Cafe以淺灰色作外牆, 配合落地大玻璃, 傢俱方面都用上淺色木系同白色為主, 簡約風格與遠離繁囂既環境讓人感覺置身在日本既街道🙊Menu主要提供吐司、輕食、蛋糕同咖啡🙆🏻‍♀️🍴ᴍᴀɪɴ· 北海道帶子|三文魚籽|炒蛋|洋蔥 配拖鞋包 $98﹟餐廳主打都係依類型既吐司w/ 沙律🥗揀完想要既toppings就可以揀埋bread type (bagel or ciabatta)同埋沙律可選黑醋汁或芝麻醬💁🏻‍♀️﹟成個dish出到黎色彩繽紛, 唔食得都睇得🤣整體就正常發揮, 帶子煎得嫩口, 蛋上面仲有啲魚籽點綴, 口感亦增加左👍感覺調味可以再強一些, 同埋當食到無曬料就咁食果陣, 個包有少少乾🤏🍴ᴍᴀɪɴ· 小龍蝦沙律|三文魚籽|牛油果 配拖鞋包 $98﹟依款相對味道比較突出啲, 沙律醬都是無敵的🤭都會食到啲龍蝦肉, 夠熟透既牛油果亦增添左一份順滑口感🥰兩款既賣相都令人十分開胃✌️🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Hojicha Cheesecake $48﹟蛋糕質感偏實身少少但係滑口的, 帶淡淡既芝士同焙茶味, 如果焙茶味可以更濃就好啦☺️🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Green Tea Millie Crepe Ca

🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Green Tea Millie Crepe Cake $48
﹟一樣質感賣相都不錯的千層蛋糕, 但味道方面可做得更好🙊茶既味道不太濃厚, 啲皮唔夠薄身, cream方面都可以再幼滑啲, 但勝在整體唔會太甜膩🤪

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Earl Grey Chocolate $38
﹟朱古力同伯爵茶既平衡令人感動, 兩種味道都唔會蓋過對方‼️每啖都飲到兩者既出現, 真心推介❤️

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Hojicha Latte $38
﹟焙茶香味突出, 口感順滑, 甜度適中, 沒有粉抹👍另一個讚既地方係啲飲品旁都配有幾粒香口既杏仁粒, 有心思☺️

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Genmaicha Latte $38
﹟平時真係好少係cafe可以飲到玄米茶😱凍飲一樣高質!茶味一樣十分濃厚, 面層奶泡又夠滑, 茶同奶既比例控制剛好, 好好飲, 但預會有少少茶抹❤️
  • Earl Grey Chocolate
  • Hojicha  Latte
  • Genmaicha  latte
[ CoHee Studio ]元朗錦田除咗去壁畫村&紅磚屋打卡,附近有幾間cafe都幾出名。上次打完卡去咗間叫CoHee Studio嘅cafe醫下肚。呢間日系簡約風 cafe 以輕食為主,有咖啡、吐司&蛋糕等。✿ 吐司及雜菜沙律🥗🥗 (🥯bagel或意式拖鞋包)✿ 配蘑菇、炒蛋、巴馬臣芝士 $78呢款選擇咗bagel,bagel整得好脆,唔會硬到好難咬🤣餡料係蘑菇🍄混合咗巴馬臣芝士🧀🧀嚟煮,份量超多,配埋炒滑蛋幾好味。碟邊嘅雜菜沙律可以降低油膩感🥗✿ 配煙鴨胸、牛油果🥑、柚子醬 $78✿ 配煙三文魚、牛油果🥑、忌廉芝士🧀$88呢兩款就選擇咗意式拖鞋包。麵包外皮好鬆脆,包心好軟,塊包勁大塊🫣🫣沙律&牛油果都好清新。煙鴨胸&煙三文魚嘅味道和口感各有特色,兩款都不錯。😝賣相仲整得勁有心思🫶🏻呢間cafe出名飲咖啡,唔飲咖啡都有拿鐵、茶等選擇。飲品由$28-$68不等。✿ Iced Dirty $48呢杯賣相又係超打卡able,奶同咖啡萃取份量剛剛好,口感唔錯👍🏻仲配上幾粒杏仁送嚟飲。✿ Iced Hojicha latte $43賣相又係整得好靚,但作為茶控,飲落略嫌茶味唔夠濃,可以再濃
[ CoHee Studio ]

