2022-10-15 1457 views
之前食過幾次都可以,對上一次係大約半年或再之前,所以今次再去。先上小食,小食okay, 蝦多士good. 但小食小款過之前。之後上刺身,其實不嬲都係得最普通個啲帶子,細甜蝦,一隻鮑魚幾個人分,仲要無得reorder. 所以哩part不嬲無期望。再黎雞煲,一向無乜味. 今次多左蜆,叫有啲新意,但個醬汁真係無味。最後火鍋,個海鮮盤得返中蝦,鮑魚,蜆,青口個啲,以前有蟹,今次無左。牛唔掂。其他火鍋料只有生丸係okay. 食物總括黎講普通,但差過之前。侍應完全唔聽人講野,自我中心,唔理個客想點。好似佢先係比錢個個。1. 個阿姐想清骨碟,我食緊蝦用緊話轉頭先清,佢完全唔洗理你自己搶左,搞到啲汁滴曬係枱。2. 雞煲食到一半,佢話上火鍋。我話okay, 咁點湯底。我地揀緊,佢碌葛咁企係到,之後我地揀海鮮湯底,佢先話無,無唔識早講,企係到發夢?3. 揀左其他湯底後,同佢講咁你幫我上湯底之前加多碟一人份既雞加落雞煲,佢話你揀左湯底唔加得雞了。okay... fine.4. 個湯底上黎,佢放左我食到一半既雞煲上枱。放個火鍋上電磁爐。咁我食啲海鮮先。食食下佢問我個雞煲仲食唔食,我話食,佢話凍曬唔食得,我話我

食物總括黎講普通,但差過之前。

4. 個湯底上黎,佢放左我食到一半既雞煲上枱。放個火鍋上電磁爐。咁我食啲海鮮先。食食下佢問我個雞煲仲食唔食,我話食,佢話凍曬唔食得,我話我會食,有需要有爐可以整返熱。佢話凍曬唔得架啦,之後佢自己放曬啲垃圾落個雞煲到攞走左。咁你問我要唔要係廢話?你想無諗過比我揀。之後嘈左兩句,佢話咁上返個新雞煲比我。但已經無心情食。甜品都無叫。重點係,佢地自己按自己想點做就要做,唔係service個客。已經無乜特別要求,叫你唔好搞我比我食遮,好難咩?

服務總括黎講,阿姐完全係 not fxxking care about you. 只活係自己既世界。無下次。

價錢,十點前埋單走人。位位四舊左右,正常價,哩類餐廳哩個價錢有好多選擇。起碼唔洗食到一肚氣。
2022-10-14
  • 蝦多士
2022-08-02 2480 views
有同事上年食過推介呢間所以就組8人團去試下點知食完因為服務態度太差一肚氣連我平時唔打食評都忍唔住要打首先講下食物一開始係前菜任添有蝦多士 有個有黑糖既甜點 炸茄子 我地覺得好食就添左一次之後到刺身船 唔可以添既 打卡用量就唔多既 不過影相開心既開頭都幾好服務 幫我地影相跟住就到雞煲叫左bb 辣 豬皮好吸收 所以都係太辣雞就都接受到個辣度最後就打邊爐我地當時覺得好抵呀好多野食我地1930坐到 2154 有個中間分界短髮呀姐黎同我地講 10點要收工我地話 得番6分鐘食唔切呀姐: 海鮮碌一碌就食得架啦我地10點收工呀 出面都係咁寫(但後尾發現出面同menu 都寫開到12點)而且係冇話要計時食既我地仲有成盤海鮮未落去滾我地雞煲仲有雞未食完 想問佢拎個盒裝唔好浪費佢就話 我地加左食物 (打邊爐時加左碟菜同餃子)所以唔可以帶走跟住問都冇問過我地食完未就拎左盤雞話要掉左佢又問都冇問拎埋一籠魚皮走 我地全部人呆曬眼都突埋跟住我地未食完佢就係咁執野收走曬d餐具 最後仲撈到d海鮮問我地食唔食但d餐具都收曬啦 其實真係好趕客唔怪得3百幾蚊位 都冇咩客其實10點關門就改左門口個板同menu 我地就唔會坐係度慢
有同事上年食過推介呢間

