2023-06-20 309 views
今次咗2人set dinner~前菜:西班牙蒜片蝦配多士蝦好新鮮好香蒜味~配上多士一齊食都幾夾幾好味沙律:燒牛肉凱撒沙律燒牛肉一d都唔亁,有成6、7片~凱撒沙律醬好香濃,生菜份量都幾多是日餐湯:南瓜忌廉湯南瓜湯好滑好濃郁,南瓜味都好濃,又唔會太甜,食落仲有南瓜蓉嘅口感,真材實料主菜:美國安格斯肉眼扒配紅酒燒汁(五成熟)肉眼扒嘅肉質好嫩,同埋五成熟煎得啱啱好,咬落仲係好juicy~調味都唔錯牛油煎琵琶蝦鹹蛋黃忌廉意大利粉鹹蛋黃忌廉好香濃好夠味,意粉煮得幾好,食落有少少彈牙~琵琶蝦好大隻,食落仲有啲膏起入面,整體幾好味甜品:朱古力布朗尼配雪糕雪糕有芒果味同抹茶味,上面淋上朱古力醬,連埋布朗尼一齊食真係多重享受餐廳嘅菜式豐富,而且味道都唔錯~職員嘅服務態度都好好同埋效率好高,坐位都闊落舒服,好啱一班人嚟嘅gathering

今次咗2人set dinner~

前菜:西班牙蒜片蝦配多士

蝦好新鮮好香蒜味~配上多士一齊食都幾夾幾好味

沙律:燒牛肉凱撒沙律

是日餐湯:南瓜忌廉湯

主菜:
美國安格斯肉眼扒配紅酒燒汁(五成熟)

牛油煎琵琶蝦鹹蛋黃忌廉意大利粉

甜品:朱古力布朗尼配雪糕

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
Celebration
Anniversary
  • 美國安格斯肉眼扒配紅酒燒汁
  • 燒牛肉凱撒沙律
今日有同事last day,所以我地成班就去左公司附近嘅工廈食呢間半自助午餐啦💖我地間中都會食😂貪佢乜都有又坐得夠舒服😌呢度有紅白酒任飲、仲有雪糕任食添架~😋*****(K)🐮🥩自助吧+澳洲肉眼扒(8安士)配燒汁 $168我叫左個七成熟嘅肉眼牛扒,佢好夠唸又重牛味,不過都有少少筋,呢個價位呢個質素真係超值呀😍😍(E)🐟🍟自助吧+吉烈鯛魚柳配香蒜慕絲 $128同事叫嗰個吉列魚柳超大塊超厚肉😍啖啖肉又唔會鞋颯颯😚配埋個香蒜mousse醬好正😋鍾靖心食蒜嘅人一定要試下呢個醬呀💖*****

*****

(K)🐮🥩自助吧+澳洲肉眼扒(8安士)配燒汁 $168

吉烈鯛魚柳配香蒜慕絲
(E)🐟🍟自助吧+吉烈鯛魚柳配香蒜慕絲 $128

*****
2023-06-07
$150 (Lunch)
吉烈鯛魚柳配香蒜慕絲
2023-06-12 542 views
👧🏻😋👅🍽✨抵食semi-buffet-Give Me 5 🇭🇰 觀塘鴻圖道90號5樓 🇭🇰-✋🏻自助吧有沙律, 熱盆, 餐湯, 甜品, 新鮮水果, 雪糕, 連紅白餐酒都係任飲!✋🏻成個lunch semi-buffet 係1200-1500, 慢慢食都唔怕, 而店員都好勤力fill野; 我見甜品區同熱食refill時都會轉款, 如果想試最多款記住一開波就去拎🤣✋🏻Main course有10個選擇咁多! 仲要唔只西式, 印度同日式都有-🐂 自助吧+澳洲肉眼扒(8安士)配燒汁 $168💯肉眼扒肉嫩多汁, side有薯蓉同埋烤過嘅雜菜, 配上黑椒燒汁同香草好正-🐑 自助吧+燒澳洲羊T骨配燒汁 $158✨羊T骨夠肥, 7成熟岩岩好肉質軟滑-🍰甜品💯D蛋糕全部細細粒, 試左好多好多款都唔會太飽, 朱古力勁濃郁!💯木糠布甸都好好味, 質地smooth, d cream唔會太假, 任食來講超高質-🍲熱盆, 餐湯✨港式咖喱魚蛋蘿蔔, 燒賣, 炸餃子, 魚餅✨龍蝦湯配熱辣辣意大利包😋
👧🏻😋👅🍽✨

