漁樂場
foodie.blogger.hk
2025-06-16
5K 瀏覽
關注
難得媽媽同D 姊妹shopping 完過黎接我放工, 一於同佢係附近搵好野食.上次我同朋友黎過漁樂場食烤魚, 體驗好好, 食過番尋味. 上到去點餐先發現原來佢地做埋小菜喎, 媽媽話叫D 小菜食無咁熱氣, 又可以俾佢偷下師. 無問題! 馬上安排, 哈哈. 天氣咁熱好啱叫D 冰涼開胃餸, 點左個冰鎮咕嚕肉, 嘩, 喜出望外呀!必點!! 大推!!!平時好小讚人既媽媽, 食到呢個都讚不絕口個賣相顏色配搭好靚好吸引 , 唔會好多濃稠既汁芡. 啲咕嚕肉好脆好嫰, 重點係一啲骨都無味道少少酸甜, 超級好食秘製胡椒奶油蝦, 胡椒味撲鼻而來, 好鬼香!啲奶油唔係好creamy 好杰身果種, 平衡左楜椒D 辣, 又帶出濃郁奶香, 好惹味.秘製爆蒜豆豉雞煲, 熱辣辣上枱, 雞件好滑嫰, 完全無肥油, 連皮食都唔heavy, 爆炒過D豆豉蒜出哂味, 不錯不錯. 點左個疏菜均衡下飲食, 估唔到個惹味砂鍋椰菜花可以炒得咁有穫氣, 椰菜花爽口清甜, 顏色唔會話炒到黃哂黑哂, 仲好青綠靚仔, D腩片肥瘦適中點左杯超級水果茶俾媽媽, 大大杯好足料, 有西瓜, 哈密瓜, 菠蘿等等, 消暑解喝我自己就叫左 Pina colada, 椰香味濃, 好易入口, 超啱女仔飲, 清新舒暢!食飽飽坐多陣聽下live band, 勁Chill, 漁樂場個環境真係坐得好舒服, 駐場歌手水準好好, 又識搞氣氛, 現在有位客人都忍唔住上去jam 左首歌, 好正呀!!! 下次一定會再黎!!📍 漁樂場荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓#hkfoodie #foodiehk #foodie #hkfoodstagram #hkfoodblogger #food #foodstagram #foodblogger #instafoodie #foodporn #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港 #香港好去處 #假日好去處 #荃灣搵食 #荃灣美食 #小菜 #烤魚 #liveband查看更多
+ 7
Syanw
娛樂場氣氛感餐廳
Syanw
Level 2
2025-09-29
關注
呢度係一家餐廳,同時係一個音樂與歡樂於一體的娛樂體驗空間。呢度有駐場歌手獻唱,還設有互動舞台讓食客一展歌喉,非常適合喜歡熱鬧氣氛的。最大的亮點是其現場音樂表演。每晚約7點開始有駐場樂隊獻唱,流行金曲輪番上陣,現場氣氛熱烈。另外可以點唱(約HKD $10/首)或通過VSING手機應用程序排隊上台高歌,過一把“歌手癮”。主題環境與氛圍:餐廳以美國拉斯維加斯娛樂場為設計靈感,充滿霓虹燈光、大型投影螢幕和藝術裝置,空間感十足,非常適合拍照打卡。美食與美酒:餐廳主打惹味炭火燒烤(串燒)和正宗重慶烤魚。烤魚可選多種口味(如藤椒、香辣、蒜香等)和魚類(如江團魚、黔魚)不過食物價錢偏貴,份量也有點少。所以感覺只適合打卡。查看更多
