收工happy hour時間,行咗陣街搵間餐廳酒吧試下~8點幾上到嚟冇乜人,中間有張game枱,夜晚應該會好熱鬧🫠🩵 香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉 $128酒吧餐廳嚟講,呢個意粉算唔錯,有一粒帶子,2個人可以share食😌🩵 風沙鹹蛋黄炸雞6件 $88好重鹹蛋味,好熱氣🤪本身應該有6件,但比多咗件有7件🫣🩵日本黑豚腩肉串燒 $75有2串加埋4嚿黑豚腩肉,醬汁味道香濃🩵飲品係Happy Hour價錢,嗌杯啤酒先$50🍺餐廳有outdoor area可以出去呼吸🌬️埋單$400左右~以喺諾士佛臺想搵個無咁嘈嘅地方嚟講算唔錯👍🏻
收工happy hour時間,行咗陣街搵間餐廳酒吧試下~
8點幾上到嚟冇乜人,中間有張game枱,夜晚應該會好熱鬧🫠
風沙鹹蛋黄炸雞6件
2023-10-04
香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉
2023-10-04 23 views
尖沙咀超級抵食串燒! Happy Hour 去到21:00🔥🔥🔥 裝潢滿分岩曬打卡 場內有Beer pong 美式桌球等多款遊戲頭Round 叫左十串都只係$180 仲要有蝦有肉有菜!免治雞肉棒 $20 🏆必叫非常好食 仲有少少軟骨係入面 口感very good虎蝦 $25🥈 新鮮彈牙 最重要 燒完仲好多汁 一d都唔乾!!雞軟骨 $15 🥉 好香口 燒得剛好 齊唔會難咬雞頸肉 $20 特別部位 原來雞頸肉係咁樣 值得一試其實Happy Hour去真係好抵 叫杯Murphy都只係$60🫢

尖沙咀超級抵食串燒!
Happy Hour 去到21:00🔥🔥🔥
裝潢滿分岩曬打卡
場內有Beer pong 美式桌球等多款遊戲

頭Round 叫左十串都只係$180
仲要有蝦有肉有菜!

免治雞肉棒 $20
🏆必叫
非常好食 仲有少少軟骨係入面
口感very good

虎蝦 $25
🥈 新鮮彈牙 最重要
燒完仲好多汁 一d都唔乾!!

雞軟骨 $15

叫杯Murphy都只係$60🫢
2023-10-03
Type of Meal
Dinner
假期前夕無心工作,要找個好地方Chill一Chill。今次就到了諾士佛臺這間型格酒吧,吃、喝、玩樂應有盡有。最搶眼就是吧台背後的型格孔雀開屏陳列架,大snooker枱以及前面兩張螢光Beer Pong檯,非常有格調。【芝士拼盤】⭐️⭐️⭐️⭐️拼盤分別有Brie、Blue Cheese和Camembert cheese,配上杏脯和提子乾,送酒一流。淡淡的餅乾用來托起芝士的鹹香是最適合不過了。【串燒】⭐️⭐️⭐️⭐️有酒不能沒串燒,結果我們把蔬果、肉類及海鮮類的串燒通通都叫上了,火候恰到好處不會過份燒焦。其中一款「山賊牛肋串」深得我心,口感軟冧,肉味香濃,原本擔心會否過份堅韌,看來是多餘了。【Gulu Gulu】⭐️⭐️⭐️⭐️作為shooter來說非常易入口,以2款Liquor混合而成,有淡淡的橘果香,酒精味道不會很重。
假期前夕無心工作,
要找個好地方Chill一Chill。
今次就到了諾士佛臺這間型格酒吧,吃、喝、玩樂應有盡有。
最搶眼就是吧台背後的型格孔雀開屏陳列架,
大snooker枱以及前面兩張螢光Beer Pong檯,
非常有格調。

【芝士拼盤】

⭐️⭐️⭐️⭐️

配上杏脯和提子乾,送酒一流。
淡淡的餅乾用來托起芝士的鹹香是最適合不過了。

【串燒】

有酒不能沒串燒,
結果我們把蔬果、肉類及海鮮類的串燒通通都叫上了,
火候恰到好處不會過份燒焦。
其中一款「山賊牛肋串」深得我心,口感軟冧,
肉味香濃,
原本擔心會否過份堅韌,
看來是多餘了。

