早前聽聞HAKAWA即將結業 😢,專程抽咗啲時間去試一次佢哋嘅朱古力,順便港島遊打卡~ 其實之前差唔多每次去親中環都會去睇一睇佢哋有冇開門,可惜次次都遇唔啱時間,依次一早睇定佢哋嘅IG實冇錯!🤔🍫 74% Iced Chocolate 😋😋😋😋😋濃濃嘅黑朱古力,隱約飲到啲未完全溶嘅朱古力碎,好稠身~ 一啲甜味都冇,但又唔會苦到好澀~ 😉下午茶 💵💵 約港幣$60/人💁🏻‍♀️ 小店主要係外賣自取,門口有櫈畀大家坐下,大部分人都係叫朱古力飲品或買手工朱古力~ 😊 佢哋大概營業至農曆新年左右,大家要去幫襯就要趁早,出發前要留意佢哋IG睇睇營業時間同埋最新消息呀!🧐🙆🏻‍♀️ 最後,喜歡嘅話,歡迎follow @foodirectory.hk !

🍫 74% Iced Chocolate 😋😋😋😋😋

下午茶 💵💵 約港幣$60/人

2024-01-12
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$60 (Tea)
臨別在夕,好多人都特地去作最後支持💛今次有幸買到𝟽𝟸%濃度 𝚒𝚌𝚎𝚍 𝚌𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎,來自尼瓜拉瓜嘅可可,味道比較𝑡𝑟𝑜𝑝𝑖𝑐𝑎𝑙,唔漏,飲落帶有點點可可顆粒🤤小店並非每日提供朱古力飲品,請自行留意𝙷𝚊𝚔𝚊𝚠𝚊 𝚒𝚐,避免摸門釘另外建議預早時間去,且有心理準備排隊,每人限買2杯,而且小店人手有限,落左單都要等1小時先拎到上手📍𝗛𝗮𝗸𝗮𝘄𝗮 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲香港中環歌賦街𝟺𝟿-𝟻𝟷𝙰號𝟷𝙱鋪
臨別在夕,好多人都特地去作最後支持💛

72%  iced  chocolate

📍𝗛𝗮𝗸𝗮𝘄𝗮 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲
香港中環歌賦街𝟺𝟿-𝟻𝟷𝙰號𝟷𝙱鋪

72%  iced  chocolate
2024-01-25 288 views
去完Hakawa Chocolate,感覺真係喺朱古力天堂度轉咗一圈!🍫 首先,我試咗佢哋嘅74% Iced Chocolate,入口第一啖,順滑得嚟,那份苦中帶甜嘅滋味喺口腔綻放,之後留低嗰抹fruity嘅aftertaste,簡直係一次美妙旅程!😋 然後,Fleur de sel呢款就真係有啲驚喜,海鹽迎合朱古力濃郁嘅香味,甜中微帶點咸,咸甜對比得嚟夠曲折,提亮咗整體口感,後面隱約嘅nutmeg香氣,又係點綴得咁啱好,雖然我自己就對nutmeg冇咁多feel,但都要讚佢嘅獨特搭配!飲品選項方面,店員都貼心提示可以選soy milk, almond milk or oat milk作替代,對於有特殊飲食需求嘅食客真係一個大大嘅Plus!👍最後,我仲試咗佢個coffee hazelnut,簡直係激發咗我所有嘅味蕾!咖啡同榛子嘅混合香味,貫穿每一啖朱古力嘅細膩與豐富,每一粒都係香脆可口,朱古力控絕對唔可以錯過嘅選擇!味道、口感、香氣,一切總結成一個字:正!下次仲想再嚟試吓其他招牌口味,Hakawa Chocolate,等我啦!🥳

HAKAWA --買完朱古力走,老闆娘追出黎同我講因為d咖啡豆轉左用GEISHA,所以味道層次會同之前唔同左,會由果酸再到花香,呢d就係職人堅持!👩🏻‍🍳無奈小店租約將滿😢前路未明,希望過幾個月會聽到你重新開舖嘅消息。🙏🏻咖啡榛子:完全做到精品咖啡嘅層次。碧螺春杏仁:不得了!!一入口嗰陣個股茶嘅香味,印象深刻👍🏻👍🏻以下摘自網上:外國以朱古力為主打的專門店不少,但香港一直少有,最近卻有間小店憑着一杯朱古力摘下《環球郵報》「全球五大朱古力」的美譽。Hakawa Chocolate 就位於中環歌賦街街尾的樓梯旁,店面不大,大部份地方都用在製作桌後的小型朱古力工場。店主 Mandy 和 Sally 每天都會親自製作朱古力磚及朱古力粉,磨豆、焗製、倒模等繁複工序一腳踢。
HAKAWA --

