源自澳洲🇦🇺的Lifetastic在港越開越多分店☺️,今日造訪位於海港城的 cafe!Classic🌹🍓🍉🍰 玫瑰士多啤梨西瓜蛋白蛋糕 ~ 清新的西瓜蛋白蛋糕,質地輕盈柔滑,充滿濃郁的蛋白味道和微妙的西瓜風味!蛋糕的層次感令人驚喜🌟蛋糕上的玫瑰花瓣是每位女士不能抗拒的恩物吧💗🥭🍰芒果蛋糕 - 質地綿密細膩,芒果鮮甜美味!Lifetastic 有很多其他蛋糕的選擇,高品質的製作和優質的食材選擇,不論是味道和外觀都令人愉悅!新join MembershipⓂ️有買一送一的蛋糕優惠!是不能錯過的體驗!🌟食評指數:8.5/10💁🏻‍♀️人均消費~HKD90🗺️ 地址:2/F Gateway, Ocean Centre, Tsim Sha Tsui想睇更多餐廳分享,請like & follow @_jolly.foodie_#tstfood #tstjollyfoodie #JKHK #hcfood

🥭🍰芒果蛋糕 - 質地綿密細膩,芒果鮮甜美味!

🌟食評指數:8.5/10

💁🏻‍♀️人均消費~HKD90

玫瑰士多啤梨西瓜蛋白蛋糕
Tea
玫瑰士多啤梨西瓜蛋白蛋糕
2024-02-18 169 views
I was waiting for the afternoon tea at Epure and decided to have a snack and do some shopping first. While I was walking past Lifetastic, I saw their cake collection and found their watermelon layer cake as a Rare Sugar version and I decided to try it. I guess it may be seasonal as it wasn't in the menu itselfI knew about Rare sugar only recently when my aunt who loves making desserts had DM and switched to using rare sugar to replace sugar. It still has a bit of calories and it does not mean yo
I knew about Rare sugar only recently when my aunt who loves making desserts had DM and switched to using rare sugar to replace sugar. It still has a bit of calories and it does not mean you can have it at large quantities but it is definitely a better option.
Rare Sugar Japanese Strawberry and Watermelon Cake
The sweetness was almost the same as the original. The scent of the rose was just right without overpowering the strawberries and watermelon. I think they could promote a bit more as I didn't even know they have desserts with rare sugar if I didn't look at the display carefully. For an extra $8, I would definitely choose this lower calorie version.
2024-02-18
$85 (Lunch)
2023-09-20 377 views
人參烏龍 💙Lifetastic的西瓜蛋糕吃了很多次這次正當我煩惱著吃早餐時, 意外發現早餐Menu有人參烏龍&Croissant就是你了😏鎖定目標點人參烏龍之後本來想著哪一個口味的牛角酥, staff就告訴我現在沒有牛角酥好吧就三文魚配牛油果醬法包多士幾分鐘後被轉告avocado sauce還沒解凍介意換沙律醬嗎?😅那就日本蛋沙律toast吧當我在想茶會是否只有一杯的時候看到是一組茶壺連茶杯上桌,感覺蠻意外的淺淺的喝,茶色與味道淡淡的,還沒有人參的甘慢慢的茶湯由淺黃到橙黃,茶也愈來愈濃開始嚐到甘味配上日本蛋沙律其實蠻搭的剛好可以解膩總結來說, 如果下次可以西瓜蛋糕配茶🌱味道 - ☘️☘️☘️🌱環境 - ☘️☘️☘️🌱價錢 - ☘️☘️☘️🌱整體 - ☘️☘️☘️
人參烏龍 💙

Lifetastic的西瓜蛋糕吃了很多次
就是你了😏

鎖定目標點人參烏龍之後
好吧就三文魚配牛油果醬法包多士
幾分鐘後被轉告avocado sauce還沒解凍
介意換沙律醬嗎?
😅那就日本蛋沙律toast吧

當我在想茶會是否只有一杯的時候
看到是一組茶壺連茶杯上桌,感覺蠻意外的
淺淺的喝,茶色與味道淡淡的,還沒有人參的甘
慢慢的茶湯由淺黃到橙黃,茶也愈來愈濃
開始嚐到甘味
配上日本蛋沙律其實蠻搭的
剛好可以解膩

