(當晚,我同我朋友講『呢次食評好難寫』,因為太多野要投訴)
食物質數其實係可以,又有40%off,不過service真係唔得!!! 冇人serve你架,我落單、追單都係要行出去搵人先得
夜晚around十點幾黎到,呢個時段有六折(黃單食物除外)佢要我地搭檯,我地坐左六人位既一邊,對面有三位客人做完運動都夜,唔食咁多,要左:1) 枝豆:suppose咁多野食應該呢個最快到,但佢淨係落左金菇炒銀芽,其他都唔知去左邊,仲要一句『落錯單』之後就走左?我明明寫得好清楚檯號同人數,等左超耐先有,已經咁夜,我地兩個已經好exhausted!!!!!!
2) 金菇炒銀芽:冇咩特別,唔算大碟,自在食下纖維3) 士多啤梨花之戀:我同waiter講我要兩件,佢話好,點知黎就得一件!仲要之後求其補返『花之戀』就算,都唔係要花之戀!OMG!
我都費時等,自己將士多啤梨同蟹子分勻兩件好過!4) 京蔥吞拿魚軍艦:以前佢既『軍艦』係好得,紫菜係脆!但朋友一拎就話『林既?』,雖然唔係全『林』,但都失望!5) 芝士蝦卷:味道唔錯,厚芝士卷o係面,入面tempurawaiter放低幾碟食物就走,但呢d野食我地同對面既三位客人都冇叫到!我朋友話就係因為好多呢d惰況,令到同對面三位『friend左』,因為要成日問佢地有冇叫到,最後我地remind佢三位一定一定要check單,點知我地有三碟去左佢地張單(我地張單又冇減),而我地張單冇黎既就o係度,我地真係嬲到笑死左。
好喇,埋晒單要走既時候,d野食一次過又黎,朋友話『食完囉喎』,完全都唔知呢間野做乜。真係去板長好過!…Read More
Like
2010-01-28
$40 (Last Night Supper)