SweetHeart Dessert

SweetHeart Dessert (Closed)

甜味無窮
已改名榆越
SweetHeart Dessert (Closed)
fai3cing1
食過翻尋味😋
fai3cing1
Level 2
2020-06-26
1K views
Follow
食咗兩次,但因為太懶所以一齊po😂天水圍糖水舖唔算多,但呢間係我覺得最好味第一次食個陣係食台式奶凍,食到我🤩眼奶凍好香奶味,又滑,啲芋圓唔難咬,甜度又適中🤤跟住仲偷過朋友啲雞翼尖嚟食,好食過元朗某間出名甜品店😂(應該乾淨啲先)但係小辣都幾辣,食到後面真係好爽🌝可能唔食得辣個啲要額外再叫小啲辣,不過朋友話反映過之後已經比再上一次小辣咗😂自己執生xD跟住第2次食咗個個韓冰同魚蛋,韓冰好足料!又大份,不過最美中不足係冇煉奶😂我鍾意食個陣落極多煉奶🙈如果唔落嘅朋友應該會比5星呢個韓冰。溫馨提示:食耐咗會有啲凍😂為夏天帶來冰冷,所以睇下同朋友share冇咁凍/再叫少少熱嘢暖翻個人(唔知凍熱凍熱會唔會肚痛哈哈)魚蛋就正常水準,但原本嗌咗8粒,食食下又想食多8粒🤦🏻‍♀食完個韓冰之後其實仲想再食😂不過人哋收舖所以下次先啦😭✨今日係紅日12點後冇曬榴槤、腸粉、燒賣、雞翼尖,可能平時都係咁,所以如果想食嘅可能要預早少少去食喇!綜合兩次經驗,佢哋個個都好nice好搞笑🙈Read More
+ 1
台式奶凍
咖喱魚蛋8粒
Zinnia Tong
雞翼尖超好食!愛辣愛蒜必試!
Zinnia Tong
Level 2
2020-06-22
Follow
尼到天水圍懲罰黃店💛💛💛💛💛💛💛💛💛支持黃色經濟圈💛💛用和你eat搵飯食💛💛三個女仔尼到天一,本身想食bello dining食tea點知無開,鮮一又未開,睇睇下和你eat就尼咗食甜味無窮。好熱🥵叫個甜品先跟住食啲熱野醫醫肚先跟住係重點!超!級!好!食!嘅蒜辣雞翼尖,好香蒜味,重要夠哂辣!啱哂鍾意食辣嘅人!愛吃辣真係不能錯過!❤️❤️❤️❤️不過真係辣,唔食得辣唔好亂試😂相影得有啲少,其實好夠食架🙈 20蚊尼講真係好正!可以同fd吹住水食好耐總結店舖冷氣不太夠甜品不錯必試雞翼尖💛💛唔好再食B仔啦!好污糟!尼天水圍食甜味無窮啦!💛💛Read More
打手人地都話食完肚痛
fungsai
Level 1
2019-12-29
Follow
上星期,試吓叫外賣,店員態度惡劣。餐具唔肯比,好似鑲鑽石咁矜貴喎!!咁我一行5家人,叫左啲芒果呀,榴連呀既糖水。每家人都有人痾噁肚痛腸胃炎咁。(包括小朋友)都要睇急症。咁多位街坊唔想中招,係度同大家講一講。唔好理間鋪既打手留言攻擊我。已經通知食環,我諗佢間野既衛生應該惡劣到不得了。睇下東張西望幾時去探訪下,係咪成個廚房都係超多老鼠咁。唔好幫襯,各位街坊屋企人食完有乜頭暈身㷫,唔好講出黎啦,比人笑呀,我提左咖啦!!!Read More
View previous comments(2)
係囉!你咗幾錢做野五毛🤔出埋一家五口!
2020-04-06
執左要慶祝啦
2022-11-12
食完完全無事喎 你成家腸胃比較差?
2020-06-19
執左啦可能你成家都執埋😂
2022-11-12
九唔搭八 一睇知腦作 死得未?
2021-08-12
執左喇會唔會食死左*?