2018-11-04 2034 views
今日同朋友尼Happy Hours 入面既氣氛好好 因為係富豪酒店隔離所以個位置都好方便 好容易就搵得到 入面有飛標機 Bar台 店員都好好見我地多人幫我地搬好啲台 今日玩得好開心
琴晚放工約左班FRD去飲野,放工太攰所以唔想出去中環尖沙咀果D咁遠,好彩D frd都住係沙田區, 我地就近近地去左屋企附近既BAR PACIFIC, 因為之前未黎過, 就openrice下呢間bar 既評語, 原來 呢間野有成十幾廿間分店, 開得咁多分店證明佢d野食應該質素唔錯, 咁果晚我地大概10點鐘去到,  得2-3張台有人, 所以都幾清靜睇下個 menu 都有幾多款小食同酒. 價錢都唔算貴.我地就叫左杯mocktail.啤酒仲點左個雞翼薯條試下, 嗌完等左10幾分鐘D野飲野食就到左估唔到 D雞翼好香脆嫩滑, 有驚喜! 食完仲想再encall薯條就正正常常啦! 都係拎黎送下酒最後埋單每人都唔洗一百, 如果平時想靜靜地聽下歌吹下水我都會再黎呢到!
琴晚放工約左班FRD去飲野,

放工太攰所以唔想出去中環尖沙咀果D咁遠,

開得咁多分店證明佢d野食應該質素唔錯,
睇下個 menu 都有幾多款小食同酒. 價錢都唔算貴.

我地就叫左杯mocktail.啤酒

仲點左個雞翼薯條試下, 嗌完等左10幾分鐘D野飲野食就到左
薯條就正正常常啦! 都係拎黎送下酒

2017-04-23
2008-10-10 1910 views
話說有天晚上無野做一行四人來到呢度,都成年幾兩年無來了﹗仲記得之前一次來的時候環境不錯,靜靜的無咩人播住細細聲的歌,同朋友傾下計很不錯﹗不過今日來到,可能周末晚上吧,全場污煙氣瘴氣,嘈吵得要命,正宗劈場feel,煙得令人受不了﹗180蚊一set仲要加40蚊一碟腍左既芝士片,下次唔洗預我﹗
話說有天晚上無野做一行四人來到呢度,都成年幾兩年無來了﹗

$50 (Other)