✿ 吐司及雜菜沙律🥗🥗 (🥯bagel或意式拖鞋包)

✿ 配蘑菇、炒蛋、巴馬臣芝士 $78
呢款選擇咗bagel,bagel整得好脆,唔會硬

✿ 配煙鴨胸、牛油果🥑、柚子醬 $78
✿ 配煙三文魚、牛油果🥑、忌廉芝士🧀$88

✿ Iced Dirty $48
✿ Iced Hojicha latte $43
賣相又係整得好靚,但作為茶控,飲落略嫌茶味唔夠濃,可以再濃多少少🤏🏻但勝在唔會太甜。

總結🫦
Cafe由日系簡約風到食物飲品都好適合打卡,而且食物價錢比市區cafe實惠,飲品食物質素都唔錯👏🏻
注意番Cafe 無得book位,雖然有2間舖頭,但週未人流頗多,建議先去鋪頭留低聯絡電話,係附近紅磚屋&壁畫村行陣,有位時店員會致電通知入座㗎!
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
CoHee Studio
地址:元朗錦田市街152號地舖
電話:94497310
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • Dirty
  • Hojicha  Latte
2022-07-29 0 views
🍴🍴forgot to attach the photos last time so I thought I would do it again properly.Went back to this one from time to time coz I do miss their coffee and cake.🧁🧁☕️☕️We had a latte, a flat white and a blueberry cake. Quite enjoyed the coffee aroma not to mention you can buy the coffee bean. Also if you are lactose like me, you get to choose non-dairy product. 👍🏻The staff were friendly but I always wonder why they had 2 shops-one with only cashier and the dining area is an the opposite shop. That sai

👍🏻The staff were friendly but I always wonder why they had 2 shops-one with only cashier and the dining area is an the opposite shop. That said, I see that they keep working on the menu to provide different options of light lunch and cake for your sweet tooth.

Will support this one.
元朗錦田是新界村屋小社區,沒有市區的擠迫使環境更悠然寫意,尤其是今次到訪的CoHee Studio,真的很喜歡這裡的vibe😌cafe外的小街道有日本/台灣的氛圍,cafe內以木作主調的裝潢和寧靜的環境也非常舒適相比起cafe愜意的vibe,食物就稍為遜色,盛食物的即棄紙盤和膠餐具看着不太美觀和配合環境,scone偏咸,apple crumb cake不過不失,不會太甜,吃起來也有點脆脆的但2杯non-coffee飲品則相當不錯,焙茶和黑芝麻味都很濃郁ㅇ apple crumb cake ㅇ scone with cream cheese with parmesan cheese & sun-dried tomato ㅇ hot black sesame latte (oat milk) 🌟ㅇ hot hojicha latte 🌟

apple crumb cake

hot hojicha latte

ㅇ apple crumb cake
ㅇ hot hojicha latte 🌟
2022-05-28
$80 (Tea)
hot hojicha latte
好少可入元朗,最近終於試到呢間隱世cafe🫡!一去到cafe出面既路口,見到好多村屋、矮房,感覺冇咁壓迫,幾悠閑,又有幾分置身台灣既感覺🫠。餐廳裝修都幾靚,感覺幾舒服🤩:幾推薦大家坐沙發位,坐得幾舒服又適合打卡😜:點左一個吐司(蘑菇、炒蛋、巴馬臣芝士)配拖鞋包,蛋好滑;拖鞋包比較腍身,軟綿綿,好好食;加巴馬臣芝士絲,幾夾幾好味。😌咖啡揀咗兩款: latte 同 dirty;飲落比較nutty,唔錯既!🤓P.s.: 有d時段會比較多人😉
好少可入元朗,最近終於試到呢間隱世cafe🫡!

