2012-05-02 160 views
我係用團購COUPON$99去幫襯GA, 不過我唔會胡亂買COUPON, 會先CHECK左口碑先0既, 見佢都多好評就試下LA, 真係專登來食LA, 我由屋企來要轉車再轉車GA~好彩都好味0既, 不過又未至於抵食價, 因為佢本身D野食都好平, 所以用$99買COUPON反而貴左TIM, 不過包任飲酸辣湯(好勁筍味, 夠辣!!)+豆漿/山渣水/果茶(我只飲左兩大杯豆漿和荔枝汁, 正式!!)+任食桂花糕(我吃左3件!!), OK LA~我個SET FOR TWO有:-醉雞(OK,但唔夠凍)-小籠包(very good, 看上去以為皮厚, 點知夾起時底部通透見到入面D湯汁)-咖哩牛腩跟一客飯和一客陽春面(OK, 因為我腸胃炎,所以唔咁吃咁多咖哩, 不過D牛腩都几SOFT, 汁夠香, 而個面質地爽, 每條粗幼平均, 我食哂~)-時菜(麻麻地)**另俾$8叫左見牛餅, 熱辣辣, 皮微脆, 几好味~

我個SET FOR TWO有:
-醉雞(OK,但唔夠凍)
-時菜(麻麻地)

**另俾$8叫左見牛餅, 熱辣辣, 皮微脆, 几好味~
Other Info. : 亞叔服務NICE 衛生環境OK, 舊區舖頭仔咪EXPECT TOO MUCH 同日聽到隔離一對客人堅持ORDER拉面(因為好好食WOR~), 但亞叔話而家冇人拉LA, 其中一人仲爆粗TIM :( 另外青瓜什麼什麼都冇造LA~
2012-04-30
Dining Offer
Group-buy
2011-12-28 98 views
十一月下旬‧晴留意這間小店很久了,以牛餅為名的也令人瞳景這一款招牌菜應很好吃。八元一件,十五元兩件,就買兩件如何?拿上手已感覺到皮是韌韌的,雖薄,但不鬆化,也頗硬,唯一好處就是幾頂肚。牛肉餡就真的爆,加入榨菜味道也很不錯。吃了兩個已是午餐份量,也是便宜的點心。
十一月下旬‧晴

八元一件,十五元兩件,就買兩件如何?

吃了兩個已是午餐份量,也是便宜的點心。
十五元兩件
爆餡
TakeAway
Type of Meal
Lunch
Dining Offer
Credit Card Offers, Others
十五元兩件
爆餡
2011-11-04 68 views
前排同朋友迷路去左食九龍城牛餅,然後搭車返屋企經過見到牛餅爺爺所以心思思想去試下~其實我住得好近牛餅爺爺架~但因為以間野太唔起眼我從來無點注意過@@~ 試完先知道我錯了,牛餅爺爺其實係一間好平好街坊的特式食店~我6點多去到,入到去無咩人,坐低無耐就開始多人了入面比較窄而且少位,只ARM食完飯即閃嗰種,完全唔ARM同FRD傾計~ 所以我都只係約左屋企人放工嚟試姐XD~因為屋企人無我咁快到,所以我喺等GE期間叫左個炸饅頭嚟試下~ 因為見佢真係好平@@ 3個炸饅頭先$8 這個價錢在其他地方都幾難食到食完屋企人仲未到~所以我就研究一下餐牌,入面D野食真係好平,例如一個有野飲的排骨擔擔麵餐先$29加$6可以換小籠包二隻之或其他小食牛餅只不過係$15/2隻@@~九龍城要$25/2隻@@~平好多喎!唔知會唔會無咁好呢~~(?)HEHE~試過先知!一路等嗰陣其實一直都聽到好多人叫外賣,非常好生意屋企人到後,全部檯都已經滿人@@! 經過商量後我地決定左叫一個排骨擔擔麵套餐(叫左多麻~),加二隻小籠包同加三蚊將個果汁轉做豆漿~(因為食以D野飲果汁好像有D格格不入的)二隻牛餅同一客鍋貼OVERALL我覺

