2023-02-28 234 views
自從睇Netflix 中咗BlueLock 毒之後緊接世界杯中埋美斯毒,作為新手球迷見到呢間足球cafe立即Bling Bling眼🤩全店都係球衣同球鞋做decantation, 做有足球相關嘅玩具可以拎黎玩,連咖啡嘅拉花都係足球形狀,好有heart♥️洋蔥圏同薯條都超脆,安格斯漢堡肉好juicy,沙拉菜夠fresh鮮甜,唯獨是啲菇無乜味🤷‍♀️我懷疑係DIY塞落個包度一齊食做襯托😆但我無咁做,份量太多食唔晒,放棄咗啲菇🤫

Lockeroom express @lockeroomdining 足球主題餐廳之前做香港身分證優惠,中咗上面佢地列出既數字和字母都會有不同折扣,最抵就係免費呀!而我就真係好好彩,中哂呀!所以免費呀!係呀!免費呀!好開心!而老豆都中咗4個字,都有7折呀!(另計加一服務費)身份證優惠有10款指定的Set Dinner每個餐都會跟沙律和餐湯 🔮田園沙律田園沙律會放在密封的瓶子裡以確保新鮮,上菜時可以自己打開,並會附上意大利黑醋汁,酸酸地清新爽胃🔮牛油果軟殼蟹漢堡配薯角    原價$158漢堡賣相很吸引,即炸軟殼蟹十分香脆,粉漿調味啱啱好,只是有點厚而已,新鮮牛油果Smash Avocado,老豆一啖咬落去,佢話漢堡味道真係無得輸,只是漢堡的size比想像中細,如果是他老人家食一個都會剛剛好飽,不過如果是盛壯男士們就應該唔夠啦! 🔮香草燒春雞半隻配紅酒汁    原價$158春雞先谷口擇業得非常入味表皮也十分香脆,非常香口我食到連骨都lun埋 ,不過個春雞嘅size只係比乳鴿大小小,味道取勝啦! 🔮雜果賓治      原價$34雜果賓治飲品味道好似我以前讀書時去Neway唱K嗰杯嘅味道一樣,

🔮田園沙律

🔮牛油果軟殼蟹漢堡配薯角    原價$158

🔮香草燒春雞半隻配紅酒汁    原價$158

🔮雜果賓治      原價$34
雜果賓治飲品味道好似我以前讀書時去Neway唱K嗰杯嘅味道一樣,飲兩啖突然間有啲兒時回憶翻番來,哈哈!

Lockeroom Express是一間足球主題餐廳,餐廳到處都懸掛了阿仙奴球會支旗和球衣 又有球員既相,連隻杯都係一個足球,雖然我不是球迷但係我都覺得這間主題餐廳真係好有特色
Lockeroom 不時都會做promotion, 大家可以follow佢地社交平台就可以知道佢地最新優惠喇!
香草燒春雞半隻配紅酒汁
香草燒春雞半隻配紅酒汁
牛油果軟殼蟹漢堡配薯角
雜果賓治
2022-09-19 683 views
原來每樣食物跟一個湯,結果比左4個湯我。當日係雜菜湯,蔬菜味比較淡,偏酸。傳統芝士漢堡配薯角LUNCH SET $65 漢堡個包本身可以揀竹炭或麥包,不過LUNCH SET無得揀,自己無乜所謂,反正唔會食到竹炭或麥味😅。漢堡SIZE同麥記果D差唔多,芝士味幾出,但漢堡扒好鹹,無牛味。半隻波士頓龍蝦白松露忌廉意大利飯 $128即焗出嚟,熱辣辣,聞落幾香,賣相幾靚,但食落就麻麻,龍蝦有點腥,肉質好韌、好痴牙😥。忌廉唔夠香,調味重手左,鹹得制;意大利飯偏向港式,唔會有生米感。卡邦尼意大利麵配溫泉蛋 $72同意大利飯同一個問題,忌廉唔夠香,比較似牛奶卡邦尼,而且調味過鹹。香脆黃金炸薯角 $42 + $10 (黑松露)呢個係全餐最鹹😫,薯角本身已經有調味,加埋黑松露變得更鹹,而且好油、好滯。薯角即炸,外脆內粉,其實乜都唔加係最好。LUNCH時間人流唔多,餐廳以自助形式,自己出去取餐、執枱、執盤,出餐都算快,符合快餐要求。價錢唔算貴,無加一,可以八達通或現金付款,食物質素一般。
雜菜湯

