2024-09-05 701 views
平時我嘅御用攝影師咁辛苦幫我拍嘢,今次就等我帶佢去食好嘢慰勞下啦🤣 呢間位於尖東嘅隱世居酒屋 🏮 地方位置好方便其實就係尖東站一出 ,係一間商業大廈樓上 竟然有一間咁好食嘅餐廳 🍴裝修好似無啦啦去咗蘭桂坊咁 🤣🍹🍸🍷而且地方比較隱蔽 ,好適合你自己想私約同朋友食餐飯,但係又唔想同人哋迫 ~ 可以靜靜地同人哋傾偈,但係又唔會好似蘭桂坊咁嘈~聽餐廳負責人講 ,原來佢哋嘅老闆本身都係喺蘭桂坊有餐廳,之後將一啲古董搬咗過嚟擺,唔怪得知個feel咁似真係去咗蘭桂坊啲私人餐廳啦😋 你唔好以為佢係一間普通嘅居酒屋,我發現佢哋嘅食物水準真係拍得住高級酒店!我最欣賞係就係佢嘅 哈哈蝦 🦐 估唔到連蝦頭都食得 😮仲要係咁鬆脆!仲有佢嘅燒鵝肝配蒜蓉牛奶包,一啲都唔肥膩,但係就好入味,同埋好好食👍🏻至於佢嘅牛骨髓配蒜蓉牛奶包 ,就好適合打卡,最啱同朋友去慶祝食㗎啦 📸 佢嘅白玉善哉竟然係紅豆沙配白玉,估唔到喺日本餐廳都會搵到紅豆沙咁中式嘅嘢,真係好fusion 🤭 呢間餐廳其實真係fusion 㗎,佢結合咗西餐酒吧 同埋日本餐廳~ 🇯🇵夠晒特別,唔係一般普通居酒屋咁簡單!
2024-09-04
Dining Offer
Tasting Event
  • 免治雞肉棒
2024-08-26 742 views
對呢間餐廳係有啲失望,環境係幾特別幾靚嘅,但啲安排就好亂☹️ 我哋原本book好位,仲收埋confirmation msg,但去到先發現冇我哋嘅booking record🥲,好彩原來同層嘅酒吧都係佢哋旗下嘅,我哋先有位坐嗰邊兼可以order返居酒屋嘢食😅 已經覺得伏伏哋,就打算叫幾樣嘢試下quality先,好食先再加單…結果只係叫咗7樣嘢但就成個鐘先上齊,我哋都有啲趕時間,未飽都唔夠膽再叫了🥲 所以點解話今次人均消費唔能夠作準就係因為我哋叫咗勁少嘢食咋🥲 食評如下⬇️┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈▪️『粟米天婦羅』 $88炸得幾好嘅,唔算好油,但係落得太多味椒鹽有,太鹹了 ▪️『雞頸肉』 $42 普通~ ▪️『免治雞肉棒(鮮走地雞雞腿肉)』 $58普通~ ▪️『多春魚(6條)』 $68燒得夠乾身、香脆 ▪️『蛋白玉子燒』 $58係成餐飯比較滿意嘅一道菜,聽講係用免治雞肉棒用餘嘅蛋白整成嘅,將蛋白整成玉子燒,個面再加啲炙燒明太子醬,不錯~ ▪️『秋葵』 $38我勁好彩呀,食到條勁老嘅秋葵,已經纖維化咗,咬唔到㗎😐 ▪️『雞軟骨餃子棒(5隻)』 $78餃子皮煎得唔好香脆,皮又厚,有啲位好似未熟透咁

食評如下⬇️
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
▪️『粟米天婦羅』 $88
炸得幾好嘅,唔算好油,但係落得太多味椒鹽有,太鹹了

