今晚同好朋友👭🏻去左尖沙咀食飯, 今次就揀左E間走Fine dinning風格嘅餐廳試下!一入到去就好似置身係一個室內小花園咁, 周圍都怖滿左花嘅裝飾🌺, 環境清靜加上燈光柔和, 幾有情調!😊一坐底店員就會拎一客麵包🥖比我地食住先, 麵包熱辣辣, 口感軟熟Deep Fried Crab cake🦀炸蟹餅香脆可口, 炸漿好簿, 咬落去食到好多一絲絲嘅蟹肉, 非常有口感而且蟹味濃郁, 上面嘅黃芥辣醬汁令成個蟹餅唔會咁膩, 係十分滿足嘅頭盤, 極度推介!😋👍🏻Lobster Bisque🦞🥣龍蝦湯味道唔錯, 質感濃稠, 不過不失Linguine Arrabiata🍝蕃茄醬汁酸酸辣辣, 磨菇同車厘茄本身已經好夾, 加埋口感煙韌扁意粉, 完全好刺激食慾非常開胃!😋USDA Kurobuta Pork Rack🐖一上枱嘅時候已經幫你🔪好哂, 非常貼心😊, 豬架色澤粉嫩, 肉質鮮嫩多汁, E道菜配有3款醬汁, 有燒汁, 芥末同莓汁, 每款都令豬架發揮到唔同嘅效果, 而小妹覺得莓汁係最夾嘅!Chocolate Fondant with Stracciatella Gelato🍰🍨心太軟味道唔錯, 流心

Deep Fried Crab cake🦀

Lobster Bisque🦞🥣
龍蝦湯味道唔錯, 質感濃稠, 不過不失

Linguine Arrabiata🍝

USDA Kurobuta Pork Rack🐖

心太軟味道唔錯, 流心效果做得幾好, 意大利碎朱古力Gelato味道唔會太甜, 口感好滑!

總結: 食物質素唔錯, 店員服務態度良好, 無論環境同情調都好適合情侶嚟慶祝!😊
2020-02-06
  • LinguineArrabiata
  • DeepFriedCrabCake
2020-02-03 3143 views
頭痛睡了幾天,胃口不佳,和朋友在尖沙咀簡單的吃了頓輕盈的晚餐。侍應給了我們熱烘烘的面包,我沾上少許黑醋汁和橄欖油同吃,脆卜卜的餐包點上汁醬變得帶軟綿,感覺不錯。Caesar Salad 份量足二人開心分享,沙律菜好新鮮,碎芝士恰好,汁亦清新吃起來不會漏,更顯菜甜。包粒脆香,不會淋軟,煙肉香口,卻不油膩。Deep Fried Crab Cakes 炸得可口,賣相像件大可樂餅。外層不會有炸物死硬,入面是滿滿的蟹肉絲,落足料,香口又豐富的內涵,教人滿足。Assorted Seafood Pizza 海鮮薄餅上的海鮮份量不多,但種類ok,不青口蝦魷魚等🧀還加了芝味十足的芝士,餅底是thin and crispy 那種,正合我胃口,吃起來沒有飽濟的重麵粉感,反而多了份空氣鬆軟。食後感:餐廳佈置漂亮,環境雅致寧靜,氣氛完全令人陶醉於花花世界中,令食慾不振的我今天變得很開胃,雖然只叫了合共三道菜,但到最後,還是抱著肚子滿足離開!

Caesar Salad

Deep Fried Crab Cakes

Assorted Seafood Pizza

2020-01-19 3019 views
Diletto,意大利文解作「beloved」,加上其位處地鋪但要走長樓梯上去的不顯眼位置和幽黑中以花花佈置的裝潢,一看便知道這是個約會或慶祝的好地方了。Crab cake 🦀 $138這個金黃香脆的外殼,切開盡是啖啖鮮甜的蟹肉,加上甜甜辣辣的蜜糖芥茉漿,以及伴碟的車厘茄和蘆筍,出奇地這蟹餅一點油膩感也沒有😋😋Carbonara spaghetti 🍝 $228一般的卡邦尼意粉最多只賣百多元,這個買二百多元的,賣相和味道果然更上一層樓。先有一塊矚目的香脆芝士搶鏡,然後映入眼簾的是緩緩流出蛋黃汁的流心蛋,繼而是豐富的蘑菇、煙肉和大蜆。醬汁濃而不膩,實在與別不同。Hokkaido scallop with black truffle risotto 🍚 $238這個帶子黑松露意大利飯更值得推薦!店員端過來時已經滿載香氣四溢的黑松露味。帶子煎得香嫩,加上parmesan cheese 的意大利飯creamy,真要學最近晚間重播的《美味天王》講句「無得頂呀」🤤🤤Seafood pizza 🍕$278手製的餅底脆薄,連同豐富的蝦仁、魷魚、青口,以及「薄餅常客」車厘茄、黑橄欖和mozzarella

