2021-08-15 315 views
推介帶子+生蠔,唔使$100就食到大大隻。想平啲食,大概$50左右到嘅話,可以叫炒麵,附即磨飲品很解熱。烤牛羊雞嘅種量多,味道一般,不過價錢合理。打電話去叫可以即刻攞,即時叫都可以有凳坐。
推介帶子+生蠔,
唔使$100就食到大大隻。

烤牛羊雞嘅種量多,味道一般,不過價錢合理。

打電話去叫可以即刻攞,即時叫都可以有凳坐。
TakeAway
2018-11-05 2160 views
筲箕灣又有新店啦~~~ 江仔店承接麻辣燙鋪位,竟然做四川燒烤!上星期六還在試業中,正式開幕好似係呢星期六,我已經先拔頭籌了!燒海鮮價錢大眾化,屬於可接受範圍內,當然要跟內地比的一定冇得比!我最想食燒雞翼,只係$11,可惜他們忘記幫我落單,不過我叫左他的店內王牌-牛仔骨,還有燒生蠔及花甲等等,這裡燒烤由$8-2X不等,真的很不錯!除了燒烤外,他們沒有其他東西選擇,若然有酸辣粉、蛋炒飯、炒河粉,啤酒的會更吸引!他們強調每天親自挑選食材,保證新鮮,同店家傾傾下,連隔離亞叔都同我舉起挴指添$15/隻 (2隻起)真心覺得在香港來說超級抵!事實生蠔不算大隻,但足料,吃下去夠惹味!牛油焗花甲$20有d沙,淡味,如果加點粉絲會更好!羊肉$2x絕對推薦!軟腍又唔「酥」,骨好趣,好邪惡!牛仔骨$23絕對推薦!好好味架,是他們王牌這回又可以入做心愛餐廳之一

筲箕灣又有新店啦~~~

$15/隻 (2隻起)

牛油焗花甲$20

有d沙,淡味,如果加點粉絲會更好!

羊肉$2x

絕對推薦!軟腍又唔「酥」,骨好趣,好邪惡!

牛仔骨$23

絕對推薦!好好味架,是他們王牌

這回又可以入做心愛餐廳之一

2018-11-03
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)