但一粒老鼠屎壞了一窩粥
幫襯就預左要受氣了

2022-08-01
2022-07-06 2042 views
今次黎到大埔準備食大餐,上址餐廳係小食,刺身,雞煲,集於一身既家嫂。之前一直聽同事推介呢間餐廳,今次終於可以一嚐。店舖位於大埔中心附近,如果要黎太和站比較近。餐廳環境都寬落舒適,有12人枱亦有4人卡位。當入座時候,待應就將6款小食放上枱面,其中蝦多士我特別欣賞,夠曬香口又唔覺得油膩。食完小食就叫佢上刺身,海膽夠曬香甜,帶子夠大隻夠新鮮,其他都好好味。刺身過後就係食雞煲,雞煲就無比較普通無咩特別。最後再打邊爐,又有新海鮮可以打邊爐,特別係魚蝦蟹夠新鮮,打邊爐一流。可惜既係去到最尾都己經飽飽,唔係再叫多輪海鮮。餐廳刺身只會上一輪,唔可以再叫就比較可惜。
今次黎到大埔準備食大餐,上址餐廳係小食,刺身雞煲,集於一身既家嫂。之前一直聽同事推介呢間餐廳,今次終於可以一嚐。店舖位於大埔中心附近,如果要黎太和站比較近。餐廳環境都寬落舒適,有12人枱亦有4人卡位。

當入座時候,待應就將6款小食放上枱面,其中蝦多士我特別欣賞,夠曬香口又唔覺得油膩。食完小食就叫佢上刺身,海膽夠曬香甜,帶子夠大隻夠新鮮,其他都好好味。刺身過後就係食雞煲雞煲就無比較普通無咩特別。最後再打邊爐,又有新海鮮可以打邊爐,特別係魚蝦蟹夠新鮮,打邊爐一流。可惜既係去到最尾都己經飽飽,唔係再叫多輪海鮮。

餐廳刺身只會上一輪,唔可以再叫就比較可惜。
2022-07-04 1397 views
【大埔•家嫂】————————————————————————8號波一落 就衝去搵朋友食飯 美好假期係要岀店員話平時坐滿人㗎 不過個8號波冇哂客有朋友話呢間好好食一直未有機會試🍯|環遊海鮮火鍋放題|HKD348(再加一)我哋詢問店員點樣落單 原來係佢哋預備 OMAKASE🤣1️⃣精選叮𠹌小食酸薑皮蛋。紅糖糍粑。蝦多士。清酒煮蜆。菜脯花生每樣都心機製作 鍾意酸薑皮蛋。紅糖糍粑朋友鍾意煮蜆🤣 Encore四次 叫到店員話冇2️⃣季節當造刺身(唯獨刺身不能encore)甜蝦。海膽。帶子。八爪魚。油甘魚。北寄貝啲刺身都尚算新鮮 大家好疑惑點解冇三文魚🙈帶子都相當大粒😍 勁少食海膽 呢度唔臭3️⃣惹味雞煲揀咗BB辣 雞煲入面加咗豬皮同蜆 雞煲汁好濃郁🐣食完有少少唔夠喉 想encore但冇 驚飽得滯4️⃣環遊海鮮船火鍋湯底有五個選擇 花膠。椰子。酸菜揀了「家嫂花膠老火湯鍋」大量冬瓜同花膠店員先叫大家飲湯再做火鍋 湯底充滿精華😍|海鮮|有鮑魚。蝦。蟹。蟶子。脆肉鯇等等|肥牛|好普通 真係肥多過肉😅|餃子|蝦肉餃子。韭菜餃子|三色丸|手打丸正正常常‼️最後要介紹家嫂醬料區 有10多款選擇好多都係平時火鍋少見 所以試咗好
【大埔•家嫂】
————————————————————————