餐廳裝修都幾靚,感覺幾舒服🤩:

幾推薦大家坐沙發位,坐得幾舒服又適合打卡😜:

P.s.: 有d時段會比較多人😉

2022-07-10
$82 (Lunch)
去一趟郊區 是為了一次獨處的時間沿途的陽光灑下一臉朝氣走進咖啡室 隨意點下一份早餐靜靜的觀察在旁學習沖啡的過程碟上的帶子 跟心情一樣朝氣勃勃滿滿的鮮艷沙拉菜 讓人食慾大增配上完美拉花的green tea latte 獨角獸的精巧細緻 使人心動不已任時間一分一秒 流走 最後陪伴的 只剩下杯內的茶沫早餐好了 心情好了 一整天的能量都準備好了˗ˋˏ ♡ ˎˊ˗𓏭𖤥 CoHee Studio元朗錦田市街152號地舖༶ Hokkaido Scallop, Salmon Roe, ScrambledEgg & Onion ₉₈༶ Green Tea Latte ₃₈𓏭
去一趟郊區 是為了一次獨處的時間

元朗錦田市街152號地舖

Egg & Onion ₉₈
༶ Green Tea Latte ₃₈
𓏭
$150 (Breakfast)
2022-06-15 178 views
位置較爲偏僻既元朗錦上路CoHee Studio 經常都排晒隊等超左一個鐘都好平常既事😅, 所以建議大家可以預多少少時間去排隊🚶🏻‍♀️🚶🏻, 不過呢到可以留低電話, 差唔多到你就會有位職員會📞通知小龍蝦沙律三文魚子牛油果bagel🦞🥑 🥯 牛油果同龍蝦沙律既份量都幾多, 🦞蝦肉夠多好好食, 牛油果夠熟又唔會發黑, 面頭再加左新鮮既三文魚籽咬落去個包啖啖有爆珠嘅感覺同咸鮮味, 完全唔會覺得個🥯乾, 側邊配上黑醋汁嘅雜菜沙律菜🥗亦都好Fresh, 酸酸地好開胃日式咖哩🐔飯🥘味道咖哩汁好豐富好香濃, 入面有薯仔🥔, 雞肉同蘿蔔🥕所有野都燉得好淋, 而且咖哩味好入味, 上面仲有一層滑蛋炒得好creamy, 但就唔夠厚同埋個蛋淡左D冇乜味蛋味, 不過整體黎講都好食既試左好多人都推EARL GREY CHOCOLATE🍫☕ 真係幾好飲,香濃既伯爵茶加埋朱古力令到整體唔會太甜, 茶味同朱古力味好夾👍🏻木版上裝住三個樣野既係Single origin, 單品手沖咖啡☕ , 中間果杯係一杯extra shot, 可以比你先試下隻咖啡豆嘅原汁原味, 今次揀咗fruity D嘅Ethiopia Yirga
木版上裝住三個樣野既係Single origin, 單品手沖咖啡☕ , 中間果杯係一杯extra shot, 可以比你先試下隻咖啡豆嘅原汁原味, 今次揀咗fruity D嘅Ethiopia Yirga Chefe, 帶少少果酸同埋花香既味道, 同時有少少甘甜味道, 入口舒服唔苦澀, 而每杯☕都會跟一小兜放左幾粒既杏仁
  • latte
2022-06-05 246 views
今日星期日假期,特登揸車入元朗錦田食午餐,今日揀咗呢間CoHee咖啡店,好期待,入到去環境好舒服,我哋叫左煙三文魚牛油果拖鞋包,煙三文魚味道新鮮,恰到好處,鴨胸肉牛油果包(掉咗圓圈嗰隻唔記得咗叫咩名)呢個包比較硬少少,鴨胸肉加咗啲柚子味道好夾,牛油果份量好多好新鮮👍🏻👍🏻👍🏻日式咖喱雞飯,味道甜甜哋雞肉好鮮滑,炒蛋口感好,之後叫咗個凍朱古力,熱鮮奶咖啡,咖啡的確好出色冇苦澀味👍🏻👍🏻👍🏻入口好滑,最後叫咗個芝士蛋糕,芝士味好濃好滑,個餅底好香,真係食得好飽☺️☺️☺️
2022-05-31 203 views
.📍CoHee Studio 如果想遠離繁囂,慢活享受生活,推薦大家到錦田CoHee Studio🙆🏻‍♀️今次已經係第二次去,仍然都係好鍾意呢個地方🌱北海道帶子、三文魚籽、炒蛋洋蔥配拖鞋包($98)拖鞋包烘得脆口,帶子肉夠厚又大粒,煎得剛好😍配埋炒蛋同三文魚籽既味道都幾夾,輕食得黎又幾飽肚,同埋唔會膩👍🏻蘑菇、炒蛋配巴馬臣芝士Bagel ($78) Bagel烘完脆口,咬落煙韌,而呢三種配料永遠都咁夾!欣賞個包非常足料,要分開咬先食得曬🤣飲品試咗Earl Grey Tea($38),落幾清新又唔會太濃👍🏻 Espresso tonic ($48) 適合想飲咖啡但又唔鍾意太濃嘅朋友仔,夏天飲特別爽🤤推介指數:☕️☕️☕️☕️☕️(5/5)💡地址:錦田市街152號
📍CoHee Studio