▪️『雞頸肉』 $42
普通~

▪️『免治雞肉棒(鮮走地雞雞腿肉)』 $58
普通~

▪️『多春魚(6條)』 $68
燒得夠乾身、香脆

▪️『蛋白玉子燒』 $58

▪️『秋葵』 $38
我勁好彩呀,食到條勁老嘅秋葵,已經纖維化咗,咬唔到㗎😐

▪️『雞軟骨餃子棒(5隻)』 $78
餃子皮煎得唔好香脆,皮又厚,有啲位好似未熟透咁,個肉餡又散,個個食到扁晒嘴☹️
2024-08-23 626 views
食爐端燒飲cocktail 好有氣氛喔🤍鱈魚乾醬燒豆腐手剁免治雞肉棒雞蠔肉***日本果粟天婦羅金箔魚子醬配日本和牛吐司蛋白玉子燒***櫻花果凍芝士蛋糕***Lychee Mojito | Kyoto Tokyo | Peach Tea❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍🏻醬燒豆腐同和牛吐司我都好喜歡下次跟朋友聚會也要在這喔💕aira 📍尖沙咀河內道3-4號世紀商業大廈4樓#爐端燒 #串燒 #居酒屋 #尖沙咀

食爐端燒飲cocktail 好有氣氛喔🤍

下次跟朋友聚會也要在這喔💕

aira
📍尖沙咀河內道3-4號世紀商業大廈4樓

#爐端燒 #串燒 #居酒屋 #尖沙咀
今日幫朋友慶祝生日,喺openrice見到依間d野食好似幾好,而且訂位時還沒有這麼多劣平,就諗住去試下。點知一上到去,佢話比我聽要坐酒吧果邊,本身我係無咩所謂嘅,不過發現原來aira其實就係"where"依間酒吧,如果我知道就一定唔會黎,因為我記憶中where嘅食物係好普通,就算轉左做串燒,都唔覺得會特別出色。到食野方面,首先佢哋人手唔夠,出菜超慢,燒鱔上枱嘅時候係凍嘅,應該係放左好耐先有人送黎。佢寫明因所有野係即叫即燒,所以需時。的而且確係需要好長時間先上一道菜,但完全無因為咁而好食左,就是非常普通嘅串燒,完全唔值這個價錢。非常失望。唔會再幫襯。

燒鱔
2024-08-16
2024-08-07 1284 views
從來未試過寫差評, 但今次個體驗真係太差, 希望其他人可以避雷. 我又係俾d foodie kol 呃左我去. 響open rice到訂左位, 準時去到, 個環境係幾有feel既, 佢係做屋酒屋+bar~ 現場見每張枱情侶.開始戲肉, 叫野食時候waitress話個鰻魚炒飯要9:30之後先有what??? 你點解唔寫響menu到? 你成個menu得一個主食, 我食飯時間7:30去, 你同我講無, 得d飯團叫, 仲要3款入面, 2款都無...即係明要我叫多d小食啦~ 仲要一d都唔平. 呢個銷售手法好唔得囉!! 所以我都預左食唔飽, 完左轉場食甜品.辛苦左一輪, 終於響雲雲當中揀到有得俾我叫既菜式, 當我以為我去左屋酒屋, 原來我食緊法國餐, 真係從未試過食一餐飯, 個肚係keep住肚餓, 每半個鐘先上一碟, 食完好似食左陣風, 味道又好一般, 完全唔值呢個價錢, 得個樣靚. 到個飯團黎到, 我叫既係名太子飯團, 我食到一半都見唔到名太子, 味道好淡, 細看之下原來分散左響飯粒四周圍, 少得可憐. 我地叫左2粒名太子飯團, 佢都要分開2次上, 究竟個燒飯團既爐幾細少呢?到我最期待既牛骨髓

到我最期待既牛骨髓, 係foodie kol 話必嗌既, 我等呢個1個半鐘先黎, 見到我呆左, 原來係食一條牛骨上面少得可憐既肥膏, 一d肉都無, 承惠$188 配埋個麵包食, 完全係油+包, 唔知食緊d咩, 成餐飯我同朋友都覺得最好食係個幾粒麵包...經歷完2個鐘我終於食完..但我仲未飽的,..