8號波一落 就衝去搵朋友食飯 美好假期係要岀
店員話平時坐滿人㗎 不過個8號波冇哂客
有朋友話呢間好好食一直未有機會試

🍯|環遊海鮮火鍋放題|HKD348(再加一)
我哋詢問店員點樣落單 原來係佢哋預備 OMAKASE🤣

1️⃣精選叮𠹌小食
酸薑皮蛋。紅糖糍粑。蝦多士。
清酒煮蜆。菜脯花生
每樣都心機製作 鍾意酸薑皮蛋。紅糖糍粑
朋友鍾意煮蜆🤣 Encore四次 叫到店員話冇

2️⃣季節當造刺身(唯獨刺身不能encore)
甜蝦。海膽。帶子。八爪魚。油甘魚。北寄貝
刺身都尚算新鮮 大家好疑惑點解冇三文魚🙈
帶子都相當大粒😍 勁少食海膽 呢度唔臭

3️⃣惹味雞煲
揀咗BB辣 雞煲入面加咗豬皮同蜆
雞煲汁好濃郁🐣
食完有少少唔夠喉 想encore但冇 驚飽得滯

4️⃣環遊海鮮船火鍋
湯底有五個選擇 花膠。椰子。酸菜
揀了「家嫂花膠老火湯鍋」大量冬瓜同花膠
店員先叫大家飲湯再做火鍋 湯底充滿精華😍
|海鮮|有鮑魚。蝦。蟹。蟶子。脆肉鯇等等
|肥牛|好普通 真係肥多過肉😅
|餃子|蝦肉餃子。韭菜餃子
|三色丸|手打丸正正常常

‼️最後要介紹家嫂醬料區 有10多款選擇
好多都係平時火鍋少見 所以試咗好多款
海南島黃椒醬。麻辣雞蟹醬。
麻辣紅油。剁椒。炸蒜
麻辣紅油勁正 好多嘢食都用 味道好似某某米線

問咗無數次 不停係我哋附近徘徊
想encore嘢食樣樣都話冇 態度都開始180度轉
雖然得返兩枱客 但又係你話可以去到10點
未夠鐘就不停係咁用「行動」趕人走

餐廳係值得試 但要有心理準備「受氣」

餐廳環境:📸📸📸📸
服務質素:😊😊
食物味道:👅👅👅👅👅
性價比:💰💰💰消費 HKD348(再加一)

