2020-05-01 1814 views
其實香港都有不少本地出色的漢堡包店Burgerman就係其中之一地方細細 但味道出色又大份重點係價錢不貴 最平只需$6x CP值高.至尊漢堡🍔$88呢個絕對係人氣no.1 因為超足料好多層安格斯牛扒有兩塊 打成漢堡扒後都唔乾好juicy好濃牛肉味 配上芝士和炒過的洋蔥雖然有煎煙肉和煎蛋 但有蕃茄降低油膩感加上麵包好厚好鬆軟 成個漢堡真的一口吃不完.加$20 combo set有薯條/薯格/沙律選擇+汽水🍟薯格份量好多 就算外賣都唔會淋哂炸得好脆 就咁食都已經好夠味 另附茄汁.和牛漢堡🐄$85一見到和牛兩個字就即刻想叫嚟食原來是採用了穀飼澳洲和牛 入口非常嫩滑多汁對比起至尊漢堡的安格斯 和牛漢堡相對少牛肉味但加了日式烘焙芝麻沙律🥗令整體變得清新喜歡濃烈口味的 可叫黑松露版的和牛漢堡.水牛城雞翼🍗$35/5pcs雖然combo set真係好抵 不過見到雞翼就冇抵抗力仲要係水牛城雞翼!呢個價錢真係好佛心水準不錯 雞翼夠多肉又夠滑 顏色又靚店員係雞翼面頭𠝹了兩刀 令到肉質更加入味酸酸辣辣好開胃 如果堂食一定會再落多啲Tabasco
其實香港都有不少本地出色的漢堡包店
店員係雞翼面頭𠝹了兩刀 令到肉質更加入味
酸酸辣辣好開胃 如果堂食一定會再落多啲Tabasco
  • 至尊漢堡
  • 水牛城雞翼
🔎深水埗欽州街65-71號地下「良心漢堡小店」- Burgerman (深水埗)因為疫情關係最近都少咗出街,難得今日要去深水埗買電無線充電座,所以順面係附近搵下好嘢食。今次就特登黎到區內都好出名嘅漢堡小店Burgerman。小店個地理位置都好方便,地鐵站一出行五分鐘內就會到,對面就係黃金商場,好適合行完街黎補充一下熱量。一黎到門口嘅時候就見到佢牆身有一幅小小連儂牆,我就知道今次黎啱地方了(laugh)。由於鋪面比較細,只係容納到兩張枱。我就比較鐘意坐係路邊既高枱,係戶外食Burger好似特別Chill!可以一路食一路望住睇日落勝地-嘉頓山。候斯頓BBQ漢堡($65)呢度嘅Burger只要加多$20就可以跟餐配埋薯條同汽水,咁食Burger無理由唔配埋啦!由於今日都唔算好多人,個Burger好快就整好。一黎到就見到芝士半溶係Burger上面我已經流哂口水。一食落去就覺得呢間小店整嘅Burger好出色:Burger好Juicy同重牛味,配上芝士同煙肉嘅咸味簡直一流,最底仲有蕃茄同生菜中和返,所以食落去冇想像中咁油膩。值得一提係佢個Burger包皮烘到好香脆。用餐體驗係呢度個用餐體驗我都會
🔎深水埗欽州街65-71號地下

「良心漢堡小店」- Burgerman (深水埗)

候斯頓BBQ漢堡($65)