✨羊T骨夠肥, 7成熟岩岩好肉質軟滑

🍰

🍲
熱盆, 餐湯
✨港式咖喱魚蛋蘿蔔, 燒賣, 炸餃子, 魚餅
✨龍蝦湯配熱辣辣意大利包😋
2023-06-11 469 views
觀塘工廈有格調西餐🐰同朋友揀左2人套餐$398,原價$658,同場另外仲有海鮮任你夾自助晚餐,大家可以因應自己需求去選擇。🥕西班牙蒜片蝦多士⭐️⭐️⭐️⭐️☆幾隻蝦好新鮮即撈即炒,炒得好香口重蒜片,蝦肉十分爽口彈牙,再配上烘過既多士十分夾!🥕燒牛肉凱撒沙律⭐️⭐️⭐️⭐️☆有4大塊燒牛肉,牛肉顯嫩紅重牛味易入口,夾埋沙律菜食別有一番風味,沙律菜爽脆新鮮。🥕是日餐湯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️是日係南瓜湯,飲落好香甜,非常濃厚順滑!🥕燒澳洲T骨配燒汁⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️2大塊澳洲T骨叫左7成熟,肉味非常重油脂好香,肉質嫩滑肥美,燒汁調味剛好不會完全搶晒肉味。🥕千島蟹肉雙重芝士披薩⭐️⭐️⭐️⭐️☆係薄底披薩,滿滿既芝士舖晒係面非常邪惡,千島醬薄薄一層夾雜住蟹肉,非常鮮美,兩者配搭無得輸!🥕餐飲⭐️⭐️⭐️⭐️☆叫左凍檸水和熱奶茶🥕甜品⭐️⭐️⭐️⭐️☆係芒果和抹茶雪糕再配布朗尼,不會太甜剛剛好。上菜速度會睇住食客既速度去上,依點感覺非常良好!播住舒情英文歌十分放鬆,座位寬敞環境空間感大,更有2部飛鏢機和一枱桌球俾大家玩樂下。店員服務態度良好,需加一服務費。======詳情======Give Me 5觀塘鴻圖道90號5樓👣觀塘站B2出口步行約8分鐘===
觀塘工廈有格調西餐

🥕西班牙蒜片蝦多士⭐️⭐️⭐️⭐️☆

🥕燒牛肉凱撒沙律⭐️⭐️⭐️⭐️☆

🥕是日餐湯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
是日係南瓜湯,飲落好香甜,非常濃厚順滑!

🥕燒澳洲T骨配燒汁⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

燒澳洲T骨配燒汁

🥕千島蟹肉雙重芝士披薩⭐️⭐️⭐️⭐️☆

🥕餐飲⭐️⭐️⭐️⭐️☆
叫左凍檸水和熱奶茶

🥕甜品⭐️⭐️⭐️⭐️☆
係芒果和抹茶雪糕再配布朗尼,不會太甜剛剛好。

甜品

上菜速度會睇住食客既速度去上,依點感覺非常良好!

======詳情======
Give Me 5
👣觀塘站B2出口步行約8分鐘
================
燒澳洲T骨配燒汁
甜品
最近IG都頻密出現這件工廈餐廳自助放題廣告,剛好小編當日放假,便約在附近工作的友人一起吃晚餐~晚市主要只有2個選擇,一個是自助放題,另一個就是2人餐。現在它們都有優惠價,CP值都高。因爲明天要上班,所以就先選擇2人餐。前菜法式白酒煮藍青口麵包非常香脆,外脆内軟,上面有塗上點點牛油。麵包可以直接吃,或是沾一點白酒忌廉汁,酒香淡淡的,奶味都突出。青口很鮮,帶海水鹹味,如果可以再大隻一點就好😋燒牛肉凱撒沙律分量嚇到了小編,每一個配料都好多,燒牛肉吃起來想牛展,有點少幹但肉味還是濃的。蔬菜新鮮爽脆,配上脆脆的麵包,帶口感層次。這完全可以當一個午餐輕食!是日例湯(南瓜忌廉湯)忌廉打得很滑,每一口都是滿滿的南瓜蓉,吃起來粉粉的,很足料也很飽肚。主菜澳洲羊T骨配燒汁(5成熟)遠處就聞到羊的香味,熟度都符合預期,超喜歡保留一些脂肪位置,滿口都油香味。羊架只是簡單的下黑胡椒調味就已經好吃。牛油煎琵琶蝦鹹蛋黃忌廉意大利粉這個令人驚喜的位置是鹹蛋黃忌廉汁,只有淡淡的鹹味,加上鹹蛋黃,醬汁會比較杰,更容易挂在意粉,每一口都是淡淡鹹蛋黃忌廉,好開胃,而且意粉是偏幼身,剛好是小編喜歡的口感!琵琶蝦雖然只有半隻,但

