2018-07-24 145 views
好同事請食升職飯,帶我們到這間隱秘的日本餐廳豪食一番~ omakase來說,小妹覺得香港餐廳收費太貴,所以從來只在日本食~今次同事咁開心,那就恭敬不如從命啦!先來餐前小食!墨魚的醬汁很特別,輕微的wasabi味令小妹味蕾甦醒~而蒜頭較硬身~日本餐點少得茶碗蒸?這裡的茶碗蒸特別在加上了海膽,身價立刻提升!金黃濕潤的海膽,目測已知道她新鮮,先吃一半海膽,果真鮮甜~然後將其餘的與蒸蛋拌勻,原來海膽撈蒸蛋是如此匹配美味!刺身拼盤的sashimi種類豐富,有左口魚﹑立魚﹑帶子﹑甜蝦和三文魚,每人分到各一片(三文魚兩片),魚生未算厚身,但鮮味十足!需知omakase不同放題,重質不重量~滿口魚鮮,快活似神仙~最大亮點竟然是沙律!這道沙律鋪滿半熟和牛,入口即融,黑醋向來是沙律的絕配~讚!除了牛,還有雞翼和豬腩肉串燒,配以特製的柚子胡椒,夠晒香口!小妹愛吃魚,汁煮立魚頭的魚肉一點也不腥,伴菜的白蘿蔔醮滿帶甜的醬汁,超入味,非常好食!最後送來麵豉湯和吞拿魚腩飯,飽晒~

最大亮點竟然是沙律!
這道沙律鋪滿半熟和牛,入口即融,黑醋向來是沙律的絕配~讚!

麵豉湯

最後送來麵豉湯和吞拿魚腩飯,飽晒~
  • 和牛沙律
2018-07-20 270 views
喂!三缺一喎,不如開枱啦,同事A說。打牌就唔使預我啦,贏咗又要萬歲,輸咗就更加慘,不如開開心心一齊食返餐仲好啦...就係咁我就將三隻迷途嘅羔羊從賭海中帶走。其實當時我都未諗到食乜,突然想起老友話譚臣道有一間日本料理唔錯,問咗地址後,我呢個牧羊人就帶住幾隻羔羊仔去啦。𨋢門一打開,我就完全感受到店家嗰份閒逸。去日本餐廳有一度好,就係可以讓腦袋放空,叫Omakase請廚師幫我諗...先來客餐前小食第一道菜一打開蓋,哇!不得了!原來係海膽蒸蛋,海膽鮮味濃郁,閃動的鱗光彷彿向我的嘴巴招手,水蛋蛋香撲鼻,滑不溜手,廚師控制火路一流!廚師精選咗五款刺身俾我哋,包括鯛魚、左口魚、帶子、甜蝦、三文魚,每款都好新鮮甜美,令人幸福滿滿!這客和牛沙律,肉質非常嫰滑,油脂甘香,配搭番茄同蔥粒減輕了油膩感,令人有繾綣夢魂的感覺!鹿兒島豚肉串,油香撲鼻,肉質鹹香鬆化,非常惹味!烤雞翼,我鍾意食!汁煮𩶘魚頭,魚味豐盈,肉質嫰滑,尤其係啲蘿蔔非常入味最後一道菜係蔥粒吞拿魚飯,魚味及油脂在口腔中迴蕩,久久不散!超好味最後一提係店員非常有禮,服務態度好。每人四百幾就可以食到性價比咁高嘅Omakase,我同三隻小羔羊都一致俾

先來客餐前小食

鹿兒島豚肉串,油香撲鼻,肉質鹹香鬆化,非常惹味!

烤雞翼,我鍾意食!