Crab cake 🦀 $138

Carbonara spaghetti 🍝 $228

Seafood pizza 🍕$278
手製的餅底脆薄,連同豐富的蝦仁、魷魚、青口,以及「薄餅常客」車厘茄、黑橄欖和mozzarella cheese,味道還好。美中不足的是芝士拉不了絲。要是芝士味可更香濃就更好了🤗🤗

2020-01-15
2020-01-17 2173 views
用皇冠型嘅器皿裝住餐包餐包焗到好脆 而且入面有提子乾係我鍾意食嘅嘢😆..🧸Lobster Bisque ($98)份量都算多 我哋兩個人share龍蝦湯濃郁鮮味 而且入面有啖啖嘅龍蝦肉連餐包一齊食係一個好好嘅配搭..🧸Scallop Risotto ($278)上面有食用花裝飾 即刻加咗分意大利飯入面有好多不同嘅雜菌令到口感提升不少 再配上濃郁嘅黑松露醬層次好豐富 重點係呢個飯食完唔會太膩 冇飽滯感👍🏻.. 🧸Angus Rib Eye ($398)呢塊扒有10安士 底下有沙律同薯角份量都不少 配上三個調味分別係海鹽芥辣同埋燒汁牛扒雖然比較薄身 但係肉質絕對唔差 偏向軟熟淋身Middle rare 都好食有少量筋位 可以接受呢個價錢來講係fair既..呢度餐廳都佈置得好靚好多花花草草今晚嚟食飯都見到有不少客人黎慶祝而且佢座位同座位之間都有一定嘅距離相對上會坐得比較舒服 傾計都傾得盡興D呢樣野值得加分👍🏻👍🏻👍🏻
用皇冠型嘅器皿裝住餐包

餐包焗到好脆 而且入面有提子乾

係我鍾意食嘅嘢😆
🧸Lobster Bisque ($98)

份量都算多 我哋兩個人share
龍蝦湯濃郁鮮味 而且入面有啖啖嘅龍蝦肉

連餐包一齊食係一個好好嘅配搭
🧸Scallop Risotto ($278)

上面有食用花裝飾 即刻加咗分
意大利飯入面有好多不同嘅雜菌
令到口感提升不少 再配上濃郁嘅黑松露醬
層次好豐富
重點係呢個飯食完唔會太膩 冇飽滯感👍🏻
🧸Angus Rib Eye ($398)

呢塊扒有10安士 底下有沙律同薯角

相對上會坐得比較舒服 傾計都傾得盡興D
呢樣野值得加分👍🏻👍🏻👍🏻

2020-01-16
  • New  Bread
  • Hokkaido Scallop with Black Truffle Risotto
2020-01-04 479 views
吳生就快生日,所以預早同佢食定飯慶祝😊揀左好耐,見到好多人都話呢個餐廳環境浪漫有情調💕於是就決定揀佢😎19:30去到已經坐滿左8成客人,好彩我有訂枱🤭現在環境真係好靚😍無論你點影相都好,都影到花花世界😲好似去左個花園咁☺️🔹餐包配橄欖油黑醋 : 點完菜之後,服務員就會送上一籃餐包比你,餐包都已經好有水準👍🏻焗得外脆內軟,唔似出面某啲餐廳,得個「硬」字🙄再配埋橄欖油同黑醋,成件事即刻提升一個級數!🔹Deep Fried Crab Cake $138 : 外層炸到金黃色,再配蜜糖芥末醬,開頭以為冇乜驚喜🙈點知一切開😍嘩!入面全部都係蟹肉呀🤩食落真係啖啖肉☺️蟹肉鮮甜,配埋蜜糖芥末醬,估唔到又幾夾👍🏻真心推介😎🔹Classic Margarita $218 : Pizza 係屬於薄批底,睇落係好簡單嘅組合(番茄、芝士、羅勒),但偏偏我就係最鍾意呢款經典組合😊濃郁嘅番薯醬,羅勒嘅香味,再配埋熱辣辣嘅芝士🤩真係好好味🤤🔹Australian Black Angus Rib Eye Steak (10oz) $398 : 塊扒都算厚身😲我地叫左7成熟,啱啱好👍🏻牛扒肉質鮮嫩,牛味濃

