2022-11-10
好耐之前已經見到人介紹👉🏻 汀汀烤活魚 👈🏻 今次朋友想去試下,就一齊嚟喇👅..餐廳嘅裝修係型格玩味風,窗邊就已經放左幾隻 BE@RBRICK,仲用咗霓虹燈整Kaws 做裝飾,係幾正嘅➰.“烤沙巴龍躉鍋” (HK$368) 一共有4款口味揀,包括: 香辣、麻辣、酸菜 同 蕃茄👀 我就揀左香辣但要 BB 辣🙈 上台見到條龍躉都幾大,肉質嫩滑,味道鮮甜,加上已經有嘅配料,豆卜、豬皮、芽菜、芫荽,如果細食嘅朋友就已經好夠‼️..“黃金墨魚餅”(HK$68) 熱辣辣上台,即叫即整,金黃色香脆嘅外皮,入面肉質爽彈,加上酸酸甜甜嘅醬汁,都幾開胃😌..“豆卜、芋絲”(HK$32@每樣)食烤魚又點可以冇配料,豆卜同竽絲都要早啲放入去一齊煮,先可以吸到烤魚汁嘅精華喔👍🏻.“萵筍”(HK$48)碧綠爽脆嘅萵筍,切得厚薄適中,唔需要煮太耐就食得😬.“嫩鴨血”(HK$48) 鴨血充份吸辣,香辣湯味道夠,食落口感軟嫩,唔錯喔👏🏻.“Somersby Apple”(HK$38) 食飯飲酒是常識吧🤣 一路飲啤酒一路食烤魚,真係好正💯..🔥 59折優惠 - 星期一至四 🔥 逢星期一至四可享有59折優惠,但只適用於指
“烤沙巴龍躉鍋” (HK$368)
“黃金墨魚餅”(HK$68)
“豆卜、芋絲”(HK$32@每樣)
“萵筍”(HK$48)
碧綠爽脆嘅萵筍,切得厚薄適中,唔需要煮太耐就食得😬
“嫩鴨血”(HK$48)
鴨血充份吸辣,香辣湯味道夠,食落口感軟嫩,唔錯喔👏🏻
“Somersby Apple”(HK$38)
食飯飲酒是常識吧🤣 一路飲啤酒一路食烤魚,真係好正💯.
🔥 59折優惠 - 星期一至四 🔥
逢星期一至四可享有59折優惠,但只適用於指定酸菜魚、烤魚、雞煲。
💁🏻♀️題外話
原來餐廳係有K 房可以book,仲要私隱度一流,想一班人邊唱K 邊食烤魚,可以考慮下😉