5 day(s) ago 0 views
叫左鹽香雞 雞唔鞋 質地好 雞皮爽 入口香氣 肉質嫩滑 完全唔肥膩 少少咸香 仲有咸菜薑蔥同幾條菜送埋 幾好 另外仲叫左西蘭花炒牛肉 $48 睇住佢即叫即炒 好有鑊氣 火候十足 煮完出黎仲辣口 好正 好食 服務態度好套餐有飯有雞有燉湯先$76 性價比超高 燉湯簡左木瓜雞腳湯 燉湯有好多選擇 好多都想試 好好味 冇味精 仲有兩隻雞腳可以食埋 推介推介 兩個人食到飽再叫埋飲品先$132 好抵支持小店 良心製作老細好有禮貌 會主動比碗仔鋪頭仲有隻好乖既貓仔 好得意 又唔會阻人食野

支持小店 良心製作

老細好有禮貌 會主動比碗仔
鋪頭仲有隻好乖既貓仔 好得意 又唔會阻人食野
6 day(s) ago
$66 (Dinner)
  • 西蘭花炒牛肉
  • 鹽香雞
  • 木瓜雞腳龍骨雞湯
2024-10-29 115 views
半隻手撕雞,好大份,材料足,味道好,我覺得性價比好高,好有誠意。起初都係諗住得普通醬料,撈埋一齊食,填飽個肚就算。點知見到咁多配菜,我都忍唔住嘩咗一聲,估唔到舖仔細細,竟然咁好心機。我另外再點咗個冷盤,不過唔記得影相,都幾好食嘅,飲住啤酒都幾爽。仲有食咗個砂鍋粥,非常足料,又大碗,好好食。地方就唔係啲裝修好靚嘅地方,但勝在夠自由,特別而家秋天坐出門口好舒服,同人傾偈大大聲,夠麻甩,都真係幾好。我都係第一次寫食評,因為覺得老細好好人,值得我奉獻第一次食評俾佢哋😂
起初都係諗住得普通醬料,撈埋一齊食,填飽個肚就算。
仲有食咗個砂鍋粥,非常足料,又大碗,好好食。
2024-10-28
$90 (Dinner)
  • 手撕雞