推介指數:☕️☕️☕️☕️☕️(5/5)
💡地址:錦田市街152號
2022-05-30 141 views
呢間野食物及咖啡的質素都ok。先講咖啡,Flat White味道不錯,不過Piccolo Latte就略帶微酸,not my cup of tea。另外由於用紙杯,所以杯咖啡凍得好快,建議如果唔趕時間,真係食到七七八八先叫咖啡會好啲。日式蛋包咖喱飯幾好食,d蛋仲有少少蛋漿滲落d日式珍珠米度,唔錯。蘑菇炒蛋巴馬臣芝士Bagel用料都新鮮,尤其是d蘑菇,d沙律菜都好味,但個Bagel有啲un。煙三文魚牛油果忌廉芝士配意式拖鞋包似乎係咁多樣之中最好食,煙三文魚同牛油果真係prefect match,而且佢個牛油果又夠熟,所以好正。甜味就有啲失望,叫咗Apple Crumb Cake,佢係橫切的一片,所以一心諗住重點出擊的Crumb脆脆嘅份量少咗,不過佢都好食嘅。呢間餐廳唯一缺點就係全部都用用完即棄餐具,極之唔環保,同埋有時幫襯一間cafe,就係想睇吓老闆揀嘅咖啡杯有冇品味。

2022-05-21 134 views
This one is always full and has a queue outside but it was my lucky day. 😁Went around 3ish (a bit grey, perhaps that’s why we could just pop right in without waiting at all). Just ordered a latte, a flat white and a blueberry cheesecake as well as some coffee bean for home. 👍🏻Needless to say, they have good coffee, flavourful , aromatic with a good texture. Also they serve oat/soymilk if you can’t take whole milk. Its a shame coz we were just trying our luck. Otherwise would definitely go there

👍🏻Needless to say, they have good coffee, flavourful , aromatic with a good texture. Also they serve oat/soymilk if you can’t take whole milk. Its a shame coz we were just trying our luck. Otherwise would definitely go there for lunch. They serve light lunch such as sourdough / small portion of curry rice.

☕️☕️The place is warm and white with a cozy japanese style. It’s bright and inviting. Opposite the cafe, you have the roastry/ cashier for taking order. If you have questions about coffee bean, they are friendly to have a chat.