我6點多去到,入到去無咩人,坐低無耐就開始多人了

這個價錢在其他地方都幾難食到
炸饅頭有連煉奶@@~炸得無"益"味,但饅頭入面唔夠軟
一路等嗰陣其實一直都聽到好多人叫外賣,非常好生意
屋企人到後,全部檯都已經滿人@@!
以個真係O左咀。。明明點鍋貼,但黎左以碟像棒棒餃子的物體,心理調整後但其實很好味的
入面好多汁!外皮唔厚而且香口,我覺得幾好食但真係無九龍城咁好食,如果KLS九分,以個有8分
煎得好靚~但有D像牛包多過牛餅XD"
香脆的豬排~熱辣辣的~
唔錯GE小籠包,皮薄入面好多湯,只係豬肉唔夠鮮味~$3/pc咁平仲想點!
擔擔麵個賣相有D唔係機好~因為上面D肉碎有少少肉酸XD~ 食落去都OK,面質唔會太琳,味道一般
好平。。。成餐6X蚊詐@@
點解變左做牛餅哥哥XD~~~
OVERALL我覺得唔錯~ 應該會成為我屋企GE其中一間飯堂之一~XD
2011-11-01
好平。。。成餐6X蚊詐@@
點解變左做牛餅哥哥XD~~~
炸饅頭有連煉奶@@~炸得無"益"味,但饅頭入面唔夠軟
煎得好靚~但有D像牛包多過牛餅XD"
香脆的豬排~熱辣辣的~
  • 小籠包
2011-10-27 22 views
友人推介,店舖不大,座位狹窄,有些迫。午市套餐:鮮肉吞併排骨麵 小籠包:雲吞皮薄但煮得太淋,味道一般,排骨即是炸豬排另上的,炸得外脆內軟,味道不錯。反而小籠包是即叫即蒸,新鮮熱辣,皮厚薄適中,內有肉汁,好好味,正!套餐還包飲品和甜品,但有些器皿略嫌少少漂白水味,衛生方面應該要注意一下了。
2011-10-26
$37 (Lunch)
  • 小籠包
2011-10-13 17 views
知道此店的師傅是從九龍城清真牛肉餅出來的,也真的很久沒有吃過清真牛肉餅了,又懶得過大海到九龍城一遍,就來此頂一頂住癮吧。是夜與唔太同來,主力都是想試清真牛肉餅之中,最為出名的牛肉餅及咖哩,所以我們左想右想之後,最後要了個八十八元的套餐,包了一款點心、一個冷盤、一碟咖哩及白飯兩碗,食客可以加五元轉吃上海麵,或加十元轉為拉麵,另外可以以優惠價六元吃一款點心,本人在云云中選了兩隻小籠包,計起來只是三元一隻,真的是便宜得發笑。先談是夜最後才上桌的小籠包,即蒸即上真的很夠熱,伴來的黑醋色水夠深,也有點醋香,慣性的加點薑絲一起與小籠包吃,而日的就也頗香甜。面層的摺痕雖然有點老求,但總算皮夠薄,尖端位的皮不會厚得太實,咬開一看也有不少帶有油份的熱湯,可是奇怪的是,那肉湯喝起來就不太夠豬肉的鮮甜,肉餡不嚡口入口鬆鬆的,但就又是欠了那應有的豬肉油香,幸而有點香甜的黑醋彌補了這一點的不足。套餐內的點心選了兩件牛肉餅,是懷着滿心歡喜的吃,但原來兩件之中,其中一件是穿了孔漏了汁的,不過除此之外,餅皮看起來微焦黑泛黃,看來很是對版呢!皮厚度適中但好像是煎得不夠透,皮的內層有點粉沙的感覺,但內餡都還算有不少牛肉汁
九龍城清真牛肉餅的替身?
八十八元的套餐非常抵食
小籠包即蒸即上,伴來的黑醋夠醋香
那肉湯喝起來就不太夠豬肉的鮮甜
牛肉餅皮厚度適中但好像是煎得不夠透
牛肉汁也不少,但牛肉香夠而蔥香就不夠
皮厚度適中但好像是煎得不夠透,皮的內層有點粉沙的感覺,但內餡都還算有不少牛肉汁的,味濃但咬起來不夠鬆化,牛肉香夠而蔥香就不夠,看來都是學不滿師,有感是跟九龍城的清真牛肉館是有點距離。
醉雞夠凍夠滑,但酒味真的麻麻
之後就來吃冷盤醉雞了,醉雞夠凍,份量也不少,雞背雞翼及雞脾的位置都很滑,看其嫩滑而帶點輕微粉紅的肉色,就可印證這一點,店家將浸雞的時間拿掐得剛好,而且入口的酒味也挺強,美中不足較為可惜的地方是,店家用的花雕可能不太好,花雕酒味濃而不香,吃起來多了分澀味,也知道生意難做,加點點糖及鹽可能有所幫助。
咖哩牛腩比牛肉餅更為令人印象深刻
餐內的主食是咖哩牛腩,走唔甩的香料都是如大蒜、辣椒、小茴香、肉桂及薑黃等,但個人認為此咖哩是滲着一點巴基斯坦的元素,當中除了有香葉之外,最令人聯想起巴基斯坦的,就是咖咖哩汁內勁多的洋蔥及稍微帶酸的味道,而且還帶點椰奶,洋蔥切得細碎,伴汁來吃飯或是上海麵也很棒。