傳統芝士漢堡配薯角LUNCH SET $65

半隻波士頓龍蝦白松露忌廉意大利飯 $128
半隻波士頓龍蝦白松露忌廉意大利飯

半隻波士頓龍蝦白松露忌廉意大利飯

卡邦尼意大利麵配溫泉蛋 $72
卡邦尼意大利麵配溫泉蛋

香脆黃金炸薯角 $42 + $10 (黑松露)
香脆黃金炸薯角

2022-09-14
$106 (Lunch)
2022-09-04 379 views
同朋友講起Lockeroom 呢間餐廳,原來除咗油麻地,佐敦都有另一間分店,唔講我真係唔知,呢邊容易搵位過油麻地,餐廳係佐敦站樓上,夠晒方便餐湯今日嘅餐湯係紫薯湯,我人生第一次飲紫薯湯,好夢幻嘅紫色,味道同忌廉湯差唔多,多咗一份紫薯嘅香自家製蒜蓉包🧄勁大塊既蒜蓉包,依家唔會看到乾哂,好香蒜蓉味好好味香脆雞中翼🍗雞翼真係好香脆,仲有五隻,都算抵食牛油果醬軟殼蟹漢堡🍔原來漢堡包可以自選麵包,我選咗竹炭,剛剛炸起嘅軟殼蟹配埋牛油果醬、蕃茄、生菜,仲有薯條,好正卡邦尼意大利麵配溫泉蛋🍝溫泉蛋混合埋卡邦尼醬汁好Creamy,意粉配合埋煙肉碎同菇好味道芒果沙冰🍧沙冰入邊仲有粒粒嘅芒果,如果沙冰再重啲芒果味就好啦😝

餐湯

自家製蒜蓉包🧄
勁大塊既蒜蓉包,依家唔會看到乾哂,好香蒜蓉味好好味

香脆雞中翼🍗
雞翼真係好香脆,仲有五隻,都算抵食

牛油果醬軟殼蟹漢堡🍔

卡邦尼意大利麵配溫泉蛋🍝

芒果沙冰🍧
沙冰入邊仲有粒粒嘅芒果,如果沙冰再重啲芒果味就好啦😝
2022-09-04
Type of Meal
Dinner
2022-06-16 764 views
之前同朋友試過呢間嘢係油麻地既店對佢印象都唔錯最近喺經過彌敦道嗰陣見到呢間嘢所以就去試下呢間分店啦💕佐敦分店都可以感受濃濃足球氣息而且位置都頗多啦不過同旺角分店唔同係呢間自助形式有d似係food court食咁的感覺呢^^
٩(´ε` ٩
~~~~~~~~~~~~~~~~~~♪ 鹹蛋黃雞翼 $40 (8.5/10)一上到黎鹹蛋黃味就撲鼻而來因為真係炸得好香食落鹹蛋黃味都好濃而且香脆雖然邪惡但係個人認為好滿足!♪ 紐西蘭草飼牛肉眼 $88 (8/10)肉眼扒都幾大塊同埋肉汁多呀而且我地可以揀要意粉/飯醬汁可以揀黑椒/蒜蓉/燒汁將醬汁倒落肉眼扒到就更加正♪ 波斯頓活龍蝦 w/ 松露Cream $108 (9/10) *大推!一大隻芝士龍蝦擺喺義大利扁面上面而且加埋松露Cream非常掛汁所以每一口意粉都食到濃厚的cream味!意粉同龍蝦肉都幾大份量的~而且伴芝士沙律醬好正♪ 雜果賓治 $29 (9/10) 配上一杯雜果賓治作收尾顏色好打卡able同埋味道都清新而且中間都飲到d碎鮮果~~~~~~~~~~~~~~~● ● 總結 ● ●作為快餐黎講佢d野食都幾高質而且價錢都真係唔貴~想簡簡單單食l
之前同朋友試過呢間嘢係油麻地既店

而且位置都頗多啦
不過同旺角分店唔同係呢間自助形式
有d似係food court食咁的感覺呢^^

٩(´ε` ٩

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪ 鹹蛋黃雞翼 $40 (8.5/10)
一上到黎鹹蛋黃味就撲鼻而來
因為真係炸得好香
食落鹹蛋黃味都好濃而且香脆
雖然邪惡但係個人認為好滿足!

♪ 紐西蘭草飼牛肉眼 $88 (8/10)
肉眼扒都幾大塊同埋肉汁多呀
而且我地可以揀要意粉/飯
醬汁可以揀黑椒/蒜蓉/燒汁
將醬汁倒落肉眼扒到就更加正

一大隻芝士龍蝦擺喺義大利扁面上面
而且加埋松露Cream非常掛汁
所以每一口意粉都食到濃厚的cream味!
意粉同龍蝦肉都幾大份量的~
而且伴芝士沙律醬好正

♪ 雜果賓治 $29 (9/10)
配上一杯雜果賓治作收尾
顏色好打卡able同埋味道都清新
而且中間都飲到d碎鮮果

