尖沙咀柯士甸道140-142號瑞信集團大廈1樓

🍖醬油蟹 2pcs $480 (7.5/10)

🍖醬油鮑魚 $198 (7.5/10)

🍖澳洲和牛- 牛板腱 $248 (7.5/10)
厚切牛板腱賣相已經好靚仔,食落更加覺得佢腍身得黎肉味都濃

🍖豬皮 $98 (8/10)

🍖秘制豬肋條 $138 (7/10)
燒前其貌不揚,燒後覺得味道同牛肋條差唔多,肋條依個部位嘅口感最啱bbq,又多油脂之餘又有筋位增加口感

🍖護心肉 $138 (7/10)
最經典嘅韓式燒肉部位,曾經係我嘅最愛(⊙ω⊙),肉味濃

🍖韓式蒸蛋 $88 (7.5/10)
開頭上碟嘅時候漲到勁漲卜卜,勁可愛!味道都係普通蒸水蛋咁

🍖檸檬雪葩 $58 (7.8/10)
清新!好似食緊檸檬汁本人咁

🍖覆盆子酒 $128 (7.8/10)
好飲,好似紅桑子版嘅紅酒咁,甜甜地酒味唔會好重

🍖清河星光氣泡酒 $78 (8/10)
好飲!酸酸地咁氣泡感強,啱女仔飲

回頭指數:🍧🍧🍧🍧 (滿分:🍧🍧🍧🍧🍧)

好坐指數: 🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️ (滿分:🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️🧎🏻‍♀️)

人均:$300~
服務:(7.5/10)
真係每次一想食韓燒就會諗起 @mrkoreabbqhk ❣︎每次都係先來一盤醬油海鮮拼盤($780)𝐲𝐮𝐦𝐲𝐮𝐦!醬油蟹好多膏😍特別喜歡醬油鮑魚𝐬𝐨爽口彈牙~鍾意嚟呢度食燒肉係因為有好多唔同肉類/部位選擇(*≧ω≦)好鍾意佢哋已經調咗味醃好嘅豬肉🐷另外私心推介和牛牛舌( ・᷄ὢ・᷅ )最重要係不限用餐時間,1830前離座及2130後入座有現金8折!!總之想食韓國嘢就嚟呢度就啱㗎啦😉!!

每次都係先來一盤醬油海鮮拼盤($780)𝐲𝐮𝐦𝐲𝐮𝐦!

醬油蟹好多膏😍特別喜歡醬油鮑魚𝐬𝐨爽口彈牙~

鍾意嚟呢度食燒肉係因為有好多唔同肉類/部位選擇(*≧ω≦)

好鍾意佢哋已經調咗味醃好嘅豬肉🐷

另外私心推介和牛牛舌( ・᷄ὢ・᷅ )

總之想食韓國嘢就嚟呢度就啱㗎啦😉!!