【Gulu Gulu】

⭐️⭐️⭐️⭐️

作為shooter來說非常易入口,
以2款Liquor混合而成,
有淡淡的橘果香,
酒精味道不會很重。
2023-09-29 35 views
夜晚嚟食飯, 裝修華麗,幾啱打卡, 空間感好好, 氛圍幾舒服, 好啱同朋友嚟傾計飲下嘢 我地叫左香辣鮮茄汁虎蝦意粉, 串燒組合set同札幌叉燒拉麵set。set各送一杯飲品, 所以送左2杯Mocktail, 好抵! 香辣鮮茄汁虎蝦意粉 $138用番茄和辣椒煮成既醬汁,加埋大塊既虎蝦同意粉。虎蝦肉質緊實多汁,意粉彈牙,性價比高。👍 串燒組合 $118有雞脾菇, 日本厚油揚, 雞軟骨, 雞皮, 免治雞肉棒。每種食材都燒到香嫩多汁,雞脾菇口感細滑而有嚼勁,雞肉串皮脆肉嫩。 札幌叉燒拉麵+ 炸雞 $138湯底係醬油味,叉燒肉質厚實,炸雞炸得香脆。 Tropical Island用左橙汁、熱情果汁, 青檸, tonic water整。口感清甜, 好fresh Apple Tree用咗蘋果汁、檸檬汁、芒果汁同埋蘇打水,上面有幾片青蘋果作裝飾, 飲落都幾清新。

香辣鮮茄汁虎蝦意粉 $138

串燒組合 $118

札幌叉燒拉麵+ 炸雞 $138
湯底係醬油味,叉燒肉質厚實,炸雞炸得香脆。

Tropical Island

Apple Tree

香辣鮮茄汁虎蝦意粉
札幌叉燒拉麵+ 炸雞
topical isand apple tree
香辣鮮茄汁虎蝦意粉
札幌叉燒拉麵+ 炸雞
topical isand apple tree
位於諾士佛台,個度有林林種種的酒吧呢間已經係食完再食喇☺️,因為佢食物質素高,裝修靚,燈光好鮮艷,於是帶友人一起品嘗仲有得打桌球🎱點了手工啤 Murphy’s 黑啤 $60味道係偏苦同濃,但飲落去是另一番享受😎朋友不太接受酒精,選了Mocktail-Apple Tree 其實就係蘋果&lemon soda ge 味道,佢都接受到佢推出‘歡樂時光串燒’,價錢貼地$10一串都有😂我點了雞皮,雞軟骨,羊肋串,免治雞肉棒,墨魚香腸🤗雞軟骨好爽口羊肋串一d 都唔羶,又唔會韌免治雞肉棒值得叫,大條,肉汁滿滿墨魚腸口感特別,食得出有墨魚🦑味慢煮法式波爾多紅酒燴牛面頰配薯蓉2大塊牛面頰炆得好稔身,食到有少少紅酒味,薯蓉好軟綿,成個配搭幾好,上面有青豆角點綴,靚曬!💟 呢款係我2次必點,朋友食完都話正和風芝士甲羅燒 $58忌廉芝士味滲透入蟹肉碎入面,有粟米粒係入面,非常creamy避風塘魷魚🦑鬚 $88 大大碟, 香噴噴,未食已經流曬口水每件都好大舊,炸得好脆,炸粉又唔會過多,裡面的魷魚都入到味,香濃的蒜香味,送啤酒🍻最正
位於諾士佛台,個度有林林種種的酒吧
於是帶友人一起品嘗
仲有得打桌球🎱

點了手工啤 Murphy’s 黑啤 $60
味道係偏苦同濃,但飲落去是另一番享受😎
其實就係蘋果&lemon soda ge 味道,佢都接受到

佢推出‘歡樂時光串燒’,價錢貼地
$10一串都有😂
我點了雞皮,雞軟骨,羊肋串,免治雞肉棒,墨魚香腸
🤗雞軟骨好爽口
羊肋串一d 都唔羶,又唔會韌
免治雞肉棒值得叫,大條,肉汁滿滿
墨魚腸口感特別,食得出有墨魚🦑味