成餐飯總結, 宣傳與實際完全不相符, 出餐時間特慢, 反映人手嚴重不足, 食物味道很一般只有賣相好睇d..性價比0分, 以後唔會信foodie食評, 為左錢埋沒良心...
2024-08-05 1094 views
這家餐廳給了我們一次非常深刻的體驗。在社交媒體網站上見到有人介紹這餐廳,看見食品好吸引,立即上網訂座。用餐當天,我們準時19:00到達。當時店裏有3桌2人以及1桌4人客人。客人不多,店裏座位也不滿。看過餐牌後,我們19:07點餐。我們點了6樣食品(雞頸肉、雞軟骨、牛骨髓、榮螺、茄子、燒淮山) 被告知雞頸肉和榮螺沒有,隨後我們換點香葱豚肉卷。我們的餐點有(雞軟骨、牛骨髓、茄子、燒淮山、香葱豚肉卷)(單據時間19:17) 19:21 等了十多分鐘後,茄子跟淮山終於上了。19:28 點餐20分鐘後,我們再次被告知香葱豚肉卷沒有了。我們就覺得怎麽等了20分鐘才通知呢?我們就立即叫店員印單據給我們看看,以及再次確認我們餘下的點餐是否都有。(單據時間19:38)女店員:確認都有的。我們:請問我們餘下餐點還需要多久?女店員:牛骨髓還需要十多分鐘。我們:還要十多分鐘嗎?前後半個小時以上,那點餐的時候店員沒有提醒一下?其後,另一位男同事立即過來表明男店員:客人你有看到我們餐牌上已經寫明我們的餐點都需要等待吧?我們:有看到,可是30分鐘以上應該再跟我們説一聲吧。男店員繼續用理所當然的態度跟我們對話男店員:
這家餐廳給了我們一次非常深刻的體驗。
 19:21 等了十多分鐘後,茄子跟淮山終於上了。
女店員:確認都有的。
我們:請問我們餘下餐點還需要多久?
女店員:牛骨髓還需要十多分鐘。
其後,另一位男同事立即過來表明
我們:有看到,可是30分鐘以上應該再跟我們説一聲吧。
男店員繼續用理所當然的態度跟我們對話
男店員:那你看到了就好。如果牛骨髓你們等不到,我可以幫你取消。
我們:可以,那取消吧。
這個時候我們的餐點只有(雞軟骨、茄子、燒淮山)
對話期間,雞軟骨也上菜了。
吃完離開才19:40。
以上就是我在該餐廳得到的用餐體驗。好不好就見仁見智。
評一下食物
1. 茄子一條$88 調味不夠,只有表面有醬汁。中間的茄子肉完全沒有味道。
2.燒淮山一份(2厚片切條)$48 表面夠乾身 全晚最好吃的
3.雞軟骨一串$48 正常發揮,只是事先沒有詢問要不要七味粉。
總體,當晚星期六,店裏人客不算多,沒有很繁忙,應該上菜時間跟服務要都OK吧。沒想到店家態度這麽高,給我們的感覺是你們吃就吃,不吃就算,餐牌寫明的,你們接受不了可以不吃的。
最後,我們去了K11再吃一頓。
燒茄子
燒淮山
雞軟骨
Other Info. : 聽到隔壁桌等鵝肝多士等了45分鐘,心想我們應該不會等太久吧。沒想到我們也一樣。
2024-08-03
燒淮山
2024-08-01 600 views
這家日式串燒餐廳給人一種舒適、正宗的感受。店內裝潢簡約雅致,營造出溫馨的氛圍。主菜以各式新鮮食材烤製而成的串燒為主,口感鮮嫩多汁,充分展現了日式烹飪的精湛技藝。
2024-08-01
  • 清酒煮蜆
  • 牛舌心
  • 白鱔
2024-07-06 848 views
難得同家姐一齊慶祝生日,特別搵一間喺市區靜靜地又有得食有得飲嘅餐廳。 朋友介紹嚟呢間試下! 只不過喺尖沙咀地鐵站出口上面,超級方便!商業大廈門口有啲殘,不過冇諗過上到去原來都幾靚,仲有好靚嘅露台,同朋友飲酒傾偈一流!所有食品都好精緻,多款小食,好啱胃口細嘅女仔食,可以叫多幾款試吓! 我最鍾意就係厚切燒鵝肝配蒜蓉牛奶包,冇諗過細餐廳都做出到高質素!鍾意飲酒嘅話都好多選擇~Cocktails 都好靚!啱晒鍾意打卡嘅我哋!另外可以同餐廳預訂芝士蛋糕!🎂蛋糕好靚~兩位壽星都好開心!
難得同家姐一齊慶祝生日,