~~~~~~~~~~~~~~~

● ● 總結 ● ●
作為快餐黎講佢d野食都幾高質
而且價錢都真係唔貴~
想簡簡單單食lunch可以叫佢其他嘢
坐既環境都幾舒服
難怪可以短時間內快到幾間分店
2022-06-08 507 views
Lockeroom Express 係一間有趣餐廳,今次黎佐敦恆豐中心分店,見到佢由裝修至餐具都用上足球有關既物品,完完全全係一間足球主題餐廳。餐廳環境闊落,我選左比較特別既座位坐,打卡一流!職員全程都有好好服務我地。叫左兩個Dinner Set沙律用個大玻璃罐裝沙律菜,配黑醋食。粟米忌廉湯香滑忌廉湯內有粒粒粟米。蒜香牛油法包熱辣辣送到黎聞到好香,咬落去好軟身,外皮有少少脆,好好味!自由配搭意大利飯 $158自由選擇三款配料,我揀左野菌、海鮮、煙三文魚。醬汁我揀左松露忌廉汁。超級濃郁既松露味,鍾意食松露既我覺得超好味!我覺得選呢個配搭好完美,大家可以試下。成個飯好足料,食完好滿足!燒烤醬西班牙黑毛豬梅肉拼北海道元貝 $198黑毛豬梅肉扒肉質軟淋,好味道。有一粒元貝,食到有煎香過,size okay。有薯菜,啲薯角好夠熱,正!Lockeroom 仲有幾間分店,大家都可以去試下。

餐廳環境闊落,我選左比較特別既座位坐,打卡一流!

職員全程都有好好服務我地。

叫左兩個Dinner Set

沙律
用個大玻璃罐裝沙律菜,配黑醋食。

粟米忌廉湯
香滑忌廉湯內有粒粒粟米。

蒜香牛油法包
熱辣辣送到黎聞到好香,咬落去好軟身,外皮有少少脆,好好味!

自由配搭意大利飯

自由配搭意大利飯 $158

燒烤醬西班牙黑毛豬梅肉拼北海道元貝

燒烤醬西班牙黑毛豬梅肉拼北海道元貝 $198

Lockeroom 仲有幾間分店,大家都可以去試下。
Type of Meal
Dinner
自由配搭意大利飯
燒烤醬西班牙黑毛豬梅肉拼北海道元貝
2022-05-19 2599 views
旺角的Lockerroom 已經久仰大名但未去過,今天去尖沙咀,原來有間姊妹店系JORDAN 恆隆中心,非常方便,所以就試哩間優點- 簡單快捷- 都幾注重衛生,好似每檯客走會用消毒液噴檯布。遞刀义比客只觸刀柄。- 幾flexible。改良點- 返屋企睇返,價錢同旺角Lockerroom 差不多,但哩度系自助,餐具部分系紙做,裝修又比較舊和暗。應該考慮有大小小的 price differentiation。- 單都改左跟飯,上餐來錯薯條,等左10分鐘就有雜肉趴 ($118)4分-雜趴有豬,牛,雞同德國腸,放在普通熱的鐵板上,淋上蒜蓉汁都吾多煙同香味,但真系幾大碟。- 豬同牛都”淋”得來有彈性,味道都幾好咖- 雞有小小”鞋”同無咬口- 腸無乜特別 - 即磨咖啡幾香但吾夠熱。澳洲羊架德國腸($208)4分-真系好想食羊,但午餐時間原來無,後來問下服務員,佢話晚餐之有,但都可以準備到。 本來叫左4成熟,但佢怕我到時話太生,最後叫改5成,但來到差不多6成啊!好在肉質好”淋”吾”鞋”又彈口,有羊味,系肥左D,但overall吾錯。- 沙拉放系個玻璃瓶度,睇翻lockerroom 一兩都一樣

