2020-07-02 2381 views
來呢度食嘢,記得先book位,book位同埋book 位。重要嘅事情講三次!!!好彩我地有事先book位,因為真係好full,而且店內位置唔算多。我地係食嘢期間有好多客想入黎,但都冇位。.🌸精選廚師沙律🥗 $58厚身煙三文魚+沙律菜+醋沙律醬。連我呢個平時唔多鍾意食沙律嘅人都食曬,由此可見,真係好味😋.🌸汁燒雞肉蔥串 $38雞肉嫩滑多汁,上面撒咗d 蔥花。.🌸雞尾 $30呢個真係好特別呀,唔係邊度都可以食到。雞尾外脆內軟,口感豐富。可以一試~.🌸雞胸脆骨 $32卡崩脆嘅脆骨,味道唔錯。佐酒小食~.🌸青葡萄豚肉卷 $38呢個又係特別,豚肉入邊有青葡萄,味道出奇地match,唔仔細品嚐可能會miss咗個葡萄嘅清香。青葡萄可以去一去豚肉嘅油膩。.🌸意大利青瓜 $18質地軟嫩,甜味淡淡地~.🌸燒飯團 $38就咁燒飯團🍙,入邊有芝麻。但 個飯團都幾好味。外表燒至金黃且脆,遠遠地聞到飯香,粒粒米都飽滿。.🌸煙燻宮崎腸 $58100%採用宮崎縣出產嘅豬肉,肉與脂肪分佈均勻,燒得香氣四溢,咬下去彈性十足。正~.🌸炸池魚BB $58呢個呢個必試🔥!!!! 配酒一流~新鮮熱辣辣的炸池魚,口感酥脆,配住沙律

🌸精選廚師沙律🥗 $58
厚身煙三文魚+沙律菜+醋沙律醬。
連我呢個平時唔多鍾意食沙律嘅人都食曬,由此可見,真係好味😋

🌸汁燒雞肉蔥串 $38
雞肉嫩滑多汁,上面撒咗d 蔥花。
🌸雞尾 $30
呢個真係好特別呀,唔係邊度都可以食到。
雞尾外脆內軟,口感豐富。可以一試~
🌸雞胸脆骨 $32
卡崩脆嘅脆骨,味道唔錯。佐酒小食~

🌸青葡萄豚肉卷 $38
🌸意大利青瓜 $18
質地軟嫩,甜味淡淡地~

🌸燒飯團 $38
就咁燒飯團🍙,入邊有芝麻。
但 個飯團都幾好味。
外表燒至金黃且脆,遠遠地聞到飯香,粒粒米都飽滿。

🌸煙燻宮崎腸 $58

🌸炸池魚BB $58
呢個呢個必試🔥!!!! 配酒一流~
新鮮熱辣辣的炸池魚,口感酥脆,配住沙律醬,出色

仲有一個值得表揚嘅係,侍應態度好好~
2020-06-23
  • 青葡萄豚肉卷
  • 精選廚師沙律
  • 燒飯團
  • 雞尾
2020-10-04 439 views
中秋節同屋企人做節揀左呢間裝修東瀛feel嘅小店,呢度只有唔夠10個人嘅座位,職員非常好客,服務亦好好, 佢哋會逐一介紹每碟菜式,亦會同客人傾下計搞下氣氛,令到現場氣氛好熱鬧好開心。佢地介紹咗兩款sake 俾我哋,紅桔梗有好香嘅果味甜甜地好易入口,另外一隻花邑飲落口帶花香味都幾特別,比起我之前飲過嗰啲有強烈酒精味嘅真係差好遠。佢地用嘅食材都幾特別,出面比較少見,例如白子,即魚類睪丸,佢哋用嘅係鱈魚,食落去口感滑潺潺、入口即溶、又有啲似蟹膏,原來佢好補身兼養顏㗎⋯⋯呢度仲有雞pat pat食,細細件燒到皮脆入面有d脂肪好香口,佢仲有證書,令客人可安心食用啦!另一個我鍾意食嘅菜式就係炸白蝦,佢嘅蝦味好濃同埋炸粉好薄,完全冇油膩嘅感覺,再配埋沙律菜平衡返真係超級正!總括而言,菜式嘅烹調、配搭、用料都相當唔錯,睇得出好有誠意同用心製作,我地過左一個好開心嘅晚上好滿足呀!

