2021-02-11 80 views
唔好睇佢鋪仔細細,食過幾次嘅出口都好出色 keep到水準 上次去就停左堂食,如果去開嘉頓山就可以買上去食外賣,佢仲會幫你將塊包分開放,等一陣食嘅時候都唔會淋哂Menu 選擇算幾多,就算係burger 都有幾個口味點左個至尊同Houston BBQ 漢堡 個至尊超足料有煎蛋🍳煙肉、炸洋蔥🧅仲有兩塊牛肉,煎蛋煎得岩岩好,唔會過熟塊burger煎得香之餘,入面仲係好juicy食嘅時候絕對要小心啲汁漏到周圍都係😂
唔好睇佢鋪仔細細,食過幾次嘅出口都好出色

Menu 選擇算幾多,就算係burger 都有幾個口味

點左個至尊同Houston BBQ 漢堡
個至尊超足料
有煎蛋🍳煙肉、炸洋蔥🧅
仲有兩塊牛肉,煎蛋煎得岩岩好,唔會過熟
塊burger煎得香之餘,入面仲係好juicy

食嘅時候絕對要小心啲汁漏到周圍都係😂
深水埗漢堡包小店burgerman就在 嘉頓前面黃金對面的欽州街,餐廳以外賣立食為主,漢堡包意粉燒雞,只賣呢幾味但質素高,漢堡肉汁滿滿,攞去對面小公園或是上嘉頓山邊食邊賞日落,一樂也。雙屠芝士burger原始的一款,車打芝士蕃茄生菜醃青瓜 和漢堡漢堡包上面都有黑白芝麻,外脆內鬆軟漢堡扒鬆軟多肉汁, 雙層車打芝士半溶流心,食落甘香美味,那種肉汁澎湃的感覺會令人一吃難忘。跟餐可以叫埋薯格同汽水,即叫即炸熱辣辣,超惹味的。
深水埗漢堡包小店burgerman
就在 嘉頓前面黃金對面的欽州街,
餐廳以外賣立食為主,

漢堡包意粉燒雞,只賣呢幾味
但質素高,漢堡肉汁滿滿,

攞去對面小公園或是上嘉頓山邊食邊賞日落,一樂也。
雙屠芝士burger

原始的一款,車打芝士蕃茄生菜醃青瓜 和漢堡
漢堡包上面都有黑白芝麻,外脆內鬆軟

跟餐可以叫埋薯格同汽水,即叫即炸熱辣辣,超惹味的。
2021-02-05 101 views
難得經過深水埗, 就過嚟試下聞名已久嘅burger小店🙆🏻‍♀️▶️ Trucker Burger 至尊漢堡 HK$90 🍔雙層美國安格斯牛肉芝士漢堡, 配炒洋蔥, 蘑菇, 煎蛋, 香煎煙肉~ 🍄🧅🍳🥓我另外再加多咗配料 墨西哥辣椒 HK$8 我一向都好鍾意墨西哥辣椒, 不過唔係間間burger shop都有得提供, 所以見到呢間有就當然要加啦‼️好高呀個漢堡‼️超豐富, 出嚟嗰陣啲肉汁juicy到直情流出嚟🤤塊漢堡扒熱到芝士半溶嘅狀態😋 漢堡扒嘅生熟度都做得好好, 中間仲有微微粉紅~ 肉質幾嫩滑~麵包烘得好香脆添呀👍🏼🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

我另外再加多咗配料 墨西哥辣椒 HK$8

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
2021-02-02
Type of Meal
Tea
2021-02-02 56 views
對我來說每天下班後吃什麽是一件非常糾結的事情,這段時間晚上又不能堂食更是讓人無奈,今天網上搜到深水埗這家店很有名,主營外賣,決定一試!HKD90至尊漢堡🍔兩片松軟的面包片中疊加著各種食材,有煎至微黃的蛋餅、有美國安格斯純香濃郁、肉粒鮮嫩的牛肉餅及肥瘦相間的煙薰肉片,加上番茄片、洋蔥圈、芝士醬汁等配料,真的是集能量、健康、營養、美味於一體的超級美食,讓人回味無窮!加HKD20可以有跟餐薯格加飲品,薯格好大份炸得好香脆,十分抵食!總體而言,真的是簡單又營養丰富的高性價比外賣🥡