咖啡榛子:完全做到精品咖啡嘅層次。

以下摘自網上:
咖啡榛子、碧螺春杏仁
咖啡榛子、碧螺春杏仁
食甜野一定冇人嫌多,係有機會肥少少,但甜品令人心情變好👍🏻‼️‼️‼️曾評為全球五大朱古力‼️‼️‼️呢間小店係堅持手造既本地朱古力店,簡約既設計,但有住各種獨特風格既朱古力 (每塊朱古力磚都經過三個月溫室熟成)- 有飲&食既選擇。。100% Iced chocolate(HK$60)原豆手造可可粉沖成,100% = 無糖既效果,飲起尼酸味較重,完全感受到可可豆既果香溶入哂飲品,中途有少少朱古力碎。但好多人會以為係朱古力壞左而酸酸地,就去左投訴😂。74% Iced chocolate(HK$50)都係原豆手造可可粉沖成,因為唔係完全100%可可粉,所以飲起尼會甜少少,酸味亦相對較少,口感更加豐富👍🏻。手製朱古力- Single Origin Dark + Almond (HK$85)有好多唔同餡料既朱古力可以選擇,每包大約有50g。我呢個係Single Origin Dark + Almond,黑朱古力味好夠濃,而杏仁即使比朱古力完全包圍住,仍然好脆口。回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️食物質素: 🌮🌮🌮🌮服務質素: ☺️☺️☺️☺️消費指數: 💰(TTL $195,人均消費$97.5)環境質素: ☘️☘️☘️* Hakaw
食甜野一定冇人嫌多,係有機會肥少少,但甜品令人心情變好👍🏻

‼️‼️‼️曾評為全球五大朱古力‼️‼️‼️

。100% Iced chocolate(HK$60)
但好多人會以為係朱古力壞左而酸酸地,就去左投訴😂
100%  Iced  chocolate

。74% Iced chocolate(HK$50)

Single Origin Dark + Almond

回頭指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️
食物質素: 🌮🌮🌮🌮
服務質素: ☺️☺️☺️☺️
消費指數: 💰(TTL $195,人均消費$97.5)
環境質素: ☘️☘️☘️

* Hakawa Chocolate (中環)
中環歌賦街49-51A號地下1B號舖

同類餐廳 #cocofood_甜品
同區餐廳 #cocofood_中環
如果你鍾意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既update
100%  Iced  chocolate
Single Origin Dark + Almond
2023-11-01 417 views
#HakawaChocolate🍫78% Iced Choco (Whole Milk)-推薦指數:🍫🍫🍫🍫🍫-若你很喜歡濃郁的朱古力飲品那你必定要試試這間位於中環摘下《環球時報》「全球五大朱古力」美譽的隱世小店店員每次均耐心地介紹該次所使用的朱古力豆讓顧客認識自己所品嚐的朱古力豆的產地和特點-這次使用的是從秘魯而來的朱古力豆朱古力豆帶點花香和蜜糖味喝下來當然也能品嚐到這兩種味道喝第一啖時完全給予我驚艷的感覺朱古力飲品濃郁得像正在吃一塊朱古力一樣配搭上全脂牛奶口感非常順滑甜中帶一點苦澀不容易給人膩的感覺-客人每次均可隔著玻璃窗看著店員即場製作朱古力可說是具有視覺享受的同時又有味覺的刺激雖然較平日所喝到的朱古力昂貴不少但品嚐一次後絕對會感覺物超所值絕對可列入必試清單-#中環
#HakawaChocolate
🍫78% Iced Choco (Whole Milk)
推薦指數:🍫🍫🍫🍫🍫
#中環
78%  Iced  Chocolate
2023-10-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
78%  Iced  Chocolate
  • 78%  Iced  Chcoci
  • 78%  Iced  Choco  (Whole  Milk)
2023-09-08 396 views
有一日我哋去咗中環行吓,睇吓有咩食,我哋行到去歌賦街之後發現一間主打朱古力嘅小店。餐廳非常細小,只有外賣提供,我哋喺炎熱嘅夏天叫咗一杯凍朱古力。朱古力飲品非常有特色,可以選擇74%或者100%朱古力,我哋飲唔到太苦,所以就叫咗74%.飲洛口之後非常經驗,朱古力味香濃唔會太甜另外有獨特嘅朱古力酸味,同普通朱古力奶冇得比。我哋最後咪飲完之後再叫多咗一杯,太太太太太好飲啦,大家經過中環去開PMQ都可以試吓。