• 唐揚白蝦
  • 白鱔
  • Sake
  • 炸白子
2020-08-06 536 views
今日終於去咗太子串燒小店 @kakure__yen 好似去左東京隱世小店一樣 ❤️❤️喺度食嘢好似去東京 食串燒一樣 食咗當去咗東京旅行🤣🤣店員服務好細心對清酒 又有專業嘅知識實在難得😊隱町 所有雞嘅部位都可以食得當中雞頸同埋雞pat pat真係燒得好好味好香口😊😊呢到仲有串燒銀杏同飯糰實在十分驚喜 而家喺出面好少店鋪有呢2樣野提供,而飯團每一面都燒香脆 好滿足丫😍限聚令下 店鋪最多只能坐7人食晏要盡早訂位丫
喺度食嘢好似去東京 食串燒一樣 食咗當去咗東京旅行🤣🤣
店員服務好細心對清酒 又有專業嘅知識實在難得😊
限聚令下 店鋪最多只能坐7人食晏要盡早訂位丫
呢間串燒店十足日本居酒屋嘅風格。🇯🇵 開喺條巷仔入面,鋪頭的確好的骰。⁣🤩⁣雞胸脆骨($32)[好味度:8/10]⁣⁣⁣⁣⁣因為呢度係專門做串燒嘅,所以就真係好多種類嘅串燒。😁 例如呢款雞胸脆骨呢,相信喺出面就比較難搵到嘞。🧐 而且嚴選靚貨源,採用日本獨島縣嘅阿波尾雞,所以呢食落特別重嘅雞肉味。😉 再加埋雞軟骨脆脆嘅口感,夾埋濃味嘅肉汁,真係令人好滿足。⁣😆⁣青葡萄豚肉捲($38)[好味度:7/10]⁣⁣⁣⁣⁣呢個組合就真係比較少見嘞。🤨 通常都係會食啲煙肉番茄呀或者金菇肥牛等緊嘅組合,不過呢個就好特別地係將豚肉捲埋落呢個大大粒嘅葡萄入面。😮 都好驚喜喎,因為一咬完呢個鬆軟嘅豚肉之後,就會食到嗰啲提子嘅汁。😜 而且豬肉嘅濃烈嘅肉汁味道同埋清甜嘅葡萄,兩個好balance。⁣😙⁣燒汁和牛粒($48)[好味度:7/10]⁣⁣⁣⁣⁣來到串燒店,一定要試嘅係和牛。🐄 入口即溶,而且油滋味特別嘅香。😌 細細粒,一口一粒,真係令人愈食愈上癮。⁣😍⁣呢度最啱就係同朋友放工之後,嗌返杯酒同食吓串燒,傾下偈咁。⁣👥

雞胸脆骨($32)[好味度:8/10]⁣⁣⁣⁣⁣

青葡萄豚肉捲($38)[好味度:7/10]⁣⁣⁣⁣⁣

燒汁和牛粒($48)[好味度:7/10]⁣⁣⁣⁣⁣

很喜歡這家吃串燒為主的日式餐廳,坐在巴枱可以看著廚師燒煮食物同時跟朋友喝酒談天,也是人生一大樂事!謝謝他們細心為先安排食物,每一樣都好好味!特別欣賞他們家的店員的服務態度特別好,會很Take care客人的感受及聆聽客人的意見,感覺到@kakure_yen用心堅持進步的熱誠很值得推薦!
很喜歡這家吃串燒為主的日式餐廳,
坐在巴枱可以看著廚師燒煮食物同時跟朋友喝酒談天,
也是人生一大樂事!謝謝他們細心為先安排食物,
每一樣都好好味!
特別欣賞他們家的店員的服務態度特別好,
會很Take care客人的感受及聆聽客人的意見,
感覺到@kakure_yen
用心堅持進步的熱誠很值得推薦!
2020-06-12 125 views
終於有機會嚟食肆吓哩間隱世串燒!其實唔算難搵, 入到去真係舖仔細細!如果腰圍40寸或以上,真係諗清楚 尤於真係好熱, 一坐低見有IPA ,立刻啤啤佢,降降溫。然後就食個沙律開吓胃,跟住就開動!食物好有質素,餐牌上八成嘢都食咗,雞肝好味到要Encore!如果清酒價錢再相宜啲,同埋開瓶費平啲($250.....) ,咁就會更加開心!要幫襯嘅,記得訂位,因為閑日都坐爆!侍應妹妹非常好服務, 加上高質素食物,絕對抵得上擠迫嘅環境!
終於有機會嚟食肆吓哩間隱世串燒!