+ 4
倉鼠b-v-
漁樂場。必食特色小菜
倉鼠b-v-
2025-09-27
關注
今次同朋友係荃灣發掘到一間隱世粵菜小館漁樂場,餐廳環境舒適,而且地方非常大,好適合同一班朋友過嚟暢飲暢食。餐廳菜式有特色,每道菜都感受到廚師嘅用心。場內仲有live band表演,非常有氣氛!✨薑蔥白灼魷魚筒一上枱就聞到濃濃薑蔥香,魷魚筒處理得剛剛好,入口彈牙爽口。✨秘製沙律海蝦球創意十足!上面係鮮甜大粒的蝦滑,食落有扎實口感。面頭灑上蟹籽增添卜卜脆口感,整體層次豐富,係必食招牌菜!✨排骨蒸陳村粉排骨肉質嫩滑無霉味,陳村粉吸盡肉汁精華,口感滑溜帶韌勁,傳統風味令人回味。✨濃湯勝瓜浸魚腐熱辣辣上桌最加分!湯底鮮甜,魚腐軟滑帶魚香,加入胡椒提味,非常美味。✨Ocean Blue(雞尾酒)造型滿分!雞泡魚杯子趣緻吸睛,入口卻係成熟風味——回甘順喉帶苦艾酒韻味,適合鍾意探索特色調酒的朋友。✨水果茶真材實料驚喜之作!雜果加熱情果香甜消暑,細心位在於橙片削皮處理,入口完全無苦澀,果香純粹,解膩一流。查看更多
+ 4
Erica65
Live band 😍
Erica65
2025-09-25
關注
漁樂場燒烤燒魚酒場,餐廳真係好多打卡位一行入去就五光十色,樓底非常高,環境舒適又乾淨,仲有現場live Band嘅表演,能夠一邊食一邊感受氣氛,無論情侶過來,或者一班朋友都非常適合水果茶非常濃郁嘅果味,夠晒清新,又唔甜大大杯,仲凍冰冰,飲落好舒服燒大大茄子$38茄子鋪滿大量嘅蒜蓉,上面仲有蔥花同埋芝麻,帶有微微辣黃金海蝦新鮮的海蝦,外層裹上鹹蛋黃金黃色的脆皮,內裡蝦肉鮮嫩多汁冰鎮咕嚕肉咕嚕肉外皮酥脆,肉質鮮嫩爽脆,搭配酸甜的醬汁,外型做到提子般大小,一口一粒,還有伴碟生果提子菠蘿藍莓風味小炒王非常惹味嘅一款小菜,有魚亁,魷魚,紅椒,大蝦,腰果,蒜芯,仲有辣椒絲炒在一起,非常惹味,配埋美酒,非常享受美酒佳餚避風塘粟米粟米加入香辣的調味料和香脆的蒜蓉,口感豐富香氣又有微微的辣味Pins colada融合椰奶和菠蘿汁,口感順滑,帶有濃郁的椰香與清新的水果味的雞尾酒查看更多
chingcyyy
有駐場既餐廳🍻😋
chingcyyy
2025-09-20
關注
在香港人均$200的消費,竟能同時享受視覺與味覺的雙重盛宴,每晚都有駐唱歌手,觀眾反應都好熱烈,成個氣氛好好!避風塘軟殼蟹炒海鮮整隻軟殼蟹炸得酥香惹味,蒜酥與豆豉的香氣纏繞著鮮蝦、魷魚、鮑魚和青口金湯金菇肥牛湯底非常開胃,金黃湯底酸中帶鮮,配搭金菇肥牛非常索汁濃湯勝瓜浸魚腐魚腐吸飽了奶白色濃湯,一口咬下鮮汁四溢菌王炒飯菇菌味好重,炒飯非常有鑊氣茘枝乳酸梳打好香荔枝味,非常清爽Blue Ocean呢杯調酒好啱女士飲,酒精濃度不高環境又有氣氛,又有現場駐場,出菜水準亦都非常穩定,性價比真係極高!!查看更多
kinki yip
雞煲小菜Live Band超享受!