餐包

Classic Margarita

🔹Australian Black Angus Rib Eye Steak (10oz) $398 : 塊扒都算厚身😲我地叫左7成熟,啱啱好👍🏻牛扒肉質鮮嫩,牛味濃郁!食嘅時候仲會有肉汁滲出黎🤤跟碟仲配有海鹽、黃芥末醬同燒汁比你😎而我個人比較鍾意用海鹽,咁先夠原汁原味😊

Australian  Black  Angus  Rib  Eye  steak (10  oz)

另外值得一讚嘅係服務👍🏻每轉一款菜式,服務員都會好主動咁幫你換碟,連隻叉都換埋😎加分❗️

整體黎講,呢間餐廳其實都真係唔錯👍🏻環境、食物同服務各方面都到位😊今餐兩個人食左$8xx,以西餐價錢嚟講,又唔算好貴,最緊要係有質素😎鍾意食西餐嘅你,不妨去試下🤩

味道:5/5
餐包
Classic Margarita
  • Deep Fried Crab Cake
  • Classic  Margarita
  • Australian  Black  Angus  Rib  Eye  steak
2020-03-18 22 views
屋企人同我慶祝生日,佢哋之前食過話好好食,所以就帶我去食。我哋三個人叫咗一份牛扒 一個經典Pizza同埋一個卡邦尼意粉淨係記得影牛扒相🤪🤪牛扒叫咗七成熟啱啱好 好有牛味Pizza剩係得蕃茄卡邦尼意粉係非常好味環境覺得暗左啲 適合情侶
屋企人同我慶祝生日,佢哋之前食過話好好食,所以就帶我去食。

淨係記得影牛扒相🤪🤪牛扒叫咗七成熟啱啱好 好有牛味
Pizza剩係得蕃茄
卡邦尼意粉係非常好味

環境覺得暗左啲 適合情侶
2020-03-15
2020-03-17 19 views
今日寶貝女生日,滿心歡喜黎到呢間餐廳食飯慶祝,入到餐廳入面,樓底好高,又有好多花擺設,感覺尚算良好,野食不錯,但可能期望過高又不算特別有特色,侍應態度亦有待改善,
2020-03-02 108 views
同男朋友book左呢間餐廳預祝情人節💕餐廳環境優美落單後會送上餐包🥖可以沾上黑醋同橄欖油食我地叫左Caesar salad $118🥗沙律菜配上碎芝士🧀 香脆煙肉🥓同麵包碎🍞 口感清新可惜沙律加入醋漬鯷魚 有少許腥味 Lobster tail risotto $315🦞賣相精緻意大利飯充滿香濃龍蝦味 龍蝦肉爽口彈牙 一推就起到出黎New Zealand lamp chop $315🐏羊味十足肉質鮮嫩 軟硬適中 無筋有三款醬料配搭羊架Chocolate foundant with vanilla gelato $88心太軟流心感十足朱古力味香濃厚滑雲呢拿gelato軟滑而又不會過甜Black truffle and double chocolate cake $98呢個甜品食落感覺好特別平時black truffle會覺得應該配咸點第一次感受呢種配搭Black truffle cream略嫌有d漏Double chocolate cake餅底係類似海綿蛋糕略嫌鞋口整體食物份量較少價錢偏貴
同男朋友book左呢間餐廳預祝情人節💕