慢煮法式波爾多紅酒燴牛面頰配薯蓉
💟 呢款係我2次必點,朋友食完都話正

和風芝士甲羅燒 $58

避風塘魷魚🦑鬚 $88
大大碟, 香噴噴,未食已經流曬口水
2023-09-20
Celebration
Birthday
  • 慢煮法式波爾多紅酒燴牛面頰肉配薯蓉
  • 串燒
  • 避風塘魷魚鬚
#chuchu食在尖沙咀📍 咕嚕咕嚕以為仲會同成班fd出嚟飲嘢嘅時候都嚟過諾士佛台,九龍區嘅LKF! 嗰晚放工想飲野,就係附近食埋野,上左GULU到食,有串燒、西餐、小食都有!💡 Happy Hour 係16:00-21:00,🐷8點上去都仲有!—————————————————————❣️ 黑松露忌廉汁薯仔粉 $98個薯仔波波好煙韌!好好食!香港冇乜地方食到呢隻薯仔波波!好似有小小芝士味添!好正!仲配埋個黑松露忌廉醬,好濃又好夾!.❣️ 慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉 $188牛面頰肉好小食!牛味好香,紅酒調味好濃!不過原來牛面頰肉都幾多筋位!薯蓉好滑,同濃味牛一齊食好夾.❣️ Tropical Island $35(HH)呢杯好fresh,用咗Giffard Passion Fruit Syrup, Orange Juice, Fresh Lime, Tonic Water!幾有熱帶嘅感覺,好解渴!.❣️ Apple Tree $35(HH) 呢杯就甜啲,Giffard Mango Syrup, Apple Juice, Lemon Juice, Soda,都好fresh!.💬 呢度仲有得篤波同b
#chuchu食在尖沙咀
📍 咕嚕咕嚕

❣️ 黑松露忌廉汁薯仔粉 $98

❣️ 慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉 $188

❣️ Tropical Island $35(HH)
❣️ Apple Tree $35(HH)

💬 呢度仲有得篤波同beer pong,🐷都好耐冇玩,有啲懷念一大班朋友黎玩!
不專業評分
👅好味指數: 7.5/10
💰性價比: 7/10
👍🏻推薦: 7/10
—————————————————————
🏡地址: 咕嚕咕嚕 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣4樓

2023-09-17
Type of Meal
Dinner
2023-09-21 26 views
諾士佛臺既一間樓上bar🍻環境寬敞,有篤波有Beer Pong🎱唔少得既仲有多部電視可以睇球賽⚽️岩曬一班人黎睇波或者Happy hour🥳🥳除咗唔同款既酒外🍾食物方面都有唔同小食選擇🍢🍟🍕Happy hour黎價錢亦非常Happy😆😁🤣🍢歡樂時光串燒(4-9pm)價錢都相宜,由$10-$25都有,今次就叫左日本銀杏、翠玉瓜、雞軟骨、山賊牛肋串、南部雞雞髀肉、免治雞肉棒,味道方面都可以,串燒火喉控制得可以,焦香惹味,少許調味粉已經夠味,亦都好岩送啤酒🍟黑松露薯條配黑松露醬薯條份量唔少,面頭沾左黑松露碎,而個醬都係黑松露製成,食落都幾香口,一邊吹水一邊飲野既好配搭🍕四式芝士薄餅份量適合3-4人,雙層薄餅皮,餅皮脆薄,四款芝士包括Mozz, Parmason, Blue, Brie,芝士味濃郁,略帶拉絲效果,岩曬芝士控🍹Mocktail叫左兩款唔同味試下,Tropical Island同埋Citrus Punch,Tropical Island入口酸酸甜甜而且果味香,Citrus Punch 就比較橙香出d,帶點橙皮既甘香

🍢歡樂時光串燒(4-9pm)