另外可以同餐廳預訂芝士蛋糕!🎂蛋糕好靚~兩位壽星都好開心!
免治雞肉棒
秘製酥脆蝦
厚切燒鵝肝配蒜蓉牛奶包
鰻魚/明太子飯糰
2024-07-02 738 views
📍Aira格調幾好嘅餐廳, 連住where酒吧, 兩邊都可以食飯飲酒, 逢星期五會每枱送人頭Shooters一開始坐低送左份涼拌木耳, 好難食, 差d想起身走, 建議真係唔好再送我點左一堆野試下, 仲叫左幾杯唔同嘅cocktails, 都係偏甜, 唔中意甜就飲返紅白酒sake 啦👍🏻醬燒豆腐 😋 餐廳推介左必食嘅真係幾好味, 外面燒到好脆,加埋秘制醬汁👍🏻鱈魚乾都幾好食, 燒到好脆口👍🏻鵝肝奶油多士, 份量幾大, 可以share, 都幾香口辣酒煮蜆, 味道係辛辣麵個湯底味, 但帶有sake甜味, 夾雜住甜味就冇咁辣🍢蘆筍豚肉卷(正常野), 翠肉瓜(正常野), 雞蠔肉(正常野), A5和牛(好un得3粒唔抵食), 虎蝦天婦羅(幾好, 唔會好厚粉), 銀鱈魚(正常野), 墨魚仔(👎🏻冇味同好un)🐚榮螺好普通, 食完螺肉仲有啖湯飲下, 但個湯好油下總結, 唔太餓想chill下食少少串燒, 吹下水, 好岩去, 唔會限時趕你走 😉💸人均:HK$200-400👅味道:8/10 Aira📍尖沙咀河內道3-4號世紀商業大廈4樓🕘營業時間1800-0000
📍Aira
👍🏻鱈魚乾都幾好食, 燒到好脆口
👍🏻鵝肝奶油多士, 份量幾大, 可以share, 都幾香口

🐚榮螺好普通, 食完螺肉仲有啖湯飲下, 但個湯好油下

💸人均:HK$200-400
👅味道:8/10

Aira
📍尖沙咀河內道3-4號世紀商業大廈4樓
🕘營業時間1800-0000
  • 鵝肝奶油多士
朋友生日 佢鍾意食居酒屋 見呢間都幾方便去所以book咗枱 安排咗門口張四人枱 我擺咗個袋喺隔離張凳 過咗一陣個職員就叫我擺去個friend嗰邊 因為嗰個位冷氣機滴水 朋友叫咗杯mocktail ,我就叫咗cocktail 「 Peach Tea 」 杯嘢寫有 Gin Peach Yuzu Mint 但係完全飲唔出 得茶味 😂 咁都要 $82 👎🏻 醬燒豆腐 $48 幾好食台灣白鱔 $80 厚肉 好彈牙 大蔥雞肝 $42 燒得太熟 免治雞肉棒 $58 成餐最差👇🏻仲叫咗吉列炸蠔 $78 隻蠔好細,全部都係炸粉銀鱈魚西京燒 $180 幾好食 啲肉好滑 上菜算快 ,唔洗食食吓再等 服務態度正常 ,不過價錢偏高 ,都係咁岩慶祝生日先去 ,平時食飯都未必揀呢間
朋友生日 佢鍾意食居酒屋 見呢間都幾方便去所以book咗枱

成餐最差👇🏻
厚切燒鵝肝

粟米天婦羅

仲叫咗吉列炸蠔 $78
隻蠔好細,全部都係炸粉

銀鱈魚西京燒 $180
幾好食 啲肉好滑

上菜算快 ,唔洗食食吓再等
2024-06-19 525 views
咁岩老闆係到,同佢傾左陣計,原來老闆每日自己去篩選購買食材,真係好有心,而且老闆對燈光好有要求,所以成間餐廳,老闆每日都會調教一次燈講返食物,醬燒豆腐 $48 個人最中意豆腐外脆內滑,加埋醬汁,岩岩好山葵八爪魚$68味道ok,, 但有d un..粟米天婦羅$88粟米好甜,好好味炸得剛好,又唔會太干蛋白玉子燒 $58幾特別,出面無蛋都香厚切燒鹅肝(配蒜蓉牛奶包)$138煎得都脆可以再多d鵝肝味就好鰻魚飯團 $58明太子飯團$48cocktail幾好味推薦Heaven Hana荔枝味,好清甜右邊係Coyo Cogurt都唔錯免治雞肉棒(鮮走地雞腿肉)$58
咁岩老闆係到,
同佢傾左陣計,
原來老闆每日自己去篩選購買食材,
真係好有心,
而且老闆對燈光好有要求,
所以成間餐廳,
老闆每日都會調教一次燈

講返食物,

醬燒豆腐 $48
個人最中意
豆腐外脆內滑,加埋醬汁,岩岩好

山葵八爪魚$68
味道ok,, 但有d un..