𝓦𝓱𝓮𝓷 𝓲𝓽’𝓼 𝓬𝓸𝓶𝓮𝓼 𝓽𝓸 𝓬𝓱𝓸𝓬𝓸𝓵𝓪𝓽𝓮, 𝓻𝓮𝓼𝓲𝓼𝓽𝓪𝓷𝓬𝓮 𝓲𝓼 𝓯𝓾𝓽𝓲𝓵𝓮 呢間《環球郵報》評選為全球五大朱古力之一既本地品牌 ‘From Bean to Bar'74% Iced Chocolate有74%或100%兩款選擇,除咗whole milk 可以選擇soy milk, almond milk and oat milk 沖製。因為朱古力係即叫即沖,所以每杯製作需時10-15分鐘。有少少帶果酸味78% dark chocolate and coffee Hazelnut 佢用左必魯既可可豆, 黑朱古力入口好順滑 同埋唔會好甜。而coffee hazelnut 香脆又唔會太濃而掩蓋過朱古力鍾意朱古力嘅朋友仔不妨去試吓!

74% Iced Chocolate

有74%或100%兩款選擇,

鍾意朱古力嘅朋友仔不妨去試吓!
74% Iced Chocolate
留意咗呢間小店好耐🤎 淨係買朱古力一味都可以咁受歡迎🤪 一定有佢既特別 只系做外賣而且每杯都係手工沖嘅🤲🏻 要有心理準備等一段時間 ❤️ 價錢唔算最親民 但係個人覺得朱古力質素唔錯而且唔係咁多專門賣朱古力既舖頭🏙️ 心機同質素係對得住價錢⭐️ 74% Drinking Chocolate 🍫一飲落去朱古力味果然濃厚😛 有心理準備唔會太甜但係可可本身嘅韻味好豐富好悠長 👍🏻可可豆嘅果酸味唔算太重🍓 因為用人手沖可可同牛奶既融合度好高🥛 飲落去好Smooth好滑 值得一讚嘅點係飲到最尾唔會有啲冰融曬溝淡左既感覺🧊

⭐️ 74% Drinking Chocolate 🍫
曬溝淡左既感覺🧊

2022-12-17 866 views
榮獲全球五大最佳朱古力🏆朱奶方面有78%同100%揀,我個人鍾意78%多啲~因為100%嘅話可可豆嘅酸味會明顯啲,唔太習慣,反而男朋友鍾意100%多啲🙈真係睇個人口味-除咗朱古力奶,入面仲有好多款唔同口味嘅朱古力揀!我嗰次淨係好保守買咗almond同茶味朱古力。 真係好食!不過價錢相對唔平,一分錢一分貨。佢有啲特別啲嘅例如baby ginger我就未試過,好似都唔係成日有,要撞運氣~有時順路可以買返幾包放office/屋企食下!
榮獲全球五大最佳朱古力🏆