🍟黑松露薯條配黑松露醬

串燒
黑松露薯條配黑松露醬
四式芝士薄餅
2023-09-21 24 views
成日俾同事投訴,我去happy hour永遠都係追住啲嘢食咩叫😂 我又來推介又好食又好飲嘅酒吧啦!一去到見到有串燒優惠menu,即刻叫黎試下🍢羊肋串 $20 - 朋友話唔係好騷,油脂夠 🍢免治雞肉棒 $20 - 啖啖肉加埋燒汁,正🍢山賊牛肋串 $25 - 超香牛味,半肥瘦,完全唔乾🍢翠玉瓜 $15 - 食落好爽口,笑得一啲都唔乾🍢雞軟骨 $15 - 一粒接一粒,送酒一流🍢雞肝 $15 - 咬落去唔太份,但係好濃雞肝味超抵食!🥢香辣鮮茄汁虎蝦意粉 $138意粉有咬口,唔會煮得太林!虎蝦好新鮮兩大隻好足料!不過識落都幾喇,怕辣嘅朋友要注意啦!🥢黑松露薯條配黑松露醬 $58薯條本身配有黑松露粉,外脆內軟加埋黑松露粉,就咁食都好夠味!怕單調嘅再點埋佢個黑松露沙律醬找另一番味道!🍹tropical islandPassion fruit, orange juice, lime juice, tonic water🍹citrus punchLime syrup, grape juice, orange juice soda前者係熱情果味比較豐富,甜甜酸酸好啱女仔飲後者個杯雖然冇柚子嘅元素,但呢個配

一去到見到有串燒優惠menu,即刻叫黎試下
🍢羊肋串 $20 - 朋友話唔係好騷,油脂夠

🥢香辣鮮茄汁虎蝦意粉 $138

🥢黑松露薯條配黑松露醬 $58

🍹tropical island
🍹citrus punch
前者係熱情果味比較豐富,甜甜酸酸好啱女仔飲
後者個杯雖然冇柚子嘅元素,但呢個配搭出嚟竟然有柚子嘅味道,相對比較清新怕甜嘅朋友可以叫呢杯!

最後我仲口痕追加多一杯gin tonic!有時好怕啲Cocktail嘅酒味泰龍,呢一杯好清新,睇黎呢個bartender 嘅手勢同我夾!😂

📍咕嚕咕嚕 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣4樓
諗起去尖沙咀飲酒 一定係去諾士佛臺🍻今次去嘅呢間酒吧 Gulu Gulu 相信去開諾士佛臺蒲嘅朋友唔會陌生😆一入酒吧 燈光四射嘅bar枱十分搶眼💫中間有兩張螢光beer pong枱同桌球🏓旁邊嘅座位有淡粉紫色花花襯托 無一般酒吧咁暗沉💐而餐廳happy hour嘅串燒/mocktail/cocktail價錢都好親民 平日都有唔少食客嚟放鬆飲飲酒🍹係一間食野定劈酒皆可嘅靚靚酒吧🤩✨️水牛城雞翼|藍芝士醬 $88分數:🌕🌕🌕🌕🌘水牛城雞翼size唔算太大隻 但全部都好入味😋酸酸帶微辣嘅水牛城醬十分惹味🌶較特別嘅係配送嘅藍芝士醬🧀味道比一般芝士醬咸 而且帶淡淡的辛香🤫醬汁調味較溫和 無超重嘅藍芝士味 所以令人容易接受😁個人覺得同水牛城雞翼幾夾呢🐣✨️手工脆炸洋蔥圈|蜜糖芥末 $88分數:🌕🌕🌕🌕🌗洋蔥圈係我好鍾意嘅伴酒小食之一🍻炸洋蔥圈的炸粉薄脆香口💥洋蔥清甜好開胃🧅而香甜惹味嘅蜜糖芥末醬配任何炸物真係一流🤪令我食極都唔停口😆✨️串燒組合 $118🍢雞脾菇🍢日本厚油揚🍢雞軟骨🍢雞皮🍢免治雞肉棒分數:🌕🌕🌕🌗🌑Happy Hour嘅串燒set幾抵食🤑有5串串燒+一杯Mocktail🍸串燒有素有葷 整

✨️水牛城雞翼|藍芝士醬 $88

🍢雞軟骨
🍢雞皮
🍢免治雞肉棒
分數:🌕🌕🌕🌗🌑
Happy Hour嘅串燒set幾抵食🤑有5串串燒+一杯Mocktail🍸串燒有素有葷 整體中規中矩😄比較驚豔嘅係免治雞肉棒🐥雞肉幾彈牙 混入咗少少雞軟骨增添爽口嘅口感😋而雞軟骨同雞皮都烤至焦香 係不錯的送酒小食🍡
串燒組合