粟米天婦羅$88
粟米好甜,好好味
炸得剛好,又唔會太干

蛋白玉子燒 $58

可以再多d鵝肝味就好

鰻魚飯團 $58
明太子飯團$48

cocktail幾好味
推薦Heaven Hana荔枝味,好清甜
右邊係Coyo Cogurt都唔錯

免治雞肉棒(鮮走地雞腿肉)$58
今次去咗 @aira_izakayahongkong ,前身係一間酒吧黎架,演變左為日式居酒屋,所以餐廳嘅菜式擺盤都用咗酒杯、冰碟、啤酒罐等等嘅元素,作為特色之一,亦都係呢間居酒屋嘅故事。餐廳都放置唔同嘅藝術品,非常有氣氛,食物質素、服務態度、都非常之好🥳仲好近地鐵站添!以下係推介菜式♥️日式醃菜山葵八爪魚利用日式醃製工藝和濃郁的山葵調味,這道前菜帶來清新爽脆的口感,為用餐開胃。山葵的微辣和八爪魚的軟嫩質地好開胃🥰蛋白玉子燒上面嗰層放咗燒三文魚,外面嗰層燒得好香!蛋白打得好滑🥹🥹🥹👍🏼👍🏼👍🏼照燒豆腐經典的日式照燒料理,呈現出豆腐細緻嫩滑的口感,配上醬汁濃郁鹹甜的風味,豆腐皮燒得非常香脆!外脆內軟嘅口感😍炸雞肉串配蛋黃加手工製作的雞肉丸子,經過炸製外酥內嫩,肉質鮮美多汁🫶🏼日本粟米天婦羅將粟米做成天婦羅,既保留了天婦羅酥脆爽口的特性,又增添了粟米特有的香甜,絕對係一道創意十足的菜式,我自己好鍾意♥️鵝肝奶油多士將富有滋養的鵝肝與奶油吐司完美結合,而且佢一件嘅份量同我隻手差唔多大細,鵝肝嘅油脂好香!我第一次見咁大件嘅鵝肝多士😍🥰芝士年糕日式年糕與cheese相融合,佢嘅芝士味係好足!😍😍😍D

以下係推介菜式♥️

日式醃菜山葵八爪魚

蛋白玉子燒

照燒豆腐
豆腐皮燒得非常香脆!外脆內軟嘅口感😍

炸雞肉串

鵝肝奶油多士

芝士年糕
日式年糕與cheese相融合,佢嘅芝士味係好足!😍😍😍

Drink ♥️ Rose me
呢杯雞尾酒好易入口♥️而且上面層泡沫好滑!淡淡果香加埋玫瑰!好鍾意😍♥️

地址:4/F Century House, 3-4 Hanoi Road Tsim Sha Tsui, Hong Kong
2024-06-09
Waiting Time
6 Minutes (Dine In)
Dining Offer
Tasting Event
  • 日本粟米天婦羅
  • 明太子蛋白玉子燒
  • 醬燒豆腐
今次聚餐係for慶祝朋友生日公道講嘢食同環境係不錯 唯獨候餐時間耐得太過份每次上菜都等半個鐘  全晚等仲多過食 個明太子飯團差唔多等咗兩個鐘先上枱 隔離枱係後到 啲嘢嚟得快過我哋枱又冇人跟單 唔問唔吹都唔理看似餐牌有啲選擇 但又話食材唔夠 所以要乜冇乜原本我哋嚟慶祝朋友生日 最後搞到大家都冇曬興致 其實我哋係未食得飽 但見要等咁耐 搞到我哋都唔想再加單侍應事後有送酒俾我哋去嘗試補救件事 但成個體驗實在太差勁 簡直不能原諒另外當晚我見到有Foodie 影片分享平台 上嚟拍片幫餐廳做宣傳成晚啲侍應就係專注serve呢一枱 佢哋叫乜都上晒俾佢哋先我諗揾得人嚟做宣傳嘅目的都係為咗吸引更多食客而我哋就係餐廳要吸嘅客仔全晚為咗討好個Foodie 影片分享平台 而忽略同待慢真正俾錢入嚟食嘢嘅顧客我覺得呢件事係十分愚蠢同不能接受我見到先前已經有評語投訴過候餐時間耐就算食物質素幾好都好 再揾幾多個影片分享平台 / 網路紅人嚟做宣傳都好餐廳唔好好正視呢個問題 客源都因為呢啲根本問題而流失一次聚餐體驗好嘅話食客係會翻兜但影片分享平台 / 網路紅人收咗錢/免費食拍完片未必會翻兜我唔會再幫襯亦都唔同朋友推介呢間
今次聚餐係for慶祝朋友生日

