生果甘

生果甘 (Closed)

生果甘 (Closed)
Mikib
平靚正
Mikib
Level 1
2017-07-25
2K views
Follow
返工見到傳單, 心諗觀塘終於都有沙律果汁既外賣鋪頭啦!!一於lunch試下囉12點幾左右嗌外賣的~ 好快送到黎, 真係好大份 :) 同埋睇得出好新建鮮, 唔會係出面D隔左好耐既沙律囉!!依家廿幾蚊仲邊到買到咁大份又新鮮既沙律男同事都食得飽, 店主姐姐好好人又熱情一定會再幫襯, 加油!Read More
Like
Level 2
2017-07-12
1K views
Follow
話說觀塘食黎食去都係味精嘢,突然想食fresh d 同light d, 就諗住搵沙律食。OpenRice 左勁耐,見到呢間價錢相宜,感覺又睇落乾淨,就決定試下啦~~雖然佢係響工廠大廈裡面開,但一入門口見都乾淨企理,有種家庭式homemade 小店感,感覺唔錯:),至少都應該係健康冇味精的。店主好熱情招呼而且睇得岀用心製作,佢有唔同醬汁同沙律款式揀,今次我就揀左水果沙律($28),睇得岀係嚴選過,同食得岀水果同沙律菜係新鮮當日準備(掛住食唔記得影相)。切得又靚擺得又靚,好多顏色咁,咩種類既水果都有。同事一見我打開個蓋,嘩左一聲,好豐富又好食咁,女仔食會覺得飽,唔似得7仔個d又少,d葉又黃。今次真係食得好開心,下次會組隊買,因為佢會送外賣的,支持小店!Read More
Ratings