✨️Mocktail|Apple Tree (串燒組合配送)
分數:🌕🌕🌕🌕🌘
一杯由芒果糖漿, 蘋果汁, 檸檬汁製成嘅梳打飲品🍹有少少似偏甜的Apple Cider🍎帶清新嘅蘋果香 加入芒果糖漿嘅甜🥭清香果甜嘅感覺 十分解膩🌿

✨️Cocktail|Options in Your Life $98
分數:🌕🌕🌕🌕🌑
以Iron Ball Gin作基酒 帶輕微嘅松果香🌰屬於比較溫潤易入口嘅酒🥂加入cherry heering, 菠蘿汁同檸檬汁🍍酸酸甜甜而菠蘿嘅味道十分突出 帶濃厚熱帶風情🏝男女都適合點嘅Cocktail🍹

總結:
平日諾士佛臺的樓上酒吧氣氛比較放鬆😌同樓下地舖酒吧比更適合傾計 食晚飯💬酒吧裝修帶些許文青感覺 吧枱都好適合打卡📸食物質素都唔錯 有好多送酒小食嘅款式選擇😉又設有beer pong同桌球 玩得又食得😆周末時約埋一班朋友嚟玩酒game都好有氣氛呢🍻

2023-09-13
水牛城雞翼
手工脆炸洋蔥圈
串燒組合
🌀黑松露薯條 ($58)薯條和黑松露醬份量足🙌🏻.🌀慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉 ($188)牛肉質感挺軟🐮紅酒醬汁香濃配上軟薯蓉很夾❣️.🌀優惠價串燒🍢翠肉瓜($15)微黑椒調味保留翠玉瓜爽脆感🥒.🍢雞軟骨($15)軟骨有適當的肉包裹着香口 有嚼勁🐥.🍢煙肉車厘茄($15)清甜車厘茄配上香烤煙肉🥓挺不錯😋.🌀海鮮組合($188)🍢白鱔: 魚肉頗厚 🍢蠔: 不會燒得太乾🍢虎蝦🍢帶子/有多款happy hour的雞尾酒🍹/Happy hour串燒很抵食🙌🏻酒吧內還有beer pong機🥳
🌀黑松露薯條 ($58)
薯條和黑松露醬份量足🙌🏻
🌀慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉 ($188)
牛肉質感挺軟🐮
紅酒醬汁香濃
配上軟薯蓉很夾❣️
🌀優惠價串燒
🍢翠肉瓜($15)
微黑椒調味
保留翠玉瓜爽脆感🥒
🍢雞軟骨($15)
軟骨有適當的肉包裹着
香口 有嚼勁🐥
🍢煙肉車厘茄($15)
清甜車厘茄
配上香烤煙肉🥓
挺不錯😋
🌀海鮮組合($188)
🍢白鱔: 魚肉頗厚
🍢蠔: 不會燒得太乾
🍢虎蝦
🍢帶子
有多款happy hour的雞尾酒🍹
Happy hour串燒很抵食🙌🏻
酒吧內還有beer pong機🥳
✨早前同事揀咗咕嚕咕嚕聚餐,可惜上次我病咗去唔到,睇返同事story🥹 食完dinner直落再繼續飲🥂好羨慕🥹 所以今次就約咗5年前係咕嚕咕嚕識嘅好朋友嚟🤣👭✨疫情前真係成日去咕嚕咕嚕🫣 好青春嘅回憶🥳🥳 今次仲要同好朋友坐返五年前,同一個位OMG😳 今次真係細說話當年🤣🥂都隔大半個疫情冇嚟啦,估唔到都仲係咁有氣氛,環境無變過,仲係好舒適好熱鬧好有氣氛呀!🍽香辣鮮茄汁虎蝦意粉個鮮茄汁好濃郁,酸甜得嚟又夠晒香辣味。而意粉嘅煙靭度就啱啱好,有咬口得來,最緊要唔會煮得過分淋呀!虎蝦就更加係呢道意粉嘅亮點啦,鮮嫩彈牙,啲肉好實正🍽避風塘魷魚酥酥脆嘅外皮只係其中一個加分位,最鍾意佢嘅避風塘味十足!仲要熱辣辣上碟架😋 每塊魷魚都沾晒避風塘醬,加分加分!🍽蒜香辣椒牛柳粒蒜香味好重,好驚喜牛柳粒嘅牛味好重😋 我同朋友都食唔停🫣 仲要每一舊牛柳粒都冇筋架,好食!🥂Apple Tree Mocktail(Giffard Mango Syrup, Apple Juice, Lemon Juice, soda)因為我第二日要返工, 老啦老啦,飲番杯mocktail 都唔錯呀😋😋 呢杯Apple Tree好清