用餐體驗
係呢度個用餐體驗我都會俾好高分,雖然地方淺窄,但係佢哋好貼心,提供哂手套同免洗消毒酒精俾客,呢啲細微嘅位置我都會加分!食完基本水唔駛洗手已經可以走人。

🍽8.0/10
2020-04-09 1044 views
這家漢堡店的食物照片頗吸引。餐廳不算太大,只有十多個座位,全都是高擡。佈置都好像美國的漢堡包店完成付款購票之後,拿着收據等候一會,美食就會送到BURGER加$20升級漢堡套餐,仲可以揀有皮薯條/薯格/田園沙律及罐裝汽水。價錢合理,值得試試至尊漢堡 好震撼,有勁多層勁足料~🤤兩大件厚漢堡,啱哂我呢啲食肉獸!🤤牛肉味濃,咬落有肉汁夠軟熟,唔會韌,加上煙肉同煎蛋,配埋芝士,蕃茄,生菜,蘑菇,十分滋味!咁足料都係88蚊,性價比好高!牛肉漢堡扒,就會一陣很強來自脂肪的油脂感覺,這感覺在喉嚨口腔裡面停留很久也不散。鵝肝和牛漢堡漢堡包外皮焗得十分香脆👅👀軟熟鬆軟和牛係店舖用日本穀飼和牛自己製作的,鮮嫩有牛味,而且充滿肉汁,咬落去肉汁會滴出來。鵝肝香濃惹味,和牛經烹煮過後仍然保持到大量肉汁,成個組合都十分出色。P.S.餐廳的餐檯上面,放置即用即棄餐具,同調味醬汁總括而言, 這間用心製作的漢堡包店真係幾掂,難怪有咁多人嚟食,看得出店主是用心去製作及設計每個漢堡包的, 唔會好似連鎖式漢堡包店般甘HEA 做!最後,就係仲到有細細塊連儂牆㗎💛。如果喜歡食BURGER的你, 就千萬不要錯過了!
這家漢堡店的食物照片頗吸引。

完成付款購票之後,拿着收據等候一會,美食就會送到

價錢合理,值得試試

至尊漢堡

好震撼,有勁多層勁足料~

咁足料都係88蚊,性價比好高!

鵝肝和牛漢堡

漢堡包外皮焗得十分香脆👅👀軟熟鬆軟

P.S.餐廳的餐檯上面,放置即用即棄餐具,同調味醬汁

最後,就係仲到有細細塊連儂牆㗎💛。

如果喜歡食BURGER的你, 就千萬不要錯過了!
  • 鵝肝和牛漢堡
  • 至尊漢堡
2020-04-08 635 views
難得要幫公司出深水埗買儀器,心情就如放監一般明正言順shooping,點都要食返餐一人前豐富晚餐,來到黄金商場對的Burgerman,漢堡集合能量、營養、健康和美味於一身。是深水埗隱世黃店,港式歐陸格局,由於漢堡小店空間不算大,在疫情下只能坐到四人,所以是周邊打工仔街坊外賣的好選擇。三間外賣速遞隨心選擇。餐單多達十款不同口味的英日式漢堡,亦有小食沙律意粉等多款選擇,加$20 成為Burger Combo配餐,就有薯條/薯格/沙律及罐裝飲品。親民提供手套、紙巾及搓手液,食用安心,另有茄汁黑椒粉自助調味。黑松露和牛漢堡($105)一上檯非常吸睛,脆薯條多得很,外層脆身得誇張嘅麵包頂,原來是塗上牛油再烘焗,有點驚喜。表層是半融化芝士蓋著,中層是天然穀飼澳洲和牛,黑松露則夾在一塊港式太陽蛋與和牛之間,而底層非一般生菜做底,用上豌豆苗配芝麻沙律醬,清新解膩。整體漢堡賣相吸引食慾,雖然有手套,但以往食漢堡經驗還是刀叉為佳,切開一半後更加睇到和牛肉汁Juicy感,流心的太陽蛋就更加令人治癒,美中不足只可以是黑松露醬建議再多一點,避免讓蛋汁蓋過那種香濃松露味,但較淡又可以嗜到和牛的原味,食漢堡的材料調

難得要幫公司出深水埗買儀器,
心情就如放監一般明正言順shooping,
點都要食返餐一人前豐富晚餐,
來到黄金商場對的Burgerman,
漢堡集合能量、營養、健康和美味於一身。