再而當中的牛腩也炆得軟腍鬆化,咖哩味跟牛肉天然的羶味互相扶持,也互相制衡,整體感覺很是不錯,個人認為牛肉餅不是此餐的亮點,這個咖哩才是此店最好的出品。
白飯稍為是煮得腍爛了點
白飯也沒什麼好談了,稍為是煮得腍爛了點,飯粒不夠挺身,不過用來撈咖哩汁吃也準不會太差。
拉麵面的那堆蒜泥醬,真的是超白香
果然是即場手拉麵,不過其韌度不足
拉麵加了點蔥花及蒜泥醬,蒜泥醬內的蒜粒是炸過的,入口有點口感,而且非常之有蒜香,就只是加了這一點點,就整碗麵都有那蒜味,味道方面很惹味,然而麵條也不錯,順滑中帶彈性,果然是即場手拉麵,不過其韌度不足,不知是否當中麵粉的配方問題了。
豆漿雖不太濃豆味,但夠冰涼夠滑夠挺
跟餐的豆漿雖然不太濃豆味,但也算還不賴,而且夠冰涼夠滑夠挺,似乎又是沒什麼好投訴的了。

吃了上述那麼多東西,也只不過是九十九元,雖有感味道方面不及九龍城的清真牛肉館,但以這個價位,也許真的不能要求太多。
$49.5 (Dinner)
九龍城清真牛肉餅的替身?
八十八元的套餐非常抵食
小籠包即蒸即上,伴來的黑醋夠醋香
咖哩牛腩比牛肉餅更為令人印象深刻
拉麵面的那堆蒜泥醬,真的是超白香
  • 咖哩牛腩
2011-10-09 6 views
今日返去西環同我一班兄弟一聚, 卓哥提議到此店一食, 因近期食過覺得唔錯, 既然有人推介, 我同強哥當然係冇所謂啦~~環境方面, 地方唔算大, 大約有7-8張四人枱, 有d擠迫, 行過時要小心唔好碰撞到其他食客, 另外地方都尚算整潔~~服務方面, 態度唔錯, 親切有禮, 而且叫人寫單, 加單時, 雖然有很多人客, 但都唔洗太久就會有人招呼~~食物方面, 我地叫左一個二人套餐(醉雞, 牛肉餅, 咖哩豬扒, 豆漿), 另外加了一個鍋貼和一個水餃醉雞 - 味道不錯, 有一定水準, 有雞味, 夠滑, 但略嫌酒香不足~~牛肉餅 - 這個很好, 食落有汁, 唔乾, 而且有很香的牛肉味~~咖哩豬扒 - 這個普通, 豬扒味道一般, 不過就唔"un", 咖哩方面本人覺得辣左少少, 因本人是食得辣的, 故此也食到, 但相信一般唔會太食辣的朋友會太刺激了~~咖哩的風格是印度風~~豆漿 - 冇豆味, 一係用粉開, 一係加大量的水~~鍋貼 - 這個很好食, 喜出望外, 食落皮唔厚, 成個是炸的, 故此皮也很脆, 餡有汁, 很香豬肉味, 必試~~水餃 - 普普通通, 一般可以想像到的水準~~桂花榚 - 係為飯後甜