汁煮𩶘魚頭,魚味豐盈,肉質嫰滑,尤其係啲蘿蔔非常入味

最後一提係店員非常有禮,服務態度好。每人四百幾就可以食到性價比咁高嘅Omakase,我同三隻小羔羊都一致俾Like!!
2018-06-23 244 views
今日有個朋友外國返來,我地幾個特登話帶距去食特別嘢,結果揀左最近好興的Omakase ,餐廳位於灣仔,叫做水木。去到門口,見到一幕簾,裝修以木色為主,流水映木,安有日式風格。己經超級期待。食得Omakase, 以為一定貴到飛上天。本來已經有曬心理準備。店員好有禮貌咁帶我地埋一個角落坐低,叫咗熱茶被我哋。一睇個menu 又原來幾surprise. 二人前都係 千幾元 1 Set. 好啦,寫到戲肉。點解要推介呢。由前菜開始,已經包括兩個出面食唔到的日本魚蛋、螢光魷魚魚蛋好鮮甜重點係爽口。螢光魷魚真身原來係幾大隻,食落去好滑身。味道係有D酒績味。點少少酒盜食好夾。跟著就係茶碗蒸,哩個菜式先係真正評價日本料理師傅功夫的一道菜。個蛋竟然平滑到 glass 面,香甜滋味。功架夠曬!哩道北海道薯仔沙拉,薯仔磨蓉香軟綿綿,係幾特別的口感。以後學識薯仔沙拉原來可以變薯蓉texture , 有空氣感。Main course 刺身拼盤: 全晚最重點一盤,店員向我哋推介食刺身嘅先後次序1)左口裙邊刺身配酸,裙邊爽口而富油鮮2)深海池魚、拖羅3)赤木同埋赤貝刺身被你地睇下幾吸引。之係單單close up 無用f

好啦,寫到戲肉。點解要推介呢。

由前菜開始,已經包括兩個出面食唔到的日本魚蛋、螢光魷魚
魚蛋好鮮甜重點係爽口。

Main course 刺身拼盤:
全晚最重點一盤,店員向我哋推介食刺身嘅先後次序
1)左口裙邊刺身配酸,裙邊爽口而富油鮮
2)深海池魚、拖羅
3)赤木同埋赤貝刺身
被你地睇下幾吸引。之係單單close up 無用filter ,絕對天然。食材新鮮100%,鮮味係嘴入面爆炸。

跟著呢,開始其他主導菜,其中我最鍾意嘅北海道厚岸生蠔,超大隻,有我手掌心咁大。開頭疑惑過,啊太平洋生蠔都係大大隻但係腥,距會唔會呢?啊日本D蠔一向奶味重,點知哩個食落去好Creamy,仲有回甘。

貝類來說,哩個汁煮鮑魚都好正!鮑魚好難煮,但係距煮到好入味好捻,而且上菜時看似完整的鮑魚,原來一早已經好貼心咁幫我地切左好多片👍🏻

食日本嘢,點可能唔食 Uni san. (海膽)到哩隻北海道海膽,原隻上,自己用筷子夾上來,海膽呈現橙黃色,肥美當灶,非常鮮甜。睇相睇相~

燒物呢,首先推介燒吞拿魚鮫。未見過世面的我真係唔知道魚鮫可以成個 hammer stick 咁,超大個,用手拿著的話可以當槌仔用。個魚鮫外皮燒脆,連著啖啖魚鮫肉,個口感可以形容係「魚界的北京填鴨」,大家可以睇圖意會下。

熟食有鹿兒島A4和牛串,食落去牛肉非常軟熟,牛味濃郁,一咬落牛油係肉汁中爆出來,入口即化,久違了的感覺,覺得自己好似中華一番的人物。

然後係天婦羅同埋稻庭烏冬,淨係稻庭烏東,都已經完全出面無得比!清湯掛烏東都可以做到所有內涵藏在湯裡!

最後我個朋友好感動,真係非常滿足!係外國真係無哩個機會咁食海鮮。一定要推介一番!
真係開心,今次又同朋友去食廚師發板Omakase ,日本餐廳位於灣仔,叫做水木。餐廳裝修以木為主,而且好有氣派,座位有吧枱設計同埋梳化位置,店員就安排左我哋坐梳化位置。店員親切殷勤嘅招待,隨即俾咗熱茶我哋,仲向我們推介精選套餐食物。前菜有一式三款,包括日本魚蛋、螢光魷魚、芥辣八爪魚。日本魚蛋食落去好爽口。螢光魷魚質感好特別,食落去好滑身。除此之外,仲有北海道薯仔沙律同埋茶壺蒸蛋。薯仔好似食緊薯蓉咁,夠晒軟綿綿,食落去入口即溶。蒸蛋好滑,而且入面有好多配料,包括蟹柳同埋冬菇等。刺身拼盤賣相非常吸引,店員向我哋推介食刺身嘅先後次序,由淡味開始食。先食左口魚邊刺身,配以酸汁為醬汁,食落去質感爽口,酸酸甜甜好開胃。繼而就係食深海池魚、拖羅、赤木同埋赤貝刺身,每一款刺身都食到非常新鮮嘅味道,根本唔需要點Wasabi同埋豉油都一樣好味。朋友最鍾意嘅北海道厚岸生蠔,佢都話食落去好Creamy美味。汁煮鮑魚非常入味,底下仲有一嚿蘿蔔點綴。鮑魚食落去好爽口入味,非常滋陰。仲有賣相好吸引嘅北海道原隻海膽,屬於季節性食物,見到海膽呈現橙黃色,食落去非常鮮甜。燒吞拿魚鮫好有份量,有我手板咁大條,外皮燒得非常香