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🏠 家嫂
📮 大埔安慈路1號海寶花園地下11號舖
2022-05-25 1126 views
之前係60幾蚊可以揀3個餸,但是近排定唔知佢轉咗好耐餐牌變咗四個餐,簡單啲講就係你冇得好似之前感揀自己鍾意嘅選擇,梗有一至兩樣你唔鍾意嘅,就連本身我最鍾意嘅蝦湯同埋鴨血質素都大降,本身蝦湯配米線會好入味,但係而家米線會斷同埋冇味,鴨血就感覺有層膜喺度,怪怪地,反正而家嘅就唔推薦去食。有第二個經歷就係明明佢有一啲午市料理係有飯嘅,但係有次我喺嗰度叫番茄雙蛋豬扒飯,佢竟然話冇飯,咁其實都ok嘅,食米線。但係我哋問佢有冇提供紙巾買,佢竟然叫我哋行出去自己買,都明白唔係間間都有紙巾提供買,但係畀人感覺態度唔好。
2022-05-24 847 views
今晚本身book左今晚食火鍋放題,已經早一日預約,點知去到後,係比張六人檯我呀,但係張檯係由3張4人檯隔開為6人檯,試問一張4人檯中間分開一半,叫人點坐落去,檯底又有條柱頂住,之後就係比一張圓櫈你坐,我比3百幾坐圓櫈?你無嘢呀,何況跟本就係坐唔到,細路仔都坐唔到啦,何況係大人,係咪有問題架,叫佢換張6人檯係都唔肯換,話要有6個人先坐得,ok,你哋收費338+1,比啲咁嘅服務態度我,簡直一肚火,唔食即刻走人啦!
呢一間家嫂平時主打蒸氣火鍋放題,雞煲等。但係午市佢推出好多特色午市套餐,CP值最高最抵食就係呢個自選粉麵套餐😍😍有六款湯底可以選擇,包括家嫂酸湯、芫茜皮蛋湯、馬來喇沙湯、蕃茄濃湯、艇家蝦湯及蕃茄麻辣湯🤩另外麵底可以揀米線、烏冬、粉皮等。💂🏻‍♀️《炸雞翼花膠件鮮魚蛋酸湯讚岐烏冬》$48個家嫂酸湯好香濃,湯底超濃郁,唔會話太酸,好啱兵仔口味😋雞翼炸到好香脆,花膠份量都好多有三大嚿,仲要好入味。鮮魚蛋都好彈牙,仲有好多生菜及其他配料!成個粉面好豐富一定夠飽。🍲評分: 85/100💂🏻‍♀️《炸雞翼雪花牛肉松露墨魚丸讚岐烏冬》$48如果係食肉獸嘅你,呢個餐就啱哂你😍有炸雞翼同埋分量好多嘅雪花牛肉,松露墨魚丸好香松露味,喺出面啲餐廳好少食到呢隻丸!🍥今次呢個係嗌咗艇家蝦湯🦐呢個湯一定要必叫,好濃鮮蝦湯味,飲得出係真材實料咁熬,飲咗大半碗都唔會口渴。評分: 90/100💂🏻‍♀️《竹蔗茅根蜜冬水》每個粉面套餐都可以揀杯特飲,有羅漢果山楂茶、蘋果雪梨茶、紅棗圓肉杞子茶、竹蔗茅根蜜冬水等養生飲品!齋飲呢杯飲品已經回本。🍵評分: 80/100頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖
呢一間家嫂平時主打蒸氣火鍋放題雞煲等。但係午市佢推出好多特色午市套餐,CP值最高最抵食就係呢個自選粉麵套餐😍😍

💂🏻‍♀️《炸雞翼花膠件鮮魚蛋酸湯讚岐烏冬》$48

竹蔗茅根蜜冬水
炸雞翼花膠件鮮魚蛋酸湯讚岐烏冬
竹蔗茅根蜜冬水
2022-01-11 1756 views
朋友聽說家嫂的雞煲火鍋都不錯,就撩我和另一位朋友一起來試試。平日晚上8pm來到,完全不用等位就能入座。店面偌大,坐得尚算舒適。一入座,店員就先送上刺身拼盤和小食。刺身只有一round,小食則可任點。飲品雪櫃主打供應健康飲品,蘋果雪梨茶﹑竹蔗茅根蜜冬水﹑紅棗圓肉杞茶子等等,用料足又不會太甜。也有少量汽水和紙包茶供應。紅白餐酒也可任飲啊!!紅白餐酒都叫做容易入口,不會太澀口。雪櫃旁邊就是自助醬料區,基本調味料都有齊。刺身拼盤,有海膽﹑赤蝦﹑油甘魚﹑北寄貝﹑帶子﹑八爪魚和赤貝,款式夠多。雖不算特別鮮甜,但質素仍可接受。小食有胡麻脆青茄﹑蜜糖黑椒雞翼﹑溏沁蛋﹑清酒煮花甲﹑黑松露蝦多士等等,未正式開吃,就已經被小食及刺身餵飽一轉。胡麻脆青茄幾有趣,本以為是翠玉瓜之類,原來是炸過的青色茄子,配胡麻醬,都幾香口。蜜糖黑椒雞翼,香香脆脆,加上蜜糖的甜味,芝麻香與黑椒香,幾惹味~~單骨雞翼又方便食用!!黑松露蝦多士,面層唧上沙律醬及黑松露,蝦多士夠脆,而蝦膠爽口,都幾好食!朋友encore了這款~~清酒煮花甲與溏沁蛋的質素普通,花甲的份量都算多~~~輪到雞煲登場,有朋友不太吃得到辣,我們就選了BB辣。雞