正,蠻不錯呢~~
正,很好味的牛肉餅呢~~
咖哩的風格是印度風~~
太辣了一點點~~
豆漿 - 冇豆味, 一係用粉開, 一係加大量的水~~

正,必定一試~~
水餃 - 普普通通, 一般可以想像到的水準~~
不太特別的水餃~~
桂花榚 - 係為飯後甜品, 清清的味道, 加上桂花的香, 蠻不錯~~
清清香香的桂花榚~~
總括而言, 此店的風格在西環中也算特別, 味道也有一定的保證, 而且食物也不算貴~~那此店會否再來??答案是: 會, 因為一個牛肉餅, 也因為一隻鍋貼~~

2011-08-31
正,很好味的牛肉餅呢~~
正,蠻不錯呢~~
清清香香的桂花榚~~
正,必定一試~~
  • 年肉餅
  • 鍋貼
2011-08-23 19 views
團購瘋系列 – 曾看過雜誌介紹九龍城的「清真牛肉館」,說蔡瀾讚譽那裡的牛肉餅:「全港認了第二,就沒人敢認第一」,筆者雖然愛吃,但天生一副懶骨頭,對上一次到訪這食店已是好幾年前的事了。最近從網站看到一間位於西環舊區叫「牛餅爺爺」的店子,推出團購優惠,以 $15 便可享用一份總值 $32 的套餐,見這食肆網上評語不俗,尤以其招牌牛肉餅,足可媲美清真食店,所以也買入了 2 張餐券。周末和老公參觀完灣仔的電腦通訊節,兩口子決定往西環逛逛,順道去吃令人期待的牛肉餅。聽聞這間手打牛餅專門店的大廚,曾於多間外省名店工作,而店子除炮製出這道招牌牛肉餅外,還供應多款上海美食。原來這間食店雖然座落於德輔道西的大街,但其實個位置都幾隱蔽吓,而且內裡裝修頗陳舊,舖位小小的,座位亦不多,檯與檯之間的通道非常狹窄,配上店面昏暗的燈光,講真坐得我們二人一點也不算舒適。說回這次的套餐,內裡包括牛餅或蘿蔔銀絲餅一件,特選湯麵一碗,甜品桂花糕一件及柑桔檸檬飲品一杯。由於有 2 個餐,所以就兩款小食各揀了一件。據說這兒的手打牛餅,是以清真牛肉方法料理,以鮮牛肉配上京蔥及北方醬料,釀入餅皮後,落單即煎。先嘗一口,表
店內裝修陳舊,燈光昏暗
牛餅爺爺優惠套餐
手打牛餅
牛餅餡料夠厚身,味道香濃
說回這次的套餐,內裡包括牛餅或蘿蔔銀絲餅一件,特選湯麵一碗,甜品桂花糕一件及柑桔檸檬飲品一杯。由於有 2 個餐,所以就兩款小食各揀了一件。據說這兒的手打牛餅,是以清真牛肉方法料理,以鮮牛肉配上京蔥及北方醬料,釀入餅皮後,落單即煎。先嘗一口,表皮煎得熱辣辣,咬落甚脆口,內裡牛肉餡夠厚身,而且味道香濃,吃起來滿口肉香,只是稍嫌肉汁唔夠豐盛,欠了點爆汁效果。至於肉質,雖然內裡夾雜著少許筋,但入口仍覺軟腍,絕不鬆散,有咬口又不失嚼勁,真的不錯,難怪老公要再加點兩件牛餅 ($15),就算現在執筆之時,仍想一再回味。
蘿蔔銀絲餅
內裡蘿蔔絲放得極之吝嗇
至於店方為顧及不吃牛肉的客人而可選的另一件小食,蘿蔔銀絲餅,外皮油光滿面,而且內裡蘿蔔絲放得極之吝嗇,與牛餅內的牛肉餡成強烈對比,真有天淵之別啊!味道方面,銀絲餅外皮雖做得熱辣燙口,但個質感甚硬,絕無一絲絲的口感,而且吃起來非常油膩,頗令人失望。記得早前在別處吃過一道京滬口味的酥皮香麻蘿蔔餅,以中式麵包皮包着白蘿蔔及金華火腿絲,咬落脆身,內裡香軟多汁,加點甜醬和辣醬,味道極棒,看來店子老板要把這小吃多加改良了。
酸辣湯麵
湯麵方面,有酸辣湯麵、担担麵、陽春麵可供揀選,就挑了頭兩款各一碗。先品嘗這個酸辣湯麵,湯底煮得不過稀,亦不太杰,入口濃稠度適中,加上濃烈的酸辣氣味,隨著攪拌滾燙麵條時所散發的水蒸氣撲鼻而來,真的夠曬刺激。再細看材料,除雪白的麵條外,仲加入了竹筍、木耳和冬菇絲等。吃一口麵,麵質的確唔錯,煙韌爽口,配上色澤帶點番茄紅的湯底,味道既酸且辣,惹味十足,還差點把怕吃酸辣的老公嗆得喘不過氣來。
四川麻辣担担麵
至於個四川麻辣担担麵,本來賣相也算不俗,而且幼身又細長的麵條,無論質感和韌度都唔錯,有嚼勁,爽滑得來又不會太糊,可惜呷過一口湯後,發現入口除濃濃的辛辣味外,竟然沒有麻醬和花生的香氣,而且那些所謂肉粒和花生粒,入口亦過份細碎,毫無層次和口感可言,確實令人有點失望。其實如果可以選擇的話,我寧願挑川式那種近乎乾撈,湯汁較少的担担麵。
桂花糕
凍柑桔檸檬
另外甜品桂花糕,據說是店主自家製作的新出品,雖然筆者素來對桂花味道並不特別鍾愛,但亦覺得這件小甜點晶瑩剔透,口感細軟滑潤、清甜消滯、香味宜人,十分不錯。飲品方面,凍柑桔檸檬飲落甜度適中,清涼可口,也是解渴之選。