前菜有一式三款,包括日本魚蛋、螢光魷魚、芥辣八爪魚。
日本魚蛋食落去好爽口。
螢光魷魚質感好特別,食落去好滑身。

除此之外,仲有北海道薯仔沙律同埋茶壺蒸蛋。
薯仔好似食緊薯蓉咁,夠晒軟綿綿,食落去入口即溶。
蒸蛋好滑,而且入面有好多配料,包括蟹柳同埋冬菇等。

燒吞拿魚鮫好有份量,有我手板咁大條,外皮燒得非常香脆可口,唔好睇成條都係骨頭,原來入面有好多魚肉,仲含豐富嘅骨膠原。

不得不讚鹿兒島A4和牛串,食落去牛肉非常軟熟,而且味道好濃郁,好有口感。

最後仲有炸天婦羅同埋稻庭烏冬,差不多食咗超過10款食物了!

最後日本咖啡雪糕同埋綠茶味道嘅雪糕為呢一餐豐富嘅廚師發板日本餐畫上句號,整個廚師發板食物晚餐大約食咗兩小時多,真係非常滿足!
The worst service in Hong Kong! This restaurant is a total scam. We bought 12 course meal on Hokobuy but they only served 7 dishes. They only brought out the remaining dishes reluctantly AFTER we inquired about it. Got home and realised they left out the wagu beef dish!! Our experience at this restaurant is a big disappointment especially after reading all the positive reviews which must be totally outdated because there is nothing positive to say about this restaurant. The service is beyond terrible and yet we still have to pay 10% service charges by cash. Ridiculous! Will never come back. Will not recommend!!!
2018-06-17
$800 (Lunch)
Celebration
Father's Day
Dining Offer
Voucher
2018-06-11 177 views
今日經過灣仔,朋友仔話想食日本菜。咁行經福臨門果頭。所以就選擇左係呢間位於譚臣道入面。比較僻靜既上樓日本料理啦。 上到去睇到大約有40個座位。再加內裏有間vip房(應該有10位左右),佢仲有個壽司吧枱添。 咁我地坐低之後。叫左幾個小菜,薯仔沙律,和風煮東風螺,和牛炒飯。。。等。 先講薯仔沙律。佢啲北海道薯仔沙律,啲薯仔。非常有薯仔味,仲好清甜添,而且佢啲蔬菜都好清甜,而且佢己份量都好大份,足夠兩至三人用um yummy 之後到既就係和風煮東風螺,佢個和風汁係用味琳加埋大根同洋葱提味,食落有啲甜。而東風螺好鮮味,而佢用和風汁煮完之後,食落又彈牙,帶少少味琳既味道同鮮味。食完之後係口中散發誘人既美味。 最後黎既係和牛炒飯,個和牛炒飯顆粒分明,啲和牛切到一粒粒咁。方便進食。而且佢啲和牛。咬落多汁。正!係等緊食物既時候,經理同待應好細心咁介紹菜式。同我地傾計同加茶。值得加分。

