2017-07-09 1468 views
昨晚來左呢間食飯,第一次幫襯,俾我感覺幾好。我點左酋韮菜花炒鹹肉,仲有肥牛煲,兩支啤酒,共$160,好抵食,因為餸菜好足料,而且好有獲氣!我兩都好滿足,韮菜花真係炒得好食,爽口,肥牛煲好夠味,咁的價錢咁的服務,我十分推介
2017-07-08
(Non-member)
2008-10-11(星期六)祥發大排檔,我眼見下午茶$19(包括干炒牛河及熱飲),十分抵食到難以至信。現在,牛肉加價升幅高,下午茶很多茶餐廳干炒牛河已轉用干炒肉片河。今天,晚飯我十分十分滿意啊!除咗椒鹽骨及沙爹粉絲牛肉煲十分好味,價錢又抵食。一碗飯才$3大大碗,值得推介,值得一試。
2008-10-11(星期六)

• $30超好味椒鹽骨,$30十分便宜價錢既沙爹粉絲牛肉煲,試得一試