優點
- 簡單快捷
- 幾flexible。

改良點
- 單都改左跟飯,上餐來錯薯條,

等左10分鐘就有

雜肉趴 ($118)4分
- 豬同牛都”淋”得來有彈性,味道都幾好咖
- 雞有小小”鞋”同無咬口
- 腸無乜特別
- 即磨咖啡幾香但吾夠熱。

澳洲羊架德國腸($208)4分

- 沙拉放系個玻璃瓶度,睇翻lockerroom 一兩都一樣樣。
- 湯吾夠熱同食吾出系薯蓉定粟米
- 蒜蓉包好香好鬆軟

沙拉,湯, 蒜蓉包
雜肉趴
2022-05-19
$150 (Lunch)
雜肉趴
  • 澳洲羊架
2022-05-17 214 views
今日黎左足球主題西餐⚽⚽價錢非常貼地✨間餐廳係球迷必去既聚腳點🔅位置好方便,一出地鐵站出口就到‼️佢去感受體育競技精神都唔錯喔💪🏼☘︎✣✣✣Lockeroom✣✣✣✣☘︎✡️水牛城雞翼✡️薯角鹹蛋黃✡️冰島鮮蝦菠蘿漢堡🔯吉列豬扒包食物高質素👍🏻CP值極高漢堡包🍔有蕃茄,生菜🥬,菠蘿🍍配料,麵包非常軟身可口,仲配埋薯角💟新鮮炸起脆身香口水牛城雞翼酸酸甜甜好開胃😊味道好濃郁✨薯角鹹蛋黃,炸得好金黃✴️又好味😋又大份喜歡足球⚽️同朋友黎呢度唱水,傾計岩晒🉐環境好舒服😌又有氣氛🎉正正正
今日黎左足球主題西餐⚽⚽

✡️冰島鮮蝦菠蘿漢堡
🔯吉列豬扒包

食物高質素👍🏻CP值極高

2022-05-16 96 views
今日陪朋友嚟開佐敦。就揀咗呢間鋪食晚餐。間餐廳係足球主題,啲杯都幾得意。蒜蓉包小小脆,熱辣辣咁。番茄薯仔湯不過不失。朋友特別推介呢個鹹蛋黃雞翼,炸得酥脆又有濃烈嘅蛋黃味。我叫咗個鮮蝦菠蘿漢堡,塊炸蝦好足料,啖啖鮮蝦肉,仲送即炸既薯角,有薯味得黎唔係一堆粉,正 😄 朋友叫咗份白松露忌廉炒野菌,我唔食菌既但聞落幾香👍🏻朋友仲叫咗個蟹肉海鮮天使麵,佢話呢個辣度唔係個個頂得順。甜品叫左個芒果奶凍同埋朱古力奶凍,奶凍非常濃稠,又唔會太甜,飯後食一流。
蒜蓉包小小脆,熱辣辣咁。
番茄薯仔湯不過不失。
朋友特別推介呢個鹹蛋黃雞翼,炸得酥脆又有濃烈嘅蛋黃味。
朋友叫咗份白松露忌廉炒野菌,我唔食菌既但聞落幾香👍🏻
朋友仲叫咗個蟹肉海鮮天使麵,佢話呢個辣度唔係個個頂得順。
2022-05-15 108 views
Lockeroom Express恆豐中心建築都幾特別 估唔到入邊有間足球⚽⚽主題餐廳 阿仙奴係地面望入去已經見到有大大幅阿仙奴既旗餐廳既裝修都係足球為主 有波衫 個水杯都係足球紅色為餐廳主調 一入餐廳 職員非常客氣有禮貌咁幫我地鋪返餐布😀同埋擺返餐具店員仲擺左大大支水俾我地自己倒黎飲座位唔會好逼 樓底好高 唔會好壓逼既感覺波衫掛曬係格離 仲見到有簽名咖餐牌有唔同選擇 都係西式既菜式有牛扒🥩、意粉、Burger🍔、龍蝦、甜品好多選擇波士頓活龍蝦🦞(半隻)配松露忌廉意粉😍龍蝦係濃濃芝士+沙律 半隻大大隻 我地偏好食濃味忌廉 呢個意粉夠濃松露味超級凸出 好鐘訛呢個配搭意粉唔太煮得過熟 岩岩好份量亦都足 食到飽美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️鐵板紐西蘭穀飼牛肉眼扒🥩🥩 五成熟 可選蒜蓉汁 黑椒汁 燒汁牛扒夠厚身 牛肉味道濃 份量係足配菜係燒矮瓜 翠肉瓜 同埋兩粒車厘茄矮瓜本身已經煮熟 夠淋美味程度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️凍朱古力🥤🥤一上黎已經見到有兩層色 上層既泡 好吸引眼球 可以用黎打卡凍朱普遍味道就會淡少少 美味程度:⭐️⭐️⭐️熱朱古力☕上層既泡打得幾好 面頭仲有朱古力粉個杯既style 行貴婦路線 件事就eleg
Lockeroom Express

