2025-07-20
見到食評睇嚟睇去都係得我一個寫..算啦又過咗幾個月 ,等我支筆再瀟灑一下啦。因為我真係幾鍾意食牛肉,尤其是有質素嘅牛腩,所以 都週圍去唔同嘅舖頭睇下。 講真,呢度嘅價錢喺青衣算係 Okay, 加上 我有時鍾意飲下凍檸茶或者 熱奶茶, 我鍾意佢哋嘅奶茶用黑白奶因為起碼唔會係直脂奶傷身體 , 其實凍檸茶都衝得唔錯。我最鍾意食都係「崩沙腩」,因為起碼夠冧唔會太硬。 不過好可惜最近幾次十一點隻入去 “都話冇”! OMG , 真係好令人失望喎。佢喺舖頭好大個 poster 已經賣崩沙腩 marketing goodwill ,十一點鐘 啱啱開工就話冇得買, 咁快賣曬咩 !原來問過幾個街坊佢哋都話 呢個問題一肚氣, 其實好失敗一開工冇幾耐 有客入到去就話『冇』。另外 , 佢哋嘅麵我發覺 質素應該買好啲( 應該改變一下食材嘅來源 , 現在 我覺得唔好食 ),如果能夠改善麵嘅質素 一定會加佢分。希望佢哋老闆改善下啦❗
算啦又過咗幾個月 ,等我支筆再瀟灑一下啦。
希望佢哋老闆改善下啦❗