• 74% Iced Chocolate
2022-06-28 1139 views
It is a small cozy place where you can order your hot chocolate on a cup. I love that you can choose your combination of milk and chocolate depending on your preference so you can manage the level of sweetness you want for your drink. Perfect if you want to substitute your coffee or bubble tea to something different!
hot chocolate
2020-05-06
hot chocolate
2022-06-13 799 views
🙋🏻‍♀️: 𝐇𝐨𝐰 𝐝𝐨 𝐰𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐫𝐢𝐛𝐞 手工朱古力 𝐢𝐧 𝐄𝐧𝐠𝐥𝐢𝐬𝐡?𝐌𝐫. 𝐒𝐡𝐢𝐛𝐚🐶: 𝐇𝐚𝐧𝐝𝐜𝐫𝐚𝐟𝐭𝐞𝐝 𝐜𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞!🍫𝙎𝙩𝙧𝙤𝙡𝙡𝙞𝙣𝙜 𝙡𝙚𝙞𝙨𝙪𝙧𝙚𝙡𝙮 𝙩𝙝𝙧𝙤𝙪𝙜𝙝 𝙂𝙤𝙪𝙜𝙝 𝙎𝙩𝙧𝙚𝙚𝙩, 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙗𝙚 𝙡𝙪𝙧𝙚𝙙 𝙗𝙮 𝙩𝙝𝙚 𝙖𝙥𝙥𝙚𝙩𝙞𝙯𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙣𝙙 𝙡𝙞𝙣𝙜𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙧𝙤𝙢𝙖 𝙤𝙛 𝙧𝙤𝙖𝙨𝙩𝙚𝙙 𝙘𝙤𝙘𝙤𝙖 𝙗𝙚𝙖𝙣𝙨 𝙩𝙝𝙖𝙩 𝙡𝙚𝙖𝙙𝙨 𝙮𝙤𝙪 𝙩𝙤 𝙩𝙝𝙚 𝙤𝙧𝙜𝙖𝙣𝙞𝙘 𝙝𝙖𝙣𝙙𝙘𝙧𝙖𝙛𝙩𝙚𝙙 𝙘𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙠𝙨𝙝𝙤𝙥, 𝙃𝙖𝙠𝙖𝙬𝙖 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚.𝙊𝙪𝙩𝙨𝙞𝙙𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙨𝙩𝙤𝙧𝙚 𝙛𝙧𝙤𝙣𝙩, 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙨𝙚𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙨𝙞𝙜𝙣 “𝙎𝙤𝙡𝙞𝙙 & 𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙞𝙣𝙜 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙁𝙧𝙤𝙢 𝘽𝙚𝙖𝙣 𝙩𝙤 𝘽𝙖𝙧” 𝙤𝙣 𝙩𝙝𝙚 𝙩𝙞𝙣𝙮 𝙗𝙡𝙖𝙘𝙠𝙗𝙤𝙖𝙧𝙙. “𝙁𝙧𝙤𝙢 𝘽𝙚𝙖𝙧 𝙩𝙤 𝘽𝙖𝙧” 𝙢𝙚𝙖𝙣𝙨 𝙩𝙝𝙖𝙩 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮 𝙨𝙩𝙚𝙥 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚 𝙢𝙖𝙣𝙪𝙛𝙖𝙘𝙩𝙪𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙨𝙨 𝙞𝙨 𝙙𝙤𝙣𝙚 𝙗𝙮 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙞𝙚𝙧, 𝙛𝙧𝙤𝙢 𝙨𝙤𝙪

𝙊𝙪𝙩𝙨𝙞𝙙𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙨𝙩𝙤𝙧𝙚 𝙛𝙧𝙤𝙣𝙩, 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙨𝙚𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙨𝙞𝙜𝙣 “𝙎𝙤𝙡𝙞𝙙 & 𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙞𝙣𝙜 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙁𝙧𝙤𝙢 𝘽𝙚𝙖𝙣 𝙩𝙤 𝘽𝙖𝙧” 𝙤𝙣 𝙩𝙝𝙚 𝙩𝙞𝙣𝙮 𝙗𝙡𝙖𝙘𝙠𝙗𝙤𝙖𝙧𝙙. “𝙁𝙧𝙤𝙢 𝘽𝙚𝙖𝙧 𝙩𝙤 𝘽𝙖𝙧” 𝙢𝙚𝙖𝙣𝙨 𝙩𝙝𝙖𝙩 𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮 𝙨𝙩𝙚𝙥 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚 𝙢𝙖𝙣𝙪𝙛𝙖𝙘𝙩𝙪𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙨𝙨 𝙞𝙨 𝙙𝙤𝙣𝙚 𝙗𝙮 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙞𝙚𝙧, 𝙛𝙧𝙤𝙢 𝙨𝙤𝙪𝙧𝙘𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙣𝙙 𝙘𝙧𝙖𝙛𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙘𝙤𝙘𝙤𝙖 𝙗𝙚𝙖𝙣𝙨 𝙩𝙤 𝙩𝙚𝙢𝙥𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙣𝙙 𝙢𝙤𝙡𝙙𝙞𝙣𝙜 𝙘𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙗𝙖𝙧𝙨.