總體而言,真的是簡單又營養丰富的高性價比外賣🥡
  • 至尊漢堡
2021-02-02 53 views
今日收早到附近尋覓宵夜😋😋係寶血醫院隔離一條街有呢一間漢堡包🍔專門店😋有好多唔同嘅漢堡包加多$20就可以有套餐連一杯飲品👍👍其實都幾抵🍔今次就試吓黑松露黃牛漢堡要咗跟餐薯格同埋可樂😋😋😋套餐跟嘅薯格有好多塊,漢堡包入邊嘅材料全部新鮮即做即煮👍下次想試吓鵝肝安格斯漢堡唔知用咗鵝肝整嘅漢堡包會係點嘅好吸引🤭店內仲有手套供應同搓手液衛生做足👍漢堡包皮煎得香脆中間夾住新鮮煎好和牛漢堡扒煎得外脆多汁,仲有煎蛋配以黑松露醬十分吸引好味😋
店內仲有手套供應同搓手液衛生做足👍
2021-01-26 77 views
好鍾意黎呢間餐廳食漢堡包🍔,以前都係食開至尊漢堡,今次就想去食一啲唔同嘅嘢。餐廳做得好好,俾埋消毒洗手液我哋方便我食完漢堡包之後做清潔。我見到佢哋有一個係大啡菇漢堡,覺得幾得意,因為自己平時去唔同地方食漢堡包嘅話,都好少有呢一個選擇,所以就真係嚟試一試。叫咗呢個餐係$78,加$10之後仲有齊漢堡同埋薯條🍟同埋飲品,薯條比較脆,大啡菇亦都比較多汁,我仲特登加多$8叫多少少墨西哥辣椒,然後發現呢個決定真係做得冇錯,成個納米同埋質感都提升咗好多。

2021-01-12
$100 (Tea)
2021-01-25 64 views
某日黎到深水埗行街,之後路過左一間漢堡包店,門面個招牌都幾易認,店舖雖小,但入面有bar枱位置供客人坐响度食既,疫情關係我都係決定拎走,我叫左一個丹麥藍芝士漢堡包,用左美國既安格斯牛肉,好厚身,大大塊,丹麥藍芝士如果偏愛芝士既濃味,呢一款就一定要揀,不過感覺因為第一次食呢種芝士味道真係比較偏濃,加配紅洋蔥蕃茄同生菜其實都幾夾,牛肉肉質好juicy,好鐘意呢間餐廳既漢堡全部都係即叫即整,保證新鮮,另外仲叫左五隻水牛城雞翼個醬如果可以再入味d就仲正。
TakeAway
2021-01-24 54 views
之前一直有叫開外賣自取,應該大約食左最少7-8次左右,以往的一直水準一直都保持得唔錯,但今次堅係好大退步,覺得極度好失望。今日如常叫外賣自取,拎到返到屋企,一打開就已經發現有薯格但係冇比茄汁,已經覺得好好頹,又無理由返去拎,不過無茄汁都係好少事,好彩屋企都有。最大問題係個和牛漢堡,塊和牛大大宿水,細過以前一半,仲要完全冇和牛味,極度懷疑轉左用比以前差嘅和牛。仲要連塊蕃茄都唔見埋,睇吓幅圖就知有幾頹。極失望!
之前一直有叫開外賣自取,
應該大約食左最少7-8次左右,
以往的一直水準一直都保持得唔錯,
但今次堅係好大退步,覺得極度好失望。

今日如常叫外賣自取,拎到返到屋企,
一打開就已經發現有薯格但係冇比茄汁,
已經覺得好好頹,又無理由返去拎,
不過無茄汁都係好少事,好彩屋企都有。

極度懷疑轉左用比以前差嘅和牛。
仲要連塊蕃茄都唔見埋,睇吓幅圖就知有幾頹。

極失望!