kinki yip
2025-09-16
關注
【荃灣漁樂場|雞煲小菜Live Band超享受!】今晚同朋友去咗荃灣漁樂場,果然名不虛傳!餐廳環境有氣氛,仲有Live Band表演,一路食飯一路聽歌,真係好chill~以下係今次試嘅招牌菜:🍕「珍寶海鮮pizza蠔餅」超有創意!將蠔餅同海鮮Pizza二合一,外層脆口,蠔仔鮮味突出,再加埋蝦、魷魚等海鮮,口感豐富,點少少魚露更加惹味,必試!🍗「秘製爆蒜豆豉鸡煲(半隻)」蒜香同豆豉味超濃,雞肉嫩滑入味,醬汁撈飯真係無得頂!半隻份量都夠2-3人食,絕對係送飯神器!🌽「避風塘粟米」香辣惹味,粟米清甜,加上炸蒜同辣椒爆炒,食到停唔到口,送酒一流!🍹「超級水果茶」超大杯!生果新鮮又多種類,茶底清爽,甜度適中,解膩一流,啱晒唔飲酒嘅朋友。🍆「燒大大茄子」蒜蓉鋪滿,燒得香軟又多汁,孜然味微微帶出,素食者都大滿足!整體來說,食物質素高,價錢合理,環境有氣氛,Live Band加分!適合朋友聚餐或夜繽紛。查看更多
+ 6
ChuiFoodie
有環境有氣氛
ChuiFoodie
關注
朋友聚會的好地方,有環境有氣氛。有註場歌手唱歌,佢哋唱完歌之後,可以比食客用Vsing系統點歌,上台唱歌的體驗幾好,五光十色,好似上舞台唱歌咁。食物OK ,不過條魚肉質一般,我哋志在環境,同埋有得唱歌,鍾意個氣氛。查看更多
faiton513
晚上還有歌手表演,氣氛十足呢
faiton513
關注
酒吧加上中菜,真的是一個挺特別的搭配呢!整體裝修的感覺挺美的,既復古又現代的感覺,而且晚上還有歌手表演,氣氛十足呢。而且重要的食物也挺有驚喜。泡椒藕尖(28元)味道酸辣,口感爽脆,挺特別的。薑蔥白灼魷魚筒(108元)味道非常鮮甜,魷魚筒鮮嫩彈牙,加上薑蔥汁來突出魷魚的鮮味。秘製胡椒奶油蝦(148元)挺有驚喜的,份量挺足,用的蝦亦挺大隻的,而且蝦很新鮮,口感爽滑,配上濃香的胡椒奶油,甜甜辣辣的,又有胡椒的香味,非常惹味下飯的。排骨蒸陳村粉(78元)排骨吃起來蒜香味很足,肉質嫩滑又有彈性的。而底下的陳村粉吸飽了醬汁,吃起來有肉香,口感滑嫩,有米香。啫啫通菜煲(98元)鑊氣十足,上桌還是非常熱的,調味濃香,加了蝦乾令整體吃起來多了一份海鮮味,通菜非常脆嫩。超級水果茶(45元)挺足料的一杯水果茶,能喝到水果的香甜,加了很多的百香果,西瓜,藍莓,柑桔和菠蘿。BLUE OCEAN(88元)酒精濃度比較高,感覺有10度以上了,回味帶點甜。杯子挺特別的。查看更多
+ 14
cutiec
食飯似去演唱會🎤🌟
cutiec
關注
🤤漁樂場 真·娛樂場🤤📍地址:荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓✨霓虹燈+LiveBand+9000呎拉斯維�斯風!食飯似去演唱會🎤🌟🍕【珍寶海鮮Pizza蠔餅 $128】🦪蠔仔+魷魚+蟹柳爆餡!炸到脆卜卜唔油膩✨🔥外脆內軟+蛋香超濃~配特製辣醬絕了🌶️💥💡創意Pizza造型連切刀都跟足~打卡必點📸🍯【蜜汁叉燒 $98】傳統港式風味~軟嫩蜜香啖啖肉💛🌽【避風塘粟米 $68】牛油爆炒+椒鹽鹹香!粟米超甜爆汁🌽🔥澳門名物回歸~送飯神器認證🍚✅🍹【萄葡乳酸梳打 $38】唔飲酒必點!清爽解膩乳酸波波💜🍸【Blue Ocean $88】海洋風Cocktail~涼爽微醺藍色浪漫🌊💙🍚【菌王炒飯 $58】粒粒分明鑊氣足!超大碟夠3人分享👨👩👧👦🐟【秘制醬香烤魚(不辣)黔魚$288】魚肉嫩滑啖啖肉!酸菜爽脆+萵筍蓮藕配料滿滿🍲鮮甜湯底連唔食辣都愛上💖🐚【湖汕撈汁花甲$128】無沙!大大粒鮮甜爆汁~撈汁酸香開胃🌊💦🍉【爆檸西西茶$42】巨型檸檬片+西瓜汁清爽組合🍋❄️視覺味覺雙重享受~解辣一流💚🎪環境報告:9000呎空間+拉斯維加斯主題霓虹燈🎰巨型投影螢幕+每晚LiveBand現場演唱🎵螢光棒滿天飛~氣氛堪比演唱會🎤✨客人可上台唱歌+生日點歌服務(記得預約🎂)枱距寬敞+暗燈設計~傾計聚會一流👯‍♀️平日都滿座!