其實唔算難搵, 入到去真係舖仔細細!

如果腰圍40寸或以上,真係諗清楚

尤於真係好熱, 一坐低見有IPA ,立刻啤啤佢,降降溫。

然後就食個沙律開吓胃,跟住就開動!

要幫襯嘅,記得訂位,因為閑日都坐爆!

IPA 🍺
  • 燒雞肝
  • 燒飯團
  • 雞心
2020-05-25 116 views
專食日本德島波尾雞路嘅爐端燒,波尾雞特點係肉質彈牙,同埋皮下脂肪比較低平時小妹好少食內臟,但係老闆都話值得試吓,一場黎到,冇理由唔試啫雞心($30)印象深刻,質感似雞腎同雞肝嘅混合,比我想像中爽口仲有,汁燒雞肉蔥串($38) ,雞頸肉($38) 都好食;而免治雞肉棒配初生蛋($48),雞肉棒好食,但係醬汁太多,有啲太鹹;牛舌($48)就一般,可能唔係揀牛舌芯,所以比較韌 以下係特別推介燒蟹蓋(廚師精選,$128)冇得輸,拆咗蟹肉出嚟,放上蟹膏,再燒,食嘅時候加上蔥絲同鵪鶉蛋,食到蟹嘅鮮味,而且發好滑,一啲腥味都冇青葡萄豚肉卷 ($38)老闆話呢個係Singnature,好多餐廳會用車厘茄或荔枝配豚肉,用青提子感覺重搭,因為冇咁荔枝甜,但係又有車厘茄嘅質感同水份,呢個配搭好唔錯燒飯團($38)我去到邊都食燒飯團,呢個燒飯團真係燒得好好,飯團外面真係邊邊都烘得好脆,而且夾嘅時候唔會散晒螢光魷魚($58)細細條,但係都幾香,食嘅時候會爆汁,幾得意

雞心($30)
印象深刻,質感似雞腎同雞肝嘅混合,比我想像中爽口

以下係特別推介

燒蟹蓋(廚師精選,$128)

青葡萄豚肉卷 ($38)

燒飯團($38)

螢光魷魚($58)
細細條,但係都幾香,食嘅時候會爆汁,幾得意

2020-04-26 166 views
今晚係太子做完野,後巷飄來陣陣串燒香😋,我隨著香味走過去,這間餐廳叫隱町, 真的名副其實的*隱*呢!🤣先点一個沙律開開胃🤩,精選廚師沙律58$ ,未見過日本料理咁大碟沙律,相當抵達食!再來免治雞肉38$,雞味濃,蘸蛋漿後味道層次更為分明;雞皮好香!👍青葡萄豚肉卷28$:😛豚肉配上青葡萄,葡萄清甜去了豚肉的油膩感,味道也很夾wo!👌甲羅燒128$:😌蟹蓋內放了松葉蟹膏及蟹肉,中間再放上生鵪鶉蛋,滿滿的蟹膏🤤🤤我吾客氣 la!!!!
2020-04-18 237 views
疫情下好少出街😭唯有上網搵下有咩好野食又被我搵到呢間超隱世既串燒店類似日式居酒屋既感覺即刻搵個朋友一齊去試下又真係幾有驚喜😳 超級fresh!加左芝麻醬好香而且食得出沙津菜好新鮮燒得岩岩好既五花腩全晚最滿意既串燒之一因為五花腩夠哂入味又唔油膩好好食既免治雞肉棒醬汁連生雞蛋一啲都唔腥仲好惹味🥺🥺炸得好香脆既雞翼每啖都好juicy又有芝麻香氣醃得夠味好juicy既雞肉串配埋惹味醬汁同蔥香好容易就食鬼哂幾有驚喜既釀冬菇雖然佢黑色一舊好似唔好食咁一咬落去冬菇尚算多汁免治雞肉亦有咬口同橄欖香氣幾襯 好有趣既組合酸酸甜甜咁解到豚肉既油膩感 和牛一定無得輸啦夠哂腍爽口既白鱔連皮食最正飯團加左飯素再拎去燒所以比一般飯團較濃味呢個比一般雞軟骨好食軟骨夠腍之餘雞胸肉亦燒得好香口.以上係2人份量🤣全晚淨係食串燒都夠哂飽🤤可惜我唔飲得酒呢度既串燒配酒應該好正🥺小店位置唔算多要食記住要訂位😆真心幾有驚喜😍
疫情下好少出街😭
唯有上網搵下有咩好野食
又被我搵到呢間超隱世既串燒店
類似日式居酒屋既感覺
即刻搵個朋友一齊去試下
又真係幾有驚喜😳