2021-01-24
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$80 (Lunch)
2021-01-18 65 views
深水埗有間鋪仔,細細間專門食漢堡包,款式種類都算多有成十多款漢堡包比人選擇,如果想堂食的話位置雖然唔多,一個人的浪漫就夠數,食物即叫即整熱辣辣好新鮮。和牛漢堡配薯條🍟厚厚嘅和牛扒肉質好嫩滑啖啖肉十分之juicy,加埋溶溶地嘅芝士、沙律菜、最特別係有芽菜😂配埋洋蔥🧅原來好夾好特別好好味😋大大啖咬落去正到呢.....薯條即炸又熱又脆食唔停口。飲品得罐裝汽水🥤,唔算好特別。個人覺得食得多麥當當可以試吓新野👍🏻👍🏻👍🏻

2021-01-17 87 views
深水埗多美食就係人都知,林林總總美食,今次經過欽州街一間漢堡包店,買了一個漢堡包外賣,發覺很不錯。黑松露和牛漢堡:🐥🐥🐥🐥🥚好香濃嘅黑松露味道,配合和牛嘅漢堡扒,和牛嘅漢堡扒食得出油好香味濃,比一般安格斯漢堡扒油脂香味更加突出,配合獨特嘅豌豆苗,識落好有層次,去除和牛太油膩既感覺!一試難忘!總結,雖然這個價錢性價比不是最高,但在深水埗這個地段有這個漢堡包的選擇,仍是不錯的,大家可以一試。

黑松露和牛漢堡:
🐥🐥🐥🐥🥚

黑松露和牛漢堡
2021-01-12
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
黑松露和牛漢堡
2021-01-17 2179 views
喜愛漢堡的我來到了深水埗,路經這家漢堡店,當然要試試位置:店位於黃金商場對面馬路,地點算是易找環境:店面雖少,但亦算整潔服務:店員細心介紹漢堡及套餐,態度友善食物:食物即叫即做,新鮮美味至尊漢堡($90)用料十足的漢堡,用煎香過及佈滿芝麻的漢堡包,夾著兩大塊手打牛肉、兩片芝士、煎雞蛋、火腿、蕃茄、生菜及洋蔥由於手打牛肉充滿肉汁,芝士溶化再配合醬汁,整個包都很香濃多汁,令人相當滿足薯格(跟餐 +$20)套餐需要加$20,可選有皮薯條、薯格或田園沙律,另配罐裝汽水本人選了薯格,炸的很香脆且薯仔味濃,很快便吃光總括而言,食物質素不錯,而且地點方便,如果來到深水埗附近不妨一試
喜愛漢堡的我來到了深水埗,路經這家漢堡店,當然要試試

位置:店位於黃金商場對面馬路,地點算是易找

環境:店面雖少,但亦算整潔

服務:店員細心介紹漢堡及套餐,態度友善

食物:食物即叫即做,新鮮美味

至尊漢堡配薯格

至尊漢堡
至尊漢堡($90)