前菜
法式白酒煮藍青口

燒牛肉凱撒沙律

是日例湯(南瓜忌廉湯)

主菜
澳洲羊T骨配燒汁(5成熟)

牛油煎琵琶蝦鹹蛋黃忌廉意大利粉
這個令人驚喜的位置是鹹蛋黃忌廉汁,只有淡淡的鹹味,加上鹹蛋黃,醬汁會比較杰,更容易挂在意粉,每一口都是淡淡鹹蛋黃忌廉,好開胃,而且意粉是偏幼身,剛好是小編喜歡的口感!琵琶蝦雖然只有半隻,但厨師會先上漿再煎,這樣水分跟彈牙還會保留大部分在裏面,所以吃起來沒有像是吃塑膠的感覺,味道有點像龍蝦。

布朗尼配雪糕球
正常發揮,雪糕球有綠茶跟芒果口味,味道有點像以前童年吃過的三色雪糕。布朗尼應該都是來貨,但選的品種不會很甜,松松軟軟的,朱古力不會假,還是不錯。

凍檸茶
茶底比較清,不算很澀,所以檸檬味都突出,而且糖漿會另外附上,可以自己加,加分位。

🐟Give Me 5

2023-06-07 382 views
食左間半自助晚餐😚😚😚自己食幾多海鮮🦞可以自己夾🤤然後有店員會幫你製作😋😋今次吃了💚沙律🥗沙律菜🥗好新鮮😍正👍🏻🧡椒鹽鮮蝦🦐🦐🦐在魚缸裏夾蝦系個杯裏,再給店員,他會製作椒鹽鮮蝦🦐好好味🤤💙泰式鮑魚由於我不吃飽魚,友人話有少少冬陰公湯味😉原來系用泰式製作👍🏻幾特別😙鮑魚好新鮮😉😉🖤蒜茸扇貝扇貝同樣新鮮👍🏻🩷T骨羊扒友人話軟硬度非常好👍🏻又沒有酥味😚😚力推👍🏻💛脆炸龍脷柳沒想過炸龍脷柳系會咁大塊😳有點驚訝😳😳炸得幾脆幾香口😊🤎飲品🍸甜品🍮任飲任食🤩🤩飲品🍸都好多選擇😎我飲左兩罐麥啤😏❤️❤️❤️美式桌球最後最後玩左美式桌球🎱好難玩啊😥😥玩左一個小時🫠🫠有得食又有得玩🤭🤭👍🏻推薦:椒鹽鮮蝦🦐🦐沙律🥗🥗桌球🎱🎱💜
食左間半自助晚餐😚😚😚
自己食幾多海鮮🦞可以自己夾🤤
然後有店員會幫你製作😋😋