建議早啲霸位⏳人均$200-300~抵食大份+娛樂體驗拉滿🎲#荃灣美食 #LiveBand餐廳 #烤魚雞煲 #聚餐推薦餐廳氣氛high爆~想靜靜食飯可能唔太適合🤣但想同朋友癲下飲兩杯+聽歌~呢度絕對係天堂🎉📍Address: 6/F, Tai Hung Fai (Tsuen Wan) Centre, 55 Chung On Street, Tsuen Wan🍕 Treasure Seafood Pizza Oyster Omelette $128Generous portions of seafood and oysters, fried to crispy perfection without being burnt.Paired with the provided spicy sauce, the combination is delicious, large in portion, and super tasty!🍯 Honey-Glazed BBQ Pork $98🌽 Typhoon Shelter-Style Corn $68Extremely flavorful! You can taste the corn being stir-fried with butter and then seasoned with pepper salt. The corn is sweet and delicious.🍇 Grape Lactate Soda $38For non-alcoholic drinkers!🍸 Blue Ocean $88A cocktail with a refreshing oceanic vibe.🍚 Mushroom King Fried Rice $58Each grain of rice is distinct, and the portion is huge.🐟 Secret Sauce Grilled Fish (Non-Spicy) - Catfish $288The fish fillet is tender and smooth, with meaty bites that are sweet and fresh. The pickled vegetables are plentiful, offering a crunchy texture and a sweet-sour taste. 🐚 Chaozhou-Style Marinated Clams $128No sand! Plump and large clams.🍉 Bangin' Lemon Watermelon Tea $42Features a big lemon slice 🍋! The watermelon juice is refreshing, and the presentation earns extra points.🎪 The venue offers wok-fried dishes, grilled fish, chicken pots, and more. The space is huge—covering 9,000 sq. ft.!The atmosphere is fantastic~ with live music 🥰, you can’t help but sing along 🎤✨. With glow sticks and mood lights, it feels like attending a concert while indulging in a feast—so awesome. All above remarks stem from a trial dining experience at the restaurant, reflecting the author's genuine feelings. This serves as a disclaimer, all comments for informational purposes only, and may not reflect all patrons' experiences.🤩查看更多