𝙎𝙞𝙜𝙣𝙖𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙙𝙞𝙨𝙝✨
𝟳𝟰% 𝗜𝗰𝗲 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲
$𝟰𝟱 (🌟𝟴.𝟱/𝟭𝟬)

𝘛𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘩𝘰𝘮𝘦𝘮𝘢𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘤𝘰𝘢 𝘥𝘳𝘪𝘯𝘬𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘷𝘢𝘪𝘭𝘢𝘣𝘭𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘦𝘪𝘵𝘩𝘦𝘳 74% 𝘰𝘳 100% 𝘤𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦. 𝘖𝘱𝘵𝘪𝘰𝘯𝘴 𝘭𝘪𝘬𝘦 𝘸𝘩𝘰𝘭𝘦, 𝘴𝘰𝘺 𝘰𝘳 𝘰𝘢𝘵 𝘮𝘪𝘭𝘬 𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘪𝘥𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦 𝘩𝘢𝘯𝘥𝘤𝘳𝘢𝘧𝘵𝘦𝘥 𝘤𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦 𝘩𝘢𝘴 𝘥𝘦𝘦𝘱𝘦𝘳 𝘤𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦 𝘴𝘤𝘦𝘯𝘵 𝘵𝘩𝘢𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘵𝘺𝘱𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘦𝘳𝘤𝘪𝘢𝘭 𝘤𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘤𝘢𝘯 𝘧𝘪𝘯𝘥 𝘰𝘯 𝘮𝘢𝘳𝘬𝘦𝘵. 𝘠𝘰𝘶 𝘤𝘢𝘯 𝘴𝘮𝘦𝘭𝘭 𝘵𝘩𝘦 𝘧𝘳𝘶𝘪𝘵𝘺 𝘧𝘳𝘢𝘨𝘳𝘢𝘯𝘤𝘦 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘢 𝘭𝘪𝘵𝘵𝘭𝘦 𝘣𝘪𝘵 𝘰𝘧 𝘴𝘰𝘶𝘳𝘯𝘦𝘴𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘣𝘪𝘵𝘵𝘦𝘳𝘯𝘦𝘴𝘴, 𝘸𝘩𝘪𝘤𝘩 𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘦𝘴𝘪𝘳𝘢𝘣𝘭𝘦. 𝘐𝘵 𝘭𝘦𝘢𝘷𝘦𝘴 𝘢 𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘢𝘯𝘥 𝘳𝘪𝘤𝘩 𝘤𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦 𝘢𝘧𝘵𝘦𝘳𝘵𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘪𝘯 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘮𝘰𝘶𝘵𝘩.

𝙃𝙖𝙠𝙖𝙬𝙖 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚
📍𝙎𝙝𝙤𝙥 1𝘽, 𝙂/𝙁, 49-51𝘼 𝙂𝙤𝙪𝙜𝙝 𝙎𝙩𝙧𝙚𝙚𝙩, 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙧𝙖𝙡
2021-04-03
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
  • 74% Iced Chocolate
2022-05-11 657 views
Iced chocolate with hojicha oat milk from HakawaMy third visit and always wanted to try hot chocolate but ended up having iced version. The hojicha flavour is very subtle and the 74% chocolate is nice as usual. Remember drinking chocolate is only available on Fri and Sat

2022-04-15 690 views
適逢情人節將近,送禮對象偏愛南美嘢,今日就揀咗呢間中環嘅Hakawa Chocolate買朱古力。可惜臨急抱佛腳係買唔到禮盒,現省只有朱古力bar同朱古力豆,最後我兩樣都買晒,佢嘅朱古力係來自Ecuador,苦澀中帶少少酒香。朱古力豆係朱古力包杏仁,簿簿一層朱古力加上杏仁恰到好處,令人食唔停口。

2022-02-14
  • 朱古力
2022-03-11 751 views
好耐冇飲過靚嘅朱古力,朋友介紹Hakawa要嚟試一試。House made chocolate drink有74%或者100% cacao選擇;74%係有糖有奶,100%店員形容係好似飲齋啡咁。我同曳仔選擇咗74%,店員好細心問你有冇食物敏感,會問飲Full cream milk有冇問題。手沖要等10幾分鐘,其實如果手工沖絕對值得等,同埋佢係逐杯逐杯做,個order兩杯佢都係分開做,係心機之作。絕對係一杯有水準嘅手沖朱古力,唔會好似Italian Chocolate咁樣死漿實個口腔,完全唔會有死實甜嘅感覺,可能唔係咁啱小朋友口味,結果我係飲咗一杯半,都唔會覺得溜或者滯住個肚。飲到可可嘅一粒粒,細心㗳吓慢慢會飲到花果香帶酸味,可可豆原本嘅果酸味道,呢杯朱古力係大人嘅味道,要Encore🤤
好耐冇飲過靚嘅朱古力,朋友介紹Hakawa要嚟試一試。

2022-03-11
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$50 (Tea)