是深水埗隱世黃店,港式歐陸格局,
由於漢堡小店空間不算大,
在疫情下只能坐到四人,
所以是周邊打工仔街坊外賣的好選擇。
三間外賣速遞隨心選擇。

餐單多達十款不同口味的英日式漢堡,
亦有小食沙律意粉等多款選擇,
加$20 成為Burger Combo配餐,
就有薯條/薯格/沙律及罐裝飲品。

親民提供手套、紙巾及搓手液,
食用安心,另有茄汁黑椒粉自助調味。

黑松露和牛漢堡($105)
一上檯非常吸睛,脆薯條多得很,
外層脆身得誇張嘅麵包頂,
原來是塗上牛油再烘焗,有點驚喜。

表層是半融化芝士蓋著,
中層是天然穀飼澳洲和牛,
黑松露則夾在一塊港式太陽蛋與和牛之間,
而底層非一般生菜做底,
用上豌豆苗配芝麻沙律醬,清新解膩。

整體漢堡賣相吸引食慾,
雖然有手套,但以往食漢堡經驗還是刀叉為佳,
切開一半後更加睇到和牛肉汁Juicy感,
流心的太陽蛋就更加令人治癒,
美中不足只可以是黑松露醬建議再多一點,
避免讓蛋汁蓋過那種香濃松露味,
但較淡又可以嗜到和牛的原味,
食漢堡的材料調味學問也真不少。

由於薯條真係超多,
整餐非常好飽肚,一分錢一分貨值得食嘅Burgerman.

👅美味: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5
✨環境: ⭐️⭐️⭐️⭐/5
💫回頭: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5
💡性價: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5
💆‍♂️服務: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5
Dinner
2020-03-22 179 views
同朋友去深水埗買新出嘅遊戲,三點幾又未肚餓,又想支持附近野黃店,聽講漢堡好好食,所以就買諗住買外賣返屋企食啦一入去即刻見到塊連儂牆店員仲好好人,怕我哋睇唔到頭頂個餐牌,俾咗張Menu我哋睇我哋叫咗和牛漢堡同埋至尊牛肉漢堡連餐加$20就連埋餐:可以揀薯格、薯條或者沙律,仲配埋嘢飲。返到屋企打開,發現比得超多薯條和牛漢堡就算叮翻熱佢,入邊都仲未熟晒超重牛味有啲筋好有咬口澳洲和牛嘅味道好濃郁啊督落去仲有啲牛油出嚟啊至尊漢堡係用咗美國安格斯牛肉。雖然佢個味冇和牛嗰個咁出,但係佢有兩塊,份量搭救肉質都會比和牛個個乾啲。隻蛋都煎得好香,而且又有煙肉,又有洋蔥,又有芝士,好豐富洋蔥好爽甜而且有少少黑椒味兩個包都有好多芝麻好重芝麻味。薯條連埋薯皮,好香薯仔味。而且佢唔係落咗好多鹽所以唔會好咸咁既價格食到咁高質既漢堡,又支持到同路人,好抵
一入去即刻見到塊連儂牆
店員仲好好人,怕我哋睇唔到頭頂個餐牌,俾咗張Menu我哋睇
我哋叫咗和牛漢堡同埋至尊牛肉漢堡
返到屋企打開,發現比得超多薯條