精選廚師沙津
超級fresh!
加左芝麻醬好香
燒飯團
雞胸軟骨
  • 免治雞肉棒
2020-04-17 108 views
🍢🍡隱世串燒店系列😽▫️餐廳:隱町▫️地點:全香港有1️⃣間分店📍 太子花園街239號嘉慶苑地下C號舖(港鐵太子站 A 出口, 步行約4分鐘)▫️營業時間⏰:星期一至日 6:00pm - 01:00am▫️價錢:~$70+—美味:🍢🍢🍢環境:🍢🍢🍢價錢:💰💰💰💰—依間真·係隱世串燒店,係條小巷入面,外圍裝修得幾靚🤣💕有小木屋既感覺,入面雖然細細地,但有warm既感覺☺️—📍鹽燒雞肉串($38)☺️佢哋既雞肉又真係唔錯,大舊而且多汁,仲有啲啲鹽係上面,餸酒一流🤣(雖然👧🏻👦🏻冇飲👉🏻👈🏻)—📍日式炸雞($58)都唔錯🤣好脆身而且夠多汁同夠味☺️加埋沙律醬好食啲—建議係依間都係主打食雞串燒同雞燒物🐓🦃—#好西 #打卡 #甜品 #隱町 #旺角 #油麻地 #旺角美食 #正餐 #夏天美食 #HongKong #HK #foodie #goodwest #food #燒物 #lunch #chicken #chickenhill #西檸雞 #地道美食 #amy_in_mk #雞翼控 #串燒 #酒 #雞翼控 #雞
🍢🍡隱世串燒店系列😽
▫️餐廳:隱町
▫️地點:全香港有1️⃣間分店
▫️價錢:~$70+

美味:🍢🍢🍢
環境:🍢🍢🍢
價錢:💰💰💰💰

📍鹽燒雞肉串($38)

📍日式炸雞($58)
都唔錯🤣好脆身而且夠多汁同夠味☺️加埋沙律醬好食啲

建議係依間都係主打食雞串燒同雞燒物🐓🦃

2020-04-16 2603 views
呢間隱世串燒店好正呀 😍😍 好有日本後巷個啲特色居酒屋嘅感覺 👍🏻細細間,但食物好高質,好用心,啲店員都好friendly,好細心咁去解釋個menu呢到啲肉類全部都係進口貨黎架,啲價錢真係算好公道精選廚師沙律 📍$58每日都有機會唔同架... 今次係豆腐麻醬沙律,沙律菜夠哂爽脆 👍🏻 配埋個汁好開胃鹽燒雞肉串 📍$38呢到係日本德島縣阿波尾雞嘅指定店,所以所有雞肉都係日本黎架 😁 肉質嫩滑,口感好有彈性青葡萄豚肉卷 📍$28西班牙 36個月黑毛豬配juicy 嘅青葡萄,好清甜,食完想再食添燒汁和牛粒 📍$48澳洲黎嘅牛肉 🥩 脂肪含量比較少,食多啲都唔怕日本青椒仔 📍$28濃濃嘅青椒味,幾清新,又唔會苦又唔會辣雞頸肉 📍$38幾特別喎,煙煙韌韌煙燻宮崎腸 📍$58好明顯就係日本黎架啦! 肉味好出,好彈牙,仲有啲煙燻味炸池魚BB 📍$58時日精選 😁 搭 ✈ 返黎架,新鮮炸起, 熱辣辣,好岩用黎佐酒。個醬汁仲多咗啲wasabi 味武藏野白蘭地梅酒 📍$68weekday 都可以放縱吓嘅 🤭 呢杯梅酒甜甜地,好香好好飲Chadonnay & Sake Sparkling 📍唔知幾錢 🤭 因