紅白餐酒

刺身拼盤

胡麻脆青茄,蜜糖黑椒雞翼
黑松露蝦多士
清酒煮花甲
溏沁蛋
清酒煮花甲與溏沁蛋的質素普通,花甲的份量都算多~~~
雞煲
輪到雞煲登場,有朋友不太吃得到辣,我們就選了BB辣。雞的份量填滿整個鍋底,還夾雜一些豬皮,雞肉啖啖肉之餘,肉質不會粗糙,帶微微的辣,略嫌香料的層次不夠豐富。

養身花膠菌香湯鍋

食完雞煲就換火鍋了,不是在雞煲裡加湯,而是換上另一個火鍋。湯底我們揀養身花膠菌香湯鍋,灼食物前先試試湯底,菌味香又夠清甜。
海鮮拼盤

海鮮拼盤

先跟火鍋奉上的是海鮮拼盤,見到都算幾豐富,有齊魚蝦蟹﹑青口﹑蜆﹑鮑魚﹑貴妃蚌﹑魷魚及鮮冬菇釀墨魚滑。海鮮用料都算合格,未算十分鮮甜,但至少不會腥,而貝殼類亦無沙。草蝦的肉質不會霉,蟹也帶有不少膏~~~貴妃蚌是比較好吃的貝類,肉質爽甜。
手打三色丸
黑白枝竹
水餃
牛肉片
炸魚皮
蔬菜籃
其他火鍋配料有手打三色丸﹑黑白枝竹﹑水餃﹑牛肉片﹑炸魚皮及蔬菜籃,但大多質素平平,沒什麼記憶點。當中比較喜歡吃的是黑白枝竹,帶點豆味之餘又不會散開;炸魚皮夠脆,大大塊的,不會太鹹,吸湯吃夠正。水餃及牛肉的質素稍遜,水餃沒肉香,牛肉粗糙又沒牛味。
黑糯米雪條
食足兩小時,已經是超飽肚的程度,胃部已沒空間再encore什麼火鍋配料或小食。最後還有雪條做甜品,黑糯米雪條,味道幾有趣,但黑糯米較為硬身!

平日享折扣優惠,再加一,人均大約300元左右,以食物種類的多元化來講,性價比尚可接受。
2021-10-20
黑松露蝦多士
養身花膠菌香湯鍋
黑白枝竹
炸魚皮
2021-12-09 859 views
之前感覺幾好,但係今次一班人10個人過去,無咗以前有的艇家蝦湯,比較失望。 以前比個菜單你睇,現在只比個牌你睇,字體好細,不是很清楚有什麼食? 總體大部份都可以,唯獨係個湯真係好失望,仲有,不夠湯時他們加「清水的」,並不會加湯,比較淡
Type of Meal
Dinner
2021-12-05 795 views
環境不錯,但餐具有點髒。店內亦沒有廁所,要到廣場內的洗手間。食物尚可,味道還好。先小食,刺身,雞煲,後邊爐。全部雖說可以任叫任食,但未夠9:00想加點雲吞(定蝦餃)就話賣晒,鮑魚又話賣晒服務態度好有問題,某些服務員說話態度惡劣,給人感覺十分差,例如:想加點些食物,什麼也說賣晒,唔好意思都唔識講,轉頭問第二個侍應多次就有。🤷🏿‍♀️🤷🏿‍♀️🤷🏿‍♀️食物不算得上好好食,服務令人氣憤。三百幾蚊食其他放題大把選擇,加多一兩百蚊食自助餐亦更好。
環境不錯,但餐具有點髒。
店內亦沒有廁所,要到廣場內的洗手間。
食物尚可,味道還好。
先小食,刺身雞煲,後邊爐。
,鮑魚又話賣晒
食物不算得上好好食,服務令人氣憤。
三百幾蚊食其他放題大把選擇,加多一兩百蚊食自助餐亦更好。