Will go and try their lunch sometimes
2022-05-11 189 views
本身住錦田差唔多日日都會經過Cohee, 見到咁多人成日都想試下今日放假,想搵間舒服啲嘅cafe坐低食嘢,搵搵下不如去Cohee啦見佢裝修咁靚又咁出名,本身滿心期待一去到就有個態度唔多好嘅男侍應攪到我都無乜心情,佢分咗兩邊,我哋坐喺細嗰邊,原本都完全唔介意,但原來呢邊係廚房,呢到得2張細枱同4個bar 枱位,bar枱位我唔知,但2張枱係完全食晒d油煙味,成餐飯就勁大陣油煙味,臭到我頭痛,同離開時覺得自己全身都係油煙味🤦🏻‍♀️唉,個環境已經令我無辦法坐得好舒服之後嗌嘢食,我哋一家4口(2個小朋友),叫咗3個包<蘑菇牛油果> - 最正常,無乜味,就係炒完嘅蘑菇放上牛油果上面,唔知點解我睇人哋啲相係有芝士碎,我嗰個係乜都無<帶子魚子炒蛋> - 個帶子難食到。。。中間唔熟,如果粒帶子親鮮,唔煎到全熟我覺得正常,但佢粒帶子,我唔知點形容,因我未食過呢個口感嘅帶子,好似雪咗好耐,灰灰哋色,完全無味,我2個小朋友好鍾意食帶子,所以我都成日煮,佢哋一個食咗少少就問我可唔可以唔食,一個直情 lur 咗出嚟🤦🏻‍♀️<龍蝦沙律牛油果> - 呢個又係過分,係現成

見佢裝修咁靚又咁出名,本身滿心期待

之後嗌嘢食,我哋一家4口(2個小朋友),叫咗3個包

<龍蝦沙律牛油果> - 呢個又係過分,係現成嘅龍蝦沙律就咁放喺牛油果上面😅唉,成$98,龍蝦沙律喎,我對佢有少少期望架嘛,點知真係咁過份,將d現成嘢放上去

其實牛油果加黑椒同少少沙律醬,已經好好食,我唔明點解佢會攪到啲嘢咁難食,可能太多人太多生意佢處理唔到

成餐飯,嘢食垃圾,環境唔得,唯獨係杯咖啡ok,好味嘅,但d油煙味攪到我頭痛,我已經無辦好好享受杯咖啡,淨係想快啲走人
我諗如果我係坐另外一邊,如果無咗啲油煙味,可能我會覺得好啲嘅

唉,老實講,成件事真係食到好嬲,你d嘢食唔平,埋單$344,比啲垃圾我食,你做cafe, 一係唔好整嘢食,整得可唔可以有 heart 少少,希望可以注意下食物質素

同埋廚房嗰邊個通風真係要攪攪,攪唔到我寧願你開窗開門通下風,熱都咁話,啲油煙味真係好難頂
蘑菇牛油果包
2022-05-01 185 views
錦田區很出名的咖啡小店,每個人都會提起這間cohee, 今天放假就過嚟試下。 咖啡點了latte及cappuccino,小吃沙律及 牛油果煙三文魚麵包,安排的坐位可見店員用心製作咖啡,咖啡有水準易入口。麵包份量十足。好味道。
。麵包份量十足
。好味道。
2022-04-28 151 views
平日要等位,都無問題,入得嚟都預咗。等到有位,明明有兩個二人坐,我揀左坐矮枱,店員話「因為你一個人,所以麻煩你坐bar 枱電腦隔離」,真係10cm 隔離就係個mon照住你塊面😂。最不明白電腦隔離都係二人座位,點解要調呢?而我移位之後,個矮枱二人座位到我飲完嘢走其實都一直無人坐🫣,點解一人唔坐得?不明白店員的安排,感到對一人顧客並不友善。本來諗住叫件cake 食,但感覺太差真係食唔落。杯flat white 唔太差,ok 咁啦,但心情已經太差,補唔番。
平日要等位,都無問題,入得嚟都預咗。