和牛漢堡就算叮翻熱佢,入邊都仲未熟晒
超重牛味
有啲筋好有咬口
澳洲和牛嘅味道好濃郁啊
督落去仲有啲牛油出嚟啊

和牛漢堡

洋蔥好爽甜而且有少少黑椒味
至尊漢堡

兩個包都有好多芝麻好重芝麻味。

薯條連埋薯皮,好香薯仔味。而且佢唔係落咗好多鹽所以唔會好咸

咁既價格食到咁高質既漢堡,又支持到同路人,好抵
TakeAway
  • 和牛漢堡
2020-07-25 5 views
好食黃店推薦🤩💛 最多人食嘅係至尊漢堡🍔,有兩塊牛肉、芝士、蕃茄、生菜,相當豐富,我哋之前都有介紹過㗎,有興趣可以睇番👉🏻 #natfoodiary深水埗 🙌🏻 今次就試咗終極邪惡嘅鵝肝和牛漢堡🤤.【鵝肝和牛漢堡🍔】HKD138賣相💯分!鵝肝好厚身,和牛好厚身,牛味香濃,咬落去有好多肉汁湧出嚟,真係好juicy😋 薯角都出奇地好食🍟 熱辣辣好香脆,薯味香濃,食完一塊又一塊,會食上癮🤣.想豐富啲可以另加配料,有燒大菇🍄、牛油果🥑、菠蘿🍍、鵝肝等可選,大胃王有口福啦!另外仲可以加$20轉做餐,配薯條/薯格/沙律🥗同埋飲品。
【鵝肝和牛漢堡🍔】HKD138
另外仲可以加$20轉做餐,配薯條/薯格/沙律🥗同埋飲品。
基本上每一次嚟深水埗都會經過 @burgermanhk ,但係每一次都係食飽先經過,所以一直都冇機會試呢一間好多人都推介嘅𝚋𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛小店~雖然其實今次都係食飽經過,但我哋真係忍唔住喇👅小店堅持人手打牛,而且漢堡包全部都即叫即做,聽到都覺得會好正啊😻另外見到𝚖𝚎𝚗𝚞上有好多特色嘅𝚋𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛選擇;除咗有牛肉之外仲有魚、雞、鵝肝等等⋯包有一款啱你心水😇.💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 8.2/10環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7.5/10服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 8/10性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 8/10回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.8/10🌟性價比超高 • 值得支持 • 疫情期間只供外賣✨.《至尊漢堡》$90🌟8.2/10🌟𝚃𝚞𝚌𝚔𝚎𝚛 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛呢一個完全係食肉獸嘅天堂😻實物比相片更加驚人,真係唔係平時快餐店食嘅嗰一種,男朋友想挑戰一啖食到底都有啲困難🤣好彩有手套,如果唔係會食得超級論盡!有兩塊超級厚嘅美國安格斯𝚙𝚊𝚝𝚝𝚢,除咗淡淡都超級𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢之外,牛肉味亦都非常之濃郁!麵包嘅部份亦都烘得啱啱好,吸到牛肉嘅肉汁嘅同時又會保留到香脆嘅口感💯再
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.8/10
🌟性價比超高 • 值得支持 • 疫情期間只供外賣✨

《至尊漢堡》$90🌟8.2/10🌟
𝚃𝚞𝚌𝚔𝚎𝚛 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛
麵包嘅部份亦都烘得啱啱好,吸到牛肉嘅肉汁嘅同時又會保留到香脆嘅口感💯再配上洋蔥、番茄同生菜,非常之豐富!另外仲有好正嘅半溶芝士、兩塊香脆嘅煙肉同埋煮得比較熟嘅煎蛋,所有嘢加埋一齊令到成個𝚋𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛非常之香口!冇為意原來本身已經有煎蛋,我哋仲另外加咗$7配多隻煎蛋😹
𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛𝚖𝚊𝚗
2020-07-15 22 views
而家疫情又嚴重左啦,無得多人聚餐,要做孤兒仔就自己去搵食。放工特登去深水埗買外賣,店家好nice,超歡迎大家外賣,希望大家身體健康。小店有多款不同嘅漢堡,全部都係即叫即做,所以等待時間會比較長。🍴日式豚肉漢堡豚肉大大塊,係有厚度嘅豬扒,好味,唔靭,美中不足係比較多筋,但係肉質係正嘅。配上菇菌同秘製醬汁,味道好夾,另外仲有芝士同埋日式豆苗,好好食。🍴薯格肥A仲跟餐加左薯格同汽水,超級滿足,薯格微辣。外賣番屋企都仲係微熱,漢堡包都仲可以keep到好味,係薯格稔左。下次一定要試下堂食😋

🍴日式豚肉漢堡

🍴薯格
肥A仲跟餐加左薯格同汽水,超級滿足,薯格微辣。

下次一定要試下堂食😋
2020-07-13
20 Minutes (TakeAway)
2020-07-10 27 views
今日收工好肚餓 同事就介紹我食burgerman 既burger🍔 咁我就特登落深水埗食 鋪頭同地鐵站唔算好遠既距離 大約3-5mins 左右就到 但天氣實在太熱 行2步路都出晒汗🙈🙈 間burger 位置係大街都好易搵到👍🏻 鋪面唔算大但因為疫情既關係 收起晒d椅 改以外賣形式為主 餐牌上都有好多款burger可以選擇唔食肉 大啡菇burger都有🤩 仲有意粉🍝沙律🥗小食🍟可以選擇 仲可以+$20配薯條/薯格/田園沙律同汽水🤩🤩我今次就試左個侯斯頓漢堡+$20配田園沙律同汽水🥤落完order 大約等5-10分鐘左右 因為全部都係即叫即做架🤤 因為疫情關係用外賣兜兜比較衞生🥰 再留意下佢仲提供埋搓手液 紙巾 手套🧤真係好貼心呀💕💕 隻手乾淨晒就可以開餐啦🤣 先食個沙律 d蔬菜有好多種類又有幾款沙律菜、青瓜、洋蔥、車厘茄再配埋撈左既油醋汁酸酸甜甜好岩夏天食又fresh 感覺好健康👍🏻 主角出場 美國安格斯牛肉🥩配上煙肉、炸洋蔥、紅洋蔥、番茄同芝士仲有個BBQ sauce 賣相一流 非常豐富🥰 仲有個包係烤過 所以好香 脆脆地咁🤤 未食都流晒口水🤤🤤 咁多款配料放埋一齊 要一齊咬真係有d難