店員仲擺左大大支水俾我地自己倒黎飲

座位唔會好逼 樓底好高 唔會好壓逼既感覺
波衫掛曬係格離 仲見到有簽名咖

餐牌有唔同選擇 都係西式既菜式
有牛扒🥩、意粉、Burger🍔、龍蝦、甜品
好多選擇

⏰ 11:00 - 21:00

付款方式
現金 八達通
2022-05-11 84 views
🤍Lockeroom Express (佐敦)🖤佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖之前都路過呢間足球主題嘅餐廳,覺得幾有趣,決定今日收工一試~佐敦站行過去一分鐘都唔使,好方便!⚽晚市有Set Dinner,每個Set都跟咗沙律同湯,仲有個好好食嘅蒜蓉包,同埋一杯飲品(茶/啡)☕🍵🍖香烤澳洲羊架拼德國腸 $188羊架煎得好香,足足有兩大舊,羊唔會好騷,又唔會太肥,唔錯!再加埋德國腸超正!🥩香烤美國1855牛肉眼配法國鵝肝 $208塊肉眼肉質超幼滑而且多汁,五成熟真係剛剛好!鵝肝都幾大件仲好肥美,同羊架相比,呢個肉眼出色更多,推介大家試佢既牛類🤣兩個main courses都配咗蕃薯蓉同蕃茄,估唔到仲有羽衣甘藍,幾特別,所有配菜加埋都好豐富,整體份量都啱啱好👌
🤍Lockeroom Express (佐敦)
🖤佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖

🍖香烤澳洲羊架拼德國腸 $188

🥩香烤美國1855牛肉眼配法國鵝肝 $208

• 紐西蘭草飼牛肉眼
2022-05-09 98 views
🍝Lockeroom Express💛見到佢裝修幾特別係阿仙奴⚽️主打西餐輕食,就去試吓🦀藍蟹肉海鮮辣鮮茄汁天使麵 $72蟹肉份量好多,仲有八爪魚、蜆肉、三色椒茄汁微辣,天使麵都得啱啱好,軟硬適中🐂香烤美國1855牛肉眼配法國鵝肝 $208跟餐有餐包、沙律、湯肉眼有牛味,成數攞得啱啱好鵝肝外層煎得香脆,味道唔騷配菜有紫薯薯蓉同羽衣甘藍,健康得嚟又新鮮🍤吉列蝦配薯角 $48好多薯角,炸到啱啱好,配埋個芥末沙律醬食到落唔到口😆🍹雜果賓治 $14.52個人埋單$377食物質素唔錯,份量好多,飽到嘔😂店員服務態度好,座位闊落坐得好舒服,裝修有特色😚打卡都唔錯下次會再嚟幫襯😋📍佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖
🍝Lockeroom Express💛

見到佢裝修幾特別係阿仙奴⚽️主打西餐輕食,就去試吓

🦀藍蟹肉海鮮辣鮮茄汁天使麵 $72
蟹肉份量好多,仲有八爪魚、蜆肉、三色椒
茄汁微辣,天使麵都得啱啱好,軟硬適中

🐂香烤美國1855牛肉眼配法國鵝肝 $208
跟餐有餐包、沙律、湯
肉眼有牛味,成數攞得啱啱好
鵝肝外層煎得香脆,味道唔騷
配菜有紫薯薯蓉同羽衣甘藍,健康得嚟又新鮮