總結來說, 如果下次可以西瓜蛋糕配茶

🌱味道 - ☘️☘️☘️
🌱環境 - ☘️☘️☘️
🌱價錢 - ☘️☘️☘️
🌱整體 - ☘️☘️☘️
2023-08-12 206 views
LIFETASTIC (尖沙咀海港城) (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場2樓2201-2202號舖招牌蝶豆花藍莓🫐芝士蛋糕🍰 $85每一層都好有驚喜😛有啫喱有mousse 而且食落唔會好甜,有淡淡清香嘅碟豆花味,顏色又好浪漫💕充滿少女心跑打卡蛋糕😆🥰有次留意到佢指定款買一送一! #hkig#hkcake#hkfoodie#hkfoodblogger#hkfoodstagram#cake#lifetastichk
LIFETASTIC (尖沙咀海港城) (尖沙咀)

招牌蝶豆花藍莓🫐芝士蛋糕🍰 $85

每一層都好有驚喜😛

有次留意到佢指定款買一送一!

上星期囡囡生日 ~~早兩日壽星囡話想食西瓜蛋糕 ...就買咗件佢想食嘅荔枝西瓜蛋糕再揀多三件我哋想食嘅蛋糕,拼湊成呢個生日蛋糕喇 ~~呢四款蛋糕拼埋一齊都幾靚喎 ~~壽星囡 ... 荔枝西瓜蛋糕儍媽 ... 荔枝烏龍茶蛋糕頂層粒荔枝果肉好吸睛,我就是被佢吸引而買 ~~下層的夾層有粉紅色荔枝忌廉、荔枝軟糖、海綿蛋糕和烏龍茶朱古力味道酸甜清新,每一口都有茶香和果香,但荔枝味較突出 ~~儍爸 ... 生酮芝士蛋糕囝囝 ... 生酮可可芝士蛋糕** 以上分享是以我的口味、體質和情況作出分享及感受,一試 / 合用與否請自行決定
上星期囡囡生日 ~~
早兩日壽星囡話想食西瓜蛋糕 ...
就買咗件佢想食嘅荔枝西瓜蛋糕
再揀多三件我哋想食嘅蛋糕,拼湊成呢個生日蛋糕喇 ~~
呢四款蛋糕拼埋一齊都幾靚喎 ~~
壽星囡 ... 荔枝西瓜蛋糕
儍媽 ... 荔枝烏龍茶蛋糕
頂層粒荔枝果肉好吸睛,我就是被佢吸引而買 ~~
味道酸甜清新,每一口都有茶香和果香,但荔枝味較突出 ~~
儍爸 ... 生酮芝士蛋糕
Birthday
  • 荔枝烏龍茶蛋糕
  • 荔枝西瓜蛋糕
2023-05-20 183 views
這家餅店主打各種旦糕,最為人所知就係那清爽的西瓜草莓旦糕。餅店的面積比較少,只有四張枱,-目了然但坐得唔太逼。Light meal set 有手撕豬肉、慢煮雞胸、煙三文魚等選擇,三選一,配Sandwiches $78,配Salad $88,包飲品-杯,及有加-服務費。煙三文魚沙律 set $88這沙律份量十足!煙三文魚十分柔軟軟滑,油潤口感,是高質量的那一款,不是茶餐廳貨式,味道又唔會太鹹,不錯。沙律可配柚子汁(比較酸)和百搭的胡麻醬(幾香口),沙律菜十分新鮮爽脆,加上紅腰豆、軟滑牛油果,爽口的燈籠椒,車厘茄和青瓜,用料十分豐富,而且十分飽肚,滿足。Flat white + $5 oat milk咖啡味比較溫和,燕麥奶幾順喉,口感順滑,沒有苦味那酸味。難得在繁忙的海港城找到-寧靜角落歇-下,還不錯。

這家餅店主打各種旦糕,最為人所知就係那清爽的西瓜草莓旦糕。

餅店的面積比較少,只有四張枱,-目了然但坐得唔太逼。

煙三文魚沙律 set $88

Flat white + $5 oat milk

Lunch
2023-05-18 139 views
LIFETASTIC Patisserie 主打無麩質蛋糕出名,蛋糕以健康的杏仁及糯米代替麵粉,對於無麩質作為餅底,吸引了不少人士來買!招牌草莓西瓜蛋糕是無麩質蛋糕中曼受歡迎的一款!此外,當你想食light meal menu時,都會忍不住來這間。主打健康餐食,可以揀三文治($78)或沙律($88),主菜問慢煮雞胸或者煙三文魚,套餐仲有咖啡/茶煙三文魚沙律套餐 $88醬汁可以揀柚子檸檬汁/胡麻沙律汁煙三文魚卷到成朵花咁 好靚☺️沙律菜夠新鮮而且好爽脆三文治可選黑竹炭麵包/酸種黑麥包,仲有牛油果 青瓜 番茄 雜菜同沙律醬斑蘭味蛋糕真問好出色,蛋糕夾層的層次很豐富,很有水準!仲要份量夠大
招牌草莓西瓜蛋糕是無麩質蛋糕中曼受歡迎的一款!