2018-06-04 168 views
收工約左幾個friend 食飯,諗住去OpenRice search下有啲咩附近嘅餐廳推介,咁啱大家想食日本嘅,依間餐廳有幾多好評,就諗住去試吓,真心有驚喜喎。間餐廳係2樓,環境唔算好大但都好乾淨舒服,啱晒一班人傾計。我哋叫咗廚師發板,貪佢唔使諗。第一道嚟咗個黑松露蒸蛋,唔單止有黑松露,仲有黑松露油做調味,個蒸蛋好滑好好味。之後嚟咗個面豉湯,但冇影相。跟住係雞泡魚干,同一啲類似芝士餅乾嘅,兩樣都幾香口好味,因為都偏鹹所以應該幾適合送酒。等咗咁耐終於到壽司啦,有吞拿魚啦,三文魚,魷魚,甜蝦,三文魚子,海膽。推薦吞拿魚同三文魚,因為真係入口即溶,好好味。之後仲嚟咗個三文魚沙律同燒魚頭,沙律酸酸地好適合夏天整體好Fresh好開胃。魚頭都係普通嫌少,幾香口冇乜特別。最後有個紅豆水信玄餅,清清地作結。整體餐廳質素唔錯,環境幾清靜好適合一班人聚餐。

最後有個紅豆水信玄餅,清清地作結。
整體餐廳質素唔錯,環境幾清靜好適合一班人聚餐。
2018-05-22 151 views
同朋友聚會,好耐冇見,想搵個靜靜地既地方食飯傾計~朋友就介紹左呢間係灣仔既日本餐廳! 果然冇介紹錯! 水木特製沙律好大份~ 食完非常開胃裏面有好多種魚生~ 三文魚蝦TUNA 等等 特上壽司盛合,有成10款咁多!岩晒有選擇困難症既人~每一件壽司都唔馬夫! 全部都好新鮮!而且一D都唔腥! 酒盜芝士,酒盜芝士醬好特別!食一口想再點醬~ 黑松露蒸蛋~ 一打開已經聞到好濃的松露味,松露味好 香蛋好滑,又滑又香,好味! 紅豆水信玄餅,食落清清甜甜但又唔會太甜!幾好味!
同朋友聚會,好耐冇見,想搵個靜靜地既地方食飯傾計~
朋友就介紹左呢間係灣仔既日本餐廳! 果然冇介紹錯!

水木特製沙律好大份~ 食完非常開胃
裏面有好多種魚生~ 三文魚蝦TUNA 等等

特上壽司盛合,有成10款咁多!岩晒有選擇困難症既人~
每一件壽司都唔馬夫! 全部都好新鮮!而且一D都唔腥!

酒盜芝士,酒盜芝士醬好特別!食一口想再點醬~

紅豆水信玄餅,食落清清甜甜但又唔會太甜!幾好味!
日本菜可以好貴亦都可以好平,而朋友帶咗我去呢間水木食嘢。環境清幽,加上本店有現今非常流行的廚師發板,造就了灣仔的一間日本小店。廚師發板的好處是不用決定吃什麼,因此我們都交給師傅決定。首先出場嘅係日本水果番茄北海道(季節性),原來呢種水果番茄算係季節性食品推出,所以餐牌上係冇寫架!出乎意料之外,點上可言的水果番茄味道非常鮮甜,超好食。壽司特性拼盤,比較注目的就是金目鯛、左口魚、左口魚邊、油甘魚腩、中拖、三文魚、海膽、蔥花吞拿魚、三文魚籽。中拖超肥美,一口吃下去入口即溶,感覺非常難忘!罕見的魚是深海魚:金目鯛KINMETAI,經過火炙後還帶淡淡的紅色,肉質細緻鮮美,油脂十足,配上壽司飯啊,口感不錯。右口魚質地軟熟,層次豐富,濃郁甘香。美味海膽串燒燒海鰻 Seasonal, 食落去冇咩骨,非常之方便。外皮燒得剛剛好不會燒焦,魚肉非常多汁,食到舐舐脷。最後點了茄子磚,一磚茄子有九條,兩個人吃得很撐唷!茄子的水份充足,味道極為濃郁,喜歡吃茄子的人不能錯過。口感極為軟熟,像是慢烤了好一段時間,加上微甜的燒汁,味道十分配。
日本菜可以好貴亦都可以好平,而朋友帶咗我去呢間水木食嘢。
2096 views

