2024-08-02
公公婆婆又來探Lisboy😋即刻出街食好東西,見呢間隱世小店有打卡可用$1頂級手切本地牛頸脊推廣😋就來試吓!🍽️ 新鮮椰青雞煲公公婆婆最愛椰子雞,期間限定可以叫呢個椰青雞煲,無甘熱氣又啱晒Lisboy食,又係用新鮮椰子水煲嘅雞湯🥥😋夠晒清甜💓一隻雞嘅雞件又夠食😋🍽️ 頂級手切本地牛頸脊最正係社交平台 Share個推廣優惠就可用$1換一碟頂級手切本地牛頸脊😍好有驚喜!估唔到$1有咁大碟手切牛😋又夠牛味,真係超級優惠!🍽️ 自家韭菜安格斯牛肉餃我哋見都多人叫安格斯牛肉手工餃,咁就叫咁碟俾Lisboy試吓😋雖然等得比較耐先試檯,原來一落Order由人手親自包😝嘩~太正啦!🍽️ 極上羊肉由於我哋眼闊肚窄,以為唔夠食,食完雞食完牛當然要食咪羊肉啦,夠晒滋味😋公公又好愛食羊肉,最後叫咗一台食物飽到上心口😝🍽️ 冰菜 & 青藤椒涼拌花膠好少見到火鍋店有冰菜揀😋打邊爐食冰就啱晒夠晒爽口😍最正係店家送咗個涼拌花膠俾我哋,小食都係唔使錢㗎,真係好滿足!
🍽️ 新鮮椰青雞煲
🍽️ 頂級手切本地牛頸脊