煙三文魚沙律套餐 $88
醬汁可以揀柚子檸檬汁/胡麻沙律汁
煙三文魚卷到成朵花咁 好靚☺️
沙律菜夠新鮮而且好爽脆

2023-04-16
Lunch
2023-05-06 585 views
適逢假日,想與知己放鬆一下,於是到了尖沙咀一間精美主打蛋糕的輕食餐廳品嚐一頓輕盈午餐❗餐廳裝修精緻,座位舒適!店員亦殷勤有禮。我們一行2人惠顧了以下菜式:1️⃣SANDWICH 三文治 $78 以熟成牛油果、爽口多汁青瓜、開胃番茄、清新雜菜、濃郁沙律醬及口感鬆化的慢煮雞胸配搭鬆軟酸種黑麥包製成的三文治,配搭豐盛,健康輕盈。2️⃣SALAD 沙律 $88以清新雜菜、紅腰豆、熟成牛油果、 爽口燈籠椒、爽脆青瓜、 爆汁車厘茄及煙三文魚配搭柚子檸檬汁的沙律,沙律份量十足,色彩繽紛,味道清新怡人。3️⃣純素可可紅桑子蛋糕$85以純素的可可配搭新鮮紅桑子製成的精美蛋糕,蛋糕質感像布朗色般,充滿濃郁的朱古力味,配搭清新香甜的紅桑子,賣相精美,甜度適中。4️⃣芒果柚子蛋糕 $86以新鮮芒果及柚子製成都蛋糕、蛋糕質感軟綿細膩,賣相精美,蛋糕以海綿及慕絲內層夾著新鮮芒果及柚子果肉,口感豐富有層次,甜而不漏。5️⃣熱朱古力及鮮奶咖啡 跟餐熱朱古力香濃可口,鮮奶咖啡奶香濃郁提神,2杯飲品均設有拉花,賣相精美。總括而言,此餐廳提供滋味蛋糕及輕盈菜式❗️餐廳鄰近尖沙咀站,絕對是尖沙咀一帶的輕食西餐廳之選❗

餐廳裝修精緻,座位舒適!店員亦殷勤有禮。

我們一行2人惠顧了以下菜式:

1️⃣SANDWICH 三文治 $78

2️⃣SALAD 沙律 $88

3️⃣純素可可紅桑子蛋糕$85

4️⃣芒果柚子蛋糕 $86

5️⃣熱朱古力及鮮奶咖啡 跟餐

2023-04-29
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Breakfast
  • 蛋糕
  • 三文治
  • 沙律
2023-05-04 253 views
☕️今次嘆下午茶搵到呢間食輕食既餐廳💕入到餐廳第一個感覺係簡單又型格💯除咗輕食之外😍最重點係佢地款式多多又好食嘅蛋糕呀🎂一試難忘呢🥳🥪SANDWICH 三文治 $78🌈呢份係又健康又豐富嘅三文治🥪你仲可以揀一份肉類加埋落去❤️今次我揀左「手絲鷄肉」🐔裡面仲有🈶️我喜歡嘅牛油果🥑青瓜🥒番茄🍅雜菜🥦🥬同埋惹味嘅沙律醬添😍拎上手好厚生又大份呀🥳欣賞佢地三文治每一個細節都可以由我地話事☺️包括埋麵包種類添❤️我哋揀埋呢個係酸種黑麥包就大🈵️足喇🥳🥳🥗SALAD 沙律 $88🌈輕食就梗係會食沙律🥗呢個沙律真係好大份呀😍有雜菜🥬有益嘅紅腰豆🫘牛油果🥑燈籠椒🫑青瓜🥒車厘茄🍅重點係佢地個醬汁❤️我哋揀左「柚子檸檬汁」超讚呀👍酱汁嘅質地係好厚身夠曬濃郁💕撈埋落啲沙律一齊食真係好夾呀😋🆕Japanese Fuji Apple & Earl Grey Layer Cake 日本富士蘋果伯爵茶蛋糕 $85🌈蘋果加伯爵茶嘅口味原來係唔錯嘅配搭播💯蛋糕上面滿佈片片清甜嘅日本富士蘋果💕裡面🈶️蘋果醋細緻嘅酸味😋層次豐富又清爽呀🥳▫️日本富士蘋果▫️雲呢拿忌康▫️伯爵茶煉奶忌康▫️日本富士蘋果及洛神花啫喱🆕Watermelon Mandar