cecicheung
有live Band表演嘅好地方
cecicheung
2025-09-07
關注
今日我同老公終於去咗荃灣漁樂場食飯,之前睇人哋打卡覺得好靚,好開心今次終於可以親自去感受!一出電梯就見到佢地精心佈置嘅環境,裝修真係好靚又舒適。入到去仲有live band表演,氣氛超正,大家都好Enjoy。個地方樓底高,冷氣足,完全唔會覺得侷促。今日我哋叫咗好多道菜,介紹秘製胡椒海蝦,店長推介,真係冇失望!蝦肉鮮甜,加上濃郁嘅胡椒汁,味道好到連蝦殼都想嚐試返。冰鎮咕嚕肉既外脆內軟,咬落去好有層次感,非常驚喜。花甲蒸水蛋簡直係鮮甜得不得了,蒜蓉銀魚仔蒸勝瓜更係震撼,連我平時唔太鐘意勝瓜都俾佢深深吸引。串燒帆立貝同埋清酒燒鮑魚調味都好出色,令我哋覺得食物更加美味,而燒大茄子上面嘅蒜蓉佈滿,真係好好食。至於野飲方面,老公飲咗Mojito,我則選咗Blue Ocean,兩杯嘅味道都調得啱啱好。飲啲新鮮水果茶亦非常清新!整體來講,荃灣漁樂場環境佳、食物好味、氣氛又好,真係好值得一試! 漁樂場 (荃灣)荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓查看更多
燒大大茄子
超級水果茶
applecsy
五光十色
applecsy
2025-09-02
關注
香港的食肆原來都仲有好多無限可能性,就好似今日來嘅呢一間,有grilled,有beer,有fish,還有好多好多。餐廳的目的就係以拉斯維加斯娛樂場為設計藍本,呈現五光十色的打卡環境,更不定期安排現場表演(是晚有吉他彈唱),讓你在輕鬆的氣氛下享用川味烤魚、串燒等美食,呢晚所見,有年輕的喜愛熱鬧的情侣,有三五知已來一齊啤一啤,亦有家庭式的一家幾口聚餐,隔離枱的3 litre的blue girl 🍺亦好震撼。哋點咗店長推介的两様餸“秘製胡椒海蝦”和“冰鎮咕噜肉“,大大隻海蝦鮮甜彈牙,個sauce 上有一粒粒胡椒,又靚又特别;咕噜肉整到晶瑩通透之餘,仲有菠蘿,藍莓,提子配搭,色,香,味俱全。“惹味砂鍋椰菜花”熱辣辣上台,小心小心冇咁心急,慢慢來嘆先至係享受;好大份的“燒大茄子”極之惹味,就咁睇好似一條烤魚,又平又好食,建議必點。飲品叫咗一杯“超級水果茶”和一杯cocktail ,水果茶大大杯,有新鮮菠蘿,西瓜,藍莓,超好飲;Cocktail名叫 "Nothing",但佢唔係nothing吖,佢有靚麗的顔色,亦有藍莓,檸檬和裝飾的“纸菠蘿”,一切都好俾心機,值得來試吓。查看更多
+ 7
Tsangkamman
勁正,仲要有live band😍
Tsangkamman
2025-08-31
關注
📍 漁樂場 (荃灣)荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓今次嚟到漁樂場,真係好開心!有Live band駐場,氣氛好熱鬧,樓底高又整潔,坐得好舒服,真係享受✨椒鹽海蝦💰148呢道椒鹽海蝦真係好正!蝦肉鮮甜,外面嘅椒鹽炸得香脆,令人一口接一口,根本停唔落嚟。✨味菜泡椒爆炒牛柳💰88呢道牛柳炒得恰到好處,味菜同泡椒嘅搭配好特別,辣味唔會太過,反而提升咗牛肉嘅鮮味,真係一試成主顧!✨惹味砂鍋椰菜花💰78砂鍋椰菜花味道濃郁,椰漿嘅香氣撲鼻而來,椰菜花煮得剛好,不會太軟,保持住咗脆口感,係一道好開胃嘅菜。✨燒大大茄子(份)💰38燒大茄子真係好過癮,茄子吸收咗醬汁,味道濃厚,口感滑嫩✨炸土豆片💰28炸土豆片脆卜卜,鹽味適中,食落去口感好✨超級水果茶💰45呢杯超級水果茶真係超級好飲,果味清新,唔會太甜,仲有啲水果喺入面,飲完特別爽口。✨Blue Ocean💰88呢杯Blue Ocean雞尾酒顏色靚,味道清新,帶有啲果香,飲落去心情都好好回頭: yesss,漁樂場嘅食物質素高,環境又好,真係值得再來!👍🏻✨💕查看更多