🍽香辣鮮茄汁虎蝦意粉

🍽避風塘魷魚酥

🍽蒜香辣椒牛柳粒

🥂Apple Tree Mocktail
因為我第二日要返工, 老啦老啦,飲番杯mocktail 都唔錯呀😋😋 呢杯Apple Tree好清新,有蘋果嘅香甜味,又有梳打嘅清爽,超好餸魷魚鬚同埋牛柳粒🤣🤣 等我下次先再嚟🥂🥂🤭

最近同同事放工後去左尖沙咀諾士佛臺既酒吧,呢度唔止可以睇波,仲有得玩卓球,真係一個好好嘅娛樂場所!岩晒放工後一班朋友同事相聚。食物方面,我推介佢嘅黑松露野菌薄餅,真係一絕!餅底薄脆,配上香氣撲鼻嘅黑松露同新鮮野菌,味道十分鮮美!而且,佢嘅$178串燒組合亦係值得一試。串燒有牛舌、雞翼、豬肉等等,滿足咗一次過嘅口味需要。另外我地仲單獨點佐串燒雞脾菇、翠肉瓜同雞軟骨,每一啖都令人回味無窮!來得酒吧,一定要飲番杯,我揀佐Corona樽裝啤酒!冰涼清爽,配合熱鬧嘅氣氛,真係一流!你可以同朋友一齊開心飲吓,享受屬於你嘅放鬆時光。「咕嚕咕嚕」酒吧係一個絕對值得一試嘅熱點!唔單止可以欣賞波賽,仲有多款美食同飲品供你選擇。食物豐富多樣,味道出眾,而且價錢亦親民。

2023-09-12 19 views
🥣香辣鮮茄汁虎蝦意粉🥣:💰$138意粉醬係用新鮮番茄,濃郁番茄香帶出一種自然既酸甜味,辣度適中,配兩隻虎蝦,開左邊易脫殼,番茄同海鮮係絕配呀!🥣串燒組合🥣:💰$158(套餐包指定飲品一杯)羊肋串:調味夠香,羊肋較少油脂唔會太肥膩,羊羶味岩岩好。南部雞雞髀肉:雞肉入味嫩滑。墨魚香腸:有墨魚粒,爽口彈牙。日本厚油揚:口感似臭豆腐,好香脆。日本青椒仔:加左鹽巴,少少辣。🥤Pina Colada🥤:💰 $78(HH)裝飾好熱帶,有椰子絲,菠蘿乾片同兩片葉,好濃椰子味,淡淡菠蘿味,酒精味重。🥤Tropical Island🥤:💰 $35(HH)套餐包mocktail ,呢杯夠fresh,配新鮮青檸,味道係有汽橙汁,可惜冇酒精,呢杯比較易入口。
🥣香辣鮮茄汁虎蝦意粉🥣:💰$138

🥣串燒組合🥣:💰$158

(套餐包指定飲品一杯)
羊肋串:調味夠香,羊肋較少油脂唔會太肥膩,羊羶味岩岩好。
南部雞雞髀肉:雞肉入味嫩滑。
墨魚香腸:有墨魚粒,爽口彈牙。
日本厚油揚:口感似臭豆腐,好香脆。
日本青椒仔:加左鹽巴,少少辣。

🥤Pina Colada🥤:💰 $78(HH)

🥤Tropical Island🥤:💰 $35(HH)