🥪SANDWICH 三文治 $78

🥗SALAD 沙律 $88

日本富士蘋果伯爵茶蛋糕 $85

▫️日本富士蘋果
▫️雲呢拿忌康
▫️伯爵茶煉奶忌康
▫️日本富士蘋果及洛神花啫喱

🆕Watermelon Mandarin Orange Layer Cake
蜜柑西瓜蛋糕 $78

🌈好鍾意佢哋有西瓜嘅蛋糕🍰今次仲遇到佢地有新品😍梗係要試吓啦😋呢個充滿住唔同嘅新鮮生果🥳仲有時令嘅蜜柑🍊清清甜甜❤️層次感豐富👍正呀喂💯

▫️橙花水果凍
▫️蜜柑
▫️橙花水忌廉
▫️西瓜

☕️Latte

☕️Cappuccino

🌈兩杯咖啡都加左$5轉左用燕麥奶Coffce with Oat Milk😍味道又香又滑👍唔錯呢💯
  • 日本富士蘋果伯爵茶蛋糕
  • 三文治
2023-05-03 88 views
Lifetastic 西瓜蛋糕咁出名應該好多人都食過,最近發現佢推出左輕食套餐,除咗多咗選擇,重好味又抵食🤭一份輕食+飲品睇落輕盈,但當正餐都好夠飽。🌟手撕豬肉三文治🥪/餐飲: Flat white($78)三文治餡有三款肉類選擇,慢煮雞/煙三文魚/手撕豬肉。我揀咗較少見嘅手撕豬肉,另外配料重有牛油果,青瓜,蕃茄同雜菜;麵包就揀左黑竹炭麵包。配料好豐富同新鮮,手撕豬肉有肉味但唔會腌到好咸,清新之餘唔會蓋過其他配料嘅味道。幾鍾意佢唔係落得太多沙律醬,食得更健康。🌟煙三文魚沙律🥗/ 餐飲: 有機英式早餐茶 ($88)沙律份量唔少,揀左柚子檸檬汁好清新開胃。煙三文魚砌到一朵花咁靚,重有成個5大片,唔會過咸👍🏻最鍾意佢加左紅腰豆🫘同燈籠椒,燈籠椒重好清甜,完全無草青味🤘🏻係蛋糕櫃見到好多未試過嘅口味,忍唔住叫左兩件🤭🌟蝶豆花藍莓🫐芝士蛋糕🍰紫藍色賣相好吸引,蛋糕味道好有層次感,每一個layer味道濃淡同質感都有少少區別。🌸一層蝶豆花啫喱、一層輕滑嘅mousse、一層鬆軟蝶豆花糯米餅底、之後食到香滑忌廉芝士味同一粒粒新鮮藍莓🫐…重點!係完全唔會覺得甜膩,食完都無罪疚感🤭🤭🌟榴槤芝士蛋糕🍰榴槤控自

🌟手撕豬肉三文治🥪/餐飲: Flat white($78)

🌟煙三文魚沙律🥗/ 餐飲: 有機英式早餐茶 ($88)