$50 (Tea)
2022-04-21 89 views
𝘩𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘺 𝘢𝘵 𝘬𝘢𝘮𝘵𝘪𝘯’𝘴 𝘯𝘦𝘪𝘨𝘩𝘣𝘰𝘶𝘳𝘩𝘰𝘰𝘥 𝘸𝘩𝘪𝘤𝘩 𝘮𝘢𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘢𝘣𝘭𝘺 𝘵𝘢𝘬𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘴𝘰𝘮𝘦 𝘵𝘪𝘮𝘦 𝘵𝘰 𝘴𝘱𝘰𝘵 𝘪𝘵𝘢𝘴 𝘸𝘦 𝘢𝘭𝘭 𝘬𝘯𝘰𝘸, 𝘵𝘩𝘦 𝘣𝘦𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘴𝘩 𝘢𝘭𝘸𝘢𝘺𝘴 𝘴𝘸𝘪𝘮 𝘯𝘦𝘢𝘳 𝘵𝘩𝘦 𝘣𝘰𝘵𝘵𝘰𝘮 !𝘪𝘵 𝘵𝘰𝘰𝘬 𝘮𝘦 𝘢𝘳𝘰𝘶𝘯𝘥 𝟯𝟬-𝟰𝟱𝘮𝘪𝘯𝘴 𝘸𝘢𝘪𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘸𝘩𝘦𝘯 𝘪 𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵𝘦𝘥 𝘪𝘯 𝘢 𝘸𝘦𝘦𝘬𝘦𝘯𝘥 𝘢𝘧𝘵𝘦𝘳𝘯𝘰𝘰𝘯 𝘣𝘶𝘵 𝘶𝘯𝘲𝘶𝘦𝘴𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘣𝘭𝘺, 𝘪𝘵 𝘥𝘪𝘥 𝘸𝘰𝘳𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘢𝘪𝘵 !𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘥𝘦𝘧𝘪𝘯𝘪𝘵𝘦𝘭𝘺 𝘴𝘦𝘳𝘷𝘦𝘴 𝘧𝘰𝘰𝘥 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘰𝘧𝘧𝘦𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘱𝘳𝘰𝘮𝘪𝘴𝘪𝘯𝘨 𝘲𝘶𝘢𝘭𝘪𝘵𝘺𝘸𝘪𝘥𝘦 𝘴𝘦𝘭𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘰𝘧 𝘮𝘦𝘯𝘶 𝘤𝘩𝘰𝘪𝘤𝘦, 𝘨𝘦𝘯𝘦𝘳𝘰𝘶𝘴 𝘧𝘰𝘰𝘥 𝘱𝘰𝘳𝘵𝘪𝘰𝘯, 𝘧𝘳𝘦𝘴𝘩 𝘪𝘯𝘨𝘳𝘦𝘥𝘪𝘦𝘯𝘵𝘴, 𝘯𝘪𝘤𝘦𝘭𝘺 𝘳𝘰𝘢𝘴𝘵𝘦𝘥 𝘤𝘰𝘧𝘧𝘦𝘦, 𝘳𝘦𝘢𝘴𝘰𝘯𝘢𝘣𝘭𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘤𝘦 —— 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘤𝘢𝘯 𝘪 𝘢𝘴𝘬 𝘧𝘰𝘳 𝘮𝘰𝘳𝘦?𝐂𝐨𝐇𝐞𝐞 / ɴᴏᴜɴ𝘪𝘴 𝘢 𝘮𝘢𝘨𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘴𝘶𝘣𝘴

𝗖𝗿𝗮𝘆𝗳𝗶𝘀𝗵 𝘀𝗮𝗹𝗮𝗱, 𝗮𝘃𝗼𝗰𝗮𝗱𝗼 𝗮𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗺𝗼𝗻 𝗿𝗼𝗲 𝗰𝗶𝗮𝗯𝗮𝘁𝘁𝗮
𝗛𝗼𝗸𝗸𝗮𝗶𝗱𝗼 𝘀𝗰𝗮𝗹𝗹𝗼𝗽, 𝘀𝗮𝗹𝗺𝗼𝗻 𝗿𝗼𝗲, 𝘀𝗰𝗿𝗮𝗺𝗯𝗹𝗲𝗱 𝗲𝗴𝗴 𝗮𝗻𝗱 𝗼𝗻𝗶𝗼𝗻 𝗯𝗮𝗴𝗲𝗹

𝐂𝐨𝐇𝐞𝐞 / ɴᴏᴜɴ

𝘪𝘴 𝘢 𝘮𝘢𝘨𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘴𝘶𝘣𝘴𝘵𝘢𝘯𝘤𝘦 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘢𝘭𝘭 𝘨𝘰𝘰𝘥 𝘥𝘢𝘺𝘴 𝘤𝘰𝘮𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩

2021-03-06