2022-07-21
本身已係cupping room既忠實擁躉❤️一見到尖沙咀既分店咁靚,加埋新出既咖啡雪糕曲奇,真係要搵日早啲收工去chill下!咖啡就叫左iced latte,飲得太快唔記得左影🙈一如既往每間分店既質素都相似,所以就唔特別描述啦。至於新出嘅咖啡雪糕曲奇,令我驚喜嘅係曲奇嘅口感到最後依然好鬆脆,完全冇因為夾住個雪糕而溶左,朱古力味好香濃。而咖啡雪糕亦都好香滑,唔會凍到硬冰冰,不過就當然冇名牌雪糕嘅咖啡味咁濃郁,但成件組合都幾好食。而每間分店都有嘅Burntcheesecake,呢度都冇乜嘢特別唔同嘅地方,不過如果未試過嘅朋友真係要試吓,因為我去到邊間分店都一定會叫🥰值得大讚嘅係呢間分店嘅員工全部都好友善,都好配合每位顧客嘅打卡需要😍有幾次都唔好意思阻住佢哋拖地,不過佢哋都好主動收起啲雜物!坐喺度睇日落,真係十分之完美🧡