呢到啲肉類全部都係進口貨黎架,啲價錢真係算好公道

精選廚師沙律 📍$58

鹽燒雞肉串 📍$38

青葡萄豚肉卷 📍$28

燒汁和牛粒 📍$48
澳洲黎嘅牛肉 🥩 脂肪含量比較少,食多啲都唔怕

日本青椒仔 📍$28
濃濃嘅青椒味,幾清新,又唔會苦又唔會辣

雞頸肉 📍$38
幾特別喎,煙煙韌韌

煙燻宮崎腸 📍$58
好明顯就係日本黎架啦! 肉味好出,好彈牙,仲有啲煙燻味

炸池魚BB 📍$58

武藏野白蘭地梅酒 📍$68

Chadonnay & Sake Sparkling 📍
唔知幾錢 🤭 因為店員請我地飲架 😊😊 仲用咗隻變色杯,個粉紅色櫻花樹好靚呀 (港女mode)
日本青椒仔
Chadonnay & Sake Sparkling
武藏野白蘭地梅酒
精選廚師沙律
2020-04-10 99 views
没想到太子花园街的小巷子里,藏着一间如此优秀的串烧居酒屋🏮正如餐厅🍴的名字那样“隐町”低调极简的风格,隐于闹市中,用心经营着,专心于为每一位食客,提供优质的用餐体验。.椒盐五花腩青瓜沙律🥗$40青瓜爽脆,开胃前菜首选,没想到五花腩可以加到沙律里面,增添满足感。第一次吃这样特别的沙律,感觉很亚洲,很有家里面拌凉拌菜的感觉🤣🤣 但是,很好吃😋很特别!.手羽先$28烤鸡翼,外皮酥脆口感细嫩,很香.盐烧鸡肉串$38肉质鲜美,炭烤之后,味道更加鲜美.鸡尾$30鸡尾绝对是整个鸡的精华,小时候就特别喜欢吃,没想到精致的日料里面也可以吃到!果然,大中华的智慧,美食文化是相通的!.鸡肝$28今晚的最爱!鸡肝很细嫩口感比鹅肝还要细腻,加入调料🧂炭烤之后,味道更加鲜美滋味。如果你平时喜欢鹅肝,那一定懂得欣赏鸡肝的魅力所在。.味噌豚肉五花腩$40腩肉紧实,加上味噌酱调味,特别入口!.烧汁和牛粒$48.白鳝$58.芝士年糕$28...隐町 (太子)太子花园街239号嘉庆苑地下C号铺

椒盐五花腩青瓜沙律🥗$40

手羽先$28

烤鸡翼,外皮酥脆口感细嫩,很香
盐烧鸡肉串$38
肉质鲜美,炭烤之后,味道更加鲜美
鸡尾$30
鸡肝$28

味噌豚肉五花腩$40
腩肉紧实,加上味噌酱调味,特别入口!
烧汁和牛粒$48
白鳝$58
芝士年糕$28

隐町 (太子)
太子花园街239号嘉庆苑地下C号铺
2020-04-06 111 views
隱叮果然人如其名,位於一條小巷裏面。幸好餐廳將方向牌擺係大街上,否則我同朋友便錯過一間咁出色嘅串燒店。餐廳非常細小,目測最多只容納10個客人,裝潢有日本居酒屋既感覺。一開門已經聞到陣陣串燒香氣,令我更加肚餓🤤清酒係隱町另一特色,餐廳有唎酒師駐場,唎酒師會向客人介紹串燒同清酒嘅配搭。從餐牌上看,串燒選擇不多,但餐牌相當有質感。- 芝麻雞翼肉質幾嫩滑,外皮超級香脆。- 雞胸脆骨口感有咬口,無乜醬汁更能食到原汁原味。- 五花腩燒得非常香口,肉質唔乾反而幾甜,肉汁幾豐富。- 牛油燒粟米🌽粟米非常爽甜,口感變得重奶油感。- 煙燻宮崎腸煙燻味超香,外皮香脆,充滿油香,芥末醬可以去膩。- 和牛串和牛串係我今餐最鍾意既串燒,肉味香濃,無需過多調味,油脂分佈平均,非常「脂」味。- 白鱔肉質肥美彈牙,醬汁更能提升魚嘅鮮味。- 燒雞泡魚干外皮燒到金黃色,味道鮮甜。每一款串燒價格比較貴,但味道實在出色,證明師傅既強大功力。雖然隱町位於巷仔入面,但好似你啲咁出色嘅餐廳,無論嚮咩地方,都好似漆黑中嘅螢火蟲一樣,咁鮮明,咁出眾!