我唔會再幫襯亦都唔同朋友推介呢間餐廳
明太子飯團
2024-05-26
Birthday
前幾天10點幾去食串燒, 想叫雞肝冇雞肝,想叫牛骨髓冇牛骨髓咁叫咗幾樣:燒豆腐 (味道OK)免治雞肉棒 (味道OK)燒雞腿肉 (雞肉冇乜味)燒白鱔 (皮有啲韌)上菜速度不太耐。味道尚可。 之後再加單同時叫了牛舌心及兩件燒飯團。牛舌心很快就上菜。其實基本上大部份的串燒都未燒夠。但係等咗飯團25分鐘, 兩次去追問, 可能最後找啱負責人, 答案係廚房可能等埋同一類的單先開始做。 當時基本上就是沒沒有開始燒過我哋兩件飯團,問我們可否在等待10分鐘就OK。現在看到的一般傳銷爐是可以多件飯團一齊燒的, 若果因為好多其他單未開始, 因為趕住回家, 不能再等多10分鐘。整體味道好一般, 服務就不可接受。
前幾天10點幾去食串燒,
想叫雞肝冇雞肝,想叫牛骨髓冇牛骨髓
咁叫咗幾樣:
燒豆腐 (味道OK)
免治雞肉棒 (味道OK)
燒雞腿肉 (雞肉冇乜味)
燒白鱔 (皮有啲韌)
上菜速度不太耐。味道尚可。
之後再加單
同時叫了牛舌心及兩件燒飯團。
牛舌心很快就上菜。
其實基本上大部份的串燒都未燒夠。
因為趕住回家, 不能再等多10分鐘。

整體味道好一般, 服務就不可接受。

2024-05-10
2024-05-07 266 views
Aira 係一間隱世型格日式串燒餐廳,幾有氣氛而且野食都好有特色😉🌟免治雞肉棒🐓($58@) 望落去好靚! 雖然雞肉棒比起出面嘅會細啲但味道幾好加埋蛋黃食好嫩滑😙🌟🌟雞蠔肉🐓($68@) 第一次聽呢個部位,上網search左原來係雞背靠近大髀嘅凹槽位,好珍貴,法文又稱為「sot l’y laisse 」,意思係「傻仔先唔食嘅部位」😂 果然食落去好有驚喜,雞皮有啲油脂香但係唔會過多脂肪,肉爽口柔嫩😋🥰好值得一試☺️🌟牛舌心👅($68@) 好爽有咬口,落左啲鹽調味岩岩好唔會蓋過牛舌本身嘅香味😚🌟一口芝士 ($68) 外面好脆,裡面嘅芝士🧀好重鹹香,仲係流心嘅添🤤🌟煙肉芝士牛油果 ($78) 食落去都幾有驚喜! 煙肉芝士醬同creamy嘅牛油果🥑好夾😉另外仲叫左台灣白鱔 ($80@) 、蘆筍豚肉卷 ($48@)、醬燒豆腐 ($48)、粟米天婦羅 ($88)同明太子飯團 ($48),呢幾款就比較普通,建議食咗上面推介嘅先😛📍Aira 尖沙咀河內道3-4號世紀商業大廈4樓🍽️8/10#janfoodiary_日本菜 #janfoodiary_尖沙咀 #janfoodiary_celebration

📍Aira
尖沙咀河內道3-4號世紀商業大廈4樓