隻手乾淨晒就可以開餐啦🤣 先食個沙律 d蔬菜有好多種類又有幾款沙律菜、青瓜、洋蔥、車厘茄再配埋撈左既油醋汁酸酸甜甜好岩夏天食又fresh 感覺好健康👍🏻 主角出場 美國安格斯牛肉🥩配上煙肉、炸洋蔥、紅洋蔥、番茄同芝士仲有個BBQ sauce 賣相一流 非常豐富🥰 仲有個包係烤過 所以好香 脆脆地咁🤤 未食都流晒口水🤤🤤 咁多款配料放埋一齊 要一齊咬真係有d難道😂😂 我個食相真係嚇親人😂😂 我撐盡 勉強可以食得晒🙊 一咬落去d肉汁好juice 唔會勁油膩因為有紅洋蔥同蕃茄咁fresh 夾埋一齊食👍🏻 而個安格斯牛肉又煎得岩岩好 中間仲係粉紅色🥰🤤 整體黎講喜歡食burger既真係必試 CP值高👍🏻👍🏻
2020-07-08
  • 侯斯頓漢堡
2020-07-10 16 views
我和他 終於也挨過了彼此的忙碌日子可以見個面 吃個包簡單的一頓晚餐 勝過千言萬語❤️·這包子 我也吃過了數次大角咀店 深水埗店 通通嚐過了還記得第一次吃 點了個巨巨的至尊還有和牛、藍芝士的款式滿足到芝士控、牛肉控的癮·兩個悶蛋 一個偏愛魚柳 點了個漁夫之堡一個偏愛傳統 點了個經典招牌不花巧 平凡卻出色尤其 招牌的牛肉漢堡 賣相比較之下算普通 但煎香的牛肉漢堡 肉味香濃 一口咬下肉汁嗶出 沾濕了臉蛋 是的 我狼狽 但它肉汁滿滿的確很讚❤️·但要留肚子 品嚐別的街頭小吃只點了一份套餐 薯條滿滿 香脆可口 再啪罐汽水 呵一呵胃氣爽😌
我和他 終於也挨過了彼此的忙碌日子
可以見個面 吃個包
簡單的一頓晚餐 勝過千言萬語❤️
這包子 我也吃過了數次
大角咀店 深水埗店 通通嚐過了
還記得第一次吃 點了個巨巨的至尊
還有和牛、藍芝士的款式
滿足到芝士控、牛肉控的癮
兩個悶蛋
  • 薯格
  • 漁夫之堡
  • 招牌芝士漢堡
2020-07-10 14 views
經常係深水埗附近行過都見到呢間漢堡包,之前同朋友係大角嘴食過都覺得好好食,今日見到好想食,同朋友一齊去食,宜家只做外賣決定買外賣返去自己家食,見到漢堡包選擇幾多呀,薯條種類都幾款。~和牛漢堡 配 番薯薯條 和牛漢堡一咬落去肉汁爆哂出黎,個麵包好鬆軟,底層仲要有啲菜,食落去好清新。番薯薯條 熱辣辣好脆。~鵝肝安格斯牛漢堡包 配洋蔥圈最面層有一大塊鵝肝,再配合安格斯牛入口即溶,仲要有滿滿嘅芝士,好正。洋蔥圈新鮮熱辣,好香洋蔥味。
同朋友一齊去食,
宜家只做外賣決定買外賣返去自己家食,見到漢堡包選擇幾多呀,
薯條種類都幾款。