係蛋糕櫃見到好多未試過嘅口味,忍唔住叫左兩件🤭

🌟蝶豆花藍莓🫐芝士蛋糕🍰

🌟榴槤芝士蛋糕🍰

榴槤控自問食過唔少榴槤甜品,呢個應該係小弟食過最好味嘅榴連蛋糕!
面層裝飾嘅椰絲條下係一層純榴槤蓉🤩
omg🤩鮮、甜、香🤩
餅底係椰絲糯米粉做,但依然鬆軟幼滑,配上一層層嘅榴槤芝士mousse,又香又滑又輕,一啲都唔膩!椰香🥥同榴槤配搭💯match!
🥑一直聽到 #生酮飲食 呢個ᴋᴇᴇᴘ ғɪᴛ大法,今次Caca就黎到呢間出名食生酮蛋糕嘅餐廳,位於海港城嘅分店仲有Light Menu,啱晒各位中意健康飲食嘅朋友仔!👧🏻Caca 今次食乜嘢?🥪雞胸肉三文治 $78牛油果、青瓜、番茄、雜菜、沙律醬,配黑竹炭麵包,新鮮材料搭配,竹炭麵包軟熟清香。🥗煙三文魚沙律 $88雜菜、紅腰豆、牛油果、燈籠椒、青瓜、車厘茄,配胡麻沙律汁,疏果滿滿嘅沙律,煙三文魚帶來一點肉肉口感,胡麻醬汁令整個沙律更滋味。🍰招牌草莓西瓜蛋糕 $78 鮮果香甜,蛋糕不太膩,西瓜非常清新,想食蛋糕而無罪惡感,呢個必試!🍰無花果紅桑子芝士蛋糕 $85罕有嘅以無花果為食材嘅蛋糕,啖啖果肉,用料十足,清甜味道好吸引!

👧🏻Caca 今次食乜嘢?
🥪雞胸肉三文治 $78

🥗煙三文魚沙律 $88

🍰招牌草莓西瓜蛋糕 $78

🍰無花果紅桑子芝士蛋糕 $85
雞胸肉三文治
無花果紅桑子芝士蛋糕
2023-04-23
$400 (Lunch)
雞胸肉三文治
無花果紅桑子芝士蛋糕
每逢朋友生日,我都會去LIFETASTIC買🎂🎂,佢哋嘅招牌草莓西瓜蛋糕絕對係我嘅all time first choice,仲要係每次經過都見到有人排隊買!估唔到佢哋除咗🍰外,仲推出Light Meal Set比大家選擇,$78有齊主食同飲品,啱晒同朋友3點3嚟歎番個girls afternoon tea💖!🥪慢煮雞胸三文治🥪煙三文魚三文治份量一啲都唔細!除咗主菜雞胸/煙三文魚外,入面仲有🥑牛油果、生菜等做配料,加入酸柚子汁作調味,食落味道酸酸甜甜好開胃!有兩款麵包比大家揀:竹炭麵包/酸種麥包,而我同朋友都order咗酸種麥包,食落口感較為煙韌,即使食哂成份三文治都唔覺得膩滯!💋🍰招牌草莓西瓜蛋糕🍰無花果芝士蛋糕招牌草莓西瓜蛋糕中間有玫瑰忌廉、士多啤梨果肉同埋清甜既西瓜肉,食落唔會好甜,保持到爽口同清甜於一身,而最頂層就有玫瑰味啫喱同埋鋪滿食用花,好食又健康,而且賣相仲好靚,好打卡able😍!朋友order嘅無花果芝士蛋糕同樣出色,芝士味好濃,而且蛋糕質地都好濕潤。平時如果食哂成舊芝士蛋糕會好膩滯,但呢個又唔會,食完都仲會想encore!🥳☕️意式泡沫咖啡 ☕️意式鮮奶咖啡 咖啡味都算好

🥪慢煮雞胸三文治
🥪煙三文魚三文治

🍰招牌草莓西瓜蛋糕
🍰無花果芝士蛋糕

☕️意式泡沫咖啡
☕️意式鮮奶咖啡
咖啡味都算好濃,而且仲好有心思咁拉咗個精美拉花,相當有誠意💋!

LIFETASTIC
📌海港城港威商場2樓2201-2202號舖
2023-04-23 40 views
趁天氣好去尖沙咀海旁跑步🏃🏻‍♀️做完運動又想輕鬆食個下午茶,所以揀咗位於尖沙咀海港城嘅「Lifetastic」一試😎餐廳主打各款無麩質蛋糕,亦有提供沙律、意粉、主菜等美味料理,各位健康人士千萬不要錯過💪🏻🔸煙三文魚三文治套餐($78)🍞麵包:黑竹炭麵包🍫飲品:朱古力麵包可選黑竹炭麵包或酸種黑麥包,前者口感較為鬆軟💋三文治餡料包括煙三文魚、牛油果、青瓜、番茄同雜菜✨配搭酸甜沙律醬,飽肚而不覺膩滯,減肥好推薦✅另配餐飲,香濃朱古力有精美拉花,相當有誠意🥳🔸煙三文魚沙律套餐($88)🍋醬汁:柚子檸檬汁☕️飲品:鮮奶咖啡(+$5咖啡轉用燕麥奶)搬盤精緻嘅沙律套餐🥗煙三文魚被捲成玫瑰花形狀,入口帶煙燻香味🐟沙律菜新鮮爽脆,配料有雜菜、紅腰豆、牛油果、燈籠椒、青瓜同車厘茄🙆🏻‍♀️加入柚子檸檬汁,更能增添清爽風味🌀跟餐飲品,咖啡同樣有高顏值拉花,大滿足❣️🔸無花果紅桑子芝士蛋糕($85)夾層為椰絲糯米餅底同紅桑子忌廉芝士,口感軟滑細膩💫搭配新鮮無花果同紅桑子,味道清新芳香,甜而不膩🙌🏻🔸蝶豆花藍莓芝士蛋糕($85)蛋糕以蝶豆花汁製成啫喱上層💙藍莓口味嘅層式蛋糕夾雜住新鮮藍莓同芝士忌廉,從花香、果甜、到芝