薯格(跟餐 +$20)
本人選了薯格,炸的很香脆且薯仔味濃,很快便吃光

可樂

2021-01-13
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$110 (Lunch)
至尊漢堡配薯格
2021-01-17 31 views
買完電腦陪男朋友想搵一間比較實在又好食的漢堡包店。就在黃金商場附近走過來不到一分鐘,找到這間又老實又好味的真正牛肉hamburger,漢堡顧名思義就是歐洲德國那一種。首先同男朋友試試佢哋嘅洋蔥圈。果然真係冇得彈用料又足又新鮮皮薄餡靚而且有趣。仲好食過媽咪整過一次。佢哋通常都有汽水賣而且有好多其他唔同嘅飲品真係應有盡有唔怕頸渴。其實佢哋有超過五六種唔同嘅漢堡包括日本和牛以及魚柳。我同男朋友試咗個魚柳真係好新鮮比日本更好食。😊
買完電腦陪男朋友想搵一間比較實在又好食的漢堡包店。
漢堡顧名思義就是歐洲德國那一種。
其實佢哋有超過五六種唔同嘅漢堡包括日本和牛以及魚柳。
我同男朋友試咗個魚柳真係好新鮮比日本更好食。😊
2021-01-17 243 views
位於深水埗欽州街呢間漢堡包店都算係一間老店,多年來屹立不倒一定有它的原因。呢度漢堡包種類非常之多,而且係標榜即叫即整,保持店舖一貫新鮮嘅作風。由於疫情關係所以今次我叫外賣。和牛漢堡,$90。可以算係呢度嘅招牌漢堡,標榜用純正嘅澳洲和牛製成,淡淡濃郁牛味,牛肉外層比醬爆芝士包圍,水乳交融,一拎上手肉汁滴唔停!包皮外層煎得好香脆,所以即食會更加美味。同好多其他burger店一樣,呢度加$20,就可以加配薯條同汽水。

和牛漢堡

2021-01-13
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$110 (Lunch)
和牛漢堡
2021-01-14 37 views
上星期有人收工之後約咗女朋友去深水埗黃金商場行吓睇吓有啲咩新game可以揀買返屋企打機,行咗一陣之後,揀到心頭號之後,就真係開始有啲肚餓想食晚餐啦。咁我哋行吓行吓就發現對面馬路有一間好似幾有趣嘅舖頭,過到去發現原來係食漢堡包嘅仲要係有良心嘅舖頭。所以我哋兩個毫不猶豫咁就決定喺嗰度食一餐好嘅晚餐啦呢度地方麻雀雖小少但五臟俱全啊,而且有好多好靚嘅裝飾店員呢亦都好熱情咁推介我哋去試唔同嘅漢堡包嘅於是呢我哋就決定揀丹麥藍芝士漢堡同埋好吸引好似好香嘅和牛漢堡嚟試吓啦而且佢仲可以追加一份薯格同埋飲品添隔左冇耐店員就提示我哋可以過去拎嘢食啦和牛漢堡呢佢用咗美國安格斯牛肉去做啦口感豐富得來又Juice,而且個漢堡包亦都同出邊嘅相比較係淋,令人食嘅時候唔會需要撐大個口,而我哋覺得佢正嘅地方係因為佢會用咗豆苗做配菜非常之有驚喜口感又好香口之後喎藍芝士漢堡呢個芝士嘅口感真係好正,有鹹香味嘅芝士配埋漢堡濃郁嘅味道同埋煙燻嘅牛肉味非常之不錯!都真係幾好食㗎而且配料嘅蕃茄都真係幾夾!如果去到深水埗又唔知食咩好推介大家去食呢一間!
而且佢仲可以追加一份薯格同埋飲品添
隔左冇耐店員就提示我哋可以過去拎嘢食啦
如果去到深水埗又唔知食咩好推介大家去食呢一間!
2020-06-11
Type of Meal
Dinner
  • 和牛漢堡
  • 丹麥藍芝士漢堡
2021-01-12 96 views
小店空間位置不多,建議外賣或是自取比較方便。除了她們招牌的漢堡包之外,還可選擇意粉、沙律及小食等等。漁夫之堡 ($69)• 漢堡大致分成四層:兩片漢堡夾著一片車打芝士、巨型炸魚柳、番茄片、洋蔥、生菜。• 令人驚訝的是魚柳比一般吃到的較為大片,內裡肉質口感嫩滑、同時亦較為鬆散,包裹著這嫩滑魚肉是一層厚薄適中的金黃脆炸皮。咀嚼時要小心被燙到口腔。• 魚柳之上是一片半溶狀的車打芝士,為整個漢堡帶來了咸香味。• 下層是沙律菜及他他醬,沙律菜表面没有多餘的水分,口感爽脆,配合他他醬令口感和味道更加豐富。• 漢堡鬆軟,表面還灑上黑白芝麻,非常香口。

漁夫之堡

漁夫之堡 ($69)

• 漢堡鬆軟,表面還灑上黑白芝麻,非常香口。