和牛漢堡 配 番薯薯條
和牛漢堡一咬落去肉汁爆哂出黎,
個麵包好鬆軟,底層仲要有啲菜,食落去好清新。

番薯薯條 熱辣辣好脆。

鵝肝安格斯牛漢堡包 配洋蔥圈

洋蔥圈新鮮熱辣,好香洋蔥味。
2020-07-09 10 views
而家啲餐廳賣好少少既burger都要百幾蚊,呢度60幾蚊都有🤩加$20就有薯條/格配汽水.漁夫之堡 $69成日食burger 都食牛肉,今次想食清少少就揀左魚burger (雖然都係炸🤣) 門口有好多人等緊,我都等左一段時間先有,因為真係即叫即炸!成個包好大個,魚柳大大塊又香脆,魚肉嫩滑,仲有千島醬同他他醬同芝士,一啖食落去好rich!.薯格連汽水 +$20薯格好大份,超熱超香脆🤤炸到啱啱好又唔會乾身。成個餐好大份,女仔係唔會食得哂🤣
漁夫之堡 $69

薯格連汽水 +$20
2020-07-07 15 views
店舖比較細只有四個座位,咁我哋就等咗5分鐘就有位啦今次叫咗和牛漢堡($88),侯斯頓BBQ漢堡($69)任何漢堡加$20就可以轉套餐,套餐可以揀有皮薯條或薯格及汽水一罐另外加咗一款小食炸洋蔥圈店舖比較細只有四個座位,咁我哋就等咗5分鐘就有位啦今次叫咗和牛漢堡,侯斯頓BBQ漢堡任何漢堡加$20就可以轉套餐,套餐可以揀有皮薯條或薯格及汽水一罐另外加咗一款小食炸洋蔥圈和牛漢堡相對地比較淋,而且肉汁比較多,有好香濃嘅牛肉味。侯斯頓BBQ漢堡就比較有咬口,因為佢嘅漢堡扒唔同和牛漢堡一樣咁淋同多汁,佢就額外加咗煙肉同埋醬汁,口感更豐富。我同朋友都覺得洋蔥圈好食過薯條,炸到脆卜卜,點埋個醬,冇得頂!
店舖比較細只有四個座位,咁我哋就等咗5分鐘就有位啦

今次叫咗和牛漢堡($88),侯斯頓BBQ漢堡($69)
今次叫咗和牛漢堡,侯斯頓BBQ漢堡
另外加咗一款小食炸洋蔥圈

和牛漢堡相對地比較淋,而且肉汁比較多,有好香濃嘅牛肉味。

2020-07-01 12 views
唔知香港有冇人同我一樣咁鍾意食burger呢🤤🤤?之前同大家試完Honbo,今次就同大家試吓位於深水埗嘅 Burgerman😋😋😋!Burgerman 店舖環境唔算好大,最多只可以坐10個人左右,所以佢都係主力做外賣生意,但係佢堂食質素亦都唔差。今次叫咗個丹麥藍芝士漢堡,芝士味都非常之濃,亦都好重肉味🐮🐮,漢堡入面呢亦都有洋蔥同埋一大塊生菜,所以絕對唔會覺得過分油膩!佢同時間亦都有沙律,成個口感好清新,亦都可以中和返牛肉同芝士嘅油膩感,做得非常之好。喺度推薦比大家試吓。

喺度推薦比大家試吓。
2020-06-28 37 views
丹麥藍芝士漢堡,這配搭實在太好吃了🤩 藍芝士放在煎香了的漢堡扒上呈半溶狀態,味道超級濃郁,卻沒有蓋過美國安格斯牛肉的味道。牛肉、芝士也很濃厚,重口味的一個漢堡,超正🤤 麵包皮烘得脆脆的,夾著蔬菜一起吃,多了爽脆口感😎 加了$20配薯條和可樂,薯條的份量多得誇張,還要是有皮薯條,識食就知好味😎黑松露和牛漢堡,menu上說是用榖飼120日的澳洲和牛呢!但這塊和牛已被邪惡的美國芝士完美覆蓋,見不到它的真身🤭 食落發現這個牛味再重一點,而且口感較軟身,滋味十足。而賣相扁身的這個漢堡配料也不少,除了芝士和牛,還有黑松露醬、磨菇、煎蛋、日式芝麻沙律,用的是青豆苗,草青味較重,帶來清新味覺。

2020-06-23