2011-10-05 116 views
今朝去金百利酒樓食早餐, 人唔多, 清清靜靜好舒服, 大約15枱人有3個侍應, 服務都好快. 2大1小總共食了$75.評分:-服務 : 4/5地方 : 4/5食物 : 4/5價錢 : 4/5
2011-10-05
$25 (Breakfast)
Celebration
Anniversary
  • 鳳爪排骨飯
2010-11-06 32 views
上星期同班親友一同食晚飯,有人介紹去火炭,一向喜歡飲飲食食既我,一於去試試這間酒樓,地方算大廳房多環境普通普通,服務員服務算勤快地點嚮火炭對於我嚟講係遠左D,但近火車站可接受一班人食完朋友介紹幾個菜色, 都異口同聲話有水準以下係每個菜色介紹:乳豬拼盆 乳豬夠脆皮, 义燒,油雞等燒味有水準 白灼海蝦 海蝦新鮮夠碟頭,不錯 鮮菇海蔘 味道用料中上水平,good 花彫蛋白蒸肉蟹 朋友食過兩次,指定order,果然有水平,有香濃花彫味,再加蛋白肉蟹,good X3, 冬瓜螺頭燉雞 足料大大盅, 正正正 清蒸大老虎班 好味,不錯鴛鴦魚肚浸勝瓜 普普通通啦 (可能已經食飽左)以每人埋單百多元嚟計,實屬抵食絕對藉得再試!
上星期同班親友一同食晚飯,有人介紹去火炭,
一向喜歡飲飲食食既我,一於去試試
這間酒樓,地方算大廳房多
環境普通普通,服務員服務算勤快
地點嚮火炭對於我嚟講係遠左D,但近火車站可接受

一班人食完朋友介紹幾個菜色, 都異口同聲話有水準
以下係每個菜色介紹:
乳豬拼盆 乳豬夠脆皮, 义燒,油雞等燒味有水準

白灼海蝦 海蝦新鮮夠碟頭,不錯

鮮菇海蔘 味道用料中上水平,good

冬瓜螺頭燉雞 足料大大盅, 正正正

清蒸大老虎班 好味,不錯

鴛鴦魚肚浸勝瓜 普普通通啦 (可能已經食飽左)
以每人埋單百多元嚟計,實屬抵食
絕對藉得再試!

花彫蛋白蒸肉蟹
冬瓜螺頭燉雞
清蒸老虎班
2010-07-15 21 views
同一班同事午飯咪走去酒樓飲茶, 叫咗點心拼盤, 海鮮湯飯, 牛柏葉, 魷魚, 腸粉等粒燒賣, 肥豬肉好多有硬齒不開, 最得係蝦較, 海鮮湯飯, 飯多過料, 俾蝦仔, 菜粒, 都沒有好大粒蝦, 蜆, 青口.牛柏葉有好咸, 灑好多鹽係面.
2010-07-14
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$38 (Lunch)
Celebration
Chinese New Year