今次吃了
💚沙律🥗
沙律菜🥗好新鮮😍正👍🏻

🧡椒鹽鮮蝦🦐🦐🦐
在魚缸裏夾蝦系個杯裏,再給店員,
他會製作椒鹽鮮蝦🦐

椒鹽鮮蝦🦐🦐
沙律🥗🥗
桌球🎱🎱💜
2023-05-30
$400 (Dinner)
  • 沙律吧
  • 椒鹽鮮蝦
2023-06-05 362 views
係觀塘想搵間坐得耐既餐廳食下野傾下計,之前朋友介紹過呢個餐廳,就決定試一試😍🟠2人dinner set($398)呢個dinner set 可以揀一個前菜同沙律,再可以揀2個主菜,包左餐湯,野飲同甜品。羅宋湯湯既材料好豐富,基本上每啖都可以食到材料,而味道就唔會話好辣。法式白酒煮藍青口青口唔會靭,夠軟熟,青口配有4塊麵包,不得不講,麵包同醬汁驚喜左我,醬汁好creamy,麵包邊脆內軟,沾醬汁食,好味到不得了😻😻燒牛肉凱撒沙律沙律份量好大碗,燒牛肉顏色吸引,食落肉質完全唔韌,牛肉沾滿芝士粉。蔬菜好新鮮,夾埋牛肉同麵包粒及醬汁,食到停唔到口🤤澳洲羊T骨配燒汁羊T骨揀左7成熟,唔會話好血亦都唔會過熟🤡羊T骨上枱時,已聞到好香羊味,食落肉質嫩,配燒汁食更有昇華感☺️T骨配有薯菜千島蟹肉雙重芝士披薩呢個pizza係薄批,個批好脆口,感覺好似食緊薯片咁,就知有幾脆🤓千島醬加蟹肉同芝士,味道好夾,一向食pizza要落芝士粉既我,都竟然唔使落,食下食下食左3塊都唔會覺得好滯藍莓芝士餅配雪糕球雪糕分別係芒果同抹茶味,大大球,加埋藍莓芝士餅,非常滿足🥳呢個dinner set做緊優惠,所以就$398,呢個價

🟠2人dinner set($398)

羅宋湯

法式白酒煮藍青口

澳洲羊T骨配燒汁

藍莓芝士餅配雪糕球
雪糕分別係芒果同抹茶味,大大球,加埋藍莓芝士餅,非常滿足🥳

呢個dinner set做緊優惠,所以就$398,呢個價錢可以食到咁多野,而且夠大份同好味,性價比好高👍🏻

環境方面,餐廳夠闊大,坐得好舒服,亦有一d設施,例如:桌球可以玩。閨密傾計舒服,一班朋友都好岩黎。

服務方面,職員友善,態度良好🥰

地址:觀塘鴻圖道90號5樓
2023-05-29 490 views
[ Give me 5 ]一個價錢可以享用到自助吧,包括沙律🥗、熱盆、餐湯🥘、甜品🍮、新鮮水果、雪糕🍦,仲有得任飲紅白餐酒🍷,性價比超高。✿ K.自助吧+澳洲肉眼扒(8安士)配燒汁🥩$168肉眼煎得焦香,咬開肉質juicy,叫7成啱啱好😋✿ J.自助吧+燒澳洲羊T骨配燒汁🐑 $158羊T骨肉質嫩口,入口唔會覺得好騷,而且有2塊,份量充足。總結🫦呢個價錢可以享用到咁多嘢食,絕對值回票價,啱洗驚唔夠飽啦!✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿Give me 5地址:觀塘鴻圖道90號5樓全層電話:21140345✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ Give me 5 ]

✿ K.自助吧+澳洲肉眼扒(8安士)配燒汁🥩$168
肉眼煎得焦香,咬開肉質juicy,叫7成啱啱好😋

✿ J.自助吧+燒澳洲羊T骨配燒汁🐑 $158
羊T骨肉質嫩口,入口唔會覺得好騷,而且有2塊,份量充足。

總結🫦
呢個價錢可以享用到咁多嘢食,絕對值回票價,啱洗驚唔夠飽啦!
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Give me 5
地址:觀塘鴻圖道90號5樓全層
電話:21140345
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 澳洲肉眼扒
  • 香煎紐西蘭羊架配薄荷燒汁
2023-05-23 438 views
這間餐廳的半自助午餐好抵食,每人平均$130,有好多美味嘅食物,例如朱古力蛋糕、糕點、豆腐花、燒賣、湯飲、沙律等等、飲品。佢哋啲職員服務態度好好,他們會不停幫我們收碗碗碟碟。餐廳的環境及整潔程度也很不錯。