Lobster tail risotto
New Zealand lamp chop
  • Lobster Tail Risotto
2020-02-26 150 views
今日跟好友食悠閑午餐,未知是否疫情影響,人流不多,座了近窗位置,餐廳本身樓底高,又多綠植,感覺清雅。看了看餐牌, 點了雞扒及牛;午餐有沙律,主菜及餐飲,沙律新鮮,主菜份量多,擺碟宜人,雞件味道偏淡; 試了一口牛後,反而牛肉做得出色,嫩稔夠味,好食。欣賞餐廳桌子夠大,讓食客食得舒服,另外配菜的薯條用了牛油紙包住,一來可以吸吓油,另外亦阻止醬汁滲入薯條(純本人猜測)是日甜品是芝士蛋糕,可惜唔啱口味,所以放棄了。
)是日甜品是芝士蛋糕,可惜唔啱口味,所以放棄了。
2020-02-24
$120 (Lunch)
2020-02-19 129 views
與老婆及大姨夫婦一起晚飯,來了Diletto 吃意大利菜。餐廳環境舒適,樓底高,坐位空間寬濶,牆身、天花、傢俱佈滿花飾擺設。女士特别喜歡,老婆和大姨都心花怒放。松露野菌湯 ($88) 麵包很鬆軟,有包不能無湯,所以點了野菌湯,松露和野菌味都很香。西餐之中較喜歡意菜,因為有種分享的氣氛。三五知己吃意菜,往往喜歡各點些菜式一起分享,可多嚐幾味。美國極黑豬鞍 ($328) 以天然飼料飼養的USDA Kurobuta 豬,豬鞍嫩滑富彈性,烤得很香。蔬菜有新薯、車厘茄、火箭菜等,相當新鮮。以紅桑汁加意大利黑醋製成的醬汁,沾著吃味道特别清新! 新西蘭羊架 ($318)羊架肉味濃郁,軟嫩細滑,脂肪均勻,肉質堅挺富彈性。有三種醬汁供選擇,燒汁、芥苿、薄荷醬,各適其式! 香煎虎蝦意大利濶麵 ($318)虎蝦開邊,加入蒜蓉,香口鮮味又彈牙。加入了菜汁打成的意大利麵,口感幼滑有彈性,蔬菜都很新鮮!
與老婆及大姨夫婦一起晚飯,來了Diletto 吃意大利菜。

松露野菌湯 ($88)

美國極黑豬鞍 ($328)

新西蘭羊架 ($318)

香煎虎蝦意大利濶麵 ($318)

• 新西蘭羊架
  • USDAKurobutaPorkRack-BalsamixRasberrySauce
八十三回最近為了防疫的關係,決定幽禁自己,不跟bae見面,在家安坐疫症監。但情人節畢竟也是一個重要的節日,故此,決定在2月14日的翌日慶祝。此餐廳的環境十分好(5/5)一踏進去就覺得很舒服,坐位闊落,沒有焗悶的感覺。樓底很高,燈火昏暗,到處也有花花,充滿著浪漫的情調。包場,由於時間實在太早的關係,前半段接近包場時間。點了一個假日午市精選,套餐包括1)凱薩沙律(4.5/5)2)是日餐湯 (3.5/5)3)主菜:蒜蓉墨魚汁意大利粉($138) (4/5)紐西蘭肉眼扒配泰國蘆筍和紫薯($168)(5/5)4)是日甜品:粟子蛋糕(3/5)5)餐飲 (NIL)等了一會兒,先來了凱薩沙律。材料尚算充足,作為一個前菜,正正常常。亮點之一是那個煙三文魚,十分出色。之後等了二十分鐘才有是日餐湯,或者真的是太早的關係,餐湯還沒煲好,哈哈!但喝下去,感覺不俗。一端上來,很熱辣辣,配合餐包,能滿足我的味蕾。唯一美中不足的是設計者是想畫一個心型,但失敗了。之後來了主菜之一1)蒜蓉墨魚汁意大利粉($138)這個賣相不俗。每一口意粉也沾上了醬,不用我親自為他們溝,十分適合我這個懶人,而且鮮蟹十分甜,配合其他配菜,十
八十三回

此餐廳的環境十分好(5/5)
一踏進去就覺得很舒服,坐位闊落,沒有焗悶的感覺。

樓底很高,燈火昏暗,到處也有花花,充滿著浪漫的情調。

包場,由於時間實在太早的關係,前半段接近包場時間。

點了一個假日午市精選,套餐包括
1)凱薩沙律(4.5/5)
2)是日餐湯 (3.5/5)
3)主菜:蒜蓉墨魚汁意大利粉($138) (4/5)
紐西蘭肉眼扒配泰國蘆筍和紫薯($168)(5/5)
4)是日甜品:粟子蛋糕(3/5)
5)餐飲 (NIL)
是日餐包