🍤吉列蝦配薯角 $48
好多薯角,炸到啱啱好,配埋個芥末沙律醬食到落唔到口😆

🍹雜果賓治 $14.5

2個人埋單$377
食物質素唔錯,份量好多,飽到嘔😂
店員服務態度好,座位闊落坐得好舒服,裝修有特色😚打卡都唔錯
下次會再嚟幫襯😋

📍佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖
2022-05-07 75 views
疫情暫時冇咁嚴重,就梗係出去搵啲好嘢食啦,今日去咗一間性價比好高嘅快餐店,擺明係阿仙奴主場。好肚餓所以叫咗成枱都係野,特別要介紹吓佢嗰個漢堡包,性價比好高,仲要有薯角底,雖然因為我鍾意食鹹蛋,所以叫多咗一盤薯角,但係其實有啲後悔,因為食得太多有啲漏,雖然兩個都好好食。佢嘅意粉都唔錯,大大碟。佢杯水果茶就有啲偏甜,但係快餐來講算係咁啦。最後你見到有兩盤甜品,大大件咁樣,賣相得體,整體而言性價比幾高,佢嘅位置都好方便㗎,喺佐敦地鐵站一出就到,唔錯唔錯。

2022-05-06 57 views
今日去咗佐敦做啲嘢,食返個午餐,好想食漢堡包咁就揀咗呢一間做午餐-餐前羅宋湯,感覺好濃郁嘅蕃茄味好香,夠濃郁夠香滑👍🏼-牛肉漢堡包🍔有得加錢轉雙層不過我就冇加,包面仲有佢個牌子,好特別丫😁個包嘅份量好大仲配埋薯角😋好香牛肉味配埋番茄同菜好夾-白松露溫泉蛋配扁意粉🍝白汁夠晒香濃,好creamery 既口感呀 ,隻蛋煮得岩岩好!😋-黑松露薯角,好多黑松露醬呀 😻即叫即炸好正🥹🥹另外仲叫咗蒜蓉包配白松露忌廉炒野菌🤤超多菇菇同松露準 配埋一齊食好吸引呀 !

-餐前羅宋湯,感覺好濃郁嘅蕃茄味好香,夠濃郁夠香滑👍🏼

-黑松露薯角,好多黑松露醬呀 😻即叫即炸好正🥹🥹

2022-05-05
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$120 (Lunch)
  • 美式安格斯牛肉芝士漢堡
好耐都冇帶過亞仔出嚟食嘢喇,上網見到呢間足球主題嘅餐廳幾得意就帶埋個仔出嚟試吓喇,可以同佢影下相🥰喺門口已經見到排哂好多球衣係牆~仲有啲有簽名添🤭第一眼就望到個足球杯好得意⚽️跟住我哋叫咗一個dinner set,同散叫一個👅首先嚟咗忌廉湯同蒜蓉包😋個沙律密封裝住好衛生👍🏻🥩香烤美國1855牛肉眼配法國鵝肝 $208法國鵝肝外脆內軟正呀🤤肉眼冇乜筋~同埋都幾大塊😆🦞波士頓龍蝦半隻配意大利飯 $188龍蝦配芝士冇得輸😙好juicy!意大利飯好香白松露味,粒粒飯都包住啲忌廉汁😋仔仔好中意食❤️🍑水蜜桃梳打 $29夠清新,又夠水蜜桃味!解渴一流😆🍫香濃朱古力 $11好濃朱古力味~唔太甜岩我👍🏻個杯又靚😍😍

跟住我哋叫咗一個dinner set,同散叫一個👅
首先嚟咗忌廉湯同蒜蓉包😋個沙律密封裝住好衛生👍🏻

🥩
香烤美國1855牛肉眼配法國鵝肝 $208
法國鵝肝外脆內軟正呀🤤肉眼冇乜筋~同埋都幾大塊😆

🦞
波士頓龍蝦半隻配意大利飯 $188
🍑
水蜜桃梳打 $29
夠清新,又夠水蜜桃味!解渴一流😆
🍫
香濃朱古力 $11