Eat Together (Tung Choi Street) (Closed)

大家食 (通菜街)
wtteb
出奇的大盒又好味牛展飯!
wtteb
Level 2
2016-05-24
Follow
之前都食過佢哋嘅唔響牛展飯,所以今日再嚟食多次大家食。呢樣值得讚係因為老細佢俾咗好多片牛展,個飯盒一打開只係見到牛展係見唔到白飯嘅。而佢個牛展炆到軟林林,入晒五香味,好好食!加埋用白醋浸過變咗酸酸甜甜嘅厚切薑絲,有少少竦嘅醬汁加埋佢哋秘製嘅麻辣冬菜,成件事撈埋一齊好好味,好好送飯Read More
Like
Chc822
Level 3
2016-05-17
Follow
今日下午茶時間餓餓地,行經過女人街,朋友話想試依間,比著我平時應該唔會行入去。鋪面簡單,全部卡位四人枱,旁邊拉出黎有餐具,眼見個櫃桶唔多乾淨,即刻清洗筷子,周圍仲有啲小蚊螆係到飛黎飛去,已經想走😢但朋友已叫野食。叫左鹽酥雞粒$28,辣青瓜$20,餃子$30十隻。總數$78. 雞粒比想像中好食,皮脆肉嫩,炸粉唔會太厚,每舊細細粒,一次一粒。 個青瓜食左一舊,表面試有啲糖,食落甜甜地,應該用黎中和個辣味,朋友食得辣既,話唔算好辣。 最後到個餃子,有兩隻款既餃子,一隻係韭菜餃,另一隻係原味餃。我淨係食左韭菜餃,食落好足料,每啖都有韭菜,同煎得好好,煎到金黃色。 總結,好彩無走到,唔係就走寶。下次睇餐廳都唔會睇咁表面,除非係好惡劣。環境差左啲,好在有食物搭救。Read More
Like
Ratings