凱薩沙律

是日餐湯

之後來了主菜之一
1)蒜蓉墨魚汁意大利粉($138)
這個賣相不俗。每一口意粉也沾上了醬,不用我親自為他們溝,十分適合我這個懶人,而且鮮蟹十分甜,配合其他配菜,十個讚。
蒜蓉墨魚汁意大利粉

2)紐西蘭肉眼扒配泰國蘆筍和紫薯($168)
這個點了五成熟,這個肉眼扒煮得剛剛好,肉眼扒煮得入口即融,至今仍然回味無窮,齒頰留香。配菜方面,感覺很好,那個紫薯煮得十分出色。建議吃法:一口肉眼扒,一口紫薯,降低邪惡感。(9/10)
紐西蘭肉眼扒配泰國蘆筍和紫薯

侍應們很細心,在用膳期間幫我們安排餐飲,十分貼心。

最後來了是日甜品-粟子蛋糕,這個吃下去感覺像鬆化版的「莎莉蛋糕」,我家寶寶吃了兩口就放下餐具了,餘下的我包底。
粟子蛋糕

感覺最深的就是用餐的大部分時間也是接近包場,真是一個難忘的體驗。
2020-02-15
$170 (Lunch)
Valentine's Day
是日餐包
凱薩沙律
蒜蓉墨魚汁意大利粉
紐西蘭肉眼扒配泰國蘆筍和紫薯
2020-02-14 109 views
精緻西餐推介每次經過都好想試下呢間Diletto今次終於都book咗位食飯一入到去已經覺得好有氣氛兩個人叫咗一個前菜,一個湯,一個牛扒同一個意粉上菜前會有餐前麵包麵包有焗過熱辣辣仲有必配嘅橄欖油同醋我自己就好鍾意食之後係帶子同龍蝦🦞湯龍蝦湯好香濃帶子好鮮甜,上面仲配埋魚子醬淡淡嘅帶子味同魚子醬好夾然後係牛扒同意粉牛扒五成熟啱啱好好鮮同有肉汁牛扒旁邊附有三款調味,燒汁、芥辣醬同鹽三種調味都各有特色最後唔少得就係要叫返個甜品叫咗個心太軟配開心果味意大利雪糕可以預先叫定後上因為都需要10-15分鐘時間整體餐廳環境品錯好有情調同氣氛如果想靜靜地食下飯呢度都係一個唔錯嘅選擇🥰
精緻西餐推介

每次經過都好想試下呢間Diletto
今次終於都book咗位食飯
一入到去
已經覺得好有氣氛

兩個人叫咗一個前菜,一個湯,一個牛扒同一個意粉
上菜前會有餐前麵包
麵包有焗過
熱辣辣
仲有必配嘅橄欖油同醋
我自己就好鍾意食
餐前麵包

之後係帶子同龍蝦🦞湯
龍蝦湯好香濃
帶子好鮮甜,上面仲配埋魚子醬
淡淡嘅帶子味同魚子醬好夾
黑松露帶子
龍蝦湯

然後係牛扒同意粉
牛扒五成熟啱啱好
好鮮同有肉汁
牛扒旁邊附有三款調味,燒汁、芥辣醬同鹽
三種調味都各有特色

• 餐包
  • Carbonara Spaghetti
  • 香濃龍蝦湯伴龍蝦肉
2020-02-13 109 views
前幾日同朋友見面,我地都有一段時間冇見,各有各忙,所以難得夾到時間食飯,一定要食返一餐好既!😝呢間意大利餐廳朋友之前黎過一次,食完之後念念不忘 🤗 果然食過既人都讚不絕口。呢到既食物同質素性價比好高,而且餐廳氣氛好唔錯,坐得又舒適☺️於是我再次同朋友黎呢到感受浪漫既意大利風情~餐廳既裝潢設計雖然走簡約風,但簡單得黎又不失貴氣,牆上仲掛左色彩鮮豔既畫作,仲有鋪滿花既牆,非常有格調 😍餐桌與餐桌之間都隔左一段距離,有多啲私人空間,食得更自在 😌 我地見到有好多情侶黎呢到慶祝生日或者紀念日 💐餐廳設計既餐牌精美簡潔,一本餐牌係食物 ,另一本餐牌係飲品~ 食物方面有餐湯、頭盤、主菜同埋甜品🍮等等,每一道菜都非常吸引。至於飲品方面,佢地有果汁、咖啡、酒精飲料任君選擇 👍🏻香草提子包 🌿🍇🍞首先上左一盤餐包,呢道熱辣辣香噴噴既香草提子餐包充滿意大利特色,咬落仲外脆內軟,非常鬆脆。係義大利餐廳食麵包既時候,人人都會沾上橄欖油配義大利黑醋,食落既味道更豐富~ 🍞Scallop Risotto $278Risotto 有好多好香濃既芝士,仲有一堆堆什菌同埋黑松露醬🍄 我自己本身好中意食用黑松露烹調既菜式,