從餐牌上看,串燒選擇不多,但餐牌相當有質感。

- 芝麻雞翼
肉質幾嫩滑,外皮超級香脆。

- 雞胸脆骨
口感有咬口,無乜醬汁更能食到原汁原味。

- 五花腩
燒得非常香口,肉質唔乾反而幾甜,肉汁幾豐富。

- 牛油燒粟米🌽
粟米非常爽甜,口感變得重奶油感。

- 煙燻宮崎腸
煙燻味超香,外皮香脆,充滿油香,芥末醬可以去膩。

- 和牛串

- 白鱔
肉質肥美彈牙,醬汁更能提升魚嘅鮮味。

- 燒雞泡魚干
外皮燒到金黃色,味道鮮甜。

2020-03-16
  • 和牛串
  • 芝麻雞翼
  • 白鱔
2020-04-02 1351 views
今晚同好朋友👭🏻嚟左E間隱世日式居酒屋飲兩杯🍻食下野盡訴心中情, 一入到去地方雖然唔大, 但感覺舒服, 好似身處係日本嘅居酒屋咁😊常陸野猫頭鷹啤酒🦉🍺武藏野白蘭地梅酒🥃白蘭地嘅香味加埋梅嘅甜味, E個組合非常夾而且好易入口, 甜度柔和平衡, 首先會嘗到白蘭地嘅味道, 慢慢會有梅味係唇齒迴盪, 味道唔錯!😊👍🏻精選廚師沙律🥗 今晚嘅廚師精選沙律係豆腐沙律, 豆腐嫩滑, 沙律菜夠爽脆!炸池魚BB🐟新鮮炸起嘅池魚bb熱辣辣, 酥脆可口, 佐酒一流!汁燒雞肉蔥串🐔🍢(上)雞肉肉汁旺盛, 口感嫩滑雞頸肉🐔🍢(中)肥瘦交織融合, 肉質富有彈性, 有嚼勁雞尾🐔🍢(下)小妹第一次食燒雞尾, 非常有驚喜, 雞尾香脆, 味道香濃而且不油膩, 食完仲有回甘嘅味道, 十分推介!😋👍🏻青葡萄豚肉卷🍇🐷🍢(左)用青提子同豬肉整嘅串燒都係第一次試, 青提子清甜多汁帶微酸, 加埋豚肉串燒令整體味道清新, 層次感增加而且無咁膩, 推介!味噌黑毛豚肉五花腩🐷🍢(中)五花腩片脂肪平均, 表面金黃微脆, 肉汁豐富汁燒和牛柳粒🐂🍢(右)牛柳粒牛味濃郁, 味道不過不失牛油燒粟米🌽粟米清甜多汁, 牛油味濃而不膩雞心🐔🍢(上)肉質細

常陸野猫頭鷹啤酒🦉🍺

武藏野白蘭地梅酒🥃

精選廚師沙律🥗
今晚嘅廚師精選沙律係豆腐沙律, 豆腐嫩滑, 沙律菜夠爽脆!

炸池魚BB🐟
新鮮炸起嘅池魚bb熱辣辣, 酥脆可口, 佐酒一流!

汁燒雞肉蔥串🐔🍢(上)
雞肉肉汁旺盛, 口感嫩滑
雞頸肉🐔🍢(中)
肥瘦交織融合, 肉質富有彈性, 有嚼勁
雞尾🐔🍢(下)

青葡萄豚肉卷🍇🐷🍢(左)
味噌黑毛豚肉五花腩🐷🍢(中)
五花腩片脂肪平均, 表面金黃微脆, 肉汁豐富
汁燒和牛柳粒🐂🍢(右)
牛柳粒牛味濃郁, 味道不過不失

牛油燒粟米🌽
粟米清甜多汁, 牛油味濃而不膩

雞心🐔🍢(上)
肉質細緻, 口感彈牙
雞皮🐔🍢(下)
油脂甘香, 外層焦脆, 咬落去仲有少少雞油溢出, 正!

燒飯團🍙
外脆內軟, 入面嘅配料都幾多, 調味唔錯!

牛舌心🐂🍢
牛味重, 質感爽口彈牙, 幾好味

土佐豆腐
熱辣辣嘅炸豆腐, 出面金黃色脆卜卜, 沾埋醬汁, 咬落去豆腐非常嫩滑, 炸嘅時間亦控制得岩岩好!

總結: 食物質素幾高, 價錢唔算貴, 店員服務態度好好, 環境好有日本居酒屋嘅感覺, cp值幾高, 十分推介!!😋👍🏻👍🏻
2020-03-25
  • 青葡萄豚肉卷