廚師發板的好處是不用決定吃什麼,因此我們都交給師傅決定。

右口魚質地軟熟,層次豐富,濃郁甘香。
美味海膽

2018-05-19 102 views
想同朋友安安靜靜咁傾計,四個人,就上網搵左呢間日本野試吓,店舖唔係好大,人客都唔會太嘈,最啱靜靜地傾計首先嗌咗個黑松露蒸蛋,一打開蓋就聞到黑松露嘅香味,蛋蒸得好滑,除咗黑松露之外仲有其他配料雞泡魚干,絕對係送酒嘅好小食酒盜芝士,之前喺第二度食過,味道都偏鹹,但依一道嘅芝士味道就啱啱好,都幾香口壽司盤,每樣野都可以試啲,我當然最鍾意海膽同埋三文魚子,海膽好鮮甜而且份量都好多,另外吞拿魚茸嘅小卷味道都唔錯,而吞拿魚壽司都入口即溶, 10分肥美魚頭燒得非常之香口,而且魚肉仲好滑,點小小汁已經食到佢嘅鮮甜味水木特製沙律,入邊除咗有唔同款嘅刺身之外,配上佢哋特製嘅醬汁,酸酸地, 好開胃

雞泡魚干,絕對係送酒嘅好小食

2018-05-17 102 views
平日晚上同朋友係灣仔搵野食,係openrice見到都幾多人推介水木,早少少打電話book完位夜晚去到唔洗等就入得。水木裝修精緻得黎又唔會好奢華浮誇,比人一種舒適既感覺,最岩同朋友靜靜地享受食物。未食野先黎呢枝餐前酒,個名幾特別,叫金魚,係有汽米酒,味道幾特別又唔會太濃。前菜拼盤分別有鮟鱇魚肝、枝豆、櫻花蝦凍豆腐、黑豆串同東風螺。其中最鐘意就係鮟鱇魚肝,魚味十分濃郁但一啲腥味都冇。冰菜沙律冰菜係源自非洲既一種菜,香港有唔少餐廳都會用冰菜黎做菜式。冰菜表面有水珠,咬開有少少咸味,用黎做沙律非常開胃。特大燒虎蝦真係手掌咁大隻,而且好多蝦膏蝦味濃厚,鐘意食蝦既人一定唔可以唔叫。燒羊鞍呢個羊鞍十分juicy,肉厚得黎又唔韌,燒得洽到好處,睇得出廚師控制火候之妙。壽司拼盤有我最鐘意食既拖拿,入口即溶既感覺真係百吃不厭。其他食材亦非常新鮮。

前菜拼盤
分別有鮟鱇魚肝、枝豆、櫻花蝦凍豆腐、黑豆串同東風螺。
其中最鐘意就係鮟鱇魚肝,魚味十分濃郁但一啲腥味都冇。

冰菜沙律

特大燒虎蝦

燒羊鞍

壽司拼盤
2018-05-15 91 views
早2日同朋友慶祝生日,佢介紹左黎呢間樓上鋪食日本料理,貪呢到環境清靜,坐得舒服由於平日關係,人流唔算太多,靜靜地可以同朋友傾下計,環境好relax人少少老闆都有過黎閒聊兩句,佢介紹左呢款日本清酒主要用乳酸菌發酵,酒精濃度12%,飲落都幾重酒味,酸酸甜甜咁冰菜沙律其他餐廳好少食到冰菜,呢到既冰菜好新鮮同爽口,配上沙律醬特別開胃,口感非常清新前菜汁煮東風螺、甘露黑豆、黑松露豆腐、枝豆、鮟鱇魚肝呢到既前菜種類多,款式亦夠哂特別螺肉及黑豆清甜入味,黑松露配上豆腐,配搭很好,枝豆亦是我最喜歡的小吃,最後一道鮟鱇魚肝真係未食過,魚味十分濃郁羊架配沙律菜呢到架羊架燒得很出色很入味,配上黑椒口感很夾,肉質鮮美,搭上芝麻醫沙律菜中和了羊架的脂肪燒虎蝦呢到既虎蝦好大隻,一隻虎蝦分了四份,肉汁鮮嫩,蝦膏都很多壽司併盤我最鐘意食既係海膽同吞拿魚腩,海膽都幾新鮮有海水味,吞拿魚腩口感肥美,啖啖油脂最後叫了4款雪糕作結,很滿足呢