雖然這裡除牛肉餅外,其它食品未算特別出色,但整體來說,價錢公道,而且單以這件優質牛肉餅來說,做得肉鮮味濃,確實誠意可嘉,絕對值得推介。

2011-08-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$22.50 (Tea)
店內裝修陳舊,燈光昏暗
2011-08-19 5 views
果晚同男朋友去完美食展之後就去左牛餅爺爺度,大約十點几到啦,之後我地拎左張團購coupon出黎,88蚊有兩個湯,一份醉雞,一份紅油炒手,一豌酸辣面,一個咖哩牛腩反,兩件桂花榚同兩杯特飲,呀,仲有一仵牛餅丫!味道几好,牛餅好juicy!!!最重要系我地食到十一點几老細刀無黑面,仲好好態度,so impressed!!!! I willl come again in the future ^^
2011-08-16
Waiting Time
7 Minutes (Dine In)
2011-07-26 25 views
一坐底,我就攞張團購coupon出o黎,侍應就俾呢張餐牌俾我:見十五蚊食到咁多o野都唔好意思,就加個菜啦!這個担担麵的味道真不錯,但比想像中辣牛餅 ~ 招牌菜真係名不虛傳,正到丫 ~ 仲要小心燙親個咀!杯柑桔沖劑,就真係唔好太高要求喇~~~ $15 一個咁多o野食 o既套餐,無乜味都當水飲吧!桂花榚,是 bonus la~~~ 食完仲要做問卷調查,佢o地真係好有 heart。如果去開o個頭,我都會再幫襯 o既 ~~~
餐牌
担担麵 ~ 比想像中辣
牛餅 ~ 多汁都爆
柑桔檸檬沖劑+牛餅
桂花榚,是 bonus la~~~
桂花糕
2011-07-22
餐牌
柑桔檸檬沖劑+牛餅
牛餅 ~ 多汁都爆
担担麵 ~ 比想像中辣
2011-07-22 2 views
買左Openrice早前的$15團購優惠, 今日去完書展坐18P回家, 剛巧呢度落車, 見佢未關門就試下啦.叫左擔擔麵, 牛肉餅, 另跟餐有桂花糕及菠蘿汁.牛肉餅先到, 咬落第一口D汁已經彈出來, 牛肉有鮮味而且好香口, 外皮剛剛好, 唔厚又唔太薄.擔擔麵一般貨色, 花生湯底稍為稀了, 杰番少少會好D.桂花糕軟淋淋, 甜度適中為了其他野, 加上住得近, 一定再去.

叫左擔擔麵, 牛肉餅, 另跟餐有桂花糕及菠蘿汁.

擔擔麵一般貨色, 花生湯底稍為稀了, 杰番少少會好D.