🔸煙三文魚三文治套餐($78)
🍞麵包:黑竹炭麵包
🍫飲品:朱古力

🔸煙三文魚沙律套餐($88)
🍋醬汁:柚子檸檬汁
☕️飲品:鮮奶咖啡(+$5咖啡轉用燕麥奶)

🔸無花果紅桑子芝士蛋糕($85)

🔸蝶豆花藍莓芝士蛋糕($85)
蛋糕以蝶豆花汁製成啫喱上層💙藍莓口味嘅層式蛋糕夾雜住新鮮藍莓同芝士忌廉,從花香、果甜、到芝士,每口輕盈細緻而層次分明😻
呢間蛋糕店除左主打無麩質蛋糕出名 原來仲新出左兩款輕食套餐 有主食同飲品有得揀慢煮雞胸/煙三文魚 配三文治/沙律$78起 飲品仲有得揀即磨咖啡 價錢十分抵♥︎慢煮雞胸三文治 $78有兩款麵包:黑竹炭麵包/酸種黑麥包 酸種黑麥包唔感比較煙韌 慢煮雞胸食落唔會嚡口 啖啖肉都幾飽肚仲有牛油果 青瓜 番茄 雜菜同沙律醬 ☕️意式泡沫咖啡 ➜煙三文魚沙律套餐 $88醬汁可以揀柚子檸檬汁/胡麻沙律汁煙三文魚卷到成朵花咁 好靚☺️沙律菜夠新鮮而且好爽脆☕️鮮奶咖啡➜招牌草莓西瓜蛋糕 $78另外呢款招牌既西瓜蛋糕真係好出色頂層食到好香玫瑰味既啫喱跟住係你係草莓果肉 蛋糕夾層 再有清甜既西瓜肉實在好神奇點解唔會有西瓜都唔會出水仲保持到爽口同清甜 真係好欣賞➜生酮可可芝士蛋糕 $85餐廳仲有生酮既蛋糕可以選擇 主要係芝士蛋糕我之前都食過唔同地方既生酮蛋糕 呢一間算係有水準 仲要夠哂大件可可味好濃郁 芝士夠滑 蛋糕質地都算濕潤
呢間蛋糕店除左主打無麩質蛋糕出名

我之前都食過唔同地方既生酮蛋糕
呢一間算係有水準 仲要夠哂大件
可可味好濃郁 芝士夠滑 蛋糕質地都算濕潤
2023-04-02 99 views
尋日同個朋友去左尖沙咀海港城行下街食下tea咁,呢間「LIFETASTIC」成日同朋友經過都見到佢地啲Cake好吸引!而且係Light Meal, 又想食又想減肥嘅我就岩哂啦😂之前都想試好耐啦😬今次終於都有機會,試一試佢先😋慢煮雞胸三文治套餐(黑竹炭麵包🥯+意式泡沫咖啡☕️) $78見佢地即叫就即整,而且份量都唔細架!我同朋友Share一齊食,份量岩岩好😊個慢煮雞胸都唔錯!唔會好「鞋」😝煙三文魚沙律套餐+有機英式早餐茶 $88呢個沙律餐🥗夠哂健康,最適合我呢啲減肥 同埋 唔想食得咁heavy嘅人士食啦😬招牌草莓西瓜蛋糕🍰 $78呢個蛋糕除咗好味之外,用嚟影相打卡都係一流😂真係色香味俱全😋日本富士蘋果伯爵茶蛋糕🍰 $85好特別嘅味道!蘋果+伯爵茶味😋好清新😊

之前都想試好耐啦😬今次終於都有機會,試一試佢先😋

煙三文魚沙律套餐+有機英式早餐茶 $88

招牌草莓西瓜蛋糕🍰 $78