2023-09-10 14 views
結束左一日嘅工作後,非常渴望出去放鬆一下,飲下野食下野🤤我今晚就喺諾士佛台搵到間環境氛圍唔錯嘅餐廳✨🍢串燒組合串燒組合會有5種串燒,包括帶子、羊肋串、日本黑豚腩肉、雞中翼、牛舌芯帶子新鮮香甜,羊肋串唔會太大騷味,唔太中意食羊既朋友仔都可以試下黑豚腩肉燒得外脆肉嫩多汁,因為有一定既厚度,所以食起黎係十分滿足🙈雞中翼既生熟程度岩岩好,唔會干身👍🏻牛舌芯好食😋另外我地仲叫左雞軟骨、燒丸子、大蔥串鹽燒既雞軟骨,有咬口燒丸子口感好特別,有少少嘅柚子味道,感覺幾新穎🍕西班牙辣肉腸薄餅雖然係最簡單既Pizza之一,但出黎既效果一啲都唔簡單餅底又脆又薄,芝士份量好多會見到厚厚既一層,再加上辣肉腸味道非常之惹味🍟黑松露薯條黑松露醬味道非常之重,薯條亦炸到非常香脆,唔錯~~~~~~~~~~~~~~~~~~~大肚腩指數: 🌕🌕🌕🌑 🌑
結束左一日嘅工作後,非常渴望出去放鬆一下,飲下野食下野🤤
我今晚就喺諾士佛台搵到間環境氛圍唔錯嘅餐廳✨

🍢串燒組合
雞中翼既生熟程度岩岩好,唔會干身👍🏻
牛舌芯好食😋

另外我地仲叫左雞軟骨、燒丸子、大蔥串
鹽燒既雞軟骨,有咬口
燒丸子口感好特別,有少少嘅柚子味道,感覺幾新穎

🍕西班牙辣肉腸薄餅
雖然係最簡單既Pizza之一,但出黎既效果一啲都唔簡單
餅底又脆又薄,芝士份量好多
會見到厚厚既一層,再加上辣肉腸
味道非常之惹味

🍟黑松露薯條
黑松露醬味道非常之重,薯條亦炸到非常香脆,唔錯

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
大肚腩指數: 🌕🌕🌕🌑 🌑
2023-09-08 19 views
以酒吧西式料理為主調的酒吧也太美了吧放工滿滿壓力,來這聊聊天體驗夜生活,也很棒。入口已經看到一個非常美的裝飾,走進黑色酒吧,享受沉浸式月夜秘景視覺與味覺的神奇體驗,感受在酒吧的獨有香氣,店子有不同打卡點。場內還有特調飲品和串燒親身感受酒吧之力量,先來一個酒精飲品,酸酸味,感覺不錯。每樣也真的很值得親身來體驗!快來吃喔!一件件飽串燒,配上醬汁,濃郁豆香的豆腐,綿滑味鮮的雞肉串。味道不錯,前來品嚐🙇🏻‍♂️卡邦尼意粉招牌菜,芝士香香!味道可口!炸魚柳呈獻酒吧的魚柳,新鮮魚柳炸至金黃酥脆,配上甜美沙律,美味無比。不妨配上一杯清涼啤酒,享受!透過酒精幫忙!立即減低了煩惱,享受美食盛宴!酒吧式餐廳,環境舒適,盡情瘋狂享受!必去!約埋朋友來一齊瘋狂享受夏日時光喔!地道酒吧,格調式餐廳
以酒吧西式料理為主調的酒吧也太美了吧

放工滿滿壓力,來這聊聊天體驗夜生活,也很棒。

場內還有特調飲品和串燒

親身感受酒吧之力量,先來一個酒精飲品,酸酸味,感覺不錯。

每樣也真的很值得親身來體驗!快來吃喔!

一件件飽串燒,配上醬汁,濃郁豆香的豆腐,

綿滑味鮮的雞肉串。

味道不錯,前來品嚐🙇🏻‍♂️

卡邦尼意粉

招牌菜,芝士香香!味道可口!

炸魚柳

透過酒精幫忙!立即減低了煩惱,享受美食盛宴!

酒吧式餐廳,環境舒適,盡情瘋狂享受!

必去!約埋朋友來一齊瘋狂享受夏日時光喔!

地道酒吧,格調式餐廳