打邊爐
刺身
雞煲
可以經openrice 訂位有88折 , 2.5 小時已經好足夠刺身🐟🍣🦀🦐🦑海鮮鮑魚夠新鮮好食👍🏻黑松露蝦多士必食雞翼都好食😋仲有幾款小食蜆、瀨尿蝦幾惹味❤️飲品選擇多款及健康唔太甜🧋🥤🧃另外仲有白酒同紅酒任飲🍷🥂🍻坐六人大圓枱舒服😌冷氣大左少少,不過打邊爐冷氣唔夠大會好焗🥶飯後仲有榴連雪條我同朋友都係第一次到場幫襯,之前都係食開家嫂盤菜外賣❤️朋友都話下次可以再食🤣🤣之係openrice 見到將軍澳有另一間個食物菜單同款式,以至用餐餐具都同家嫂一樣既仲要為多一間分店,點知原來係抄襲家嫂🙈大家要留意番

刺身🐟🍣🦀🦐🦑海鮮鮑魚夠新鮮好食👍🏻
黑松露蝦多士必食
雞翼都好食😋
仲有幾款小食蜆、瀨尿蝦幾惹味❤️

飯後仲有榴連雪條

小食 刺身 雞煲 打邊爐 都幾豐富不過2個人去食就有啲食力 好多野都食唔晒另外,野飲都算好多選擇呢個價錢 有呢咁多款野食 都算抵食先講小食 有蜆 雞翼 蝦多士 皮蛋 以上既味道 冇咩特別 刺身 三文魚 八爪魚 帶子 蝦 仲有一碗野唔知係咩黎既野 就幾難食下雞煲 簡咗bb辣 有雞 蜆 豬皮不過豬皮冇咩味 其實個味道都不過不失啦最後係打邊爐 非常之多嘢食湯底都非常濃味 有海鮮 丸 餃子 菜 肥牛etc不過海鮮方面 蠔唔係好新鮮總括而言有咁多嘢食又有刺身 雞煲 打邊爐仲有 海鮮 又唔算好貴 都可以一戰記得叫多啲人食 如果唔係就食唔晒啲嘢啦
小食 刺身 雞煲 打邊爐 都幾豐富
不過2個人去食就有啲食力
好多野都食唔晒
另外,野飲都算好多選擇
呢個價錢 有呢咁多款野食 都算抵食

湯底都非常濃味

有海鮮 丸 餃子 菜 肥牛etc
不過海鮮方面 蠔唔係好新鮮

記得叫多啲人食 如果唔係就食唔晒啲嘢啦
秋風起 打邊爐嘅慾望又返晒嚟今次呢間集合咗刺身 雞煲 同火鍋 🍲嘢食多籮籮 食完真係捧住個肚走🤰🏻坐低之後 店員會問你食過未然後就會開始呢場暴飲暴食之旅😂🍴前菜•溏心蛋•蜜糖雞翼 雖然唔趣但夠晒蜜糖🍯•蝦多士 面頭擠咗黑松露同沙律醬 多士比較油膩•炸茄子•炒蜆 份量大但味道一般食到一半左右 店員就會上刺身拼盤都算有啲驚喜喎 款式幾多有三文魚 赤蝦 八爪魚 北寄貝 油甘魚 帶子 刺身當然唔算新鮮啦 而且冰感較重 不過都收貨啦🌝然後就係雞煲啦面頭大量芫荽 值得加分😁雞嘅份量應該有半隻 配料仲有啲蜆 豬皮等等接着就係海鮮拼盤一拎出嚟勁大盤 真係嘩咗聲😯有鮑魚 魷魚 海蝦 鯇魚片 青口 唔同嘅蜆類而湯底 就揀咗花膠野菌湯菌味好濃 湯底清甜 建議淥嘢食前要飲一啖當然除咗海鮮 仲有其他配料啦包括唔少得嘅肥牛 手打肉丸(麻麻地 可以skip )雲吞同水餃(其中一樣用咗青豆嚟包 怪怪地)蔬菜籃 烏冬 炸魚皮 .....嘢飲方面最吸引嘅係自家製飲品蘋果雪梨茶 / 竹蔗茅根 / 紅棗桂圓 /檸檬薏米每杯仲係獨立包裝添㗎👍🏻💬食物以量取勝 味道不過不失 多人聚會嘅好地方👨‍👩‍👧‍👧📞想食建議預
秋風起 打邊爐嘅慾望又返晒嚟