香草提子包 🌿🍇🍞

Scallop Risotto $278

Risotto 有好多好香濃既芝士,仲有一堆堆什菌同埋黑松露醬🍄 我自己本身好中意食用黑松露烹調既菜式,之前會揀黑松露意粉、黑松露pizza呢類既料理~我好中意黑松露加埋什菌呢種好簡單好純粹既味道,食完之後又唔覺得油膩,反而覺得好香口,好有滿足感~ 啲什菌好爽口彈牙☺

兩隻巨型帶子超吸睛 😍 食得出佢有一定既質素,鮮美多汁,仲好爽口彈牙添~ 佢隻帶子好大粒,煎到表面金黃色,散發出陣陣帶子既香氣。帶子肉質鮮美,令人一試難忘 🤯

Trio Cannelloni $298

Cannelloni 即係意大利麵卷,但有啲人會叫佢意大利春卷。意大利麵卷入面既餡料非常豐富,除左有龍蝦肉配芝士醬(Lobster ragu) 同埋鴨肉配芝士醬(classic suck ragu),入面仲有雜菌同埋黑松露醬,表面仲放上香濃既芝士焗烤。

我地都係第一次品嚐呢道意大利菜,覺得好好味好驚喜。原本唔太中意食芝士既我,都食得津津有味。鴨肉同龍蝦肉各色千秋,一個香嫩惹味,一個彈牙鮮味,大家黎到一定要試下,真係值得一試~ 🧀🦆🦞🍝

今晚大家都食得好盡興,餐廳氣氛好之餘,食物質素亦令人滿意~就連服務員既服務態度都好親切,我同朋友都食得好開心,感覺好溫暖☺️
2020-02-06
  • Trio  Cannelloni
2020-02-12 85 views
之前朋友帶咗我去呢間餐廳fine dinning 一坐低就俾佢嘅裝修吸引着而且佢哋枱同枱之間隔好遠距離感覺可以傾密計另外餐廳嘅燈光比較昏暗所以比較有氣氛我哋點餐之後佢為我地上咗麵包Sautéed Fresh Clamwith white wine sauce 鮮味而且大隻Deep Frield Crab Cake 好大塊裏面嘅餡係滿滿的Hokkaido Scallop with Black Truffle Risotto 帶子大粒又彈牙黑松露味又夠出Lee 度既食物唔係特別平但食物質素好高而且餐廳感覺好舒服
之前朋友帶咗我去呢間餐廳fine dinning

Lee 度既食物唔係特別平
但食物質素好高
而且餐廳感覺好舒服
2020-01-06
好少可去一間高級餐廳食dinner (睇開我既人都知我鐘意打邊爐),今日同朋友搵到呢間餐廳,比我有不少驚喜。出面係車水馬龍既漆咸道,一上到去就好似去左一個秘密花園咁,裝潢以花花和自然作題材,樓底高,感覺好舒服。 其實食物價錢唔平,但能夠在呢個環境下進餐,呢個價錢係包埋個景的! Caeser salad一黎到太肚餓,唔記得相機食先。不過不失,習慣餐前要食一個salad Pan Seared Foie Gras香煎法國鵝肝配士多啤梨蘋果醬真係一試難忘,鵝肝濃滑而不腍,水果醬更帶出鵝肝的味道,加上一點點醋,仲有淡淡的無花果,配以多士一齊食,真係滋味無窮! Assorted seafood pizza一焗完即上,pizza底又熱又脆,叫得seafood pizza, 一d都唔慳地加左好多海鮮,加上千島醬,真係兩個人好快食哂全個pizza! 有時黎得fine dine既餐廳,真係不得不欣賞佢地食材既配搭同醬汁既調教,所以mix and match都好perfect, 大家可以諗諗黎呢度慶祝不同節日!

Caeser salad

Pan Seared Foie Gras