餐廳的環境及整潔程度也很不錯。
家人揾到Give Me 5同媽咪慶祝母親節。餐廳係半自助餐型式,凍海鮮,沙律,燒烤吧及甜品自助,而主菜就直接向侍應點餐。- 凍海鮮雖然並無生蠔,選擇都算OK。- 沙律吧較為普通。- 燒烤吧唔係即時烹調,放得太耐凍咗。另外菠蘿無晒,要食就要等職員得閒燒,並唔係同佢講就即時做。- 主菜可以keep住落,味道OK, 不過食牛扒就要補錢,而質素就普通。如果目標為多元化食物及優質的半自助餐,Give Me 5絕對並唔係最佳的選擇。如果目標為揾一個舒適的地方,一家人一齊食餐飯,無需要食到好趕,咁基本上除咗燒烤部分要等先有 (例如係菠蘿), 其他的食物都係隨時供應。食物種類雖然並非太多,但整體食物的質素合格。
家人揾到Give Me 5同媽咪慶祝母親節。

- 凍海鮮雖然並無生蠔,選擇都算OK。
- 沙律吧較為普通。

食物種類雖然並非太多,但整體食物的質素合格。
2023-05-16
$350 (Dinner)
2023-05-18 454 views
呢間Semi Buffett 起觀塘做左好多年今日終於有機會同朋友一齊黎食除了主食,沙律、餐湯、小食、甜品全部都有任食唔限時可以同朋友一齊傾計慢慢食個午餐佢前菜好多種類可以選擇總有一款岩你口味最特別係仲有紅白酒任飲自助吧只要選擇一份主食都已經包左自助吧自助吧好多選擇剩係沙律已經有12種蔬菜選擇可以自己diy 自己鍾意既款式我最鍾意佢既薯仔沙律同青瓜青瓜新鮮爽脆薯仔沙律粉粉的加埋沙律醬好味道最仲最出名既白酒紅酒任食可以同朋友一邊傾計一邊飲返杯仲有成個櫃既甜品選擇tiramisu 夠濃郁好順滑咖啡蛋糕都好好味,食得出好重既咖啡味但又唔會太苦澳洲肉眼扒(8安士)配燒汁要了五成熟煎得岩岩好厚切得黎入邊仲係好嫩口比較重牛味肉眼啖啖肉唔會韌意大利咸腿野菜比薩好有意大利風味係好酥脆既薄批濃郁既蕃茄醬搭配上咸腿肉瘦肉咸而帶香,肥肉香而不膩2者配合得岩岩好
呢間Semi Buffett 起觀塘做左好多年
今日終於有機會同朋友一齊黎食
除了主食,沙律、餐湯、小食、甜品全部都有任食唔限時
可以同朋友一齊傾計慢慢食個午餐

最仲最出名既白酒紅酒任食
可以同朋友一邊傾計一邊飲返杯

仲有成個櫃既甜品選擇
tiramisu 夠濃郁好順滑
咖啡蛋糕都好好味,食得出好重既咖啡味但又唔會太苦

要了五成熟煎得岩岩好
厚切得黎入邊仲係好嫩口
比較重牛味
肉眼啖啖肉唔會韌

意大利咸腿野菜比薩
好有意大利風味
係好酥脆既薄批
濃郁既蕃茄醬搭配上咸腿肉
瘦肉咸而帶香,肥肉香而不膩
2者配合得岩岩好
Type of Meal
Lunch
2023-05-15 511 views
觀塘區搵食不難,今日想分享吓呢間Give Me 5,因我倆今天不肚餓,所以沒有吃dinner buffet,但看見魚缸內的鮑魚、海蝦等,見其他客人撈起海鮮給餐廳即煮,確係幾吸引,下次真的要留肚來試試!今晚點了二人套餐,湯是熱辣辣的羅宋湯,幾開胃;前菜我們選了法式白酒煮藍青口,青口煮得不靭,軟熟可口,特別喜愛廚師弄的醬汁,與外脆內軟的麵包真是絕配,一向不愛吃麵包的我秒殺兩片😋😋沙律選了燒牛肉凱撒沙律,蔬菜新鮮,燒牛肉沾滿了我喜愛的芝士粉,好味!主菜A的澳洲肉眼扒(8 安士)配燒汁,我哋點了三成熟,外皮脆脆的,烤得很香,內裏也不會過熟,相當不錯👍主菜B的牛油煎琵琶蝦鹹蛋黃忌廉意大利粉,意粉口感挺好,不會太軟,好味👍甜品是Brownies 伴芒果及綠茶雪糕球,賣相都幾精緻呢!
今日去左觀塘鴻圖道90號搵食,發現呢間西餐,佢哋午餐有提供semi -buffet! 超級抵食👍 $98起就可以任飲任食😋😋首先係一人揀一款主食,然後可以去自助區任拎任飲同任食🤩🤩自助區有燒賣、薯餅、螺及春卷;多款沙律菜、唔同嘅醬汁,當中嘅香醋汁最驚喜🥰另外仲有幾款水果;好濃郁嘅薯仔湯,一定要配埋佢哋嘅麵包,點上濃湯非常好食👍👍甜品都唔少得,呢度選擇都非常多,仲有乳酪同雪糕任食😋😋不過數到最驚喜,就非紅白酒任飲莫屬!真係不得了….各位酒鬼真係唔好 錯過🤭🤭澳洲肉眼扒(8安士)講返主食先😉肉眼扒大大份,點左5成熟,入口肉嫩又有口感,不過肉眼扒嘅筋位比較硬🐒香煎比目魚扒煎到塊皮勁香脆,魚肉厚肉又夠滑,點埋醬汁真係好yummy😋😋佢伴碟嘅薯蓉幾正👍另外仲可以點兩杯餐飲,cp值確實幾高☺️下次要試下佢哋嘅意粉同意大利粉🤤📍 Give Me 5 (觀塘)觀塘鴻圖道90號5樓#givemefive #yummy #redwine #任飲任食 #semibuffet #kwuntung #觀塘美食 #美食推介 #性價比高 #推介餐廳 #food #wine #香港探店 #