而湯底 就揀咗花膠野菌湯
菌味好濃 湯底清甜 建議淥嘢食前要飲一啖
當然除咗海鮮 仲有其他配料啦

包括唔少得嘅肥牛
手打肉丸(麻麻地 可以skip )
雲吞同水餃(其中一樣用咗青豆嚟包 怪怪地)
蔬菜籃 烏冬 炸魚皮 .....

嘢飲方面最吸引嘅係自家製飲品

晚市$318+10%

🚩 家嫂
大埔安慈路1號海寶花園地下11號舖

2021-10-29 762 views
大埔有個家嫂哇呢個打邊爐真係不得了三百幾蚊真係好抵食首先來好紀念嘅風味小食有雞翼有雞蛋有炸物有菜譜蘿蔔等等二話不說有個魚生拼盤連海膽都有然之後整個雞煲爽皮到爆炸雞煲真係非常足料但係唔好以為食完雞煲就用返個雞煲打邊爐喎最後還有呢個好正嘅打邊爐再跟一個海鮮拼盤見到個爐都知道有氣勢啦還有其他不同嘅打邊爐配料伊啲所有配料都可以再追加重點係呢度除咗任飲之外仲有紅酒白酒任飲所有打邊爐配料都可以添食都係果句加加埋埋每個人都係三百幾蚊咋下次行過大埔一定要幫襯幫襯加上依度嘅環境服務各樣都非常之好亦都見到好多好可愛嘅大埔人
大埔有個家嫂

都係果句加加埋埋每個人都係三百幾蚊咋
下次行過大埔一定要幫襯幫襯

加上依度嘅環境服務各樣都非常之好亦都見到好多好可愛嘅大埔人
2021-10-29 644 views
海陸空非一般放題👏🏻小食、雞煲、火鍋、刺身、海鮮任食😳晚市$318抵吃豪華任食✨150分鐘內買單更有88折👏🏻不用點菜紙的!店員會以先後次序為你來上菜💕1.中式特色小食(胡麻茄子、蜜椒雞翼、黑松露蝦多士、了能皮蛋、清酒花甲等)2.海鮮刺身拼盤盛(有海膽、蝦、赤貝等)3.雞煲4.火鍋,選了椰子湯火鍋配料有海鮮拼盤:鮑魚、蟶子、貴妃蚌、卜卜蜆等,有極上牛肉卷,手工丸、手工雲吞、炸魚皮、日式烏冬、菜等等食物種類真的多到誇張!✨紅酒、白酒、無酒精飲品任飲👍🏻更有雪條做甜品。欣賞餐廳用的餐具也很有心思,打卡無問題😆總結,抵吃!!!!!!
海陸空非一般放題👏🏻
小食、雞煲火鍋刺身、海鮮任食😳

晚市$318抵吃豪華任食✨

150分鐘內買單更有88折👏🏻

不用點菜紙的!
店員會以先後次序為你來上菜💕

1.中式特色小食
(胡麻茄子、蜜椒雞翼、黑松露蝦多士、了能皮蛋、清酒花甲等)
2.海鮮刺身拼盤盛
(有海膽、蝦、赤貝等)
3.雞煲
4.火鍋,選了椰子湯

食物種類真的多到誇張!✨

紅酒、白酒、無酒精飲品任飲👍🏻

更有雪條做甜品

欣賞餐廳用的餐具也很有心思,打卡無問題😆

總結,抵吃!!!!!!