Joyfoodstop
川味熱點:蒸勝瓜驚艷,蠔餅伏位要小心
Joyfoodstop
2025-08-29
關注
喺荃灣搵食,想食辣又想打邊爐兼有串燒?最近試咗間標榜四川風味兼主打火鍋串燒嘅專門店。整體環境熱鬧有氣氛,幾啱朋友聚餐吹水。今次重點試咗幾款菜式,有驚喜亦有失望位,必須同大家分享。極力推介:蒜蓉銀魚仔蒸勝瓜呢道絕對係全晚亮點!勝瓜(即絲瓜)切得厚薄適中,蒸嘅時間拿捏得恰到好處,入口清甜多汁,口感軟腍得嚟保持到少少爽脆,完全冇渣。精髓在於面頭鋪滿嘅金黃蒜蓉同鹹香嘅銀魚仔,蒜香撲鼻,銀魚仔嘅鮮味完全滲入勝瓜之中,帶出天然嘅清甜,鹹鮮惹味得嚟又唔會過火,完全唔油膩。簡單嘅食材,靠師傅嘅手藝同調味昇華,清新得嚟極具風味,係一道令人食唔停口嘅夏日消暑恩物,極力推薦!慎點伏位:珍寶海鮮Pizza蠔餅至於另一款名字吸引嘅「珍寶海鮮Pizza蠔餅」,就真係大跌眼鏡。上枱賣相確係幾「珍寶」,份量十足,面頭亦見到唔少海鮮料如蠔仔、蝦仁等。可惜一入口就出事:最大問題係個蠔餅嘅「心」完全未熟透!用筷子夾開,中間部分嘅粉漿呈半透明黏糊狀,明顯未炸透,口感粉腍濕漉,非常滯口。而且粉漿比例嚴重失衡,「太多粉」!厚厚嘅粉漿完全蓋過咗蠔仔同其他海鮮嘅鮮味,食落只有油膩感同厚重嘅粉感,外層亦唔夠香脆。總結餐廳嘅川菜、火鍋同串燒水準有待下次再試。但單就今次體驗,蒜蓉銀魚仔蒸勝瓜絕對係必食之選,清新鮮味,盡顯功架。相反,珍寶海鮮Pizza蠔餅就係一個大地雷,未熟透嘅中心同過量嘅粉漿令人失望,可以慳返。如果大家去幫襯,記住點勝瓜,避開蠔餅!查看更多
eatyummyfood
荃灣live band 娛樂餐廳
eatyummyfood
2025-08-26
關注
荃灣約食飯,想食得不普通又具有娛樂性,就要來呢間充滿歡樂氣氛的漁樂場,包你食得開心又滿意👍漁樂場主打川菜中菜晚飯酒場,有酒飲有飯食,仲要有歌聽仲要係live show🎶🎤🧑‍🎤,真系滿足曬味覺視覺聽覺🤭來呢度聽歌,美食不能少:主食珍寶海鮮pizza $128 又香又脆大大塊,好有特色的pizza ,仲有好多🦪蠔,有點似蠔仔餅🫓🤭店主推薦:冰鎮咕嚕肉 $98 必食推介,有賣相又夠冰鎮,外脆內暖,好好食的口感🤤試食價 蒜蓉銀魚🐟仔蒸勝瓜 $68 鍾意清淡D可以點個勝瓜食下,有大酒樓水準的乾炒牛河 $88 呢度食牛河就有港式茶餐廳水準,真系咩菜式都難吾到☺️飲品就多人飲酒,我就來杯Nothing $88 cocktail, 又係靚靚賣相,甜甜地岩女仔飲。葡萄🍇乳酸梳打 $38 吾飲酒既可以飲下梳打汽水,一樣清爽解膩最後當然要特別介紹呢度的live show ,多數年輕人唱流行歌,氣氛同歌喉都好好,聽出耳油🥰絕對是享受😎!查看更多
+ 6
小鳥周圍食
拉斯維加斯娛樂場
小鳥周圍食
2025-08-22
關注
佔地9000呎,環境以拉斯維加斯娛樂場為靈感,霓虹燈同大型投影螢幕打造出好chill嘅用餐體驗,仲唔定時有Live Band表演!成個場真係有feel到爆好適合夏天!茶底清香,混搭多款新鮮水果,入口酸甜清涼,果味濃郁又解渴!賣相靚到爆!清涼嘅果汁基底,帶點氣泡同水果香,入口清新順滑,甜度適中!喺漁樂場嘅型格環境下飲,配Live Band表演,感覺好似喺派對現場,超chill!繡球菌爽脆,珊瑚蚌鮮甜彈牙,拌上醬汁,微酸好開胃,仲荽茜有提鮮!魷魚烤得外焦內嫩,保留juicy口感,泰式醬汁酸辣開胃,辣度啱啱好,仲帶點檸檬草同辣椒嘅清香!炭火燒烤嘅煙燻味好突出,食落好似喺泰國夜市試燒烤,超正!勝瓜蒸得軟滑,吸滿蒜蓉同銀魚仔嘅鮮香,銀魚仔微鹹嘅海味同勝瓜嘅清甜好搭,入口好似清爽嘅夏日小菜!五花肉蒸得軟嫩入味,蝦醬嘅獨特鹹香滲入肉層,肥瘦相間,入口即化,帶點鑊氣同海鮮味!配一碗白飯,撈晒蝦醬汁,食落好似喺港式茶肆食經典菜魚片頭炸得金黃酥脆,椒鹽調味帶點微辣同香料味,咬落喀滋喀滋,魚肉鮮嫩,滿口海鮮香!簡單但好惹查看更多