冰菜沙律

前菜
汁煮東風螺、甘露黑豆、黑松露豆腐、枝豆、鮟鱇魚肝
呢到既前菜種類多,款式亦夠哂特別

羊架配沙律菜

燒虎蝦
呢到既虎蝦好大隻,一隻虎蝦分了四份,肉汁鮮嫩,蝦膏都很多

壽司併盤
最後叫了4款雪糕作結,很滿足呢
2018-05-13 108 views
好耐之前來食過日本菜覺得幾好,今次有客人嚟到就帶佢哋嚟食飯!我哋一開始就叫一啲小食,呢個係八爪魚蛋,口感好彈牙,甜甜地幾好食!另外叫咗一份燒明太子,明太子本身比較濃味所以用青瓜嚟隔開,就冇咁鹹,食落好香口,如果用來佐酒一流 !呢一個係日本豚肉沙律,豚肉好甜,一啲都唔韌!下面嘅新鮮生菜用日本芝麻醬汁包住,好開胃!而且好多汁!粟米亦都好甜 !刺身五點包括左牡丹蝦,日本大帶子,三文魚,手釣甘目鯛,鮟康魚肝,油甘魚。全部刺身都非常新鮮亦都好肥美!特別係手釣甘目鯛!又彈牙又甜!魚皮輕輕被燒焦,有小小焦香!帶子勁甜!比較特別嘅係鮟康魚肝!黑松露蒸蛋好滑,一打開個蓋就已經聞到陣陣黑松露香氣!綠茶冷麵好啱夏天食,一啲都唔漏,每啖麵條都有陣陣綠茶香!幾特別。最後尾呢一個咖啡雪糕好有意外驚喜!雪糕好香好滑,咖啡味亦都好濃厚!中間仲有少少咖啡味啫喱!食落有唔同嘅層!好香好好食!今次食過,客人都讚好!下次一於嚟試吓佢嘅午餐!

黑松露蒸蛋好滑,一打開個蓋就已經聞到陣陣黑松露香氣!

今次食過,客人都讚好!下次一於嚟試吓佢嘅午餐!
2018-05-13 90 views
約食飯最緊要食物好味之餘餐廳位置方便,環境舒適!水木日本料理完全滿足我地要求!-前菜首先嚟個黑松露蒸蛋。一打開蓋陣松露味飛撲埋嚟已經留晒口水,松露味好香蛋好滑,簡直超水準!約食飯最緊要食物好味之餘餐廳位置方便,環境舒適!水木日本料理完全滿足我地要求!-前菜首先嚟個黑松露蒸蛋。一打開蓋陣松露味飛撲埋嚟已經留晒口水,松露味好香蛋好滑,簡直超水準!-另外燒雞泡魚干同酒盜芝士(其實係類似金槍魚)都值得一讚,燒得好香好脆,連埋芝士食都幾特別,做小食一流!-水木特製沙律有好多魚生粒同蔬菜,非常足料!-主菜要左份特上壽司盛合同燒魚,可以一次過試晒十款唔同嘅壽司!每一件都好新鮮好吸引!(適合選擇困難人士😂)-最後甜品有紅豆水信玄餅,望落晶瑩剔透,食落清清甜甜幾好味。總體之言餐廳食品質素頗高,環境裝飾都好舒服,適合朋友聚餐,值得推介!

-水木特製沙律有好多魚生粒同蔬菜,非常足料!

2018-05-10 97 views
水木日本料理這份水木特製沙律是很大份的,適合多人享用,沙律配上酸酸的黑醋汁,非常開胃。除了有各式各樣的刺身,包括三文魚、帶子吞拿魚等等,還有天婦羅絲,非常特別,口感十足! !沙律菜新鮮之餘,味道仲非常爽甜。不過個人認為醋汁多了一點,有點鹹。佐酒小食不少得的三文魚魚鱈魚片,值得欣賞嘅係佢唔會燒焦變黑,能夠把三文魚塊燒得香脆,同時也不會過火。點上酸酸甜甜的沙律醬,味道更提升一層。壽司特盛拼盤,比較注目的就是金目鯛、左口魚、左口魚邊、油甘魚腩、中拖。我試了左口魚邊,油脂十足,魚肉的口感林身,配上壽司醋飯簡直係一流。手握的壽司飯大小剛剛好,味道不錯。油甘魚腩都是非常肥美的,我會決定留在最後進食!除了這些壽司之外,還有三文魚、海膽、蔥花吞拿魚、三文魚籽等等,質素也是不錯的,每一件壽司都吃到師傅的細心準備。茶碗蛋,蛋帶有精緻及幼滑的口感,熱騰騰而且又滑又軟熟,蛋香味濃厚!
水木日本料理

Dinner