多款沙律菜、唔同嘅醬汁,當中嘅香醋汁最驚喜🥰
另外仲有幾款水果;
好濃郁嘅薯仔湯,一定要配埋佢哋嘅麵包,點上濃湯非常好食👍👍

甜品都唔少得,呢度選擇都非常多,仲有乳酪同雪糕任食😋😋

澳洲肉眼扒(8安士)

香煎比目魚扒

📍 Give Me 5 (觀塘)

2023-05-08
Type of Meal
Lunch
  • 香煎比目魚扒
2023-05-06 750 views
我今日前往give me 5午市自助餐,並追加了生蠔,這𥚃八隻生蠔只需 $108,我認為相當划算。午市自助餐由沙律吧、熱盆、餐湯及甜品和新鮮水果組成,還有雪糕和紅酒和白酒等飲品任飲,非常豐盛。 我選擇了其中一個套餐,自助吧+拖羅月見香蔥丼,這道丼飯讓我感到非常滿意。軟嫩的拖羅、口感豐富的月見蛋黃和香氣四溢的香蔥,配合在米飯上非常完美。另外,我其他朋友嘗試了德國咸豬手配酸椰菜和香草麥啤豚肩扒等,它們的口感都非常出色。餐廳的環境非常舒適,氛圍也很不錯。服務人員非常有禮貌,而且非常積極地為客人提供服務。餐廳提供免費每人一杯(咖啡和茶),有需要的話,我們還可以添加 $10 喝汽水。不過需要注意的是,所有的價格都需要加上 10% 的服務費。總體而言,我非常喜歡這個餐廳的午市自助餐,它的價格非常實惠,而且提供的食物種類非常豐富,我會推薦給其他的食客。

位於鴻圖道90號嘅樓上餐廳, 地方幾大,餐廳係以buffet set 為主的但價錢唔貴🌼自助吧前菜有雜菜牛尾湯,多士,沙律, apple crumble水果仲有d 酒水🌼熱食有三文魚,香脆大件脆薯,juicy東風螺同炆到好淋嘅豬腳姜🌼主食👉🏻土耳其鴨絲肉汁燴飯燴飯醬汁香濃creamy,就咁食依個main 係幾正,但係偏向易飽嘅選項😂所以食埋自助吧會超飽啊😂👉🏻澳洲肉眼扒(8安士)配燒汁配燒翠肉瓜同薯蓉,雖然叫左7成,左都唔算燒得好熟,仍然多肉汁同表面都有脆位🌼甜點有啲特別,除左有乳酪,豆腐花,和式糕點,奶凍,啫喱,芝士餅同泡芙🌼但因為我已有啲飽,直衝左去雪糕櫃🌼因為,有玄🩷米🩷茶🩷雪糕🩷ermm唔係食左好多姐,幾杯囉😂😂😂

主食
👉🏻土耳其鴨絲肉汁燴飯