桂花糕軟淋淋, 甜度適中

為了其他野, 加上住得近, 一定再去.
2011-07-21
之前都食過一次, 覺得唔錯, 見有團購就買幾張再去食,坐低個女待應取menu來, 一見到我張團購coupen即黑面, 走番轉頭取張特價set,有牛餅一件, 3款麵選一: 酸辣麵, 担担麵同陽春麵, 柱花糕同金桔檸檬或菊花蜜一杯,我同事唔食得辣就選陽春麵, 即係無餸o既得清湯同d蔥粒, 夠哂清!我食担担麵就算幾好, 有肉未花生醬湯, 幾辣同好咸下!牛肉餅煎得有d 燶不過都算好味, 柱花糕同金桔檸檬就只係一般貨式!不過團購15蚊就真係好抵, 唔怪得佢地黑面, 真係賣得多賠得大!不過食完之後就非常口喝, 因為實在太咸同可能有味精!
之前都食過一次, 覺得唔錯, 見有團購就買幾張再去食,

我食担担麵就算幾好, 有肉未花生醬湯, 幾辣同好咸下!

不過食完之後就非常口喝, 因為實在太咸同可能有味精!
2011-07-08
之前都有去過牛餅爺爺, 覺得d牛餅真的很好吃, 後來出了團購餐覺得很抵, 於是買了coupon。 上星期到牛餅爺爺吃晚餐,坐下來後示意我是用團購coupon, 選定麵食後就聽到廚房人很晦氣地說"唉, 又是團購單, 一連三張, 賠都賠死。。。" 我聽罷覺得不太開心, 就算是團購我們都有付錢啊, 還有就算是賠錢都不是他賠啦 !!! 除了價錢吸引, 食物水準外, 服務態度更加重要, 所以相信我以後都不會再去牛餅爺爺了 !!
2011-06-08 9 views
又去食担担面, 一樣係少辣 (不過唔記得叫多麻.... 又真係冇咁麻... )另外, 叫set可以加$6要小食, 我地叫左1. 紅油抄手 (3隻) : 個肉同小籠包係一樣的, 好似食緊薄皮小籠包咁... 2. 同埋鍋貼 (3隻): 炸得勁左d...不過放入担担面湯度一陣先食就好好味~ 外皮半脆半較, 咬開super juicy (因為d湯入左去), 好clever 的食法!因為呢期經濟面餐全日供應, 担担面餐 (連飲品和桂花糕) 都只係 $19... 係, 係$19! 真好抵食呀!!! 結果, 2個人都只係食左 $50, 係$25一個人, dinner 喎!
少辣
少辣
好平呀!!!
  • 担担面
2011-05-19 9 views
突然想食牛餅, 所以今晚走左去食牛餅爺爺去到order 左2個牛餅($15), 同埋四川麻辣担担面($26 x 2)先講個牛餅, 3個字可以形容: 香, 脆, 嫩 ! 即叫即煎, 牛味足, 皮又薄, 一邊食牛汁一邊流出, 十個正!! (10分)至於個面, 我地要求多麻少辣, 結果真係只係少辣 同時亦夠麻, 對於唔太食辣的我, 真係唔錯 (8分) ~~~ 食完仲有桂花糕食, 味道都唔錯呢~~ 好滿足的一餐呢~~~ p.s. 出左門口發現, 外賣四川麻辣担担面只要 $19, 平好多wor! 下次try 下外賣會唔會size細d先~~
突然想食牛餅, 所以今晚走左去食牛餅爺爺

(10分)

食完仲有桂花糕食, 味道都唔錯呢~~

好滿足的一餐呢~~~

2011-05-19
2011-04-01 11 views
叫左招牌牛餅同埋牛肉水餃拉面牛餅好多汁, 一口咬下去D汁"BIT"晒出黎, 一身都係有咬口又有牛味, 好好味~果然係招牌菜~牛肉水餃拉面, 即叫即拉, 所以要等耐D..面質彈牙, 不過粗幼唔平均...或者咁更加証明佢係人手拉面水餃個餡都好似牛餅咁多汁, 學之前食評話齋好似小籠包咁, 食落好似牛餅個餡, 一樣咁好味晚飯仲送桂花糕, 連野飲埋單$44, 扺食好食~
叫左招牌牛餅同埋牛肉水餃拉面

牛餅好多汁, 一口咬下去D汁"BIT"晒出黎, 一身都係

有咬口又有牛味, 好好味~果然係招牌菜~

晚飯仲送桂花糕, 連野飲埋單$44, 扺食好食~
2011-04-01
  • 招牌牛餅